|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
22.5.2008 17:40:53   
tejči77
tinispela, bravo, da ni alergije user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
22.5.2008 17:49:10   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ulla sicer je pri Diti to bolj trenutno stanje (vreme, pa še po obilici slinjenja bi rekla, da jo je spet en zob začel matrati) ampak se kar ne morem sprijazniti, da skoz nekaj tečnari in cvili in izsiljuje in za mano hodi, pa se mi po nogah vesi, pa hoče it v naročje 400x na dan itd..... pa bog ne daj, da ji ne daš nečesa, kar si je zamislila, ali da nečesa ne doseže, ali pa 2x bog ne daj, da ji kaj vzameš, ker začne tak protestirat, da ti ni nič jasno..... res je prava izsiljevalka ratalauser posted image user posted image
Mi je pa reeeeesss hudo, da ne prideta na piknik. Sta še eni od redkih, ki ju ne poznam user posted image user posted image user posted image

A Dita in Ula sta se verjetno zmenile, da bosta skupi tako delale.user posted image user posted image
Sej Larisa je tudi taka, sam men se ti zdi še OK, glede na to kakšno smo prej imeli.
Danes naju je sestrična prišla obiskat, pa se je ves čas tako drla, da se je ni dal poslušat. Pa gor plazla, pa vse je hotla met, kričala.
Mislim, da imajo to obdobje, ko so se začeli zavedati sami sebe in zdaj so v centru universa, vse je zaradi njih, če me razumete. In če ni kaj tako kot so si predstavljali je pač hudi. Povedat pa še ne znajo.
Bo treba potrpet, da mine in pol bo še boljše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
22.5.2008 17:52:23   
tejči77
še tri dni, babike. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav sem žalostna, da ne bomo vse skupaj.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
22.5.2008 19:15:19   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Še jaz poročam z alergološke.
Pri nas v bolnici delajo zgleda čist drugače.
Zdravnica je Lariso anjprej vso pregledala, se pozanimala, kdaj je minila driska in vročina odkar je Larisa na dieti. Potem ji je naredila kožne teste na kravje mleko in sojo. Sem ji rekla da ne bodo nič pokazali in je bilo res tako. Nato so ji vzeli kri in morava čakat na izvide. Če bodo pozitivni mora imeti še naprej strogo dieto (prvič je imela zelo visoko vrednost). Če bodo negativni, kar močno upam, pa morava za 4 dni v bolnico, da delajo šok teste s kravjim mlekom, ker je to baje zelo nevarno. To je to, v pol ure sva bile fertik. Zdaj pa držim pesti.

sej to ni nič kaj takega, da ne pokaže alergije s kožnimi testi, pa to še vedno ne pomeni, da otrok ni alergičen. Nažalost tudi če je kri ok ne pomeni, da ni alergij..... Jaz pa ne grem nobenih šok terapij delati... jo bom kar lepo imela brez mleka in mlečnih izdelkov in beljaka še naslednjih 7 ali več mesecev, pa bom potem počasi uvajala in gledala, če bo kaj al ne... sem pač mnenja, da je za otroka najbolj zdravo, da sploh ni izpostavljen alergenom, ker se lahko kasneje full huda alergija razvije. To govorim čisto iz lastnih izkušenj...

tinišpela na podlagi česa so pa odkrili, da nima alergij? jaz za svaki slučaj na tvojem mestu ne bi 100% vzela zdravo za jasno  in jo jutri našopala z mlekom, da ne bo kakih negativnih posledic...

