|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
30.5.2008 22:40:24   
mehurčica
Jasna, jaz čakam Nelijine filmčke. Zdaj ko maš preveč cajta, daj kakega gor no. Jaz pa študiram, če še dam eno slikico od Eni. Če pa mi je tak lepa, da bi jo celemu svetu pokazala.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
30.5.2008 22:42:46   
mehurčica
No, evo jo:
user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2852
30.5.2008 22:49:12   
jasna
Mehurčica, ooo kak je cortkanauser posted image user posted image . Filmček, hmmmm... Nam je prinčipesa fotkič pokvarla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom pa eno slikico prilimalauser posted image . Ampak slika pa samo portreteuser posted image . Ma ne vem no... Imamo že enega uničevalca stvari in izgleda, smo dobili še enegauser posted image .

Zdej grem pa naložituser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2853
30.5.2008 22:57:14   
skuštrana
Evo še nasuser posted image Mi smo še vsi budni, saj ne vem naj se jokam ali smejimuser posted image user posted image Smo bli pop na kopanju in je Liza v avtu nazaj grede zaspala ravno toliko da se je resetirala in zdej ne more zaspat..

Sem vas malo prebrala, z enim okomuser posted image

Mehurčica, pridi k meni, jaz sem sama od nedeljke do četrtka, pa boš imela morja preko glaveuser posted image

Al pa katera druga - vabljeneuser posted image

Nič, bomo morali spat vsi ali pa nobedenuser posted image , jutri gremo v Rabac, si je možek vzel cel dan samo za svojo družino..Juhejuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
30.5.2008 23:01:39   
skuštrana
Hi, hi..Liza se je ravno dočepala moževega mobitela z njegovini biznis kontakti in poslala smajlija enemu full pomembnemu gospoduuser posted image user posted image Ob enajstih zvečeruser posted image No, gospod ji je poslala smajlija nazajuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.5.2008 23:02:18   
jasna
Včeraj se je prvič tuširala:
user posted image

Bratska ljubavuser posted image  (danes), za kaos v stanovanju so pa, valda, otroc kriviuser posted image  :
user posted image

Skupno kopanje:
user posted image  

In fotoaparat mi zamegli slikeuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.5.2008 23:07:52 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.5.2008 23:06:32   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Al pa katera druga - vabljeneuser posted image

Ne preveč vabituser posted image

Lepo se imejte jutriuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.5.2008 23:07:54   
VANILI
jasna!!!! kako lepe fotke!! No, fotke neravno, niso jasne, ampak tisti, ki so gor, so pa takoooo srčkani, oh oh

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.5.2008 23:09:23   
skuštrana
In fotoaparat mi zamegli slike

Nov fotič, ni drugeuser posted image

Zdej pa moram res otroke spravit spat, ker bo drgač cela štala.

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.5.2008 23:10:18   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
fotke neravno, niso jasne...

Ma vemuser posted image user posted image user posted image  Ji bom trgala od žepnineuser posted image  Drgač pa hvalauser posted image

Skuštrana, nočkouser posted image  Pa deci razloži, da nujno trabiš zvečer mal cajta za sebeuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.5.2008 23:11:37 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.5.2008 23:13:15   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
fotke neravno, niso jasne...

Ma vemuser posted image user posted image user posted image  Ji bom trgala od žepnineuser posted image   

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.5.2008 23:15:01   
mehurčica
Joj, Jasna, pa ti imaš res vse pokvarjeno.user posted image Nama je David tudi prvi fotoaparat pokvaril - mu je dol padel. Tako da sedaj vse dajemo malo višje. Pred Eni pa sploh moremo skrit. Ej, ful so lušni tvoji tamali. user posted image Pa kak se imajo radi - res lepo za videt.

Grem spat. Me oči že pečejo. Sem ravnokar Eni podojila prvo rundo. Tako da od zdaj naprej pa spet na 2h. Ima danes gor samo tistega poletnega pajacka - brez rokavov in take čisto kr. hlačnice. Čez dan pa tako v bodyju doma, ker to je kriza kak imamo vroče v stanovanju. Poleti bo itak samo v plenički 24h/dan. KLIMAAA!!! RABIM TE! Mogoče pa za tridesetko letos. Če me bo kdo vprašal, kaj si želim.....KLIMO!

