Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:48:42
|
|
|
|
mateya24
|
Moj je že tud stuširan pa nahranjen...tak, da se tud jaz poslavljam počasi Jutr se boš potepala kaj po mestu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:48:58
|
|
|
|
pupi
|
Nič bom jaz tudi šla proti postli. Lepo spi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:50:30
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 Jutr se boš potepala kaj po mestu? Jutri mama s taščo, akcijo po vrtu (zemlo ravnama). Lahko pa se pri meni oglasita, bi bla ful vesela !!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:50:48
|
|
|
|
mateya24
|
nočka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:51:40
|
|
|
|
mateya24
|
mah nebom te motla pri delu...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:53:17
|
|
|
|
mateya24
|
se slišiva.. kr zaj pa res grem nočka še enkrat!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:54:36
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 mah nebom te motla pri delu... Saj pa ne boma v eno delale. Vidve kar, če ne bi htela, ti ne bi tega napisla. No kak hočeš, ne bom vsiljiva . Zdaj pa res LN
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 7:32:42
|
|
|
|
siskamiska
|
Jutro. Talam za vse zaspančne. Mi pa šibamo na nft. papa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 7:49:27
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Hvala za kufe
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 8:05:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Sam da se javim za kufe!!!!POvem, da imamo sistematiko danes...pol pa se javim.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 8:20:44
|
|
|
|
anja7
|
Siskamiska hvala za kofi. No, da vam še jaz neki povem. V sredo zvečer naš mali raziskovalec kobaca po dnevni sobi tko kot zmer in naenkrat ful zaropta. Pogleda iin on ful joka. Ga vzamem v naročje in opazm, da mu ful kri teče. Ga dam mojmu v naročje in prou hitr je bil tud on krvav. Ful si je prebil ustnico in sem se ustrašla za zobke, no ampak so celi in tud ustnca je bla že včer normalne velikosti.Me je pa tko prestrašu, da sem bla čist fertik. Evo dokaz: Je mel ustnco tako k mulat .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 9:05:43
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro da se mal oglasim, sonce je zunaj lepo vreme tak da pol šibama ven. Naše spanje je groza še vedno se zbuja do dvakrat na noč , meni se zdi da bi rada spala pri naju, in zato se zbuja ker ko jo dam zraven mene spi kot top ampak takoj ko zaspi jo dam nazaj v pojstlico in spi . Pupi kak lepi avtar mala je pravi cuker Baja-groza sam da ste vredi in da je že mimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 9:27:42
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Šiškamiška, hvala za kafe Joj, Baja to pa je izkušnja. Samo, da se je vse dobro izteklo Anja7, kaki dobrovoljček je Tilen, kljub otečeni ustnici, se tak lepo smejčka Morem pa še jaz eno sliko delit z vami:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 9:33:45
|
|
|
|
SANEK1
|
Še na novi kahlici: Ni Tarja, ampak Živa v kiklici :
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 9:35:42
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Lušna nočka...končno...le 1x se je zbudil in spal do 6.10.... Siskamiska dobra kava je bila... Sanek koolk je dobra Živa...frajerka...kake laske ima... Anja7..bogi Tilen, pa vseeno dobrovoljček in nasmejan... ...se je tud pri nas zadnjič nekaj podobnega zgodilo, pa sem se ful zasekirala...ampak to so šele začetki...kolk bušk jih še čaka... Yudit...ko se mi zbujamo 2x na noč je super nočka...nam še vedno občasno rata bit vsako uro pokonc... Morva mal na sonček, ko se zbudi...pa lih vidim, da se že oblači počasi...bo treba pohitet. Lep dan punce
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 9:40:38
|
|
|
|
bojana2
|
Da se ne boste sam ve hvalile s svojimi cukri - evo našga frajerja v tunelu...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 10:10:06
