Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:15:43
|
|
|
|
mateya24
|
pupi, a nazadnje ko si bla operirana so ti tud tik pred tem sporočili al kako?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:16:23
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba pupi, mateya, a sta tu? Pišuka no, dajta si naštimat, da vidim, kdaj sta prisotni. Sem mislila, da sem sama, pa zabijam čas z branjem neumnosti. Bi raje tu čvekala. Samo zdaj je pa že res pozno, bi bilo bolje, da grem v horizontalo..... pol pa mi razloži kje se to spremeni?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:17:24
|
|
|
|
pupi
|
Jaz sem vedno tak pozno tu gor, če pa prej ni časa!! Spat pa pred polnočjo nikoli ne grem. Joj rumba kaj si zdaj zamudila, ko nisi z nama čvekala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:17:34
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba mateya, kaj še čakaš, pejt spat! kot sem že napisala prej, sem dragemu oblubla da ga bom počakala budna, tak da vztrajam zdaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:19:33
|
|
|
|
mateya24
|
pupi, ti si pa res lahko še tak pozno tu gor ja,....če ti pa mala tak dolgo zjutraj spi... kaj pa naša, ko ga je zaj začela lomit....že ob 6, v najboljšem primeru ob pol7 zjutraj je že polna energije in razgraja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:19:36
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 IZVIRNO SPOROČILO: rumba pupi, mateya, a sta tu? Pišuka no, dajta si naštimat, da vidim, kdaj sta prisotni. Sem mislila, da sem sama, pa zabijam čas z branjem neumnosti. Bi raje tu čvekala. Samo zdaj je pa že res pozno, bi bilo bolje, da grem v horizontalo..... pol pa mi razloži kje se to spremeni?! Greš na Moja ringaraja, Moj profil in pri nastavitvah zasebnosti izbriši kljukico pri Ne prikaži me na seznamu prisotnih uporabnikov. Pupi, zakaj si pa ti v ilegali?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:20:35
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 pupi, a nazadnje ko si bla operirana so ti tud tik pred tem sporočili al kako? Ja je blo tak, so me celo v petek zvečer klicali, da bi bla v ponedeljek operirana pa sem odklonla, pol pa ne vem kak je že blo, nekak sem sama povedla ka bi rada bla al kak je že blo Takrat sem se na Naja zgovrjala, pa so mi šli na roko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:22:47
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 pupi, a nazadnje ko si bla operirana so ti tud tik pred tem sporočili al kako? Ja je blo tak, so me celo v petek zvečer klicali, da bi bla v ponedeljek operirana pa sem odklonla, pol pa ne vem kak je že blo, nekak sem sama povedla ka bi rada bla al kak je že blo Takrat sem se na Naja zgovrjala, pa so mi šli na roko. hudo no, a tako to gre..... Madonca, tako dolgo čakaš, pol moraš pa kar prileteti, al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:22:48
|
|
|
|
mateya24
|
uuiiiiiiiiii....tak zaj pa me noben ne more zgrešit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:23:22
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 uuiiiiiiiiii....tak zaj pa me noben ne more zgrešit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:24:11
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 pupi, ti si pa res lahko še tak pozno tu gor ja,....če ti pa mala tak dolgo zjutraj spi... kaj pa naša, ko ga je zaj začela lomit....že ob 6, v najboljšem primeru ob pol7 zjutraj je že polna energije in razgraja ja kaj saj se je par krat ob osmih zbudla Je pa res zdaj dva jutra kar do 9. 30 ztegnila, sem bla jaz pred njo budna. Tu pa mam res srečo . Rumba v ilegali sem še od takrat, ko sem mela non stop RR prižgano in mi je blo nerodno, da bi vidle da non stop gor ždim . Pol pa še včasih pozabim izklopit računalnik in ostane RR prižgan. Zdaj pa sem opazla, da je to moderno postalo, jaz pa seveda sledim modi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:24:21
|
|
|
|
rumba
|
Jojme, jaz imam že jok v sobi.......................