Zdaj pa res.....nočko!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.5.2008 23:15:17   
VANILI
mislim, kera je že prodajala moža???
kwa ta moj glih pre d pol ure naredi:sem ravno kometirala,mela že ful napisano, pol pa se, medtem ko je Živo tuširal, oglasi žabo in grem gor, računalnik pustim tako kot je bil. In ga uspavam, pridem dol, vidim računalnik zaprt. "Zakaj pa si ga ugasnil?" "Sem mislil, da si šla spat! Pa sem malo pospravljal!" Misliiiiiim!!!!!!!!!! grrrr. seveda je vse skup zbrisalo, tako da ne moremše enkrat, se mi ful spi.

Glede kodeljevega mi je ful žal, ker kot pravim, mi je lepo v vaši družbi, ker ste tko prijetne. Ja pač sem bluzila okoli prul in nikakor našla izhoduser posted image . sama sem si kriva. Tave, valjda ti dam številko al kako sem že vidla da si napisala. Pa da ne boste mislile. Pol ure, ko sem bila doma, me je klicalo 5ljui, ki sem jih klicala,da mi povejo, kje je to Kodeljevo, a ko bi jih bila rabla, nobenegauser posted image !!!

aja, a sem vam povedala,da ko sem prodajala Zappota, me je skupaj (še kar prihajajo mejli) vprašalo zanj, 35 ljudi!!!!!!!! Matr, jazpa sem ga prodala za 100evrov, ko bilahko zaslužila 150!!! Matr sam pohlep me jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
ne. v resnicisem prav vesela, da sem naredila veselje eni mamici, ki je iskala ravno to, kar sem prodajala. Super. Tudi meni bi se ajnzdelo, ko bi se mi kaj takega zgodilo.

vse fotkice, Jasna, mehurčica in Pandica, so fenoenalne. Jaz bi tud kako gor dala, bom te dni, od našega puzavca pudlonudlastegažabota. če sem kero pozabla omenit, res ni blo načlašč, jaz vse pregledam in preberem, ziiiiihr!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.5.2008 23:19:12   
VANILI
skuštrana, sem se ob tvojih težavicah s spanjem spomnila n nas, ko smo prenavljali stanovanje in živeli v zdajšnji pisarni, pa smo šli prvo noč spat in smo naštimali pojstlo od Žive tako,da sva se z glavami dotikali. In v trenutku, ko sem mislila,da že spi, sem previdno dvignila glavo - in sva si zazrli iz oči v oči... potem pa sva bruhili v tisti smeh, ko se tako režiš, da se sploh ne moreš nehat. Ksr mal histerični, mal od vznemirjenja, mal vsega, no režali sva se kot dve pečeni kravi, do solz, in smeh je res nalezliv, še moj se je začel smejat. In tako je bilo, prvo noč na naših začasnih nekaj kvadratih...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.5.2008 23:24:53   
VANILI
jenny anny - jaz sem eni za 5.rd kupila knjigo o telesu, primerno starosti. Lahko kaj potegneš (no nooo, brez pregrešnih misliuser posted image ), kaj odpreš, porineš... ful dobro. Njej je bilo, pa moji bi tud blo, ker skos sprašuje...
danes me je vprašala, kaka je razlika med slutiti in predvidevati. user posted image

nič...grem počas... moram še napisat prošnjo za

potrdilo o nekaznovanosti.

lepo spite, mamčice in bebice, jutri pa nov dan!!!

lahko noč

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.5.2008 23:36:07   
jasna
Tko, še vedno nista prišla iz MBuser posted image . Joj, sem postala čist panična baba...user posted image

Skuštrana, nujno mi pošlji zs ko boš spet v Slo! Pridem okoliuser posted image . Pa Jasperja s sabo prinesi... Da bom lahko napisala, kaj beremuser posted image

Lane, sem šla za nazaj prebrat, kako boste čofotaliuser posted image

Mehurčica, jaz tudi navijam za klimouser posted image  Upam, da bo letos končnouser posted image

Danes vam pa težim, kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.5.2008 23:38:53 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.5.2008 23:38:11   
valči
čer,babike!

Kako?
Najprej slikice pohvalim,vse so lepe,lepa Zala,Eniuser posted image

Mehurčica,tisti linki so za user posted image user posted image ,kake bedarije.Res imajo viška cajta,jaz pa čistp premalo,vedno,komaj desetke sfolgam.Jao,japonkeuser posted image ,kaka glupa pitanjauser posted image

Oblačim Nino v bodi  kratki rokav,morda dopoldne še oblekico,pol pa samo bodi,ker je res vroče.Niti spat ne more,če ji je prevroče.

Jasna,lepi dečeca,res,no saj so vsim,vsaj zame,jaz mam vse otroke tako rada,najraje seveda svoje.

