|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
24.4.2008 19:01:12   
madejka
Hej baja in poldy!user posted image user posted image Lepo, da sta se javile.
C c c Baja lenobauser posted image user posted image
Poldy hvala user posted image

Mi smo bli spet celi dan nekje okoli. Kak lepi sonček!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.4.2008 19:52:17   
baja*
groza punce, dans nam je skor bajta zgorelauser posted image user posted image  v spodnjem stanovanju živi stara mama in je mela vklopljeno ono elektr. blazino za gret na pojstli in se je začelo vse skup žgat.... nje pa ni blo doma. Hvala bogu smo mi pravi cajt odkrili, da nekaj ne štima, ampak to je tak začelo smrdet, da nisi zdržal not, sploh nisem mogla več dihat... kak me je blo strah za malegauser posted image  cela sem se tresla in ga hitro popokala ven. Pol smo poklicali dežurnega gasilca in z dragim sta rešla stvaruser posted image . Gasilec je rekel, da sam 5 minut še, pa bi meli pravi požaruser posted image . Je bla pa totalna sreča v nesreči - zgodilo se je en cel kup neverjetnih "naključij", da nam ni vse zgorelo.... ne morš vrjet! Mater, kaj če nas ne bi blo doma... ne smem pomislit na to, čisto vse bi zgubli.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.4.2008 20:14:00   
bojana2
Baja sam da je vse ok!! user posted image user posted image

Poldy Jaši se zahvaljuje...user posted image

Maj vse naj naj....user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.4.2008 20:23:48   
baja*
ja bojana, sam da je vse okuser posted image  saj pravim, sreča v nesreči

Jaša in Maj čestitke za 9 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.4.2008 20:48:40   
madejka
Baja huh, me je kar stisnilouser posted image Pa glavno, da je vse ok zdaj!user posted image

Jaša vse najboljše!user posted image

Helou kawasakica!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
24.4.2008 21:46:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
24.4.2008 21:47:57   
tejči77
baja, kaj takega!!!!user posted image user posted image Ampak Huraaa, da je vse OK.

Sem že mislila da nas bom morala na drugi strani iskat. A ve bolj pozno čvekate?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.4.2008 21:52:52   
tejči77
pozdrav, julijka 2008user posted image user posted image . Verjetno so naši nadebudneži nosila različne velikosti. Moja je kar velika in je vso zimo preživela s kombinezonom 68. Ampak je bila velika številka. Pazi - od znamke do znamke se namreč enaka velikost lahko zelo razlikuje - če razumeš kaj sem hotela povedat. Jaz sem ga kupila na vrat na nos, tik pred zdajci po redni ceni - 30 ojrekov. Je pa nosila tudi bundico, prav tako 68.
Pa veliko veselja z novorojenčkom in čim lažji porod.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.4.2008 21:57:12   
tinispela
Čer!
zimska jaz bi na tvojem mestu kupila 6-9, saj lahko da boš že prej jeseni rabila kombinezonček. Jaz sem ga začela uporabljati, ko so se temp. začele gibati okoli 0 stopinj.
No punce, jutri se odpravljamo na mini počitnice, tak da ne boste v skrbeh zameuser posted image . Se oglasim naslednjo nedeljo! Drugače mi je danes Špela živce parala, non stop za mano, cvilila, kako lačna, pol gremo kosilo jest, ni hotla nič pojest, mislim grozauser posted image user posted image user posted image . Držite se, čim bolj uživajte čez praznike, se cartajte,...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.4.2008 22:01:04   
tejči77
tinispela, enako, tudi vi uživajte.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.4.2008 22:07:12   
rumba
Ćer!

