|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
14.7.2008 12:59:10   
baja*
Dan.

Mi smo pa kr ok spali, glede na to, da je skoz nekaj treskalo.

Včeraj sem vam pozabla povedat, da je Rene sprejet v vrtec.user posted image  Ena skrb manj. Je pa uvajanje šele septembra (prej ne bo šlo zaradi dopustov) tak da ga bo ati uvajal, tudi pravuser posted image  oz. mogoče še boljše.user posted image user posted image

Jutri imamo posvetovalnico in cepljenje. Pa za Renejevo znamenje moram vprašat - ga ima na vratu in si ga je v začel praskat, zadnjič celo do krviuser posted image  po mojem bo treba to odstranit... Madejka jutri ti javim nove podatke, lahko pa že vpišeš 2 nova zobka (skupaj jih ima 6).

A vašim so še prav pedipeki? Našemu niso več, in to tisti, ki bi naj bili do 18muser posted image user posted image , torej bi jih naj še skor 5 mesecev nosil, pa so mu že čisto na knap. čudno

Uživajte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
14.7.2008 13:37:34   
Ajvy
JULIJA in LANA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
14.7.2008 13:39:00   
Ajvy
Baja ...čestitke za vrtec......user posted image user posted image
Na pedipedke sem pa jst čist pozabila odkar ima cicibanove čevljčke, ki so ji pomagali lepo shodit....tak , da ne vem...ampak po mojem so že premajhne...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.7.2008 13:52:37   
Freycha
user posted image user posted image Julija in Lana vse najboljše user posted image user posted image

Ta manjši pedipedkoti so Diti že krepko premali, ta veliki so ji pa še malenkost preveliki. Pa ne toliko po dolžini, kot po širini. Full ima neke suhe in dogle fusike user posted image  Jih pa še kar redno uporabljamo in jih bomo dokler ne bo konkretno shodila. Takrat pa potem dobi kake druge.

baja čestitke za vrtec user posted image user posted image user posted image

joj, danes mi ni za tu viset, ker sem full zaspana.... mah, še tri ure, pa grem domov.....user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.7.2008 16:03:11   
baja*
ajvy mi smo tud cicibanove kupli in se mi zdijo ful boljši za hojo kot pedipedkiuser posted image

freycha a do petih delaš??user posted image  Vsak dan?

Julija in Lana vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.7.2008 16:06:34   
angel_rebelde
Julija in Lana vse najboljše

user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.7.2008 16:20:58   
angel_rebelde
Par slikic:

Jok v vodi

user posted image

A nisem lep?

user posted image

V bazenčku

user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.7.2008 16:22:35   
zvesta
Julija in Lana vse najboljše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.7.2008 16:26:47   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

ajvy mi smo tud cicibanove kupli in se mi zdijo ful boljši za hojo kot pedipedkiuser posted image

freycha a do petih delaš??user posted image  Vsak dan?

sem sama tudi že razmišljala o nakupu cicibanovih šuhov, pa je soseda v ulici komentirala njeno malo, kako čudno hodi s čevlji, pa sem ji rekla, naj jih sezuje, pa me je poslušala, pa je začela full lepo hoditi. V tistih trdih šuhih so se ji pa kar nogice lomile. Ko jo je začela puščati boso je takoj shodila. ne vem, če je to od tega, ampak je pa zagotovo lepše hodila bosa. No, pedipedki so pa tako, kot bi otroček bos hodil, kar je pa daleč najbolj naravno - moje mišljenje pač....

ja, do konca avgusta do 5h, potem se pa urnik spremeni, potem pa vsak drug treden do 6h... ampak glede na to, da nimam vikendov, je to še super user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.7.2008 16:32:35   
Rožica82
V Laninem imenu najlepša hvala za čestitke. Pa seveda draga Julija tudi tebi vse naj, najuser posted image user posted image

Vsem julijkam in julijčkom, ki so že praznovali pa obilo razigranosti, veselja in seveda zdravja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3910
14.7.2008 16:33:46   
Freycha
A_R lepe fotke user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
14.7.2008 17:17:45   
NoviOčka
Hočete slišat grozljivko povezano z včerajšnjo nevihto?

