|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
23.5.2008 11:42:32   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

prej je mali jedel belo žemljo in enih 10min zatem je dragi opazil, da ima celo kepo prilimano na nebouser posted image  iin to kljub temu, da sem mu skoz čaj zraven devalauser posted image  
sem pa že slišala, da se bela žemlja rada zlepi in prilima.... baje, da lahko tud na steno želodčkauser posted image

tale je men mal bosauser posted image k ni šans da v oni kislina se ena usrana žemla na želodec prilepiuser posted image

če sem pa na RR prebralauser posted image user posted image user posted image Kaj pa če je vse res?user posted image

drugače mu tud jaz dajem 1 dan staro žemljo al pa črni kruh, ponavadi žemljo izdolbem in mu dam samo skorjo, sam dans sem pa res naredla izjemo user posted image

ja, Rene tud dela prave akrobacije zraven dojenjauser posted image  včasih se mi prav okol zasučeuser posted image  pa noge v luft pa tako.... zadnjič se je pa ful moji joški smejaluser posted image user posted image  ugroznil me pa še niuser posted image  no kam drugam žeuser posted image v joško pa še ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.5.2008 11:43:50   
baja*
aja, naš še ne gleda TV, se niti spomnila nisem na baby tv...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.5.2008 11:50:23   
Anonimen
baja ula se tud smeji moji joškiuser posted image sej, če pogledam kaka je zdej, pa kak je prej bla je res za smejatuser posted image al pa za zjokat mogočuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.5.2008 11:57:57   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

baja ula se tud smeji moji joškiuser posted image sej, če pogledam kaka je zdej, pa kak je prej bla je res za smejatuser posted image al pa za zjokat mogočuser posted image

Jaz sem tud to včeraj ugotavljalauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.5.2008 12:43:47   
rumba
ulla, jaz sem naročila copatke 6-12, pa so ji še preveliki.user posted image  Pa ni take sile, jih bo lahko kmalu imela. Hani sem pa vzela največje in so ji še tudi fajn veliki, tako da sem vesela, da jih bo lahko še neki časa nosila.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.5.2008 12:59:30   
bačko
No midve sva iz sprehoda.Žana še spi, jaz pa grem malo pospraviti ker pride baje en gospod ppogledat stanovanje.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.5.2008 13:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

ulla, jaz sem naročila copatke 6-12, pa so ji še preveliki.user posted image  Pa ni take sile, jih bo lahko kmalu imela. Hani sem pa vzela največje in so ji še tudi fajn veliki, tako da sem vesela, da jih bo lahko še neki časa nosila.user posted image

user posted image user posted image pa kaj so kanadski otroci sami bigfooti al kajuser posted image pol glih če ji vzamem od 0 -6 bo pravuser posted image ma pa 11cm dolgo stopalo, men se to ne zdi tak malouser posted image kolk majo pol ostali?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.5.2008 13:20:40   
rumba
ulla, naša littlefoot ima tudi 11 cm.user posted image  A si plačala tudi carino in davek, ker je bilo čez 25€? Jaz sem naročila dvoje in sem jih dobila zapakirane v kuverti direkt domov. Brez dodatnih stroškov.user posted image  Jih bom ziher še naročala. So mi ful fajni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.5.2008 13:36:15   
Anonimen

ulla, naša littlefoot ima tudi 11 cm.user posted image  A si plačala tudi carino in davek, ker je bilo čez 25€? Jaz sem naročila dvoje in sem jih dobila zapakirane v kuverti direkt domov. Brez dodatnih stroškov.user posted image  Jih bom ziher še naročala. So mi ful fajni.user posted image

nč nisem plačala, tud so bli v kuverti, pa kot darilo označeno in to je touser posted image

joj kok je tečnauser posted image en dan se mi bo sam scufalo, vam povemuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.5.2008 13:41:51   
bačko
Ulla verjamem!Žana je tudi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.5.2008 13:45:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ulla verjamem!Žana je tudi!user posted image

user posted image se puza za mano pa se cmeri mama mama mama mamauser posted image adidildadl mama nadl del a dada mama mama ada ada mama didldidluser posted image za crknt no......zdej pa zrovn mene stoji pa me gleda kt un fehterski kuža, pa čist solzne očke pa mama mama mama....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.5.2008 13:50:21   
madejka
Moj pa mene dans sploh ne šmirglauser posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.5.2008 13:59:42   
bačko
Ulla tvoja je taka kot naša!Trenutno je mir ker pije!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.5.2008 16:10:17   
Freycha
user posted image Iiii moja zelo dobra sodelavka (oz. šefica) je dobila danes punčko Brino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, kak sem srečna, da je vse ok, ker je imela kar probleme v nosečnosti user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.5.2008 18:38:54   
madejka
Freycha čestitke sodelavki!user posted image user posted image user posted image

Kolk nas pride na piknik? Julijk mislimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.5.2008 19:18:21   
rumba
Ćer!