Patrick bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
22.5.2008 19:16:37   
Freycha
tejči a sem vsaj približno razumljivo napisala pot do piknika??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
22.5.2008 19:17:43   
tinispela

tinišpela na podlagi česa so pa odkrili, da nima alergij? jaz za svaki slučaj na tvojem mestu ne bi 100% vzela zdravo za jasno  in jo jutri našopala z mlekom, da ne bo kakih negativnih posledic...

ji je naredila kožne teste in ni bilo nobene reakcije. Mislim da je to dovolj, ni? Sicer pa tudi drugače že je vse mlečne izdelke in če bi bila alergična bi se že zdavnaj pokazalo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
22.5.2008 19:21:56   
zvesta
Evo, da vam pokažem, kaj sem danes pacala. Skupaj z našo ponosno petletnico:

user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 22.5.2008 19:23:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1632
22.5.2008 19:24:23   
angel_rebelde
Evo vam link :

http://www.youtube.com/watch?v=d0AlyZmlBic

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
22.5.2008 19:24:24   
Freycha
če ji ne bi dajala že za jesti mlečnih izdelkov kožni testi ne bi morali določiti ali je otrok alergičen na kaj ali ne. Meni so naredili recimo N teh testov, pa vedno je pokazalo, da kao na med nisem alergična, ampak če ga jem, postanem čisto pikasta. Prav tako je problem, ker recimo (bom dala za primer) bi lahko jedla juho, pa bi lahko jedla rezance, ko pa to skupaj zmeša, pa pride do reakcije, na katero je človek alergičen.
Ampak če si ji pa dajala to za jest in nima nobenih alergij, pa vsaj za enkrat to prenaša in tudi kožni testi tega ne morejo spremeniti. Problem je edino takrat, ko alergija pride na plano ob nekem dogodku (šoku ali hormonskim spremembam (puberteta recimo)) in takrat izbruhne v velikem slogu. Samo na to se ne da pripraviti, zato se to sploh ne upošteva. Če sta uvedli vse mlečne izdelke in ji ni nič, potem ji očitno in vsaj za enkrat ni nič user posted image user posted image user posted image user posted image

Dita je pa recimo že po adaptiranem mleku imela grozno kožo in čeprav kožni testi niso pokazali na alergijo na KM, ne alergologinji ne meni ne pride na pamet, da bi ji že začela uvajati KM oz. mlečne izdelke, ker bo po vsej verjetnosti dobila hudo alergijo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1634
22.5.2008 19:27:19   
tejči77

men ful razumljivo ker sem tu domauser posted image user posted image user posted image user posted image , in miljijonkrat sem vse prevozila z biciklom. Drugače se pa nimajo kje zgubit, ker je več poti(vsaj ene štiri), tudi če kje falijo, še lahko vedno tja pridejouser posted image Glavno, da se držijo navodil na začetku, ko pridejo dol z avtoceste.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
22.5.2008 19:30:07   
Freycha

men ful razumljivo ker sem tu domauser posted image user posted image user posted image user posted image , in miljijonkrat sem vse prevozila z biciklom. Drugače se pa nimajo kje zgubit, ker je več poti(vsaj ene štiri), tudi če kje falijo, še lahko vedno tja pridejouser posted image Glavno, da se držijo navodil na začetku, ko pridejo dol z avtoceste.

no, super, vsaj ti boš našla user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ti si rekla, da se boste zgubili.... bomo reeeesss poskrbeli, da se ne boste, sicer pa bom imela telefon tesno pri sebi, da vam bom pomagalauser posted image user posted image user posted image  (pa Tejči bom za uhe držala, da bo pomagala če bo treba user posted image )

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
22.5.2008 19:30:49   
kapica
Bravo punce za vse dobro opravljene teste in Patriku za korakeuser posted image .

Zvesta, vaauu, to si pa suuper naredila. Cudovita tortauser posted image .

Jaz sem pa danes tehtnico unicla, sem jo potisnila pod omarci in sem bila premocna, tako da se je razletela na koscke, ko je vdarila v zid. na ja, kaj cem, me pravzaprav ne moti da je nimam vecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
22.5.2008 19:42:44   
pupi
user posted image user posted image user posted image  za alergološke teste in patrikove prve korake, eni majo veselje pri korakih eni pa mamo veselje pri prvem plazenju.

