Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:28:28
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro babike... Živa še spi, jaz pa kafe žlempam...hvala Kapica ful je dobr Corfu, kaka damica je vaša Manca Jaz sem tudi mislila, da si ti na sliki, pa nisi Jaz bi pa te tak rada vidla, si ena od redkih, ki je še nisem videla al v živo al slikovno Bačko, zelo lepa kuhinja, iamate skoraj iste ploščice kot mi Zadnjič si napisala mere za Žano, kolko že ma kil Ajvy, lepo da si tak optimistična, sicer pa kaj ti drugega preostane
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:35:22
|
|
|
|
SANEK1
|
Zdaj pa dalje, sem bolj previdna, da me ni bi spet RR skenslal : Kapica, mi vlačimo vsepovsod vsega i svašta zraven, tudi Antilopa...ne vem meni se zdi praktično, če ne drugega, jo malo not dam in jo dam k oknu, da malo vun gleda, da lahko kaj v miru naredim... Glede vozička, a imata že marelo, če ne, mata slučajno možnost, da bi si jo od koga sposodla Naja, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 9:40:07
|
|
|
|
Ajvy
|
No, šef ve...je bil mau presenečen...težil pa ni nič...tak kuličn dečko..... Punce, kaj je res, da bo tale porodniška še manjša od tele.....??Me je kar malo stisnilo...sej bomo sam kruh pa sol jedl...pa še za vrtec je treba dat....jst res ne vem....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:08:47
|
|
|
|
bojana2
|
Helloooo... Vreme je res nikakvo, sem pa vseno fajn volje dans...spali smo kr lepo in celo do 6.15... ...dans sva bila z malim že v vrtcu, sem šla pogledat v kateri skupini bom delala, s katero pomočnico bom, pa še videla sem kako se moj mali obnaša med vrstniki...super je bilo...skupina je enkratna (11 punčk in 3 fantje... ), sodelavka je super, pa še mali je tkooo užival. On bi se kar igral, raziskoval, sploh me ni pogrešal... ...frajer.Upam, da bo septembra isto!! Naja super... ...kar tako naprej. Corfu ful je lušna Manca... Madejka in Kapica ma kaj vidve resno tole o fuzbalu?? Men je to en obupen šport...doolgčaaas...če zvem končni rezultat je čist dovolj... Anja si kar predstavljam , kako moraš pogrešat Tilna...boga...mene to naslednji teden čaka. Mam pa srečo, da delam le 6,5 ure, in vrtec imam 5 min od doma, tko da bom največrat tam od 13.30 do 14.30 že doma. Rumba vedno več županov zahteva povišanje normativa v vrtcih za +2 otroka...kar pomeni, da bo kmalu v jaslih namesto 14, normativ 16...tko da imata z Julijo kar precej možnosti... ...čeprav to pomeni, da se bodo otroci še bolj stiskali, saj so igralnice čist premajhne za tako število otrok...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:09:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy No, šef ve...je bil mau presenečen...težil pa ni nič...tak kuličn dečko..... Punce, kaj je res, da bo tale porodniška še manjša od tele.....??Me je kar malo stisnilo...sej bomo sam kruh pa sol jedl...pa še za vrtec je treba dat....jst res ne vem.... Ja, ajvy, žal bo res manjša. V bistvu spet za 12 mescev zbereš prihodke in od tega spet kolko 70%, saj ne vem kolko je porodniška.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:20:34
|
|
|
|
anja7
|
bojana2; ja je res fino, če si kmal doma. Jaz bi zdele najrajš ob 6.ih začenjala, sam da bi bla čimprej doma. Sam zdele še nekak gre, ker je pri babi (moji mami). Septembra bo pa po moje še bl kriza.Ampak do tja je še neki časa in se ne bom zdele obremenjevala. Ajvy- sem zgleda zamudila, da si noseča. . če sem pa smotana. KOk si noseča?Sem ful vesela. Jaz bi bla tud, pa se še ne prime . Upam, da čimprej rata.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:39:06
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Tnx za kavo! Mali spal ok, jaz tudi, samo skoz sem mela neke butaste sanje da sem imela proimetno nesrečo ipd. IZVIRNO SPOROČILO: bojana2 Madejka in Kapica ma kaj vidve resno tole o fuzbalu?? Men je to en obupen šport...doolgčaaas...če zvem končni rezultat je čist dovolj... Bojana jaz sem bla v srednji šoli full fan, na vsaki tekmi, vse igralce Mb Branika sem poznala, nekatere tud osebno Pol sem se pa skulirala malo, ker moj pač ni glih športnik pa sem presedlala na muziko Ampak tak mi je pa kul gledat tekme, sploh če je zanimiva tak ko je bla ona s Turčijo zadnjič A v istem vrtcu bosta vidva z Jašo? Ajvy kul šefa maš! Sanek ti je kaj dolgčas ko ni Freyche? Zvesta za frajerja Izaka! Rumba že malo pogrešam tvoje pisanje! Daj se še malo pomatraj
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:40:45
|
|
|
|
madejka
|
Kapica fajn rezultat, a? Ste meli fešto pol? Hrvati so pa Poljake nažgali Smo mi tud meli fešto Celo noč so se vozili tu mimo pa hupali
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:43:50
|
|
|
|
SANEK1
|
Sanek ti je kaj dolgčas ko ni Freyche? Ne, ker mam fuzbal Tebi
< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 17.6.2008 10:44:22 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 10:49:29
|
|
|
|
madejka
|
Sanek a ti tud fuzbal gledaš? Mah veš da mi je malo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 11:03:36
|
|
|
|
SANEK1
|
Veš, da Sicer ni tak zanimivo, ker ni naših, Angležev in še nekaterih,ampak bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 11:04:08
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha bo pa nazaj, dok si rekel keks
