|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
23.5.2008 6:55:25   
Ronči
JUTRO!!!!

petek je user posted image

user posted image

Patrik, čestitke za rve korake user posted image
Zvesta torta je super duper lepa user posted image

Zvesta..Klara se premika tako: sedi na riti, z eno nogo se poganja, pomaga si pa z rokami. Razvojno naj bi imelai v tem mesecu oz. v juniju, oni pokličejo kdaj (edini pogoj, d aima Klara že 10 mesecev), pričakujejo, da se bo sama usedala in plazila.
Njen razvoj je bil v mejah normale, tako da imamo samo kontrole. Čeprav se meni zdi, da zelo počasi napreduje.

No grem, se moram še zrihtat pa v štacuno po piškote, da lažje prejdem čez dan user posted image .

Lepo se imejte.

V službi pa nimam niti minutke, da bi sm gor pokukala user posted image ... no sej se ne spodobi, a ne? user posted image  Kdo pa je na šihtu pa na RR visi?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
23.5.2008 7:12:01   
Freycha
Dita se je pa zbudila 2. uri prej kot ponavadi in že veselo razgraja po stanovanju, mene pa glava boli pa totalno sem neprespanauser posted image user posted image user posted image  pa cel dan in celo noč sem sama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.5.2008 7:46:29   
bačko
Jutro!
Tinispela super da ni alergije!user posted image
Zvesta zelo lepo si naredila!user posted image
A_R bravo za Patricka!Faca je mali!user posted image user posted image user posted image user posted image
No midve sva budne že od 6.30.No pa imamo stanovanje!user posted image Včeraj smo naredili prevzem.Kako sem vesela.
Žana se je včeraj sama brez opore postavila na noge in stala ene par sekund sama.Počasi pa bo!
Uglavnem lepo se imejte v nedeljo in ne se ga preveč napiti.user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.5.2008 8:41:30   
SANEK1
Dobro jutro...

Ma, ki sem jaz ko se alkohol talauser posted image user posted image user posted image
Jaz bi se ga tud že enkrat oz. spet, tak kot v starih cajtih nasekalauser posted image user posted image user posted image
user posted image ...mogoče v nedeljouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.5.2008 8:45:02   
Freycha
no, mi je celo uspelo še pol ure odremat... zdej je pa spet vsa poskočna user posted image user posted image

sanekova sej bi bilo vsaj zame boljše, če bi šla spat user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.5.2008 8:48:56   
baja*
c c c pijankeuser posted image user posted image user posted image

freycha po moje maš mačka in te zato glava boliuser posted image

Ronči moja sestra je baje puzala po riti, pol je pa že pri 9 mesecih shodla... Uživaj fraj dni!user posted image
bačko super za prevzem... pa čestitke Žani za postavljanjeuser posted image
madejka lep avataruser posted image

Pa včeraj sem še pozabla pohvalit slikice razmišljujoče Diteuser posted image , Anžeja v preobrazbi Mickeuser posted image  in zvestino tortouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.5.2008 8:49:18   
SANEK1
Patrik, user posted image user posted image user posted image ...bravo za prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

Anžej, zetek moj al naj raje rečem snahauser posted image user posted image user posted image , kak si luštenuser posted image

Zvesta, uuuuuuuu mater kaka tortauser posted image user posted image user posted image , kak dolgo sta to skup pocalauser posted image

Freycha, te pa se žiher kaj srečamo danesuser posted image   Kaj pravišuser posted image user posted image user posted image

Rumba, user posted image user posted image user posted image , tudi ta tvoj kruh ni od muhuser posted image user posted image user posted image

Madejka, lep nov avataruser posted image user posted image user posted image

Pupi, lepo se mejte jutri...kje pa maste krstuser posted image

Aja pa še to, glede onega ojra, ko ste se včeraj nekaj kregale...glede nato, da sta vso delo opravla Freycha in njen P., jaz pa sem samo na gotovo prišla in potrdila zadeve, si zaslužim samo mogoće en čepavuser posted image user posted image user posted image
Mislim, da pa bo, no vsaj Freycha, bolj zadovoljna z kakim pirom, kot z ojriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.5.2008 8:52:32   
SANEK1
Pozabla...

