Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 9:58:19
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1 ' Boge tiste ki niste dobile vrtca. Kako boste rešile - kdo vam jih bo pazil? Nimam pojma. Stari starši so vsi daleč stran, privat varstva si ne moremo privoščiti, tako da res ne vem. Čisto se nam je podrl svet. Bom še pisarila ravnateljici, pa menda greva na obisk k Jankoviču, me je pa še ena zadela, da menda če nimaš vseh otrok v istem vrtcu, nimaš potlej zastonj. Klinc pa tak zakon, če je to res. Sem že pisala na ministrstvo in čakam na odgovor.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:07:56
|
|
|
|
Freycha
|
joj rumba res ste v nezavedljivi poziciji bom držala pesti, da kaj uspete urediti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:18:50
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Mi2 sva sicer šele ob pol devetih vstala, ampak sva bila že tud pridna. Pa en obisk sva že imela Bojana čestitke za službo Freycha za joško Rumba da se vam tole z vrtcem porihta! Štajerke kaj pravite jutri dop. al v petek dop. (ob 11. uri v Draš centru) Za kater dan vas bo več, tak bo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:26:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro,..najprej naj se vsem najlepše zahvalim za nasvete, smo jih upoštevali...večino noči se je zbujala, ob 2 smo ji dali še eno dozo Calpola, potem je nekak zaspala, ampak za kratek čas, proti jutru je že spala kako uro v kosu...ampak se je pa spet vročina dvignla na 38.5, tak da se gremo popoldne pokazat P (tko nam je svetovala sestra po telefonu).... Se opravičujem, ker nimam volje nobene pokomentirat..ne zamerit.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:33:16
|
|
|
|
Freycha
|
Madejka jutriiiiiii Ajvy kar pojdite se pokazati, pa potem poročaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:42:00
|
|
|
|
baja*
|
Hej! mmmm, kak diši po naši hiši... sem palačinke pekla freycha iiiii kak je Dita ful uživala v čofotanju njen lupček se je tud včeraj kopal mi, ki smo stali zraven bazenčka, pa smo vsake tolko dobli tuš mater je šprical zvesta auč to je pa moglo fejst bolet naj se hitro zaceli taši wow to pa je kilometrina bravo! bojana čestitke za službo tinispela in kristina super za vrtec rumba močno stiskam pesti za vas, da boste tudi vi zrihtali vrtec ajvy za Tarjo, da bo kmalu zdrava! Verjetno je res najboljeit k P. A svečke ji nisi dala? madejka jaz sem bolj za jutri, lahko pa tud v petek. Edino ura mi ni najbolj všeč mali gre ob cca 11-12 spat, tak da boma očitno zamudla... Ga bom pa v avtu uspavala, pol se boma pa pač malo vozla naokoli... Kje je že ta Draž center? Nekje pod Pohorjem al kje že.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:42:20
|
|
|
|
kapica
|
Sanek, mi smo tud ze od 6h pokonci, vsako jutro smo tak zgodnji . Ajvy, ja, kr pejte do P, pa da vidis kaj je. Zvesta, uuhh, to pa res hudo zgleda, upam, da bo krema res pomagala. Bojana, seveda smo tud leepih novick veseli, sploh po tolikih slabih. Tako da cestitke za sluuzbo . Rumba, res, kaj sploh naj reces na take. Pa da ima to kaksno vezo, ce niso v istem vrtcu, da ni zastonj. Sicer pa, res je tak ja, ko bi naj mel kje kaksno prednost, se ti samo se kamni postavljajo na pot. Za pop . Jaz upam na najboljse, da dobis kaksen odgovor, pa na koncu se do novinarjev letis. Te dovolj poznam, da vem, da si mocna zenska in se bos borila do konca . Freycha, no super za josko, da je boljse.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:50:32
|
|
|
|
kapica
|
Zvesta, hvaala . Dino spi ze skoraj eno urco, pa jaz bi tudi mogla, ampak tisto prebujanje pol spet, ko bo dino tak buden, glih ko bom jaz zaspala . Zunaj imamo lepo vreme, tako da se bova mal pozneje ven odpravila, kam v sencko. Pa tak sem neka utrujena, pa za nic mi ni no...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 10:53:52