Ronči ne bi rada pametovala, samo baje to ni Ok če otrok puza po riti, pa saj vidve bodita na nft, ne?
Že komaj čakam piknikuser posted image user posted image user posted image .
Madejka nam vpiši na seznam 4 zobi!!!!!!
Midve sma danes cel dan laufale, smo komaj ob sedmih prišli domov, sem po celem Mariboru iskala belega bodija z dolgimi rokavi, ker nas je vreme zafrknilo za krst in bomo očitno v bundahuser posted image user posted image user posted image .
Češnca Anžej pa bi bil res lepa punčka s temi okicamiuser posted image user posted image user posted image
Zvesta ala ti vera za tortouser posted image user posted image .
Saj sem verjetno še kaj pozabla zato se pardoniram.

Lepo bodite

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
22.5.2008 19:45:00   
tejči77

Še jaz poročam z alergološke.
Pri nas v bolnici delajo zgleda čist drugače.
Zdravnica je Lariso anjprej vso pregledala, se pozanimala, kdaj je minila driska in vročina odkar je Larisa na dieti. Potem ji je naredila kožne teste na kravje mleko in sojo. Sem ji rekla da ne bodo nič pokazali in je bilo res tako. Nato so ji vzeli kri in morava čakat na izvide. Če bodo pozitivni mora imeti še naprej strogo dieto (prvič je imela zelo visoko vrednost). Če bodo negativni, kar močno upam, pa morava za 4 dni v bolnico, da delajo šok teste s kravjim mlekom, ker je to baje zelo nevarno. To je to, v pol ure sva bile fertik. Zdaj pa držim pesti.

sej to ni nič kaj takega, da ne pokaže alergije s kožnimi testi, pa to še vedno ne pomeni, da otrok ni alergičen. Nažalost tudi če je kri ok ne pomeni, da ni alergij..... Jaz pa ne grem nobenih šok terapij delati... jo bom kar lepo imela brez mleka in mlečnih izdelkov in beljaka še naslednjih 7 ali več mesecev, pa bom potem počasi uvajala in gledala, če bo kaj al ne... sem pač mnenja, da je za otroka najbolj zdravo, da sploh ni izpostavljen alergenom, ker se lahko kasneje full huda alergija razvije. To govorim čisto iz lastnih izkušenj...

Patrick bravouser posted image user posted image user posted image

Praviš da ni pametno šok testov delat? Sej ne vem, dohtarca je svetovala, ampak res v bolnici, ker so lahko baje hude reakcije in če to doma delaš ni varno. Pa mi je ni za matrat, sam enkrat bo to treba nardit, da bomo sprobali ali je alergija res minila, ker baje do tretjega leta mine. V vsakem primeru pa morajo biti krvni testi prej  negativni.
Mi pa zanimivo nimamo nobenih kožnih alergij, mleko ji res naredi samo vročino in drisko.
Ko sem bila pa jaz pred leti na pregledu, so mi pa vsi kožni testi pokazali ful alergij, so mi rekli, da ne pomnijo kdaj so imeli tak hud primer, ker so bili krogi na koži kjer so nanesli alergene kar napihnjeni in tako veliki, da nisi več mogel ločiti kje se kaj začne in kje konča, celo roko sem imela v mehurju. Sem dobila tablete, pa jih ne jem več.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
22.5.2008 19:53:36   
tejči77
zvesta, tale torta je pa čist neki extra. Kaj si ti profi? Al ste jo narisal?
Mislim uuuuuuaaaaaauuuuu, sem brez beseduser posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
22.5.2008 19:56:20   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Bravo punce za vse dobro opravljene teste in Patriku za korakeuser posted image .

Zvesta, vaauu, to si pa suuper naredila. Cudovita tortauser posted image .