Novo dete v družini čakam že ves dan,od dragega brat bo prvič ati,svakinja je že od jutra v bolnici,sprejeta.Ob pol 12. je imela
popadke na 8  minut,sedaj še ni rodila..Sem z svakom takrat govorila in me je tako prevzelo vse,spomini pa to,da sem se kar jokat začelauser posted image Mož se mi je pa režal,kaj mi je?Še sama ne vem,nekako sem tako vesela,vsakega rojstva se iskreno razveselim,sedaj pa tako čakam.Imam filing,da bo pupika,povem vam jutri,če sem zadela,bomo videli,če sem kaj vedeževalke.

Grem še malo prebrat dalje

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.5.2008 23:41:08   
valči
VANILI,tvoja hčera ima pa hudo globoka vprašanjauser posted image user posted image
Vem,kako je,ko me sin kaj vpraša,kako so zanimiviuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.5.2008 23:42:57   
jasna
Hej, valčiuser posted image . A ni to hec? Mene tudi hormoni mečejo, ko kakšna bližnja rojevauser posted image . Upam, da je pupa (ali pa princuser posted image ) že tuuser posted image

Pandica, ku, kuuser posted image

Resno, čist stravmirana, ker mojih dveh fantov še ni domov, grem spat........Prisežem, da pred leti nisem bila tako paničnauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.5.2008 23:56:29 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.5.2008 0:07:09   
Pandica
Pridne ste ble, ni kaj user posted image  user posted image sem spet imela kaj za brat pa me uro in pol ni na RR. Pol pa mi povejte kako še naj berem zraven RR kakšno knjigo user posted image

Mehurčica   Eni je full luškana na slikicah, te njene dolge trepalnice. Kar ne morem pozabit kakšne ima, prava lepotička user posted image
Majčke so kolko tolko ok, eno bi sicer lahko šla zamenjat, pa ne vem, če se mi bo dalo...bom pač imela tak dekolte kot ti user posted image
Tak, da se zmeniva, da prideva na naslednje srečanje obe z velikimmmiii dekolteji, ok? user posted image user posted image user posted image

Jasna   tut ti si dala lepe slikice gor. Saj veš, da malo smo že pogledale kaki kaos imaš v stanovanju, ampak vseeno smo pa bolj gledale deco user posted image
Aja, kje pa so bili tvoji v Mb? Kak to? In ti nisi prišla zraven? Bi Štajerke takoj organizirale eno srečanje samo zate tako kot bomo to ju3 naredile za Kinnie user posted image

Valči   kako kaže? Je že nov družinski član na svetu? Hitro nam poročaj. Hhhmmm, mene tut daje nostalgija, ko vidim kako nosečko in se spominjam za nazaj.
Zdaj je ena moja full dobra prijateljica noseča in tut komaj čakam, da rodi user posted image
Čeprav je šele komaj na začetku, 8t.

Klima   smo jo imeli v stanovanju, je res super zadeva.
Zdaj v hiši še je zaenkrat nimamo, je pa res, da je tukaj veliko bolj vzdržno kot v mestu v bloku med samim asfaltom. Saj ste vidle kako je danes malecka uživala v bazenčku. Smo se pa par dni nazaj pogovarjali, da jo bomo dali verjetno tut tu v hiši delat.

Lane31   zdaj sem se spomnila, da si ti zdaj na City-u user posted image in uživaš
Hitro nam povej kako je bilo in ali je bila Aneta pridna doma brez mamice in atija?

VANILI   mogoče sem spregledala. Zakaj pa rabiš potrdilo o nekaznovanosti?
Ja, pa daj no kakšno slikico gor od Teo-ta.

Skuštrana     Liza pa je finta, ko pošlje biznismenu smajlija user posted image ob enajstih zvečer.
Pa ne vabi nas preveč k tebi na morje, da nebomo res prišle, pol pa nas neboš imela kam dat spat user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj pa pošljem...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.5.2008 0:07:56   
2ursae
joooj, kaj je danes z našim Borčkom? Že cel večer ga z mojim izmenično pestujeva, on pa gleda k sova user posted image .

jasna user posted image  za fotke user posted image , pa mehurčica tud user posted image , pa pandica user posted image . Jasna, hvala za info o igralih, morda pa res ob priliki pridemo vsi3je. Ta teden po mojem še ne, naslednji morda user posted image . Upam, da tvoja2 kmal prideta, si kar predstavljam, kako ti je. Aha, dej mi, plis povej kaj več o tem:

Aja pa v papirnicah imaš šprickote. Take gumjaste zadeve, ki špricajo vodo pri kopanjuuser posted image . Potem so tu barve za v vodo, pa pokalice za v vodo...

naš Anže ima ful rad vse sorte igrače za vodo.

klima: jo pridejo montirat jutri!!! Anže že komaj čaka, ima ful rad take stvari - montažo, seveda user posted image

madona, tamali spet čveka user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 31.5.2008 0:09:38 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.5.2008 0:08:50   
Pandica

Pandica, ku, kuuser posted image

ker mojih dveh fantov še ni domov, grem spat........

