|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
28.5.2008 14:27:52   
pupi
BAAAAAAAJAAAAAAAAA vse naj, naj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Rene pa že ve kaj je to frenč kis, u je hiter. Prava cukra sta oba Dita tudiuser posted image user posted image

Sem Naji danes kupla ful poceni tanke hlačke za poleti, zdaj ko puza, za ful mali dnar v Kiku zato babnice tiste ki mate možnost letite v Kika, če že ni vse zmanjkalouser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
28.5.2008 14:30:24   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi: okol Mercatorja sva bila še s pijateljico in njenim 9-mesečnikom in še eno njeno kolegico z 1-letnikomuser posted image Tak da nismo bli glih blizu tebe. Se pa bova kdaj drugič povabla na kafe, ok?

Mercator pa ni tak daleč od mene vstranuser posted image , drugič pa res javita ko bota v bližini.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
28.5.2008 14:33:58   
SANEK1
Še 1x dober dan...
Mala že skoraj 2 uri spiuser posted image user posted image user posted image
Sma bli zunaj in  jo je vročina očitno precej zdelala. Se redko zgodi, da ko pridema domov kr dalje spi. Verjetno zaradi tega, ker je v garaži tak fajn hladuser posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Dita in Rene, kak sta luštna. Pravauser posted image . Morem še dat jaz slikice Dite in Žive gor, ko je Dita Živo na slončku-poganjalcu gor pa dol vozlauser posted image user posted image user posted image .
Obe sta uživali, Dita ker je lahko hodla, Žiav pa ker se je vozlauser posted image

Freycha, upam, da te bom še spoznalauser posted image user posted image user posted image

Službauser posted image user posted image user posted image
Kaj je že touser posted image

Jaz sem trenutno brez ostala, tak da se bom morala kar lepo na borzo prijavituser posted image user posted image user posted image ...po drugi strani pa sem vesela, ker do septembra tak nimam Žive kam dat, pa še paše mi da bom čez poletje z njouser posted image user posted image user posted image

Sem si pa zadala, da sep., ko gre v vrtec (vsaj upam, da ga bomo dobiliuser posted image ), spacam to mojo diplomo, pol pa juriš na službouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
28.5.2008 15:29:45   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Kaj je imel Maj v nedeljo 10 mesecev? Ali se motim? Jaz sem spregledala in seznama ne najdem.

Ne, v soboto. Bom pripopala ta kratki seznamčekuser posted image

Več napišem kasneje... ni časauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
28.5.2008 15:30:17   
madejka
Julijski sončki 2007:  

13.05.  - Lan in Lana (Afnica)

05.06. – Rene (Baja)
07.06. – David in Domen (Siskamiska)
26.06. – Maša (NRMM)
27.06. – Filip (Jelenche)
28.06. – Neža (Majrim)
30.06. – Ian (Nia30.6.)
30.06. – Izak (zvesta)  

02.07. – Dita (Freycha)
02.07. – Larisa (tejci77)
03.07. – Tara (Kristina_1)
03.07. – Filip (Kety)
04.07. – Tilen (anja7)
04.07. – Živa (SANEK1)
07.07. – Lia (ninaintomaz1)
08.07. – Mija (*maja)
09.07. – Ana (julij)
10.07. – Jurij (krkatja)
11.07. – Gaj (nisaa)
11.07. – Taja (lencyyy)
12.07. – Manca (corfu)
12.07. – Žana (bačko)
14.07. – Lana (Rožica82)
14.07. – Julija (rumba)
15.07. – Dino (Kapica)
16.07. – Tarja (Ajvy)
16.07. – Klara (Ronči)
16.07. – Patrick (Angel_Rebelde)
17.07. – Ula (Ulla80)
17.07. – Zala (mateya24)
17.07. – Špela (tinispela)
18.07. – Jure (Tašonka)
18.07. – Naja (pupi)
18.07. – Anžej (Češnca)
20.07. – Urša (Poldy)
21.07. – Katja (arijana..)
23.07. – Neža (GabiW)
24.07. – Jaša (bojana2)
24.07. – Maj (madejka)
28.07. – Milla (Miša99)
29.07. – Inara (mateyka)
30.07. – Živa (Mari71)
31.07. – Hana (Ikonca)  

04.08. – Lea (Yudit)

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
28.5.2008 15:47:37   
Ajvy
Punce...naša TArja je storila prve samostojne korake!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baja:..vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
28.5.2008 15:59:41   
SANEK1
Tarja, bravo za prve korakceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
28.5.2008 16:01:32   
kapica
Tarja suuuperrrr, kaaak si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rene in Dita sta tud fuuuul luskanauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Midva sva bila zdaj zunaj 2 urci, na igriscu, sedaj na koncu sva bila na gugalnici in je Dino zaspal v narocjuuser posted image . Kaak lepo, sem ga samo v vozicek dala, hitro domov in spi naprej, jaz pa pocivam. Pa smo vsi zadovoljniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
28.5.2008 16:27:09   
madejka
Baja zate
user posted image

Tarja user posted image user posted image user posted image

Mater je Rene lepi!user posted image user posted image Saj Dita tud, samo njo bolj pogosto vidimuser posted image

Mi smo s šopinga... na malem sma zapravla 55€user posted image Pa še mi2 sva si enih par cot omislilauser posted image je blo super... zdaj me pa glava boliuser posted image sem skuhala kafe, bo še katera?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
28.5.2008 16:30:11   
Taši*
Baja, vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za dobrodošlico, punce!user posted image user posted image