|
|
|
|
madejka
|
Ajvy za Tarjo! Pa le poročaj, kaj bo rekla P. Baja a če ti v avtu zaspi ne spi več. če se ustaviš? Ker tam lahko prav zravn bara parkiraš pa ga imaš na očeh. Je pa pod Porohorjem. Pred Habakukom levo. Jaz sicer jutri delam pop. tak da full dolgo ne boma, ampak ni blema Češnca jaz sem tud Maja včeraj strigla Pa sploh noče bit na miru, zato je pa bolj vinkl-vankl postrižen
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 11:05:20
|
|
|
|
poldy
|
Naj še jaz kaj napišem, da me ne pozabite V soboto smo šli na obalo, ker je dragi imel turnir in naju je vzel s sabo.....no midve sva ble pol cel dan same in sva letali okoli žlahte. Je pa spala celo pot, pa vmes ko sva se vozile, tko da hvala bogu me je ful prijetno presenetla. Pa namakale sva se v Izoli na eni skali, lih tolk da je občutla morje. in je bla seveda čist navdušena, ko so jo valovi špricali pa z rokami je tko čofotala da sva ble obe mokre . Včeraj pa sva šle k kolegici na piknik, in je prišel oče od njenega fanta s konji in vprego in se ji je čist zmešalo ko je vidla konje v živo, ker doma jih imamo na slikah skoraj na vsaki steni. Potem smo se še peljali in je blo ful lepo. Se vidi da ima po mamici gene za morje in konje . Komaj čakam, da grem spet jahat, zdaj skoraj dve leti nisem . Vsem bolančkom , vsem slavljencem , vsem zaspancem , vsem ki ste slabe volje , pa še kakega za rezervo ...
< Sporočilo je popravil poldy -- 2.6.2008 11:08:00 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 12:36:48
|
|
|
|
zvesta
|
Evo, sem šla v lekarno... Ajvy, za to kremo še slišali niso. Bodo pa se pozanimali in če jo je možno dobit, bo jutri tukaj. Drugače pa je rekla, da je zdaj najbolje, da mažem z bepanthenom Plus, kar pa itaq že počnem od četrtka...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 12:41:02
|
|
|
|
majrim
|
poldy....lepo od tebe,smo se namakali eden zraven drugega,ti pa nič... je pa res,da bolj malo uletavam zadnje čase na pc...enostavno mi ne znese...toliko stvari bi še rada naredila preden grem delat,pa itak mi ne znese nič...po 14 dneh dopusta te itak ni volja nič več delat,sploh ko veš,kaj te čaka drugi teden rumba...jaz bi šla kar direktno do Zokija..kolikor ga poznam je full v redu človek...je pa res,da je s temi vrtci povsod eno veliko sra....jaz sem jo vpisala takoj po porodu,ker če ne,bi ostale brez..itak je ta naša država v totalnem kur...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 12:41:45
|
|
|
|
majrim
|
zvesta....kaj pa je narobe??
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 12:53:08
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! majrim zvesta se je opekla... po dekolteju, trebuhu, eni roki in eni nogi... nič lepo za videt...božčka! Tole vam moram napisat - Anžej zdejle ni hotu zaspat, zadnječase se itak takoj usede, ko ga dam v postelco. Pa sem ga pustila, da se je pritoževal cca. 5 min in mi je sede, naslonjen na ograjico zaspal, revček! Zdej sem ga polegla in nina naprej. Ne vem, zakaj noče ležat??? bojana za službo in ostalim za sprejem v vrtce! poldy za izlet na morje! madejka je res izziv tole striženje, Anžej je bil sicer zelo priden, sam kaj, ko ni nikol pri miru! Očka kar ni bil zadovoljen (ga je z mašinco spedenal), men je pa tkoooo fletkan!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 13:01:30
|
|
|
|
baja*
|
o majrim hello Kak ste se meli na dopustu? Kje ste že bli? poldy super za lep vikend madejka ja bolj fajn mu je že, če se rit vsaj malo trese A ti pa delaš jutri... Saj kot sem že rekla, se zarad mene lahko tud v petek dobimo... kapica pa se vsaj uleži malo, ko Dino spi... da si nabereš malo energije češnca naš se pa v sekundi vstane stoje pa res ne morš pričakovat, da bo zaspal razen, če bi se na ograjico naslonil to bi šele bil prizor no tak, ravnokar se je zbudil, jaz grem kosilo dokončat, se najemo, pol gre pa ati na šiht