Včeraj sem bila tečna, ravnokar me je ta rdeča obiskala, pa sem jo raje spat pobrisala, pa user posted image  prišparala kako oštro.user posted image
Hvala za pohvale.user posted image  Sem fuuuul vesela, ker se je danes že prav dobro puzala. Zdaj je pogruntala, da se lahko tudi v sedečem položaju vleče naprej.user posted image  Adijo moja dva fikusa, ki stojita na tleh.user posted image user posted image user posted image user posted image
kapica, fajn, da si se javila. Držim pesti, da čimprej porihtata presnosnik. Ti nas pa kar beri na ta starem.user posted image
Kristina_1, pedipedki imajo podplad iz mehkega usnja. Pa ziher premočijo. Ta veliki, flex, pa ne, so kot obični čevlji, samo da so ful mehki in upogljivi.
Larisa, user posted image  za uspavanje. Pa še kdaj takole razveseli mamico.user posted image
Freycha, hvala za info. Pa kako si ti nas to videla?user posted image user posted image  Sej smo bile samo par sekund.user posted image  No, kakorkoli, zdaj smo zvezdeuser posted image . A hočeš avtogram?user posted image
Ulla, user posted image  za Ulin napredek. Midve še nisva zrihtali urina. Sem dobila napotnico za laboraorij, a se še nisem zraven dala, da bi to zrihtala.user posted image  Ne vem, kako naj urin dostavim v roku pol ure...... Morem počakat, da bo možek kaj doma. Kako šipco ste pa to dobile? Mi je nismo še nikoli..... niti za vrtec....user posted image
Ajvy, dej nam pripopaj kako fotko Tarje v kiklci.user posted image
bačko, upam, da bo današnja nočka lepša. Sej mora biti.user posted image  A na Ig se selite? V kako novogradnjo ali kako? Pa user posted image  za novo prijateljico!
Tejči, mi smo za praznike kao doma, a če bo lepo vreme, jo ziher švignemo na morje. Kar nekam, bomo že kaj našli. Sem pa tudi jaz razmišljala o Poreču..... ko Rabca nismo več dobili.
kapica, fajn, da Dino bolje papa. Julija še vedno pošlje vsak košček ven iz ust, razen če je ta košček banana ali pa kokica.user posted image
Češnca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
poldy, user posted image  za tako lep Uršin razvoj. Res vama gre super!!!
baja*, joj, so mi šle kar kocine gor, ko sem brala, kaj se vam je zgodilo. Madonca, tega se pa jaz vedno fuuul bojim. Ogenj...... brrrrr user posted image  Hvala bogu, da ste jo dobro odnesli.
tinispela, uživajte na počitnicah!user posted image
zimska, meni je ljubši malo večji kombinezon, ker otroka spodaj lažje oblečeš, pa četudi mu je malo velik, ni panike, ima fino pokrite rokice, pa itak je še v vozičku, tako da ga to ne moti. Jaz sem imela 6-9 mesecev, čeprav je naše dete med manjšimi in bolj drobnimi. Malo ji je bil velik, a prav fajn.

Danes smo spet celi dan uživali na sončku. Pa spet me je lepo zažgalo.user posted image  Kako blesavo kožo imam jaz to....
Zdaj sem pa tri dni slamnata vdova. user posted image  je pred eno uro odšel na službeno pot v tujino in pride šele enkrat v nedeljo .user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 24.4.2008 22:08:33 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.4.2008 22:08:00   
rumba
Ooooooooooooo, kak roman...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.4.2008 22:25:15   
pupi
Čer!

Končno danes malo lepega vremena, smo kar izkoristle in preždele cel dan pri tašči, na zraku seveda in se pustile razvajat, obe!!!
Rumba naša Naja je tudi začela puzatuser posted image user posted image , samo rikverc, pa v sedečem položaju nekaj kolovrati tak mogoče bojo nam premiki tudi počasi uspeli. Joj smo počasneuser posted image . Na noge pa se še nič kaj ne postvlja. Aja jaz bi avtogram. lahko po ZSuser posted image user posted image