Kaj pa delajo v Mb? Jasna ne bit panična, saj je vse ok user posted image
Pokliči in boš mirna.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.5.2008 0:43:59   
Pandica
Ker me je Jasna  dala na ignor user posted image   grem tut jaz ajo bajo.

Nočko   user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.5.2008 0:49:50   
nova10ka
Jasna, mehurčica in Pandica - ma so lušne fotke. Jasna, a sta že doma?

No, jaz sem se očitno prehladila... sem bila že dopoldne bolj švoh, sedaj pa konc. tko da zdajle pijem lekadol in upam, da bom potem lahko zaspala. ma ko sem včasih tolk blond. v sredo sem šla po plavanju (za velike ljudi in ne za dojenčke) kar z mokrimi lasmi v avto in domov, da je kao itak ful toplo in se mi ne more nič zgodit.

Mehurčica: jaz sem si sedaj enga Ice-a odprla. A za to dobim minus?
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

noa1 -
jaz mislim, da zato ne smeš minusa dobit. sem bila pred nosečnostjo 12 let na dieti in nikoli se nisem prikrajšala za kak gin tonik ali kaj podobnega, ko je bilo trebauser posted image in sem vsako leto shujšala vsaj za 15 kg! (nekaj takega sem se tudi zredila, ampak pustimo podrobnosti).

vanili - saj če si malo ljubljano ogledaš je prav fajn, a ne? jaz sem rabila približno 4 leta, da sem se naučila do fužin. mi je bilo ves čaz čudno, da rabim od šiške do tja 45 minut, nazaj pa 15 user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
31.5.2008 8:00:19   
VANILI
oj, mamčice!

moram skočit sem, ker pol mi ne bodo pustili, al bo kdo s čim tolkel po tipkovnici, ali bo kdo hotel na bim-bam, ali pa mi bo kdo računalnik enostavno - zaprluser posted image  (bogve, če je blo res nehote, po moje podzavestno  čuti, da me izgubljauser posted image user posted image )

nova10ka, tebi se pa dogajauser posted image user posted image , ampak te čist razumem, s temi bližnjimi srečanji živalske vrste. no, upam da bo na tvojem vrtu čim manj mrtvih živalic, rajš kakšne žive, ampak miroljubne in  nešlkodljive. Kakšna krastačica mogoče... kak slepec... netopirček...user posted image

jaz bi pa tooook rada, da bi bil zdaj ful dež, da bi šel moj z nami v Lj, ne pa v gozd drva rihtatuser posted image  al sem čudna in žleht, a? A kaj, ko me je sama babja logika, in mi je lepo, ko smo skupaj in ne razumem, kako to, da je treba tud za kurjavo poskrbetuser posted image user posted image

nič, šibam, vas kaj preberem

ljubljana ekskurzija in ostale orientacijske zadeve  -moram še to dopisat: sej mi je neroden, saj sem živela v Lj od 4. do 25 leta!!! Ampak jaz enostavno ne znam kam pridet, saj pol čez čas ja, mapak prvič, pa sama - no vej! Če me drug vozi, itaknič ne gledam, kje sem. Če npr. zavijem v trgovino, potem, ko grem ven, ne vem, v katero smer sem šla. Oz moram fejst pomislit. čw mw kdo vpraša, kako se do kje pride, sliko kraja mam v glavi, ampak da bi razložila pot? nikakor! tko da sem bila včeraj kot minotaver!!
no pa da sepohvalim,ko se samo pluvam, sem pa odličen navigator - ko smo se kdaj vozili kje, sem pa po zemljevido vedno prav usmerjala voznike.
no tko,da lj je res zelo lepa, ugotovila sem, da dolg nisem bila pri prijateljici na prulah in sem jo takoj poklicala in sva se zmenli za obisk, pa šla bi kaj na Trnfest, ko sem že bla na Trnovem, pa kako improligo bi vidla spet. tko da, vsak dogodek , najsi bo še tako slab, ma tud pozitivno platuser posted image
tko da zdej pa res šibam!!!

lep dan vsem družinicam!! najse vam kaj lepega dogaja

< Sporočilo je popravil VANILI -- 31.5.2008 8:06:37 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?