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 13:14:00
|
|
|
|
poldy
|
majrim, ti si bila na dopustu zdaj, kajne. Drugače pa mislim, da sem omenila že da pridem preden si šla na dopust, potem pa nisem več, ker sem mislila, da te ne bo. Drugače pa bi te zelo rada spoznala, pa še tako blizu smo bili, sem pa ful gledala, če bom videla kako mamico s punčko in če bi mi bila znana s kake slikce bi te sigurno ogovorila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 13:18:47
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Daaaan! Uff, pa je bratec oženjen Je bilo zelo lepo, tam smo bili do 3h, domov prispeli komaj ob 6h, saj je 2 uri vožnje bilo, pa še mami je vmes zaspala, da ne bi med vožnjo kje zaspala. Mali je bil priden, vsi so ga občudovali, in še župniku je pomagal govoriti Danes je pa moj sonček prvič, odkar je na svetu spal do 10.ure. Sem mislila, da se mi je ura pokvarila, sem v vse ure morala pogledati Zdaj mi spi, jaz pa malo špegam po forumu, potem pa ko se zbudi, se najest in ven.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 14:35:11
|
|
|
|
pupi
|
Meni bi bolj odgovarjal petek, ampak če se boste dogovorile za jutri se bom tudi potrudla, da pridem. Čvekanja pa res ne smem zamuditi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 14:36:24
|
|
|
|
majrim
|
baja...na dopustu je blo super...je šla kar sama v vodo,pa je bil hudič jo spravit ven ...na krku smo bli...že kar nekaj let hodimo dol v prikolico in zaenkrat bo še pri tem ostalo,pol pa kampiranje poldy... škoda...ampak drugič pa kar pokliči, obvezno ..če vas pot zanese kej sem...mi je full žal,da nismo mogli na piknik...kako je blo???? opekla se je zvesta?????????? ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 14:44:10
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan Mater je spet hica, čeprav ne zgleda tak, samo sopara ga žge Bojana, čestitke za službo Zakaj nisi želela sporočiti, hvala bogu za dobre novice , to da nam, no vsaj meni, upanje, da bomo mi tudi 1x deležni tega Ajvy, upam da bo z Tarjo vse ok, te so pa smo zanjo Glede vrtca še ne vem, ker še nismo dobili odg. v primeru, da pa ne bo sprejeta, pa ne vem kaj boma, ker si želim čim prej diplomirat in vem, da če bo mala doma, ne bo iz tega nič, ker bom raje z njo okoli plajtrala. Tak, da upam, da bo sprejeta Aja pa še glede srečanja: meni je vuršt al jutri al v petek. Kaka pa je kaj napoved
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 17:08:36
|
|
|
|
madejka
|
Eh jutri bo dež... baje Freycha ti ne morš v petek? V petek pa je možno da bo sonček Majrim WB
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 17:19:57
|
|
|
|
Freycha
|
jutri bo dež? jah lahko tudi v petek..... samo mi je bilo jutri "ljubše"........
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 17:33:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Sicer sem prej napisala, da mi je vuršt kiri dan, sem pa ugotovila, da pa mi vseeno torek bolj ustreza. Ampak, če bo res dež, pol pač petek.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 17:38:23
|
|
|
|
baja*
|
Kak je soparno . A niso že za dans nekega deža napovedovali? tak, mali je na špranciru s teto, jaz pa se pripravljam, da grem peglat in to v taki hici, verjetno si mislite, da se mi je malo sfuzlalo samo kar je treba je treba, me že 5 strojev čaka saj bi lahko tud zvečer, samo si nočem večera pokvarit grem ventilator iskat, da si vsaj malo vetra namerim v faco
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.6.2008 17:52:19
|
|
|
|
Freycha
|
jaz grem tut likat.... sam se moram pohvaliti, da je meni luštno, ker pod klimo likam sem pa pridna, ker sem že zjutraj na tešče en ogromen kup zlikala, zdej sem pa nekaj še oprala in posušila, pa bom še to uredila......
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.