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:27:25
|
|
|
|
pupi
|
Rumba leti!!!! Mateya jaz te ne vidim Aja čakala pa sem mesec al dva, tak da ni tak huda čakalna doba, no proti operaciji kolka res ne . Zdaj pa pred jesenjo ne mislim it, ker celo poletje pa res ne mislim ležat v bajti , pa morje pa to!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:28:03
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba IZVIRNO SPOROČILO: pupi IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 pupi, a nazadnje ko si bla operirana so ti tud tik pred tem sporočili al kako? Ja je blo tak, so me celo v petek zvečer klicali, da bi bla v ponedeljek operirana pa sem odklonla, pol pa ne vem kak je že blo, nekak sem sama povedla ka bi rada bla al kak je že blo Takrat sem se na Naja zgovrjala, pa so mi šli na roko. hudo no, a tako to gre..... Madonca, tako dolgo čakaš, pol moraš pa kar prileteti, al kaj? samo res ja...kriza... praktično kar čez noč... Jaz ziher nebi mogla kar tak....bi se pomoje mogla cel mesec psihično pripravlat na to Mam ful odpor do bolnic...sam smešno ne...poroda pa se ful nisem sekirala...(sem vedla da je neizogibno...bo treba it...pa bo kar bo ) Sam bog pomagaj, če bi se kaj zakompliciralo, pa bi mogla met CR...se mi ziher zmeša...še sploh pa, če bi v naprej vedla datum...ma ne vem no...me je kar strah tega...operacij mislim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:30:46
|
|
|
|
mateya24
|
Pupi, kak da me ne vidiš?! če pa tak lepo zeleno piše: prisotna Slab timing so izbrali kaj...Če bi bla jaz na tvojem mestu bi se tud ziher za jesen odločla....morš izkoristit zdaj poletje z Najo
< Sporočilo je popravil mateya24 -- 24.4.2008 23:31:27 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:31:03
|
|
|
|
pupi
|
Jaz sem mela planirani CR, pa sem za tri dni v naprej zvedla. Tak da je vse tak na hitrco . Poroda pa sem se prej bolj bala zdaj ko pa vidim da Cr niti pod razno, no vsaj meni ni bil Ok, pa drugega otroka definitivno naravni porod. Samo upam, da se pravilno obrne
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:34:50
|
|
|
|
mateya24
|
Pa saj po eni strani, če tak razmišljam...če je zaradi zdr.stanja CR nujen...ti itak drugega ne preostane...pa če maš uro al teden do tega, da se pripraviš na to... Sam jaz sem glede teh stvari ful boječka Pa magari ne vem kake bolečine...sam ne me rezat prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:34:51
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 Pupi, kak da me ne vidiš?! če pa tak lepo zeleno piše: prisotna Slab timing so izbrali kaj...Če bi bla jaz na tvojem mestu bi se tud ziher za jesen odločla....morš izkoristit zdaj poletje z Najo Te vidim . Pri meni si črne barve, pa mam barvni ekran Teoretično bi lahko našla varstvo za Najo in to, samo me to ful jezi da tak na hiterco javijo, kaj ne vidijo moje letnice rojstva in da pač nisem v penziji in lahko pridem v bolnico kar drugi dan, če pač tak njim odgovarja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:37:29
|
|
|
|
mateya24
|
kak dolgo pa si bla prvič v bolnici po operaciji?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:37:57
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 Pa saj po eni strani, če tak razmišljam...če je zaradi zdr.stanja CR nujen...ti itak drugega ne preostane...pa če maš uro al teden do tega, da se pripraviš na to... Sam jaz sem glede teh stvari ful boječka Pa magari ne vem kake bolečine...sam ne me rezat prosim Jaz sem rekla, da če ne bi bil narvani porod zaradi naje rizičen, bi se 100% odločla za naravni porod, ampak ker bi ble lahko posledice za njo sem se tak odločla. Jaz sem bla do zdaj rezana 6x, pa 7. je neizogibno. Kaj pa praviš na to
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:40:35
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateya24 kak dolgo pa si bla prvič v bolnici po operaciji? Za hrbtenico, sem pač zaradi malega otroka lahko prišla na dan operacije, en dan prej so mi kri vzeli in sem lahko šla domov. No v petek sem bla operirana in v ponedeljek sem lahko šla domov tudi en dan prej zaradi malega otroka. Zdaj pa ne vem kak bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:42:03
|
|
|
|
mateya24
|
Svaka ti čast ej jaz mam pa res fullll strah pred tem... Sam če se more se more ane
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:45:21
|
|
|
|
pupi
|
Kaj pri Rumbi je pa resno, če je ni nazaj?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:45:52
|
|
|
|
mateya24
|
Tak hitro, da lahko greš domov Jaz sem bla ziher, da dlje časa... Kolk časa bi pa naj trajalo celotno okrevanje,če je vse ok?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 23:46:48
|
|
|
|
mateya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupi Kaj pri Rumbi je pa resno, če je ni nazaj? Pomoje jo je kar postla primamla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......