|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
30.5.2008 20:30:06   
orka**
Punce vas samo malo pozdravim, nimam nič časa trenutno za vas, upam da bo že drugi teden kaj bolje. Tako da vas tudi nič nisem brala.

Lepo se imejte, pa čuvajte svoje otročke. Danes je meni spet skoraj srce zastalo, še sedaj sem čist hin. Mi je namreč Lara padla po stopnicah. Na srečo ni bilo nič, se je samo ustrašila.

Klavdija, ne vem kaj ti je uspelo že glede placa za piknik, tukaj je en link (če ti ni še uspelo nič dobiti), je pa to na Vrhniškem koncu imajo pa tudi notri sobo z igračami, lastnik pa tudi peče za piknik. http://www.geocities.com/kuren2000si/

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
30.5.2008 20:31:23   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

HA veš kje je Lent? No, pol tut Piranhe ne moreš zgrešit, ker je zraven stare trte in Gril rance kot je že Noa1 napisala.

To bo pa šlo....pridem na  Lentuser posted image user posted image user posted image ...če slučajno zamudim (promet) ti bom javila...sem ti pa tudi že poslala ZS z mojo telefonsko.

Noa1, a boš kaj name misllauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
30.5.2008 20:32:43   
Kasija
pot citiranje je po moje v redu, pa še sploh ne bo noben opazil vrstnega reda.

nova10ka saj ste šele prišli h gozdu pa že tamanite bambije ali kaj user posted image   saj ne, booooga srnica. a tast je pa klical policijo? dobro se je spomnil, jaz sploh ne bi vedela kaj naj

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
30.5.2008 20:37:23   
Jenny Anny
Nocoj imam pa samo:

moški kotiček: prodam moža (ma ne, kar plačam, da ga katera vzame) itak ga nikoli ni doma - kot npr. sedaj

No comment

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
30.5.2008 20:38:44   
*kinnie*
Jaz moram še nekaj postoriti, tako da se za danes poslavljam od RR. Če bo kakšna sprememba, mi pa Pandica prosim javi na telefon.
Mehurčica: user posted image po mojem spet krogec

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.5.2008 20:40:59   
*kinnie*
Jenny Anny: eh saj veš kako je s temi moškimi...drug planet....res. Naš je večinoma doma...no to je ...o učinku pa raje ne biuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.5.2008 20:43:43   
Jenny Anny
Kinnie ma ja to je res čist drug planet, saj ko je doma, pa sam govori kam mora it, pa kaj ma za nardit,....
Pol se pa spomnim da grem za par dni na Dolenjsko k staršem pa joka: A kar greste, a sam bom doma, pa punčke ne bom vidu, pa bla bla bla, ma kar nekaj... Zdaj jo pa tolko vid, ko ga nikol ni doma.

Kako bi jih malo "preobrazile". Verjetno nikakoruser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.5.2008 20:56:18   
Pandica
Kinnie   velja, smo zmenjene.  Kaj pa v primeru dežja?
Pol Lent in Piranha odpade in mislim, da je najboljša rešitev Europark.  Se strinjaš Noa1?   Kaj pa ti Sanwebdra  prideš?

Joj, naj mi že user posted image zaspi, ker sem že full lačna, Zala pa še mi na zizi visi user posted image

Mehurčica  sem smotana, ko ne vem kaj. Sem ugotovila zakaj mi ni pomanjšalo slikice. Ker nisem tak odklukala še zraven, sem kura user posted image user posted image
Zdaj pa že znam user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.5.2008 21:04:07   
Kasija
JennyAnny že imam enega, hvala user posted image  Saj bo user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.5.2008 21:22:04   
mehurčica
Pandica, Zala pa res uživa v bazenčku.user posted image Majčke so ok? Si vidla kako sem si jaz kupila, brez da bi si probala, ne? Dekolte takšen, da mi gre pod zize..user posted image Bom teti rekla, naj mi jo malo popravi, ker nebi glih rada bradavičk naokoli kazala.user posted image

Mi smo pa danes zvedeli, da tiste varjante za naš dopust ni več in bomo šli verjetno 24.8. komaj na morje. Zdaj pa še za to varjanto čakamo, če še je, drugače pa začetek septembra. Joj, jaz sem se pa že tak veselila, da bomo šli konec junija....pa David je že zdaj naučakan. No, se bo pa vsaj boljše naučil plavat do takrat.

Eni je bila danes popoldan taprava tečkica. Verjetno ji je bilo vroče. Smo se spakirali in šli malo na hladno - Planet Tuš.user posted image David na igrala, Eni v vozeku spala, jaz na šveps in user posted image na sladico.