Odločili smo se, da bo mamica doma pospravljala, jaz pa sem s tamalo odšel v Arboretum. Sonček sije, tamala zaspi, jaz pa sem naredil tavelik krog okoli celega parka. Potem sva šla na igrišče, pojedla in ko sem jo hotel obuti v copatke (ker sedaj tooook hoooodamoooo), pogruntam, da sva enega izgubila nekje na poti.

Vreme je sicer bilo slabo ampak dežja od nikjer, jaz pa sem tako ali tako računal, da bova vsaj še kako uro v parku. Pokličem mamico pa se vseeno zmeniva, da prideva s tamalo domov. No, tam pred tistim drevoredom po katerem prideš notri/ven pa se jaz odločim, da bova vseeno šla še en krog, poiskat copatek in pokličem tavelko, ki se mi ne javi. Tega sem že navajen, nisem pa vedel, da se je cel čas trudila poklicati nazaj (jaz brez signala), da mi pove, da so po radiu napovedali hude lokalne nevihte.

Dežja še vedno od nikoder, še celo nekaj sonca sem videl na zahodu in mislil, da bodo šli oblaki samo čez. Vseeno sem pripravil prevleko za dež in potem sva hitro naredila še en krog. Za tiste, ki ste bolj domače v Arboretumu, prišla sva ravno okoli hriba, skoraj do velikega ribnika, ko so se začele strele. Dežja še vedno nikjer, jaz pa sem se vseeno odločil, da bom še bolj pospešil (dejansko začel teči z vozičkom), sploh po tem ko sem s hriba slišal zvoke lomljenja vej. Ko sva prišla do spodnjega ribnika (pri drevoredu proti izhodu) pa se je začelo.

Ustavil sem se toliko, da sem potegnil čez prevleko in jo zaježkal na voziček. Začelo je padati, jaz v polnem šprintu mimo spodnjega ribnika v drevored. Tu pa se je šele zares začelo, veter tak, da se na momente sploh nisem mogel premikati, nekajkrat pa mi je voziček že začelo vleči iz rok. Moker v momentu in v japankah sem nekako uspel odšprintati čez celoten drevored. V tem momentu se razen vetra in dežja ni dogajalo prav veliko, ko pa pridem do vhodnih vrat (max. 5 m do blagajne in strehe) pa mi neka ženska reče, naj stečem pod streho. Jaz že čisto brez moči še ravno zmorem tistih par korakov, ko 2m za nama, na tla pade prva večja veja. Otroka nekako spravimo v hiško, voziček ni šel skozi vrata, notri skočim še jaz potem pa sodni dan.

Tisti kostanji so kar padali okoli, po 10 minutah je bilo vsega konec in šele ko so punce odprle vrata sem videl kakšno srečo sva imela. Metrsko in več (obseg) drevje je kar poruvalo, veje vsepovsod, mislim tisti makadam je bil čisto prekrit s sesutim drevjem.
Večje sreče, mislim, da še nisem imel v življenju. Otrok živ in zdrav (še celo suh - proizvajalec vozička dobi pohvalni mail), jaz cel, avto cel (5m stran je izruvalo neko drevo)...

Neverjeten splet sreče/nesreče, neumnosti, hitrih odločitev, predvsem pa totalnih in, hvala bogu, srečnih naključij.
Od sedaj tamala praznuje rojstni dan 2 dni zapored, 13. in 14.7.

Neposredna povezava do sporočila: 3912
14.7.2008 18:02:36   
siskamiska
Julija in Lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo svečko. Čestitke seveda tudi mamicam.

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
14.7.2008 18:28:59   
zvesta
Pa čestitke tudi Urški od NovegaOčka!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
14.7.2008 20:00:11   
Freycha
user posted image joj noviOčka ste pa res lahko srečni, da se je vse ok izšlouser posted image user posted image  Madonca, si sploh ne morem predstavljati, kako si se počutil!
user posted image user posted image Pa seveda čestitke Urškiuser posted image user posted image

