Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 6:55:25
|
|
|
|
Ronči
|
JUTRO!!!! petek je petek je petek je Patrik, čestitke za rve korake Zvesta torta je super duper lepa Zvesta..Klara se premika tako: sedi na riti, z eno nogo se poganja, pomaga si pa z rokami. Razvojno naj bi imelai v tem mesecu oz. v juniju, oni pokličejo kdaj (edini pogoj, d aima Klara že 10 mesecev), pričakujejo, da se bo sama usedala in plazila. Njen razvoj je bil v mejah normale, tako da imamo samo kontrole. Čeprav se meni zdi, da zelo počasi napreduje. No grem, se moram še zrihtat pa v štacuno po piškote, da lažje prejdem čez dan . Lepo se imejte. V službi pa nimam niti minutke, da bi sm gor pokukala ... no sej se ne spodobi, a ne? Kdo pa je na šihtu pa na RR visi??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 7:12:01
|
|
|
|
Freycha
|
Dita se je pa zbudila 2. uri prej kot ponavadi in že veselo razgraja po stanovanju, mene pa glava boli pa totalno sem neprespana pa cel dan in celo noč sem sama
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 7:46:29
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Tinispela super da ni alergije! Zvesta zelo lepo si naredila! A_R bravo za Patricka!Faca je mali! No midve sva budne že od 6.30.No pa imamo stanovanje! Včeraj smo naredili prevzem.Kako sem vesela. Žana se je včeraj sama brez opore postavila na noge in stala ene par sekund sama.Počasi pa bo! Uglavnem lepo se imejte v nedeljo in ne se ga preveč napiti.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:41:30
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Ma, ki sem jaz ko se alkohol tala Jaz bi se ga tud že enkrat oz. spet, tak kot v starih cajtih nasekala ...mogoče v nedeljo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:45:02
|
|
|
|
Freycha
|
no, mi je celo uspelo še pol ure odremat... zdej je pa spet vsa poskočna sanekova sej bi bilo vsaj zame boljše, če bi šla spat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:48:56
|
|
|
|
baja*
|
c c c pijanke freycha po moje maš mačka in te zato glava boli Ronči moja sestra je baje puzala po riti, pol je pa že pri 9 mesecih shodla... Uživaj fraj dni! bačko super za prevzem... pa čestitke Žani za postavljanje madejka lep avatar Pa včeraj sem še pozabla pohvalit slikice razmišljujoče Dite , Anžeja v preobrazbi Micke in zvestino torto
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:49:18
|
|
|
|
SANEK1
|
Patrik, ...bravo za prve samostojne korake Anžej, zetek moj al naj raje rečem snaha , kak si lušten Zvesta, uuuuuuuu mater kaka torta , kak dolgo sta to skup pocala Freycha, te pa se žiher kaj srečamo danes Kaj praviš Rumba, , tudi ta tvoj kruh ni od muh Madejka, lep nov avatar Pupi, lepo se mejte jutri...kje pa maste krst Aja pa še to, glede onega ojra, ko ste se včeraj nekaj kregale...glede nato, da sta vso delo opravla Freycha in njen P., jaz pa sem samo na gotovo prišla in potrdila zadeve, si zaslužim samo mogoće en čepav Mislim, da pa bo, no vsaj Freycha, bolj zadovoljna z kakim pirom, kot z ojri
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:52:32
|
|
|
|
SANEK1
|
Pozabla... Bačko, super za stanovanje in še bolj super za Žanino samostojno postavljenje na nogice Baja, kak si ti danes? Ti je PMS že popustil
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:58:23
|
|
|
|
Freycha
|
sanekova ne ti v mojem imenu govorit... če imam izbiro, raje ojre zapravim za tortice, kot za pivo se ob 11h dobimo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 8:59:38
|
|
|
|
Freycha
|
baja glava me je bolela zato, ker sem čisto prezgodaj vstala zdej sem pa še pol urce odremala, sem pa takoj boljše
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 9:00:08
|
|
|
|
Freycha
|
bačko super za stanovanje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 9:04:23
|
|
|
|
baja*
|
sanekova no ja, malo boljše je že.... freycha ja ja, kr priznaj raje, da si ruknla enga ...saj veš, klin se s klinom zbija...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 9:07:01
|
|
|
|
Freycha
|
joj ne.. tega pa res ne bi mogla... toliko v kondiciji pa nisem... to smo včasih počeli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 9:08:11
|
|
|
|
julij
|
Čveke čvekaste, lepo ste klepetale včeraj! Prav je tak. Mi na piknik pridemo. Upam samo, da ne bomo preveč utrujeni od sobotne poroke. Malecko boma nedeljsko dopoldne še pri babici pustila, da se midva malo odpočijema.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 9:34:12
|
|
|
|
bačko
|
Kava in čaj!Smo pozabili, ali kaj?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 9:37:11
|
|
|
|
tinispela
|
uuuuuuuu, lepo ste se včeraj načvekale! Ste ga mele malo, a ne? Jaz sem se raje spokala spat, ampak je Špela danes do 8 potegnila ! Zadnjih par dni kar 12 ur spi ponoči, seveda ne brez oglašanja in hranjenja. Komaj čakam da se vidimo v soboto, sam upam da se bo vreme držalo, da vsaj dežja ne bi bilo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 10:16:05
