|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
13.7.2008 16:13:48   
Freycha
Mi smo imeli pa sedaj tole na "obisku": user posted image

No, pa tale zagotovo še ni največja, kar je padla na tla.... avtom vsaj na prvi pogled ni ničuser posted image

Sicer je pa Dita "dobro" prestala prvo noč drugje. Najprej sva dobila malo mrzel tuš, ko sva še nekaj prinesla tašči in tastu in je tast rekel, da noče zaspati, ampak sem šla potem gor, jo dala v posteljo, flašo v usta in ko se je najedla, je zaspala in spala do 5h, potem pa še do 7h user posted image user posted image user posted image

Je bila menda full pridna in sta rekla, da res ni problema jo še kdaj pustiti tam čez noč user posted image user posted image

Midva sva se imela pa tudi luštno, srečala sva Mateyo24 in njenega dragega z Zalo, kasneje pa še Pupi in njenega dragega, ki sta pa tudi prvič pustila pri tašči tamalo user posted image user posted image
Pogledala sva si ognjemet, ki je bil letos res nekaj posebnega in zelo lep, potem sva šla še na Kebab, potem pa domov. In spala danes do 10h!!!! kak carski feeling user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.7.2008 16:58:30   
Freycha
Pa če boste imeli "preveč časa" še tu en podpisek prosim!

http://www.sayno.eu/index.php?page=1

Hvala!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
13.7.2008 17:29:31   
zvesta
Ostali smo brez vsega. Vrt je zravnan z zemljo, rož ni več.
Poškodovalo nam je novo fasado, naredilo luknje v rolete.

Sosedu odkrilo streho.

Toče je za 5 cm na debelo, največje so bile v velikosti kurjega jajca. Celo mesto je zeleno od listja, belo od toče in rdeče od srtrešnikov.

Jočem...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.7.2008 20:11:19   
Ajvy
Zvesta...tole pa ni nič kaj lepa izkušnja......a kaj potrebuješ??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.7.2008 20:16:16   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta...tole pa ni nič kaj lepa izkušnja......a kaj potrebuješ??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy, hvala.... bo drugim pomoč bolj potrebna

vrtnine in sadje bomo pač kupovali....nekaj malega kumarc in paradižnika je ostalo v topli gredi, ki jo bo treba prekriti... pa saj ni tolko štos v vrtninah, ampak v tem, ko vidiš uničen ves trud...

treba po popravit fasado, rolete.... če bova pa dala puntiča popravljat, pa še ne vem, je le star avto...šed obro, da smo bili z novim od doma...

najbolj me je strah, ker za ponoči in jutri še kar napovedujejo neurja....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
13.7.2008 20:19:33   
NRMM
Ja pri nas v Lenartu je bilo urnebes. Zvesta user posted image user posted image .

Tole pa je bilo po nevihti na našem dvorišču user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.7.2008 20:25:25   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

Ja pri nas v Lenartu je bilo urnebes. Zvesta user posted image user posted image .

Tole pa je bilo po nevihti na našem dvorišču user posted image user posted image user posted image .

user posted image

vi mate kaj škode?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.7.2008 20:41:29   
madejka
O šit!user posted image user posted image user posted image

Mi je hudo za vas!user posted image user posted image user posted image
A avto vam je tud stolklo?
Kaj pa vam NRMM?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
13.7.2008 20:44:31   
NRMM
Vsa vhodna vrata so polomljena-stekla,na strehi zračniki,okoli ''kukerlov'' je odstopil opaž,tu in tam zluknana fasada,komarniki luknja na luknjih.Še sreča,da smo jih nardili na okna nedolgo od tega,ker drugače bi šla okna u tri krasne.
Na vso sreeeečo je bil mož z enim avtom v službi,babe smo se pa z drugim potepale.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
13.7.2008 20:45:33   
Freycha
joj zvesta, ne me strašit. Si napisala, da ste ostali brez vsega, sem mislila najmanj, da vam je pet drev na bajto padlo, al pa strela notri udarla, pa bajto do tal požgala.....