Bačko, super za stanovanje in še bolj super za Žanino samostojno postavljenje na nogiceuser posted image user posted image user posted image

Baja, kak si ti danes? Ti je PMS že popustiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.5.2008 8:58:23   
Freycha
sanekova ne ti v mojem imenu govorit... če imam izbiro, raje ojre zapravim za tortice, kot za pivo user posted image user posted image user posted image user posted image

se ob 11h dobimo?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.5.2008 8:59:38   
Freycha
baja glava me je bolela zato, ker sem čisto prezgodaj vstala user posted image user posted image user posted image  zdej sem pa še pol urce odremala, sem pa takoj boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.5.2008 9:00:08   
Freycha
bačko super za stanovanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.5.2008 9:04:23   
baja*
sanekova no ja, malo boljše je že....user posted image
freycha ja ja, kr priznaj raje, da si ruknla engauser posted image user posted image user posted image  ...saj veš, klin se s klinom zbija...user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.5.2008 9:07:01   
Freycha
joj ne.. tega pa res ne bi mogla... toliko v kondiciji pa nisem... to smo včasih počeli user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.5.2008 9:08:11   
julij
Čveke čvekaste, lepo ste klepetale včeraj! user posted image Prav je tak.

Mi na piknik pridemo. Upam samo, da ne bomo preveč utrujeni od sobotne poroke.user posted image  Malecko boma nedeljsko dopoldne še pri babici pustila, da se midva malo odpočijema.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.5.2008 9:34:12   
bačko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kava in čaj!Smo pozabili, ali kaj?

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.5.2008 9:37:11   
tinispela
uuuuuuuu, lepo ste se včeraj načvekale! Ste ga mele malo, a ne?user posted image user posted image  Jaz sem se raje spokala spat, ampak je Špela danes do 8 potegnilauser posted image ! Zadnjih par dni kar 12 ur spi ponoči, seveda ne brez oglašanja in hranjenja. Komaj čakam da se vidimo v soboto, sam upam da se bo vreme držalo, da vsaj dežja ne bi bilo!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.5.2008 10:16:05   
kapica
Jutrouser posted image !
Ste bile pa res cvekaste vceraj nouser posted image .
Backo, cestitke za stanovanjeuser posted image in seveda za Zanouser posted image .

Jaz sem tud tako utrujena danes, sem tako slabo spala, sem sanjaal da bom umrla v cetrtekuser posted image . Hecno.
Sva pa bila ze eno rundo zunaj, je leepo vremeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.5.2008 10:24:29   
bačko
Žana je eno kitico že odspala.Zdajle bova jedli potem pa ven.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.5.2008 10:42:22   
kapica
Zdaj pa sploh nisem opazla, da je ze rdeca lucka gorela za baterijo in mi je vse izkopilouser posted image user posted image .

Zdaj gledam oddajo Mein Baby in se mi ze kr lusta dojencka. Po zacetnih vragolijah nosecnosti, se ga veselim. Bi ga ze kr v rokah imelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.5.2008 11:18:30   
baja*
tinispela misliš v nedeljo, ne? Da ne boš ki v soboto tam tavalauser posted image
kapica jaz sem tud rada gledla to oddajo, ko sem bla noseča. Sem se kr naprej cmerla zravenuser posted image .
bačko tnx za kafe.