Anja7, dobro, da si me spomnila, da dam vlogo za skrajšan delovni čas. Delam pa itak že od januarja.user posted image Samo mi drug teden poteče polovična porodniška. Upam, da nisem prepozna.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.5.2008 17:10:57   
tejči77
Tarja, čestitke za prve korakce. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In z zamudo čestitke Maju in Jaši za 10 mesečnico.user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.5.2008 17:41:45   
Freycha
Danes je pa tak lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image  najprej sem šla sebi cote kupovati in zapravila 120€ in si kar nekaj lepih stvari kupila, potem sem šla k frizerju, ki mi je naredil svetovno frizuro (vreden vsakega €), zdej je pa šel dragi na tenis, jaz pa spijem kavico in grem malo s tamalo ven na svež luft...... res lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.5.2008 17:44:33   
Freycha
Sanekova daj res kako fotko gor, ko Dita poriva Živo user posted image user posted image user posted image

pa meni na mail tudi prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.5.2008 17:54:10   
Freycha
Aja, pa čestitke Tarji user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.5.2008 18:52:28   
SANEK1
Evo obljuba dela dolg:

Dita ne tala lubčkov samo Reneju, ampak tudi Živi:
user posted image

Ena je bolj uživala kot druga...lumpi maliuser posted image :

user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
28.5.2008 19:32:13   
anja7
Taši - najprej dobrodošla nazaj user posted image user posted image . Sem bla glih prej s sodelovka na kavi, k je začela marca delat in dela po 7 ur.Moraš oddat najmanj 30 dni od dneva ko začneš delat skrajšani delovnik.Ona je pršla v službo normalno, kot da bi delala 8 ur, pa je že prvi dan začela po 7 ur in naknadno vse uredila. Sevede se je pa z dir.tko zmenla.Sem si zračunala plačo, pa bo ful boga, ampak mi Tilen več pomen. Bomo že nekak.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
28.5.2008 19:33:20   
anja7
Spet pozabla: Tarja user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake. Kok lepo

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
28.5.2008 20:36:26   
tinispela
da ne pozabim, BAJA* VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšno vročino imamo, hvala bogu, da imamo v stanovanju hlad. Zjutraj pustim rolete dol, da sonce ne sije not in ostane prav lepo hladno 23, 24 stopinj.

A tako lepo se Rene lubčka? Ta pa je res za ožentuser posted image user posted image user posted image

Špela pa zda po novem samo enkrat na dan spi, po kosilu, danes je spala 2 uri in 10 minuser posted image user posted image user posted image .

Bravo Tarja za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
28.5.2008 20:39:38   
angel_rebelde
Baja, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše vsem za obmesečnice, za nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravoooo Tarja za samostojne korake user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mamica, zdaj bo dosti letanja in sreče user posted image user posted image

Slike pa... Otročki tako čudoviti user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi razmišljala, da bi delala le 4 ure, ampak nevem, bomo videli, kako bo sploh. Odločam se med tem, da nadaljujem šolanje, s tem, da to zavod za zaposlovanje plačuje in torej ne morem imeti službe, ali pa da grem delati... Problem je le za finance, me pa vedno bolj vleče nazaj v šolo user posted image user posted image No, sicer imam 2 meseca časa še, da se odločim, ker me služba čaka, ampak moram se pa le odločiti - ali šola, ali služba.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
28.5.2008 21:13:36   
tinispela
rumba, te moram vprašat katere copatke si rekla na pikniku, da bom kupila Juliji? Mi lahko posreduješ internetni naslov?

Freycha, si pa lepo preživela dan, ful paše a ne? Se nam moraš pokazat z novo frizurco! Kdaj se bomo dobile? Men dnevi kar bežijo. Jutri je že četrtek!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
28.5.2008 21:21:04   
Freycha
tinispela mi imamo ob 12.15 pregled pri ortopedu zaradi rebra, tak da se lahko dobimo ali prej ali pa kasneje.... kar ti bolj paše......

problem imam edino, ker sta se za Chiccovo ropotuljico z gagico javili ti in Ajvyuser posted image  Jo jutri prinesem s sabo, pa boš povedala, če je vaša al ne.......

iiii kak sta Živa in Dita luškani user posted image user posted image user posted image

če se po tem, ko greš v službo premisliš in bi šel na polovičen delovni čas, je to mogoče?

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
28.5.2008 21:36:11   
tinispela
Freycha jutri žal ne bo šlo, nimam avtauser posted image . Bomo pa naslednji teden! Meni manjka samo tista spirala s kroglicami in troblja. Tak da gagica je najbrž od Ajvy

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
28.5.2008 21:44:57   
Freycha
aja, jaz sem razumela, da je gaga tudi vaša user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš kaj, potem pa se nazaj grede oglasimo pri tebi, če boš doma, pa če se bomo zjutraj spomnili igrače s sabo vzeti, pa ti damo.... da ne bomo vlekli tole "vračilo" igrač in deke predolgo časa......

Neposredna povezava do sporočila: 2123
28.5.2008 21:51:07   
tinispela
Super, lepo prosim! Če se ti ne javim na telefon po 13-ih, pol sva šle spat (mi pa lahko kar v atrij vržeš - ta levi).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
28.5.2008 22:00:47   
madejka
Ćer!

Mi2 sva si pa dans stole kupla za verando in grema zdaj tja sedet in pituser posted image

Freycha in druge štajerke a se bomo kaj skup doble? baja mora častituser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.