**** pa vrtnine, poškodovane rolete in fasada.... kakor se je dogajalo po SLO, pa sosedu, ko je odkrilo streho, ste jo še dobro odnesliuser posted image

no, ne me narobe razumeti, valda je tudi to fak, ampak ste lahko srečni, da je "le" to šlo.....user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
13.7.2008 20:47:20   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj zvesta, ne me strašit. Si napisala, da ste ostali brez vsega, sem mislila najmanj, da vam je pet drev na bajto padlo, al pa strela notri udarla, pa bajto do tal požgala.....

**** pa vrtnine, poškodovane rolete in fasada.... kakor se je dogajalo po SLO, pa sosedu, ko je odkrilo streho, ste jo še dobro odnesliuser posted image

no, ne me narobe razumeti, valda je tudi to fak, ampak ste lahko srečni, da je "le" to šlo.....user posted image

freycha, maš čisto prav... zdaj čisto drugače jemljem, tisto sem pisala čist v afektu in dejansko jokala zraven... zaradi vseh...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
13.7.2008 20:50:07   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image

mimonjive: lepi nohti user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
13.7.2008 20:53:27   
Freycha
ma groza..... to vreme je vedno bolj čudno user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
13.7.2008 20:56:22   
Freycha
ja, ti čisto verjamem, da ko se ti dogaja, da ti je groza od groze.... pa tut verjamem, da si zraven jokala, ker pride tak na hitro, da te dobi čisto nepripravljenega.... ampak kot si sama rekla, ko pa se pomiriš, pa ko vidiš, koliko jih je še bolj nastradalo, si pa lahko samo rečeš: hvala bogu, da smo samo to fasali....

no ja, nohti so že pravi kremplji in grem v četrtek si jih urediti in obnoviti....... je pa iz sprednje strani lepše, ampak se še nisem "opogumila" da bi si fotkala roko in na net dala user posted image

2.8. ko grem na poroko, si jih bom pa še dala pobarvati, takrat bom pa zgotovo kako fotko "za spomin" naredila.....user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
13.7.2008 21:00:13   
madejka
NRMM tud zate user posted image user posted image user posted image Je morelo bit pa res hudouser posted image

Glede vremena je pa tak, da si ga tak sami delamo takegauser posted image

O Freycha tisto je tvoja roka?user posted image Pa res lepo zlgeda s temi nohti!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
13.7.2008 21:01:48   
Freycha
grozno zgleda..... imam dlan ko kaka 70. letnica user posted image user posted image  Ampak po zaslugi nohtov pa saj iz druge strani sedaj malo lepše zgleda in zdej mi folk celo verjame, da nisem iz Pohorja ušla user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
13.7.2008 21:12:05   
madejka
Zakaj bi zgledla ko 70letnicauser posted image
Pri menitudi umetni nohti ne bi nič pomagali ko mam cele prste v alergiji, razpokah in krastahuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
13.7.2008 21:24:41   
Freycha
ker imam take močne zareze in tako čudno zgubano roko.... verjetno od alergij... kaj pa vem, že celo življenje imam take grde roke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
13.7.2008 22:46:33   
baja*
Pozdravljene babike...

mi smo že v petek prišli z morja pa sem bla cel vikend prelena za pisanjeuser posted image
Imeli smo se super super supeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam kak hitro je minil ta tedenuser posted image  Murter je res krasen otok, voda kristalno čista, na plaži pa naravna senčka borovcevuser posted image mmmm, kak borovci meni dišijo, sem še doma hodla vohat brisače, ki so dišale po morjuuser posted image  
Drugače pa je Rene totalno užival, v vodi je bil ful rad pa ful je bilo dosti otrok in so se vsi povprek igrali z ajmerčki pa kanglcami, kak so bli lušniuser posted image  je pa z morja prinesel novo finto - trmarjenjeuser posted image  no ja, mu bomo že nekak kosuser posted image user posted image
V glavnem, jaz bi še kr ostala en tedn doli, sam kakšne okrepitve bi bile pa zelo zaželeneuser posted image user posted image user posted image  
evo še eno fotko našega pomorščakauser posted image
user posted image
pa še ena romantična... a ni lepo?
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
13.7.2008 22:50:33   
madejka
Baja WB user posted image
Joj sem kako uro nazaj brala o nekih zastrupitvah Slovencev na Murterju!user posted image Da le niste bili med njimi!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
13.7.2008 22:54:56   
baja*
Za nazaj sem vas samo na hitrco preletela...