Glede Pedipedk. Jaz sploh ne vem, če bodo nama z Najo prišle v poštev, ker so ji ful prevelike, pa še one ful odprte mama in mam občutek, da ji ne bo nogica v poletju tolko zraslauser posted image
Zimska naša pupa je mela kombinizon št.80, to je 9-12m, res da je bla bolj mala številak, ampak meni je blo super. Sem pa dala 14EURov za kombinezon tak da ne hitet, ker bojo še akcije in možnosti poceni kupit, pa še žal ti bo mogoče, ker boš vidla takrat lepšegauser posted image
 Jaša in Majuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.4.2008 22:35:23   
rumba
Naja user posted image user posted image user posted image  za puzanje! Joj, pupi, ja res sta bolj pozni, pa saj ni važno, a ni fajn, ko končno neki da od sebe?user posted image  Mi smo še tudi daleč od postavljanja na noge. Torej bomo tudi to družno osvojili?user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.4.2008 22:41:35   
tinispela
Joj rumba to pa je res pravi roman, si si mogla prav cajt vzetuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Naja, pupi zdaj se bo pa začelo, še malo pa jo boš lovila po stanovanju!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.4.2008 22:42:10   
pupi
Rumba midve, no bolj jaz, ker ti še maš dva strejša spredi, vsaj nimam(a) težav z razmetavnjem stanovanja, odpiranjem predalov, vlačenje kablov, postavima ju kam nama paše in še ne prideta za nama,.... user posted image  

Posrečena, je ker prej ni nikoli spala na trebuhu, na splošno že od rojstva ni bal rada na trebuhu, zdaj pa od kar pogojno puza, je pa non stop na trebuhuuser posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.4.2008 22:43:38   
pupi
Rumba oprosti user posted image , tudi Juliji user posted image user posted image user posted image user posted image  za premike.

Tini mislim, da je do lovljenja po stanovanju še daleč!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.4.2008 22:53:12   
mateya24
Večer punce!

Mala je končno zaspala, jaz pa sem vas prišla malo prebrat.
Sem taaaaaak utrujena od današnjega dneva, sam sem dragemu obljubla, da ga dans počakam budna...tak da morm še zaj tote pol urce zdržatuser posted image

Jutr pa spet en bolj letečih dnevov..

Nič grem prebrat nazaj kaj ste načvekale...sam kot zgleda bom kr hitro gotova, ker ste bolj leneuser posted image

< Sporočilo je popravil mateya24 -- 24.4.2008 22:54:27 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.4.2008 23:03:39   
pupi
Danes, ko pa mam jaz čas pa nobene ni za čvekatuser posted image user posted image  
Sem se pozabla pohvalit da Naja že dober teden sama zaspi v postlci, pa če je to zvečet ali popoldanski sapnec, sem ful vesela, ker me je blo strah, kak boma to izvedele, pa je kar samo od sebe prišlouser posted image !!  Me pa zanima kak bo še to zgledlo, ko se bo na noge začela postavljat, to še prguramo pa bo!!
Aja pa to še, so me danes z bolnice klicali, da bi bla v ponedeljek operirana. Ja res nisem mela nič v planu, pa bi lahko šla na ponovno seckanje hrbtenice user posted image . Jaz ne vem no kaj si toti mislijo, seveda sem odklonla in so me posledično brisali iz čakalne liste.

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.4.2008 23:07:05   
mateya24
Naja, Julija  user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine podvige....uh še malo in bota mamicama že kravžlali živčkeuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.4.2008 23:07:57   
mateya24
Pupi a mene si pa spregledla al kako?user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.4.2008 23:12:54   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24

Pupi a mene si pa spregledla al kako?user posted image

So sori user posted image !!!!!!!!

Ti tvojega dragega čakaš, jaz pa mojega poslušam kak hrgoli tu zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.4.2008 23:14:32   
rumba
pupi, mateya, a sta tu?user posted image  Pišuka no, dajta si naštimat, da vidim, kdaj sta prisotni. Sem mislila, da sem sama, pa zabijam čas z branjem neumnosti. Bi raje tu čvekala.user posted image
Samo zdaj je pa že res pozno, bi bilo bolje, da grem v horizontalo.....user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.4.2008 23:14:35   
mateya24
Joj ne mi niti govorit o spanju...kr bi se pomoje v sekundi pridružla tvojem pri smrčanju, če bi se vlegla zajuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.4.2008 23:15:21   
rumba
mateya, kaj še čakaš, pejt spat!user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

umivanje zob
Lelly28 RR

kolikokrat dnevno svojemu malčku umijete zobe?

1x (31%)

2x (56%)

nikoli (6%)

po vsaki jedi (3%)

otrok je že dovolj star, da sam umiva zobe (3%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!