Jaz imam pa eno žalostno novico: Julija ima vročino, tako da je naš prihod vprašljiv. Problem je v tem, da smo bili v stiku s šesto otroško boleznijo, ki pa je ne bi radi trosili naokoli. Sicer ji ziher gre ven tudi en zob, tako da bom videla jutri, kako bo z vročino, pol se pa odločimo.
Pišuka, Freycha, ne vem, kaj naj naredimo, glede prijave mislim......

Jaz srčno upam, da bo sam zob in da bomo uspeli priti.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.5.2008 19:26:44   
madejka
Pa daaaaaaj rumba!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.5.2008 19:31:19   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pa daaaaaaj rumba!user posted image user posted image user posted image

Sej jaz tudi skor jočem. Pa sej mogoče je pa samo od zobka. Samo če ne bom sigurna, ne smem reskirat, da boste še drugi zboleli.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.5.2008 19:54:23   
tejči77
pa kje ste spet čevlje naročale? Mi bomo rabil nekaj za pozim.user posted image

so ji pa pedipedke še mal velike, ravno za en prst. Mi je pa prodajalka čevljev v trgovini rekla, da ravno en prst morajo bit čevlji pri tamalih večji, da imajo dovolj placa za prste. In sem jih kar obula na zokne.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.5.2008 19:56:16   
tejči77
joj rumba, neeeee, upam da so res samo zobki.user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.5.2008 20:29:34   
corfu
Čer

Kako ste? Ja, Rumba...vidiš, ko mene ne bo, pa gre vse narobe user posted image  . Srčno upam, da Juliji pade vročina, in da greste na piknikuser posted image user posted image user posted image ...sem se prej samo hecala user posted image .

Punce, moja Manca obožuje polento in zdaj ji lepo polento skuham, počakam, da se ohladi, jo narežem na kocke in v posodico in malica kot velika, ostale mamice imajo sabo smokije, moja pa v posodici poletno user posted image user posted image user posted image ...no samo ideja, če bo kateri prav prišla...drugače, pa Ulla, sploh ne bom komentira, kaj tamala zganja na joški, skor se na glavo obrne, je smeha še pa još, zraven pa kar omedleva od užitka, no jaz ne toliko ko jo lovim v vseh mogočih pozah user posted image . No te držim za obljubo glede dolga in komaj čakam, Ula junioka poboljšaj se, mami ima delo user posted image user posted image user posted image , teta Corfu čaka user posted image ...grem mi dogaja user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.5.2008 21:05:52   
Freycha

Ćer!

Jaz imam pa eno žalostno novico: Julija ima vročino, tako da je naš prihod vprašljiv. Problem je v tem, da smo bili v stiku s šesto otroško boleznijo, ki pa je ne bi radi trosili naokoli. Sicer ji ziher gre ven tudi en zob, tako da bom videla jutri, kako bo z vročino, pol se pa odločimo.
Pišuka, Freycha, ne vem, kaj naj naredimo, glede prijave mislim......

Jaz srčno upam, da bo sam zob in da bomo uspeli priti.user posted image

koliko pa ima vročine? menda če je visoka (nad 38) potem ni od zobkov user posted image  če je pa nizka, pa je večja verjetnost, da je od zobkov... čeprav dita ni imela visoke, pa je imela 6. bolezen user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.5.2008 21:31:45   
Freycha
jaz sem sklenila, da pokličem in sporočim pravo število prisotnih šele jutri zjutraj. Rumba te bom zjutraj (ob cca. 9h) poklicala tik preden pokličem strica za naročilo, pa mi povej kako je z Julijouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.5.2008 22:01:45   
Freycha
ja kje ste zdej vse?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.5.2008 22:04:22   
SANEK1
Evo mene...jem lubenico in mi ni nič jasno...user posted image user posted image user posted image
Rumba...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.