VANILI
|
oj, mamčice! moram skočit sem, ker pol mi ne bodo pustili, al bo kdo s čim tolkel po tipkovnici, ali bo kdo hotel na bim-bam, ali pa mi bo kdo računalnik enostavno - zaprl (bogve, če je blo res nehote, po moje podzavestno čuti, da me izgublja ) nova10ka, tebi se pa dogaja , ampak te čist razumem, s temi bližnjimi srečanji živalske vrste. no, upam da bo na tvojem vrtu čim manj mrtvih živalic, rajš kakšne žive, ampak miroljubne in nešlkodljive. Kakšna krastačica mogoče... kak slepec... netopirček... jaz bi pa tooook rada, da bi bil zdaj ful dež, da bi šel moj z nami v Lj, ne pa v gozd drva rihtat al sem čudna in žleht, a? A kaj, ko me je sama babja logika, in mi je lepo, ko smo skupaj in ne razumem, kako to, da je treba tud za kurjavo poskrbet nič, šibam, vas kaj preberem ljubljana ekskurzija in ostale orientacijske zadeve -moram še to dopisat: sej mi je neroden, saj sem živela v Lj od 4. do 25 leta!!! Ampak jaz enostavno ne znam kam pridet, saj pol čez čas ja, mapak prvič, pa sama - no vej! Če me drug vozi, itaknič ne gledam, kje sem. Če npr. zavijem v trgovino, potem, ko grem ven, ne vem, v katero smer sem šla. Oz moram fejst pomislit. čw mw kdo vpraša, kako se do kje pride, sliko kraja mam v glavi, ampak da bi razložila pot? nikakor! tko da sem bila včeraj kot minotaver!! no pa da sepohvalim,ko se samo pluvam, sem pa odličen navigator - ko smo se kdaj vozili kje, sem pa po zemljevido vedno prav usmerjala voznike. no tko,da lj je res zelo lepa, ugotovila sem, da dolg nisem bila pri prijateljici na prulah in sem jo takoj poklicala in sva se zmenli za obisk, pa šla bi kaj na Trnfest, ko sem že bla na Trnovem, pa kako improligo bi vidla spet. tko da, vsak dogodek , najsi bo še tako slab, ma tud pozitivno plat tko da zdej pa res šibam!!! lep dan vsem družinicam!! najse vam kaj lepega dogaja
< Sporočilo je popravil VANILI -- 31.5.2008 8:06:37 >