..... mi je čisto iz glave ušlo, da ima ona danes tudi rojstni danuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
14.7.2008 20:05:30   
Ajvy
Freycha...načeloma se strinjam s teboj...samo TArja je narobe shajala(ne vem kako se to pravilno napiše)...ona je po prstih hodila..skoz...in te čevljčki so jo prisili, da je dala celo stapoalce na podlago in pridobila ravnotežje......in zdej tudi ko je bosa, lepo s celim stopalčkom hodi....tak da nam so pomagali....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
14.7.2008 20:06:22   
Ajvy
URŠKA...vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.7.2008 20:09:34   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj, kaka gnila noč. Mala je celo noč po malem jokala, očitno jo je bilo strah grmenja in se je non stop zbujala. Jaz pa tudi. Pa ne samo zaradi nje, ampak še zaradi dežja. Sem non stop odpirala pa zapirala okna, ker je začelo deževati, pa je z vetrom vse notri nosilo, pa sem zaprla, zaspala, pa je nehalo, pa je vroče postalo, pa sem spet odpirala..... bljak user posted image  

Ćer!user posted image
Ja Freycha naša nočka je bila natančno taka!user posted image Nonstop zbujanje, odpiranje-zapiranje oken, grmenje...user posted image Upam, da bo dans boljše!

Ajvy ja tud jaz sem atopično alergičnauser posted image

Baja user posted image user posted image user posted image za vrtec! Podatke pa le sporočiuser posted image Zobki dodani!

A_R fuuul lušne fotke! Pa dečko na njih je tud cuker!user posted image

Mi tud mamo ene Cicibanke in se je mali naučil hodit v njih, zdaj pa šiba v katerekoli šuhcih, samo da ne drsijo. Pa bosek je tud ful rad. Smo pa zdaj kupili sandale v Yello s tršim opetnikom, drugač pa so mehki pa mali šiba da je veseljeuser posted image

NoviOčka o šit!user posted image Glavno, da sta živa in cela! user posted image Sem danes gledala kako je bilo v Arboretumuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
14.7.2008 21:21:58   
corfu
Čer

Punce pozdravljene!

Hvala vsem za čestitke in tudi moje čestitke vsem ki praznujete user posted image
Dnevi kar bežijo mimo in ogromno pohajkujemo okoli, 25.7, gremo zopet na morje, tako, da imam pestro. Manca se štiri dni ne doji več in tako zopet spi cele noči!user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
14.7.2008 21:43:27   
madejka
O Corfu!
Spet na morje? Kaki frajerjiuser posted image

Jaz pa komaj čakam 31.7. da se spucamo nekam k vodi! Bo katera tisti čas še na Krku?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.7.2008 21:44:21   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha...načeloma se strinjam s teboj...samo TArja je narobe shajala(ne vem kako se to pravilno napiše)...ona je po prstih hodila..skoz...in te čevljčki so jo prisili, da je dala celo stapoalce na podlago in pridobila ravnotežje......in zdej tudi ko je bosa, lepo s celim stopalčkom hodi....tak da nam so pomagali....

aaa to je pa potem čisto druga zgodba

corfu no lepo, da si se javila spet... pa ti čisto pustim, da se še javiš user posted image

madejka, danes bomo pa spali, ne? jaz samo še slabih 40 mnut počakam, da stroj neha prati in dam sušit, potem a sspppaaattttuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.7.2008 21:51:03   
Anonimen
ćeruser posted image

da se mal javim, pa vam prišepnem da se  bomo pomnožiliuser posted image al namnožiliuser posted image kak bi kej temu človek rekuuser posted image

pisat se mi pa ne da kej ekstra, smo pa okuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.7.2008 21:53:21   
Freycha
madonca julijke, a se vam je čisto utrgal, al kaj?user posted image

ja čestitke ullauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  povej še to, kdaj je rok!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.7.2008 21:55:59   
Anonimen
user posted image počasi, mam dohterco na dopustuuser posted image jst pa čist živčna, k pojma nimam, ampak res niti približno se mi ne sanja kolk cajta bi nej to blouser posted image upam da je vse ok, sam sem pa toooolk vesela, da kr ne morm povedatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.7.2008 21:58:12   
Freycha
ma super res! jaz si še vedno nisem premislila in še vedno trdim, da ostanemo pri eni, ampak sem pa za vas babike full vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

no, to pa potem le sporoči, ko boste vsaj približno definirali koliko je bitjece staro user posted image  Pa se sicer ok počutiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?