Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 20:56:52
|
|
|
|
corfu
|
ćer!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 21:03:23
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! In lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 21:04:54
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Rumba kam pa kam?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 21:14:05
|
|
|
|
tinispela
|
Ćer! Se grem tuškat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 21:31:13
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce! Sam tolk da se vam javim. Prenosnik je na popravilu, trajalo bo okrog tri tedne . Sedaj sva usposobila stari racunalnik, ampak to je vse tako pocasno, da znoris zraven. Danes zjutraj sem bila prijavljena, pa nisem mogla nic pisat, ker mi tipkovnica ni sla. No, sedaj ej moz nastavil, ko bom jutri spet sama, pa vprasanje, ce bom vse prav naredila . No, tolk da veste, da smo okej, pa ce me vidite gor in nic ne napisem, pol veste, da sam p#berem, ker pisat ne morem. Sicer pa zivcev tud nimam za to staro kisto, sem se razvadila . Upam da ste v redu no, ko bom mela vec casa, pa se spet kaj javim, sedaj ej moz doma in je treba izkoristit cas. Pozdravcek
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 21:43:29
|
|
|
|
tinispela
|
Sem že nazaj . Kapica lepo da se malo javiš, upam da bo prenosnik kmalu popravljen! Špela se nekaj zbuja, jo P nazaj uspava. Danes je bila tako tečna predno je deževalo, samo po meni plezala, pa jokala za mano kamorkoli sem šla, pol je bla malo boljša ko sva se podojili. Popoldne smo šli malo v Europark, sem si v H&M ene hlače kupla, P si je kupil kavbojke,...Pa mal sadja v Sparu,...pa pa denarčki
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 21:59:43
|
|
|
|
Kristina_1
|
A so pedipedke tud za zuni, majo nepremočljiv podplat? Julija za prve premike. Manca za prve korake. vsem, ki ste dobile vrtec, mi še čakamo, sam mislim da zihr bo s septembrom, do takrat bom pa mal mojga očija ponucala, da bo merkov. Larisa za samostojno uspavanje. Kr tako naprej punca . Tejči jaz bi šla na morje, pa mam okroglo, pa bom za piknik rihtala, tko da letos odpade, drgač pa je to pr nas stalna praksa. Pr nas pa je popoldne lepo sonček sjal, pa popoka mulčka in gremo vn, pa je takoj začelo padat. No pa nas ni prepodil smo šli pa na dežni sprehod . Dopoldne pa sem rožce nabavla, da bo še lepša naša lepa hiška , jutri pa jih presadim v korita.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 22:03:19
|
|
|
|
Kristina_1
|
Afnica, če boš kej pedipedke naročvala, jaz bi Isabella White 12-18 mescev, pa Emma Red, če ne bodo čez 20$ pršle.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.4.2008 22:52:41
|
|
|
|
Freycha
|
Rumba, Šiškamiška in GabiW na pop.tv-ju ste bile (na večernih poročilih)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 7:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Ulla...jst sem mela sreco...men je dala sestra tisto vrecko gor...pa se to je pu ven steklo .... no, men še pa razložla ni....in hec je, da ne sme bit voda starejša od ene ure, k niso rezultati ok....pa nč ne povejo.. no, šlo je ok, sem dobr nalepla, edin pri presredku je treba pazit, da fajn prilepiš, da vmes ne steče...je ratalo, voda je ok, hemoglobina 94, tko da je dobila železo, ji ga bom še jaz tu in tam kako žlico sunla, k sem cela mutava je bla ful zadovoljna z njo zdravnica, da super napreduje in vse...pa ono šipco sma doble, k je treba ritko posalotejpat pa gor pol prlepit in v laboratorij nest, za gliste preverit, preden gre v vrtec... madejka še mere : 23.4.08 - 73cm in 8220g tejči jst dostkrat študiram, kak eni otroci dejansko tko zaspijo, med igro, sam ta naš žganc pa ne vem če bi bil za tak podvig ni šans, k je tko sitna k je zaspana, da popizdiš in je sploh ne morš pustit tak dolgo, da bi sama od sebe zaspala... don grem po očala ajoj...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 7:50:46
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Danes smo pa me ta zgodnje! Je vstala že pred 7! Tak da danes jaz kavo kuham, oz. je že kuhana! Pohitite, drugače bo mrzla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 8:07:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Tejči..mi ne gremo za praznike na morje...edin mogoče bomo skočili v Snovik za en dan..... Rumba..kam si pa ti tak hitro pobegnila?? Aja, zdej si fina ko si zvezda?? Kapica....lepo da si se javla, komaj čakam da prideš konkretno nazaj Tinispela...če kaj leti je potem denar....kr naenkrat ga ni, pa ni treba bit čist nč čarovnika Kristina....nas tudi velikokrat ujame dežek....je še toliko bolj zanimivo Freycha...kaj si pa ti poniknila??? Ulla...super, da je bilo vse v redu. Kolk maš pa dioptrije? Tinispela....jst sem si vzela svoj lonec kave...hvala....super je.. Mi smo bili včeraj na rojstnem dnevu, je bila pupa v kiklci...kolk je bla dobra.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 8:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ajvy -1 pa -0,50 ni velik, sam glih tolk da na dauč čist meglen vidim v intersparu recimo ne najdem dedca, k ga ne vidim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 9:46:15
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ajvy -1 pa -0,50 ni velik, sam glih tolk da na dauč čist meglen vidim v intersparu recimo ne najdem dedca, k ga ne vidim Kakšne okvirje si si pa zbrala...to je še vedno drago, a ne??