Vsem, ki ste te dni praznovali rojstne dneve, iz srca želim vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

češnca iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image

freycha midva z dragim sva tud bila včeraj na Lentu, škoda, da se nismo srečaliuser posted image

o groza zvesta za tako neurje, mene bi blo strah ko psa... še dobro, da se ni huje končalo. Pri nas je le deževalo, upam samo, da bo ponoči mir, čeprav skoz slišim neko grmenje...

za bolančke user posted image user posted image user posted image  za vse napredke vaših baucekov en aplavzuser posted image user posted image user posted image  za tiste, ki vas kaj teži pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
13.7.2008 22:56:45   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Baja WB user posted image
Joj sem kako uro nazaj brala o nekih zastrupitvah Slovencev na Murterju!user posted image Da le niste bili med njimi!user posted image

Ne, nismo bli med njimi, oni so menda bli v nekem hotelu. Mi smo bli v apartmaju, glavna kuharca (no v bistvu tudi edinauser posted image ), sem bla pa jaz in nas nisem zastrupla, jeeeeeuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
14.7.2008 6:55:43   
Freycha
Baja WB user posted image  lepe fotke!user posted image  Res škoda, da se na lentu nismo srečali.. pa sploh, ko sva imela tako srečo, da sva srečala Mateyo in Pupi.......user posted image

joj, kaka gnila noč. Mala je celo noč po malem jokala, očitno jo je bilo strah grmenja in se je non stop zbujala. Jaz pa tudi. Pa ne samo zaradi nje, ampak še zaradi dežja. Sem non stop odpirala pa zapirala okna, ker je začelo deževati, pa je z vetrom vse notri nosilo, pa sem zaprla, zaspala, pa je nehalo, pa je vroče postalo, pa sem spet odpirala..... bljak user posted image  od polnoči, pa do pol sedmih zjutraj sem razen štirke videla vse številke na uri. Torej sem bila vsako uro aufuser posted image  zdej bi šla pa spat user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
14.7.2008 7:25:15   
Ajvy
 jutro   ...Freycha...tudi mi smo se celo noč zbujali zaradi nevihte...tk da  delim zaspanost s teboj....

NRMM...še dobro da ste se potepale, da niste bile v efektu nevihte...

BAja....WB...kako lepe slikice...sem vam folš..nisem vidla morja že kaki dve leti....

MAdejka...zakaj maš pa ti razpokane roke...a ti si tudi alergik??

Danes pride model na dom, da lahko registriram avto...še dobr da je tolk prijazenuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
14.7.2008 12:01:48   
Češnca
O, joj! user posted image Tole neurje včeraj pa res ni prizanašalo... user posted image
Pri nas je blo tud kar hudo, a naš blok jo je dobro odnesel - streha cela, kleti niso poplavljene - v okolici pa polno tega, pa reklamne table je trgalo, semafor... Groza! Prav hudo mi je za tiste, ki jim je streho odkrilo, dež pa je zalival še ponoči. user posted image  Anžej je na srečo lepo spal, le enkrat ga je res močen pok prebudil.

Sicer pa... hvala za izrečeno sožalje. user posted image  Čeprav smo dobra dva meseca nekako pričakovali smrt, ne morem zares dojeti. Pa še za mami me skrbi, ker sta bili fuuuul navezani (sigurno sta se slišali vsak dan po telefonu, skupaj hodili v gledališče...ni da ni). Ampak življenje gre naprej! Stara mama je vedno rekla, da so včasih za človekom jokali kakšen mesec, za kravo pa celo leto!
Ah, zdej že bluzim...

Ajvy res lepo, da pride na dom in ti olajša delo! user posted image

baja luštni slikici - se vidi, da ste se meli lepo!

Julija in Lana vse najboljše!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 14.7.2008 12:03:47 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?