Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.7.2008 14:51:51
|
|
|
|
NoviOčka
|
Sem ti poslal ZS Freycha, ampak nima smisla komplicirat, naši podatki: 14.7. NoviOčka - Urška (8 zobkov) rojstvo: 52 cm, 4090 g; 6. mesec: bomvprašalmami 9. mesec: bomvprašalmami Slikco pa ob priliki, moram sedaj nekaj zmontirat v WC-ju.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.7.2008 14:54:52
|
|
|
|
madejka
|
Kety lepo da si se javila Kar sporoči podatke, da vpišemo. NoviOčka sem vaju dodala na seznam! Samo tele mere bomvprašalmami mi nekaj ne štimajo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.7.2008 15:01:40
|
|
|
|
Freycha
|
da še vam tole pripopam (k mam vas in vaše malčke tak rada ): Slučajno (no, prvič v življenju) vzamem Žurnal 24 in na naslovnici preberem, da ima Pivkina piščančja klobasa Njami kar 24,7% maščob, lahko pa bi jih imelo le 20%. Ta ugotovitev je prišla iz strani Zveze potrošnikov Slovenije. Zaradi tega ta izdelek ni primeren za otroke do 3. leta starosti, saj vsebuje čisto preveč adetivov. Ampak ta klobasa je v bistvu za malčke delana Prav tako sta mejno vrednost maščob presegli tudi Hermine Wech (perutninska klobasa) in Eurospinova piščančja posebna klobasa z 21%. Adetivi so škodljivi za otroke Med tem, ko so trije ptujski in en nemški izdelek vsebovali samo tri nujno potrebne adetive za trajnost izdelka, so jih imeli drugi celo do osem. Pri izdelkih Perutnine Ptuj so zasledili le konzervans, antioksidant in stabilizator mesne emulzije, ki spadajo med tehnološko nujne dodatke. Na drugi strani lestvice sta se znašla salama proizvajalca Meso in izdelki Žerjak in salama blagovne znamke Eurospin. Poleg omenjenih treh so njihove salame vsebovale še ojačevalec okusa, sredstvo za uravnavanje kislosti in zgoščevalno sredstvo. "Gre za dodatke, ki jih otroci med enim in tremi leti starosti ne bi smeli uživati" je povedala Petermanova, ki vsem bolj priporoča piščančji file. V pustem piščančjem mesu je namreč dvakrat več kakovostnih beljakovin in le odstotek maščob. Kar 15 od 18 izdelkov je imelo nepravilne deklaracije. Največ nepravilnosti je bilo ravno pri označevanju adetivov in njihovem poimenovanju. Čisto povsod nas že zastrupljajo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.7.2008 15:02:41
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoviOčka Sem ti poslal ZS Freycha, ampak nima smisla komplicirat, naši podatki: 14.7. NoviOčka - Urška (8 zobkov) rojstvo: 52 cm, 4090 g; 6. mesec: bomvprašalmami 9. mesec: bomvprašalmami Slikco pa ob priliki, moram sedaj nekaj zmontirat v WC-ju. na, jaz sem pa že pisala vsem zs-je da jim sporočim, kaj si mi ti povedal po ZS hecam se
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.7.2008 19:50:51
|
|
|
|
Češnca
|
Čer! Mi smo meli pa danes na kosilu Anžejevega mlajšega prijateljčka Lukca, pa na sprehodu smo bli, pa igral smo se... Ful je blo luštno! Anžej je bil popoldne pred blokom in se igral s ta velikimi otroci, potem pa čisto sam pripuzal domov - čez parkirišče in stopnice - čisto črn, jasno! Gaj in Taja vse najboljše!!! v.d. možek od Freyche vse najboljše!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 11.7.2008 19:53:49
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha hvala za info, sm včeraj tole samo na pol ujela. Anžeju tega sicer še nismo dal za jest, sm pa ravno razmišljala, da bi mu lahko... Ah, ja, kaj vse pojemo!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 6:47:20
|
|
|
|
zvesta
|
Manca in Žana Vse najboljše za rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 9:21:26
|
|
|
|
Češnca
|
Manca in Žana vse najboljše!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 9:35:45
|
|
|
|
Češnca
|
moje tete ni več...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 9:48:11
|
|
|
|
siskamiska
|
Gaj, Taja, Manca in Žana vse najboljše za prvi rojstni dan. V.d možek od Freyche tudi tebi vse najboljše za rojstni dan. Češnca iskreno sožalje
< Sporočilo je popravil siskamiska -- 12.7.2008 9:49:23 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 9:52:08
|
|
|
|
Freycha
|
Manca in žan vse najboljše češnca moje sožalje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 10:38:43