joj, kake probleme imamo z uspavanjemuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.5.2008 11:24:24   
baja*
prej je mali jedel belo žemljo in enih 10min zatem je dragi opazil, da ima celo kepo prilimano na nebouser posted image  iin to kljub temu, da sem mu skoz čaj zraven devalauser posted image  
sem pa že slišala, da se bela žemlja rada zlepi in prilima.... baje, da lahko tud na steno želodčkauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.5.2008 11:28:44   
Anonimen
helou....
čist sm zgažena donsuser posted image pa vreme je za en drek....sm spakirala za na mežaklo, madona pa to je robe kt da gremo za 1 mesecuser posted image sam u bistvu je res tko, če greš za tri dni al pa 14, k rabiš vzet brisače pa posteljnino in kozmetiko in take stvari v vsakem primeru...edin količina cunj se razlikuje...pa jst k res ne pretiravam, vedno vzamem minimalno, pa se je vseen ful nabralo...pa k mormo še hrano s sabo vlečt...voza pa sploh ne bom vzela zraven, k če ga vzamemo, pol nč drugega ne mormouser posted image

a vi že kej pustite tamalim da tv gledajo? jst ji pržgem včasih ( samo res max. kakih 10 min)  baby tv....k so res take luštne risanke, prov za take male otročkeuser posted image k so res velike barvne površine in čist preprosti liki, pa luštne pesmice....je čist navdušena, kr vriska zravenuser posted image sam to je res vsake kvatre, ne vsak dan pa res za mal cajta....po moje ji to ne more škodituser posted image

pa trikrat me je ugriznlauser posted image tist en usran zob k ma, ma še en zob ni, četrt u bistvu, pa me tolk svinjsko ugrizne v joško, da vse zvezde vidim...ma sm jo sam dol poknla na tla, pa mal sm bla huda, pol se je pa drla k zverina mala, pa sm mal prausmerla pol pozornost pa je blo kul...ma sploh ne vem kaj naj....smotka mejhna...

drgač pa tiste k dojite še - kak to zgleda pr vasuser posted image k jst crkavam kdaj od smeha, kaj počne ta otrok in v kake poze se spraviuser posted image da dol padeš...

iz ebaya sem naročla one shooszoo al kaj so že copatke ( k je rumba enkrat dala link)....so luštni, sam tolk velikiuser posted image naročla sem dvojne od 12 - 18 m in dvojne od 18 - 24m...sam oni k so kao od enga leta so fuuuul veliki...to bo uli glih za v prvi razred provuser posted image zdej pa ne vem kaj naj....bi naročla še manjše, sam ne vem al naj kr od 0 - 6muser posted image glede na to, kak so ti veliki, bojo po moje glih provuser posted image sem pa dala za 4 pare + poštnina 45 dolarjevuser posted image kar je okol 30 € a ne...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.5.2008 11:31:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

prej je mali jedel belo žemljo in enih 10min zatem je dragi opazil, da ima celo kepo prilimano na nebouser posted image  iin to kljub temu, da sem mu skoz čaj zraven devalauser posted image  
sem pa že slišala, da se bela žemlja rada zlepi in prilima.... baje, da lahko tud na steno želodčkauser posted image

tale je men mal bosauser posted image k ni šans da v oni kislina se ena usrana žemla na želodec prilepiuser posted image

na nebo pa ja, to je pa klasika,zarto ji jsr raj kr škorjo od kruha dam, al pa krajček, če ni pretrd....sem slišala že sicer, da bogimu otroku še žemljice ne privoščim, da more star kruh glodat, samo sem že imuna na take izjaveuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.5.2008 11:37:56   
madejka
Jutro!
Mali mi že sitnari za dopoldansko spanjeuser posted image Noč je bla obupna... celi čas se je zbujal pol pa je htel ob 6 bit aufuser posted image Pa se nisem dala... sem ga zdržala za vrečo pa dremala on je pa ko na vrvici plazil okol v radiju pol metrauser posted image user posted image user posted image Pa malo je uspel še zadrematuser posted image Zdaj pa sva spet sama... Pop. pičim k mojim... naj še bojo oni malo zmatraniuser posted image

Bačko tnx za kafe!user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za stanovanje!

Hvala za komplimente, meni je tud full lepi na tej slikci!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.5.2008 11:39:26   
madejka
Ulla dojenje je pri nas še samo zjutraj ko še ne grizeuser posted image Pa še takrat skor letam za njim po celi pojsli z joškouser posted image mater kolk se natelovadi zravnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.