Kinnie, 0 je še za takrat, ko nisi začela hujšat. Tak da za danes boš dobila minus. Jaz pa tudi. Sem si privoščila ostanek jutranjega makovega zavitka in smokije, ki jih je danes ena podarila Davidu. No, pa saj nisem vseh pojedla. Jih bo lahko še jutri zobal.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.5.2008 21:31:34   
2ursae
mehurčica, jaz se tud javim za shujševalno. Vem, da sem nekaj flancala o idealni mami-postavi, a sem si premislila, ko sem mal sprobavala staro poletno garderobo. Pol je pa še miska1 uletila do mene in je punca res tako lepo shujšala, pa sva med nosečnostjo pridobili nekje enako kil plusa. Tko da, če soseda ima, hočem jaz tud user posted image . Lep trebušček in malo ritko, namreč user posted image .
Za danes si zaslužim - (je moj delal čokoladni foundue s sadjem), za včeraj in predvčerajšnjim pa +, prej pa 0.
A ti skrbiš za tabelo al se dopisujemo same?

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.5.2008 21:41:54   
mehurčica
Mehurčica:++++-
Lane31:+++-
Noa1:-+++
Valči:00+
Kinnie:000--
2ursae:00++-

2ursae, lahko kar jaz urejam seznam.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.5.2008 21:55:36   
mama06
Podavljeneuser posted image user posted image

mehurčica - malo te sistem jezi, ker nekje imaš 5 znakov, ponekod pa 4( sem malo Monka pri čiščenju in urejanju dokumentacijeuser posted image user posted image user posted image )

Pandica - mala je prava frajerkauser posted image

J. Anny - ne se jezit, saj za vsakim dežjem posije sonce. Upam samo, da nimaš monsunskega deževja( malo heca, ne mi zamerit)user posted image

*kinnie* jutri se naredi malo noro. Pripelji se v MB, pokliči, povej kje si in naj te pridejo iskatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.5.2008 21:57:02   
mama06
Pozabila sem povedati, da se je danes našemu še govorjenje odprlo. Se je naučil nekja zlogov in je cel dan ponavljal in žlubodral ko nor. Se ni in ni mogel ustavit, dokler ni prišel ob pol devetih zvečer ati domov in je končno zaspal. Fis kultura pa rulauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
30.5.2008 21:57:32   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Štajerke.....a ste opazile da skorajda nihče od naših nima zob user posted image   

To sem jaz že pred časom pisala, pa ni nobena kometirala ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
user posted image user posted image user posted image V kratkem gremo na en obisk, kjer imajo 6L staro puunco, ki ima vsega polno, kaj naj ji kupim. Bit mora ena izvirna malenkost, jaz pa nimam idej. Dajte kaj pametnega predlagat.

V Hoferju od četrtka, 05.06., nakup Poučne knjige: Učiti se je zabavno, Mojih 6 let - cena: 3,99€.

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Kakšne imajo zadnje čase punce na RR user posted image  Za crknit!
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2811056
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2823886
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2824119
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2824362
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2811338

Pa samo ene in iste ... imajo pa res dooooooooooooosti časa .... jaz ga še za desetke komaj skup skrampam ...

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny
moški kotiček: prodam moža (ma ne, kar plačam, da ga katera vzame) itak ga nikoli ni doma - kot npr. sedaj

No comment

Ditto!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Kinnie   velja, smo zmenjene.  Kaj pa v primeru dežja?
Pol Lent in Piranha odpade in mislim, da je najboljša rešitev Europark.  Se strinjaš Noa1?   Kaj pa ti Sanwebdra  prideš?

Ja, itak, kdo pa ne bi rad spoznal kinnie in Žanijauser posted image ... no, komaj čakam, da vidim te nogice in prelepe očiuser posted image ! Pokličite, če bo sprememba placa ... mogoče zamudiva 15 minut ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
30.5.2008 22:02:28   
mehurčica
Mama06, štiri ali tri znakce imajo tiste, ki mi še niso povedale kaj si zaslužijo. Včasih je plusek še isti dan težko naredit, ker ne veš, če te bo pred pristankom v postelji še kaj zamikalo.user posted image Pa upam, da ne boš zdaj šla te slike, ki jo bom objavila, secirat. Ker se mi resnično ni dalo sesat že par dni.user posted image Sej menda se na pomanjšani ne bo tak fejst videlo.user posted image

Evo mojo malo telovadkouser posted image ......tak mi je smešna:
user posted image
Tu je delala tisto vajo "čiščenje čevljev". Sigurno ste kdaj na treningih/na telovadbi delale.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
30.5.2008 22:07:04   
noa1
Samo na brzino se javljam, ker mala full tečnari in noče spat...bi se ona po rokah nosila...celo noč...pa uspavanko zraven. Ma jok...tznam tudi jaz bit trmasta.
Sva pa sami...moj na biker vikendu.
Za jutri se strinjam in z Lentom in z Evroparkom. Daj Pandica sporočo mi prosim potem zjutraj, kje se dobimo, ker ne vem če bom utegnila sem gor še kaj prit.
Kinnie: veš da mislim nate,....sem ti tak obljubila, da ti nekaj pošljem, pa nisemuser posted image . Dobiš jutri skupaj z navodili.user posted image
Mehurčica: jaz sem si sedaj enga Ice-a odprla. A za to dobim minus? Drugače pa se nazja držim (saj sedaj ko sva sami niti nisem imela časa kaj v usta dajat.....sem morala bolj mala usteca polnituser posted image user posted image user posted image )
Lahko noč punce, jaz imam spet mama alarm