|
|
|
|
Ajvy
|
MANCA in ŽANA VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 10:49:42
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Včeraj sem tak na hitro prebrala, da sem pozabla napisat Ajvy za pikico! Joooj sem ti fauš za ta občutek! Fuuul lepo! Manca in Žana VSE NAJBOLJŠE!!! Češnca Sožalje tudi z moje strani!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 15:04:23
|
|
|
|
Taši*
|
Gaj, Taja, Manca in Žana, vse najboljše za prvo svečko!!! Češnca, moje sožalje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 18:42:11
|
|
|
|
Freycha
|
Dito sem ravnokar odpeljala k tašči, kjer bo prvič v življenju prespala, midva greva pa na zadnji dan festivala Lent malo "uživati". Upam, da naju je ne pokličeta ponoči, da se tamala preve dere in da jo naj prideva iskat jeeeeee
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 19:53:10
|
|
|
|
madejka
|
Freycha vidva pa sta frajerja Mi smo imeli namen it tam okol 6 pa do 9, ampak se je babici avto pokvaril na poti v Nazarje in smo jo zdaj vozli okoli. Pa se nam s tamalim nekak ne splača it na Lent, ker bi mogli kmalu domov Tak da se je Lent za nas za letos zaključil Taši kak si?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 20:03:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Mi smo pa včasih s folkloro nastopal na Lentu...pol je pa vedno sledila žurka z Mariborčani...madonca je blo fajn...organiziran prevoz nazaj..tak da je bilo res za vse poskrbljeno....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 20:07:47
|
|
|
|
Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Taši kak si? Delovno. Drgač pa uredu. Sej bom mende dans uspela mal blog napisat, pa si boš lahko prebrala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 12.7.2008 20:30:27
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taši* IZVIRNO SPOROČILO: madejka Taši kak si? Delovno. Drgač pa uredu. Sej bom mende dans uspela mal blog napisat, pa si boš lahko prebrala. Ajvy a res? No pol sem te pa ziher kaj vidla, ker sem ful hodla ghledat folkloro na lent Pa me drugač ni nikol zanimala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.7.2008 7:27:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka IZVIRNO SPOROČILO: Taši* IZVIRNO SPOROČILO: madejka Taši kak si? Delovno. Drgač pa uredu. Sej bom mende dans uspela mal blog napisat, pa si boš lahko prebrala. Ajvy a res? No pol sem te pa ziher kaj vidla, ker sem ful hodla ghledat folkloro na lent Pa me drugač ni nikol zanimala mene tudi ne, ampak žur je bil pa vedno fenomenalen
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.7.2008 7:28:02
|
|
|
|
Ajvy
|
dobro jutro vsem...... čisto vas je sonček polenil
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.7.2008 9:12:02
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Hejlaa.. Pa smo nazaj z morja.. Je blo super, mali čisto priden, veliko je spal, na začetku je full jokal v vodi, pa smo si bazen nabavili in je užival notri.. Zdaj pa se navajamo na stari ritem spanja
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.7.2008 9:40:10
|
|
|
|
bačko
|
Jurij ,Ana ,Gaj , Taja in Manca vse najboljše! Malo z zamudo. Žana se je zelo navadila da ni mene zraven in jaz sem se tudi že kar navadila na službo. Madejka zate imam podatke za eno leto.Teža 12300g in velika 78 cm.Jaz sem jo pa že 80 namerila. Zobkov pa ima 8.Bi prosila če mi popraviš tudi pri 11 mesecih je bila 78. Ajvy sem vesela zete, da si videla svojo pikico. Češnca iskerno sožalje. Hvala vsem za čestitke.Praznovanje je uspelo.Bilo je super.Samo ena stvar me je zmotila.Ko sem se hotela slikati sama z Žano in torto sem jo vzela tašči iz rok k sebi in je Žana začela jokati in je hotela nazaj k tašči.Prav šokirana sem bila in v srcu me je močno zabolelo.Bojim se da se bo preveč navezala tašče. A_R sem vesela zate, da si se imela lepo na morju.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.7.2008 11:15:32
|
|
|
|
zvesta
|
Česnca, iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.7.2008 12:21:24
|
|
|
|
madejka
|
A_R za morje! Bačko popravljeno in dodano! Aja dober juter!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?