|
|
|
|
kapica
|
Jutro ! Ste bile pa res cvekaste vceraj no . Backo, cestitke za stanovanje in seveda za Zano . Jaz sem tud tako utrujena danes, sem tako slabo spala, sem sanjaal da bom umrla v cetrtek . Hecno. Sva pa bila ze eno rundo zunaj, je leepo vreme .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 10:24:29
|
|
|
|
bačko
|
Žana je eno kitico že odspala.Zdajle bova jedli potem pa ven.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 10:42:22
|
|
|
|
kapica
|
Zdaj pa sploh nisem opazla, da je ze rdeca lucka gorela za baterijo in mi je vse izkopilo . Zdaj gledam oddajo Mein Baby in se mi ze kr lusta dojencka. Po zacetnih vragolijah nosecnosti, se ga veselim. Bi ga ze kr v rokah imela .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:18:30
|
|
|
|
baja*
|
tinispela misliš v nedeljo, ne? Da ne boš ki v soboto tam tavala kapica jaz sem tud rada gledla to oddajo, ko sem bla noseča. Sem se kr naprej cmerla zraven . bačko tnx za kafe. joj, kake probleme imamo z uspavanjem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:24:24
|
|
|
|
baja*
|
prej je mali jedel belo žemljo in enih 10min zatem je dragi opazil, da ima celo kepo prilimano na nebo iin to kljub temu, da sem mu skoz čaj zraven devala sem pa že slišala, da se bela žemlja rada zlepi in prilima.... baje, da lahko tud na steno želodčka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
helou.... čist sm zgažena dons pa vreme je za en drek....sm spakirala za na mežaklo, madona pa to je robe kt da gremo za 1 mesec sam u bistvu je res tko, če greš za tri dni al pa 14, k rabiš vzet brisače pa posteljnino in kozmetiko in take stvari v vsakem primeru...edin količina cunj se razlikuje...pa jst k res ne pretiravam, vedno vzamem minimalno, pa se je vseen ful nabralo...pa k mormo še hrano s sabo vlečt...voza pa sploh ne bom vzela zraven, k če ga vzamemo, pol nč drugega ne mormo a vi že kej pustite tamalim da tv gledajo? jst ji pržgem včasih ( samo res max. kakih 10 min) baby tv....k so res take luštne risanke, prov za take male otročke k so res velike barvne površine in čist preprosti liki, pa luštne pesmice....je čist navdušena, kr vriska zraven sam to je res vsake kvatre, ne vsak dan pa res za mal cajta....po moje ji to ne more škodit pa trikrat me je ugriznla tist en usran zob k ma, ma še en zob ni, četrt u bistvu, pa me tolk svinjsko ugrizne v joško, da vse zvezde vidim...ma sm jo sam dol poknla na tla, pa mal sm bla huda, pol se je pa drla k zverina mala, pa sm mal prausmerla pol pozornost pa je blo kul...ma sploh ne vem kaj naj....smotka mejhna... drgač pa tiste k dojite še - kak to zgleda pr vas k jst crkavam kdaj od smeha, kaj počne ta otrok in v kake poze se spravi da dol padeš... iz ebaya sem naročla one shooszoo al kaj so že copatke ( k je rumba enkrat dala link)....so luštni, sam tolk veliki naročla sem dvojne od 12 - 18 m in dvojne od 18 - 24m...sam oni k so kao od enga leta so fuuuul veliki...to bo uli glih za v prvi razred prov zdej pa ne vem kaj naj....bi naročla še manjše, sam ne vem al naj kr od 0 - 6m glede na to, kak so ti veliki, bojo po moje glih prov sem pa dala za 4 pare + poštnina 45 dolarjev kar je okol 30 € a ne...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* prej je mali jedel belo žemljo in enih 10min zatem je dragi opazil, da ima celo kepo prilimano na nebo iin to kljub temu, da sem mu skoz čaj zraven devala sem pa že slišala, da se bela žemlja rada zlepi in prilima.... baje, da lahko tud na steno želodčka tale je men mal bosa k ni šans da v oni kislina se ena usrana žemla na želodec prilepi na nebo pa ja, to je pa klasika,zarto ji jsr raj kr škorjo od kruha dam, al pa krajček, če ni pretrd....sem slišala že sicer, da bogimu otroku še žemljice ne privoščim, da more star kruh glodat, samo sem že imuna na take izjave
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:37:56
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Mali mi že sitnari za dopoldansko spanje Noč je bla obupna... celi čas se je zbujal pol pa je htel ob 6 bit auf Pa se nisem dala... sem ga zdržala za vrečo pa dremala on je pa ko na vrvici plazil okol v radiju pol metra Pa malo je uspel še zadremat Zdaj pa sva spet sama... Pop. pičim k mojim... naj še bojo oni malo zmatrani Bačko tnx za kafe! Pa za stanovanje! Hvala za komplimente, meni je tud full lepi na tej slikci!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:39:26
|
|
|
|
madejka
|
Ulla dojenje je pri nas še samo zjutraj ko še ne grize Pa še takrat skor letam za njim po celi pojsli z joško mater kolk se natelovadi zravn
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.