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Nočka je bila boljša! Rumba ni čisto novogradnja.Hiša je iz leta 1999, samo je lastnik vse obnovil.Vzunaj je nova fasada in notri je zdaj več stanovanj.On je imel prej tam trgovino in stanovanje.Potem pa so trgovino zaprli in hišo dvignili in naredili 8 stanovanj.Je full lepo in všeč mi je to ker je kopalnica čisto opremljena.Vse imam že notri tako da že tukaj malo prišparamo.Žana je tudi pri nas začela šele pred 10 dnevi se plaziti. Čestitke Naji in Juliji za plazenje. Vidim da imate vse zelo veliko igrač za vaše .Mi pa kar nekaj štrajkamo pri igračah.Malo je kriza z denarjem in vedno čakam da je kaj v akciji in potem grem kupiti, pa tudi moj mi potem teži, da kaj zapravljam za igrače.Ji moram res kaj pametnega kupiti.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 11:57:41
|
|
|
|
madejka
|
Dan! Nočka za . Smo zgleda spet zboleli, ma vneto grlo in eno uhico malo zabasano Pa je zgleda šlo naše morje Sem čisto down dans, malo zarad malega, pa spala tud nisem nič skor že dve noči... Kera posodi kaj energije? Sanek lubana pupa! Pa krilce ji kar paše! Anja7 huh, še dobro, da je samo ustnica. Bogec mali! Siskamiska jaz bom tud kavo, če glih je mrzla Tnx!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 13:01:59
|
|
|
|
bačko
|
Madejka !In pošiljam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 14:53:05
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! Sem vam prišla dat pa-pa. So me prepričal, da gremo na morje. Je bolš za Anžeja, teti tako ali tako ne morem pomagat. madejka Upam, da bo tolk bolš, da boste šli na morje - morki zrak bo pa vse poštimal!!! Sanek ne kaži Žive preveč ta čas, da jo kdo ne spelje Anžeju! Lepa je! bojana kaka faca je mali!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 15:43:44
|
|
|
|
poldy
|
grrrrrr, pri nas je pa par hiš naprej strela vžgala in je polovici naselja skurlo računalnike. Vključno nam(pri mami), ampak k sreči samo mrežno kartico. Sem klicala na telesat kjer imamo internet in so prišli brezplačno zamenjat. V eni slabi uri je blo vse poštimano. Svakačast!! Grem tamalo lovit ne vem kam je šla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 17:20:26
|
|
|
|
siskamiska
|
Anja7 ja bogi Tilen. Hitr mu dej v mojem imenu 10 lupčkov pa bo prec boljš. Madejka za vas. Mi smo bili pa danes pri naših nevesticah (to sta dvojčici rojeni na isti dan kot našedva z isto gestacijsko dobo ,tudi PDP smo imeli na isti dan, samo šišnile so nas za 5 ur) in smo se meli ful lušno . Sva šle z mami na fajn sprehod in super okusno torto. Smo se zmenili da gremo za 1. rojstni dan nekam skupaj na kosilo da zalijemo naše otročke. Aja, pa copatke ki sem jih naročila prejšnji teden sem že dobila iz Kanade. , skratka perfect day.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 20:36:10
|
|
|
|
SANEK1
|
Najprej to, da nea slučajno spet pozabim: Julija in Naja, bravo za premike Šiškamiška, lepo da ste uživali Poldy, fajn da so tak hitro poštimali Češnica, Tini in seveda vse ostale, ki grete za praznike na luštno-fajn se mejte ( če sem odkrita, sem vam malo fauš ) Madejka, , pa seveda za Maja da se pozdravi, pa mogoče morje le bo Držem pesti Bojana2, ful lepa slikica, mali je res faca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 21:08:02
|
|
|
|
madejka
|
Hvala babike za pikepoke! Maj je zaspal, nafilan s slezovim sirupom in Calpolom. Upam, da bo jutri že boljši Hja sanjaj... Jaši je full dober v tem tunelu! Siskamiska za tak dan! Ja, jaz sem tud fauš za počitnice Bo pa moj zdaj 1 tedn doma (v kolikor ne bo imel vaj pa delal na parceli )
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.4.2008 21:33:38
|
|
|
|
anja7
|
Sanek1 - kok je Živa luškana. Pa kere face dela bojana2 - za nočko. upam,da boste mel današnjo prou tko lepo. Kak frajer je tvoj sine. Medejka tud jaz držim pestke, da se čimprej pocajtate. siskamiska - sem dala tilnu poljubčke v tvojem imenu in je blo res takoj bolš . Zdej pa maliže spi, ati je šel pa na en drink s sodelavci jaz pa sama
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......