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
30.5.2008 22:08:02   
mama06
mehurčica razumem sistemuser posted image . In ne, ne bom secirala tvoje slike, bom pa pohvalila tvojo telovadkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
30.5.2008 22:10:45   
VANILI
oj mamčice!
joj kak dan je za mano!!
najprej, preden začnem brat, moram rečt, da sem ga totalno slabo zorganizirala. V glai sem mela sliko Kodeljevega (vsaj začetka), zato sem samo na pol poslušala, ko sta mi moj in še brat razlagala, kako se tja pride. Ponavadi si na listke napišem pot do cilja,potem pa si listke zalepim kar na volanuser posted image . No zdaj sem pa šla samozavestno in se zgubljala po Lj, 3x našla Privoz, na Prulah sem bla, na Grubarjevem prekopu, clo v Trnovo sem šla pogledat.. no na konc mi je dop..user posted image zdilo in sem se obrnila in šla nazaj do mojih, kjer sta me razvajala, kot bomo me enx naše bebice, potem pa sva s pudlom zadrnjohala v spalnici za2 uri, medtem ko se je zunaj bliskalo in grmelo...

Suzanamai - hvala za povabilouser posted image
kasija - zelo lepo si razložila, nazorno in zabavno, s pridevniki (kot mam najrajeuser posted image ) no se mi ni dalo s parkiišča več premaknit

nooozdaj pa vas grem prebrat

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 2844
30.5.2008 22:11:33   
mama06
mehurčica imam eno teoretično vprašanje glede hujšanja. Kaj dobiš, če se cel dan paziš in ne grešiš pri hrani, zvečer pa dragemu živčke"žreš". Je to plus ali minususer posted image user posted image user posted image . Danes sem dobre volje, ker je petek in bo ati čez vikend kolikor toliko doma, pa mi malo prebijauser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
30.5.2008 22:13:26   
jasna
Klaudia, tele debate na linkih so pa user posted image

Srečanje - Kodeljevo je user posted image . Ni gužve, ful sence, pa še igrišče za hlačmane (2ursae, živa?). Ve ste pa itak user posted image user posted image  Pa Polona in Janauser posted image . Nova10ka, prenesi pozdraveuser posted image . Vanili, pa kje si se izgubila??????user posted image  Oktoberka, pogrešana siuser posted image Suzanamai, kje si?user posted image

Jenny, mojga tudi spet niuser posted image . Ampak tokrat je še najstarejšega sabo vzel in smo mi trije uživali doma. E in Nelči sta se pa skupaj kopalauser posted image . Samo v tolažbo, da nisi edina sama domauser posted image . Aha, glede darila. Pri nas ful lavfajo tiste knjigice z nalogami (razne knjigarne in papirnice) ali pa kakršne koli družabne igre (človek ne jezi se, domine, črni peter...). Aja pa v papirnicah imaš šprickote. Take gumjaste zadeve, ki špricajo vodo pri kopanjuuser posted image . Potem so tu barve za v vodo, pa pokalice za v vodo...

Mehurčica, slikica je user posted image user posted image

Mama06, bravo Jernej čvekicauser posted image user posted image

Tave, a to misliš, ker je bila kapljica krvi? Eh, ji nič ne škodiuser posted image . Bojne raneuser posted image .
Pandica, joj je uživalauser posted image

Nova10ka, to pa je življenje v divjiniuser posted image . Če ne bi vedela kje si,l bi si mislila, da si neklje v kočevjuuser posted image . No, samo medvedi ti še manjkajouser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 30.5.2008 22:27:52 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
30.5.2008 22:17:00   
sanwebdra
Mehurčica, Eni rula pri Štajerčkih ...user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
30.5.2008 22:30:16   
jasna
Čakam, da prideta moja dva domov... Pa da pol enega sitnega 5letnika spravim  v postlo... še prej pa 3 letnika vržem iz bratove postle ven... user posted image kake težave, ha?user posted image  Kje pa ste vse, ko imam jaz preveč časa?user posted image

Vanili, si se vsaj naspalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
30.5.2008 22:30:19   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Jenny, mojga tudi spet niuser posted image . Ampak tokrat je še najstarejšega sabo vzel in smo mi trije uživali doma. E in Nelči sta se pa skupaj kopalauser posted image . Samo v tolažbo, da nisi edina sama domauser posted image . Aha, glede darila. Pri nas ful lavfajo tiste knjigice z nalogami (razne knjigarne in papirnice) ali pa kakršne koli družabne igre (človek ne jezi se, domine, črni peter...). Aja pa v papirnicah imaš šprickote. Take gumjaste zadeve, ki špricajo vodo pri kopanjuuser posted image . Potem so tu barve za v vodo, pa pokalice za v vodo...

Ti si pa polna hitrih in učinkovitih rešitev. Imam občutek, kot da jih stresaš iz rokava.user posted image

Tu smouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
30.5.2008 22:37:19   
jasna
mama06, a si incognito?user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?