Jaz sem pa danes tehtnico unicla, sem jo potisnila pod omarci in sem bila premocna, tako da se je razletela na koscke, ko je vdarila v zid. na ja, kaj cem, me pravzaprav ne moti da je nimam vecuser posted image .

kapica, a ti si to zanalašč, a ne?user posted image
Joj, zate mi je tudi žal da te ne bo.user posted image

Freycha, me ne bo treba za uhe. Ti kar reči če boš kaj rabila. Jaz se samo nisem hotela vsiljevati, ker sem vidla da maš tako voljo in veselje vse organizirat.user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
22.5.2008 20:08:20   
Freycha
tejči ne znam ti svetovati... daj malo med alergiki (na forumu dojenčki) poglej kaj ti šok testi sploh pomenijo. Glede na to, kako se je z mano dogajalo vem, da mi to, da so me kar šopali z mlekom kljub alergiji ni nič dobro delo. Kako pa točno te šok terapije delujejo pa ne vem.... jaz vem, da dvomim, da bi se z dito spustila v to......

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
22.5.2008 20:11:26   
Freycha
meni pa ni bilo zdej jasno, zakaj tako odobravanje okoli zveste, pa sploh nisem fotke videlauser posted image user posted image user posted image  res je taka, kot bi jo profiji naredili.user posted image user posted image Je bila tudi dobra po okusu?

tejči sem se naučila, da če se mora kaj narediti je najboljše, da narediš sam, da je zagotovo narejeno user posted image user posted image user posted image  zato tudi nisem hotela tebe obremenjevati z ničemer, sem raje s pomočjo Sanekove vse skupaj spacala... zdej pa, šta bude bude..

babike, jaz pa ne morem verjeti, da sta v bistvu samo še dva dneva, potem se pa vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image  iiii kako komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
22.5.2008 20:31:50   
zvesta
Punce, hvala za pohvale.
Sem jo prvič delala, ma sma se z Gregorjem fajn namatrala, da sva to obleko skupaj spravila. Gregor je valjal, jaz pa sem oblikovala.
Če sem odkrita, okus ni bil kaj posebnega. Sem delala po receptu s smetano, sadjem in bebi piškoti. Pa meni ni bla preveč dobra. Za soboto moram narediti še eno, a bo definitivno iz domače rolade in skutno-smetanovega-sadnega nadeva.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
22.5.2008 20:34:23   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ronči ne bi rada pametovala, samo baje to ni Ok če otrok puza po riti, pa saj vidve bodita na nft, ne?

RESNO??

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
22.5.2008 20:52:43   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

RESNO??

Evo, to sem se jaz pogovarjala s fizioterapevtko. Pač oni tega ne jemljejo kot pravilno plazenje, je pa še vedno to premikanje k željenemu cilju. Se pa spomnim onega dokumentarca o dojenčkih, ko je bil del o gibanju. In so povedali, da obstaja 25 načinov plazenja in so med rugim prikazali tudi otročka, ki se je premikal po ritki.

Ronči, a to se premika tako, da sedi in potem eno nogico krči in se vleče naprej ali se poganja z obema petama?

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
22.5.2008 21:07:27   
poldy
joj, user posted image jaz še zmer ne vem, moj dela in ne bi rad vzemal dopusta, ker je ravno z bolniške prišel, pa že tko dostkrat rabi frej za tekmovanja.....sama mi pa ni za vozit se tako daleč.user posted image ......če pa pridemo neprijavljeni bo zelo narobe? ker se znam šele v nedeljo zjutraj premislit.....ful sem neodločna ratala......user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
22.5.2008 21:14:02   
Freycha
pa madonca, koliko partnerjev vam ob nedeljah dela user posted image

poldy pomoje ne bo panike... bolj je problem v tem, da moram povedati število oseb zaradi nabave hrane.... ampak pomoje če bo ena oseba več, ne bo problem.....

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
22.5.2008 21:22:28   
poldy
sej ne pojem velik.............če nisem lačnauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
22.5.2008 21:23:24   
poldy
grem počas dat Uršo spat, jaz pa tud čimprej, ker sem čist zmatrana....lahko noč

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.