rumba
|
Ćer! Včeraj sem bila tečna, ravnokar me je ta rdeča obiskala, pa sem jo raje spat pobrisala, pa prišparala kako oštro. Hvala za pohvale. Sem fuuuul vesela, ker se je danes že prav dobro puzala. Zdaj je pogruntala, da se lahko tudi v sedečem položaju vleče naprej. Adijo moja dva fikusa, ki stojita na tleh. kapica, fajn, da si se javila. Držim pesti, da čimprej porihtata presnosnik. Ti nas pa kar beri na ta starem. Kristina_1, pedipedki imajo podplad iz mehkega usnja. Pa ziher premočijo. Ta veliki, flex, pa ne, so kot obični čevlji, samo da so ful mehki in upogljivi. Larisa, za uspavanje. Pa še kdaj takole razveseli mamico. Freycha, hvala za info. Pa kako si ti nas to videla? Sej smo bile samo par sekund. No, kakorkoli, zdaj smo zvezde . A hočeš avtogram? Ulla, za Ulin napredek. Midve še nisva zrihtali urina. Sem dobila napotnico za laboraorij, a se še nisem zraven dala, da bi to zrihtala. Ne vem, kako naj urin dostavim v roku pol ure...... Morem počakat, da bo možek kaj doma. Kako šipco ste pa to dobile? Mi je nismo še nikoli..... niti za vrtec.... Ajvy, dej nam pripopaj kako fotko Tarje v kiklci. bačko, upam, da bo današnja nočka lepša. Sej mora biti. A na Ig se selite? V kako novogradnjo ali kako? Pa za novo prijateljico! Tejči, mi smo za praznike kao doma, a če bo lepo vreme, jo ziher švignemo na morje. Kar nekam, bomo že kaj našli. Sem pa tudi jaz razmišljala o Poreču..... ko Rabca nismo več dobili. kapica, fajn, da Dino bolje papa. Julija še vedno pošlje vsak košček ven iz ust, razen če je ta košček banana ali pa kokica. Češnca, poldy, za tako lep Uršin razvoj. Res vama gre super!!! baja*, joj, so mi šle kar kocine gor, ko sem brala, kaj se vam je zgodilo. Madonca, tega se pa jaz vedno fuuul bojim. Ogenj...... brrrrr Hvala bogu, da ste jo dobro odnesli. tinispela, uživajte na počitnicah! zimska, meni je ljubši malo večji kombinezon, ker otroka spodaj lažje oblečeš, pa četudi mu je malo velik, ni panike, ima fino pokrite rokice, pa itak je še v vozičku, tako da ga to ne moti. Jaz sem imela 6-9 mesecev, čeprav je naše dete med manjšimi in bolj drobnimi. Malo ji je bil velik, a prav fajn. Danes smo spet celi dan uživali na sončku. Pa spet me je lepo zažgalo. Kako blesavo kožo imam jaz to.... Zdaj sem pa tri dni slamnata vdova. je pred eno uro odšel na službeno pot v tujino in pride šele enkrat v nedeljo .
< Sporočilo je popravil rumba -- 24.4.2008 22:08:33 >
|