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 11:14:52
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Dan... Nimam volje komentirat Nočka itak spet obupna, zaradi mojega zdravja, ampak bom že... Sem zdaj vse pospravila, zdaj pa čakam, da bo mali zaspan, da grem še jaz spat...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 11:36:39
|
|
|
|
Češnca
|
Hejla! Preberem vas zvečer, ablubm, zdejle nimam časa. Šibam v službo na aktiv, potem pa še na kosilo (sodelavka časti, ker je napredovala). Anžejček je pa že v varstvu pri babici in dedku. Tko, sam mal sm vas pozdravt hotla na ta turoben dan...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 11:48:06
|
|
|
|
bačko
|
No midve sva iz trgovine in Žana spi.Jaz tudi rada gledam nogomet.Raje ima rokomet ampak tudi nogomet ni slab.Moji favoriti no Nizozemci. Hvala Sanek za pohvalo kuhinje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 12:06:32
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka A v istem vrtcu bosta vidva z Jašo? Ja v istem... ...sam mali bo v drugi skupini. A_R da se čim prej pozdraviš! Češnca a vi maste tud aktive...pa kr zgodaj, pri nas v vrtcu so vedno po 17 uri... Bačko sem pogledala kuhinjo...ful je huda... ...a barva je pa vanilija-češnja?? Ker mamo mi vse pohištvo v teh dveh barvah in mi je zakon. Sam laminat v dnevni in predsobi mormo še zamenjat (zdej je v eni čudni svetlo rjavi barvi), pol bo pa češnja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 12:28:04
|
|
|
|
bačko
|
Bojana kuhinja je res v vaniliji-češnji!Saj komaj čakam da se čisto preselimo tja.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 13:19:17
|
|
|
|
anja7
|
bačko; ful lepa kuhinja res. Nasploh mi je všeč češnja. Tud sama imam češnjo - ampak kombinacijo z modro. Posebi všeč mi je pa to, da je pečica v višini. Jaz jo mam pod steklokeramično in je zlo nepraktično. Super je res.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 14:44:01
|
|
|
|
bačko
|
Žana je danes takooooooooooo sitna!Nič ji ni prav!Groza!Ampak kaj čmo tako je!No bodite pridne! A_R čim prej se pozdravi!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 15:33:25
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... AR , hitro se pozdravi Bojana2, u boš mogla daleč hodit po Jašo ...le glej da ne boš večkrat zamudla Bačko, kaj češ pride tak dan...mi tudi nismo vsak dan dobre volje. Jutri bo boljše Rumba, že to da se nekaj dogaje je dober znak, tak da ne zgubit upanja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 16:04:26
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Polna luna se bliža, da boste vedele Moj je že tak danes zelooo tečeeen, nič mu ne paše, le nošenje.. Pa dobro, je fajn po eni strani, ker se ne mara nositi, in komaj ga poljubim ali pa kaj, zdaj pa imam celodnevno cartanje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 16:05:26
|
|
|
|
angel_rebelde
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Žana je danes takooooooooooo sitna!Nič ji ni prav!Groza!Ampak kaj čmo tako je!No bodite pridne! A_R čim prej se pozdravi! Ljubica moja, jutri je polna luna, če se ne motim.. Ampak saj bo bolje, ko odrastejo, bomo pa jamrale, da jih je sram z nami na sprehod Aja, kuhinja je pa lepa Tak, zdaj pa po pošto, pa kosilo pripravit za starša Upsss... Ne bom mogla na pošto.. Lije kot iz škafa
< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 17.6.2008 16:06:50 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 17:37:41
|
|
|
|
SANEK1
|
Lep pozdrav... Joj to vreme, čist je v ku ....ma kako poletje je to Kaj bomo spet cel teden v totem Evro parku Kaj pa vi delatem v tem vremenu, mislim kam se date z malčki?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 17:47:09
|
|
|
|
zvesta
|
Ja, vreme je čisto novembrsko.... No, dopoldne nimam izbire in Izak z babico lovi suhe trenuthe po dvorišču. Popoldne se pa izdatno cartamo in igramo po postelji.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.6.2008 19:10:12
|
|
|
|
tejči77
|
Brrrrrrrrrrr, kakšen mraz, in kako lije! No, jaz sem se ta dva dni imela čist fajn v službi. Bolj bo problem jutri, ko grem v novo. Ful me je strah. Kaj če ne bom zmogla? Sama bedasta vprašanja se mi motajo po glavi. V zdajšnji firmi so pa tudi nekaj zvedli in zdaj bedaste govorice krožijo okoli. Povedala sem namreč samo najbližjim, da grem. Huje jo je odnesla Larisa, kar kričala je, ko sem jo odložila pri varuški. Včeraj in danes enako. In spat pri varuški tudi noče. Sicer varuška tako najbolj trpi, ker jo mora celih devet ur mirit in tolažit. Pa še sranje je ker še ni dobro zdrava, še vedno ne more dihat, cela je smrkava, kašlja....in še novi zobki ven lezejo. Pojma nimam kateri po vrsti, mislim da dvanajsti - v glavnem včeraj zvečer sem opazila petkico. Vsaj mislim, da je, ker je čisto zadaj. Ponoči veliko joka, tako da bolj malo spimo. Stanovanje imam spet v razsulu. No, če to vse odštejem sem pa super, moja bolezen se poslavlja. Pa še lepše vreme napovedujejo. Kaj še čem lepšega. Manca je pa tak srček. Pa čestitke Patriku za hojo. Kapica, mi smo bili prvega maja kar z vozičkom, pride prav tudi za hranjenje. Če pa ni hotela bit noter sem jo kar na rokah nahranla. Mislim, na kolenih.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.