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:01:40
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Naša noč je bila obup! Žana ni hotela spati od 00.30 do 3.30.Moj je prišel okoli 1 ure zjutraj domov in je bil tako hud na Žano da jo je potem dan spat v voziček in v kuhinjo.To pa je tako če imaš majhno stanovanje.Upam, da bo danes ponoči spala. Rumba sigurno se bomo kmalu dobile na pijači.Do julija smo še ljubljančani, potem pa bomo ižanci. No greva jest potem pa malo ven! PA pa Aja!Med julijkami sem našla naj boljšo prijateljico.Je enkratna oseba!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:20:03
|
|
|
|
tejči77
|
ah, škoda babike, da nobena ne gre. ulla, si še kar v redu z dioptrijo, sam če lubija v trgovini ne najdeš bi ti jaz pripisala večjo. Pazi si učke. Men je namreč zlezla dioptrija v treh letih iz -0,5 na -5,5 in -6. Jaz pa res ne najdem lubija brez očal. Vidim samo barvne lise. Sicer so mi leče ustavile dioptrijo, očala mi jo pa višajo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:22:09
|
|
|
|
tejči77
|
bačko, to pa je bilo hudo! Živci na preizkušnji. samo da ste preživeli. Nocoj bo zagotovo bolje, saj ne verjamem, da bi imela Žana toliko energije, da bi vama jo tako zagodla dve noči zapored.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:24:14
|
|
|
|
bačko
|
Ja upam da res nima tolike energije da bi dve noči zapored imela žur!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:34:02
|
|
|
|
kapica
|
Evo, spet se mal javim. Backo, jaz tud ne verjamem, da bo danes ponoci nespanje, ker dvakrat zaporedoma se redko zgodi, da ga lomijo. Mi pa kr v redu spimo, Dino je zacel jesti ze mal boljse, pa ni treba vec miksat, je dovolj ce sam zmuckam . Pa zobki se kr lezejo ven, kak gre too dolgo. Danes imava avto in sibama ven po opravkih, pa da izkoristim to cimbolj .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:36:36
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! Se oglašam samo, da povem, da so po grožnjah moji teti končno nardili CT glave. Ni depresija kriva za njeno zmedo, ampak kar metastaze. Žal. Trenutno sem čist zmešana, nimam pojma, če bomo šli res na morje. Ful mi je težko bit z malim vsa vesela, pojoča, razigrana, ker bi najrajš kričala.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:38:26
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Češnca
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 10:48:02
|
|
|
|
bojana2
|
Boga Češnca....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 11:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ajvy -1 pa -0,50 ni velik, sam glih tolk da na dauč čist meglen vidim v intersparu recimo ne najdem dedca, k ga ne vidim Kakšne okvirje si si pa zbrala...to je še vedno drago, a ne?? oranžne vse skp sm dala 82€, ni blo neki ful, sam so tud okvirji bli dost pocen, pa zavarovalnca krije šajbe.. dam na blog pol kako fotko ula je pa čist šokirana, kaj se jaz zdej grem s tem na faci
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 13:19:31
|
|
|
|
poldy
|
Da se vam še jaz malo javim, preden me pozabite! V ponedeljek sva imele posvetovalnico 21.4.2008: višina: 73cm teža: 9670g Danes je vstala malo čez 6 zjutraj..... drugače kaj je novega, stoji še na mestu, z eno roko se že spusti, se že vsede sama, lazi po kolenih, zna reči papa(mislim da to lahko štejem za njeno 1.besedo), pokaže kje je lučka, tikataka, muci, mami, mama, babi, ati, teta, rožica... o meni ne bi sploh danes pa jutri pa.... Manca za prve korake Julija za prve premike kapica, upam da ti čimprej zrihtajo prenosnika češnca bačko ulla za očala, ter uspešno opravljen pregled če slučajno kdo rabi (po enega sem že jaz stran vzela ) joj najpomembnejše danes Maj in Jaša vse naj naj za 9 mesecev(vsem za nazaj tudi seveda!) če sem katero zgrešila se oproščam.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 24.4.2008 13:41:28
|
|
|
|
baja*
|
dan jaz se javljam tolk da bote vedle, da še živim... za pisanje sem pa grozno lena , sem se vam mislila včeraj kaj javit, ko je šel moj fucbal ven gledat pa se mi po resnici povedano ni dalo sem se raje na kavč poknila in knjigo vzela v roke... pa me je menda že po 10 min pobralo čisto vsaki posebej en Lepo se mejte!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......