|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
17.6.2008 9:28:28   
SANEK1
Dobro jutro babike...
Živa še spi, jaz pa kafe žlempam...hvala Kapica ful je dobruser posted image user posted image user posted image

Corfu, kaka damica je vaša Mancauser posted image user posted image user posted image   Jaz sem tudi mislila, da si ti na sliki, pa nisiuser posted image  Jaz bi pa te tak rada vidla, si ena od redkih, ki je še nisem videla al v živo al slikovnouser posted image user posted image user posted image

Bačko, zelo lepa kuhinja, iamate skoraj iste ploščice kot miuser posted image user posted image user posted image
Zadnjič si napisala mere za Žano, kolko že ma kiluser posted image

Ajvy, lepo da si tak optimistična, sicer pa kaj ti drugega preostaneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
17.6.2008 9:35:22   
SANEK1
Zdaj pa dalje, sem bolj previdna, da me ni bi spet RR skenslaluser posted image :

Kapica, mi vlačimo vsepovsod vsega i svašta zraven, tudi Antilopa...ne vem meni se zdi praktično, če ne drugega, jo malo not dam in jo dam k oknu, da malo vun gleda, da lahko kaj v miru naredim...
Glede vozička, a imata že marelo, če ne, mata slučajno možnost, da bi si jo od koga sposodlauser posted image

Naja, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
17.6.2008 9:40:07   
Ajvy
No, šef ve...je bil mau presenečen...težil pa ni nič...tak kuličn dečko.....
Punce, kaj je res, da bo tale porodniška še manjša od tele.....??Me je kar malo stisnilo...sej bomo sam kruh pa sol jedl...pa še za vrtec je treba dat....jst res ne vem....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
17.6.2008 10:08:47   
bojana2
Helloooo...user posted image

Vreme je res nikakvo, sem pa vseno fajn volje dans...spali smo kr lepo in celo do 6.15...user posted image ...dans sva bila z malim že v vrtcu, sem šla pogledat v kateri skupini bom delala, s katero pomočnico bom, pa še videla sem kako se moj mali obnaša med vrstniki...super je bilo...skupina je enkratna (11 punčk in 3 fantje...user posted image ), sodelavka je super, pa še mali je tkooo užival. On bi se kar igral, raziskoval, sploh me ni pogrešal...user posted image ...frajer.Upam, da bo septembra isto!!

Naja super...user posted image ...kar tako naprej.

Corfu ful je lušna Manca...user posted image

Madejka in Kapica ma kaj vidve resno tole o fuzbalu?? Men je to en obupen šport...doolgčaaas...če zvem končni rezultat je čist dovolj...user posted image

Anja si kar predstavljam , kako moraš pogrešat Tilna...boga...mene to naslednji teden čaka. Mam pa srečo, da delam le 6,5 ure, in vrtec imam 5 min od doma, tko da bom največrat tam od 13.30 do 14.30 že doma.

Rumba vedno več županov zahteva povišanje normativa v vrtcih za +2 otroka...kar pomeni, da bo kmalu v jaslih namesto 14, normativ 16...tko da imata z Julijo kar precej možnosti...user posted image ...čeprav to pomeni, da se bodo otroci še bolj stiskali, saj so igralnice čist premajhne za tako število otrok...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
17.6.2008 10:09:01   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

No, šef ve...je bil mau presenečen...težil pa ni nič...tak kuličn dečko.....
Punce, kaj je res, da bo tale porodniška še manjša od tele.....??Me je kar malo stisnilo...sej bomo sam kruh pa sol jedl...pa še za vrtec je treba dat....jst res ne vem....

Ja, ajvy, žal bo res manjša. V bistvu spet za 12 mescev zbereš prihodke in od tega spet kolko 70%, saj ne vem kolko je porodniška.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
17.6.2008 10:20:34   
anja7
bojana2; ja je res fino, če si kmal doma. Jaz bi zdele najrajš ob 6.ih začenjala, sam da bi bla čimprej doma. Sam zdele še nekak gre, ker je pri babi (moji mami). Septembra bo pa po moje še bl kriza.Ampak do tja je še neki časa in se ne bom zdele obremenjevala.

Ajvy- sem zgleda zamudila, da si noseča. user posted image user posted image user posted image user posted image . če sem pa smotana. KOk si noseča?Sem ful vesela. Jaz bi bla tud, pa se še ne prime user posted image . Upam, da čimprej rata. 

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
17.6.2008 10:39:06   
madejka
Jutro!
Tnx za kavo!user posted image
Mali spal ok, jaz tudi, samo skoz sem mela neke butaste sanjeuser posted image da sem imela proimetno nesrečo ipd.

IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Madejka in Kapica ma kaj vidve resno tole o fuzbalu?? Men je to en obupen šport...doolgčaaas...če zvem končni rezultat je čist dovolj...user posted image

Bojana jaz sem bla v srednji šoli full fan, na vsaki tekmi, vse igralce Mb Branika sem poznala, nekatere tud osebnouser posted image Pol sem se pa skulirala malo, ker moj pač ni glih športnik pa sem presedlala na muzikouser posted image Ampak tak mi je pa kul gledat tekme, sploh če je zanimiva tak ko je bla ona s Turčijo zadnjičuser posted image

A v istem vrtcu bosta vidva z Jašo?

Ajvy kul šefa maš!user posted image
Sanek ti je kaj dolgčas ko ni Freyche?

Zvesta user posted image za frajerja Izaka!
Rumba že malo pogrešam tvoje pisanje! Daj se še malo pomatrajuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
17.6.2008 10:40:45   
madejka
Kapica fajn rezultat, a?user posted image Ste meli fešto pol?
Hrvati so pa Poljake nažgaliuser posted image Smo mi tud meli feštouser posted image Celo noč so se vozili tu mimo pa hupaliuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
17.6.2008 10:43:50   
SANEK1
Sanek ti je kaj dolgčas ko ni Freyche?

Ne, ker mam fuzbaluser posted image user posted image user posted image

Tebiuser posted image

< Sporočilo je popravil SANEK1 -- 17.6.2008 10:44:22 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
17.6.2008 10:49:29   
madejka
Sanek a ti tud fuzbal gledaš?user posted image
Mah veš da mi je malouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
17.6.2008 11:03:36   
SANEK1
Veš, dauser posted image user posted image user posted image
Sicer ni tak zanimivo, ker ni naših, Angležev in še nekaterih,ampak bouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
17.6.2008 11:04:08   
SANEK1
Freycha bo pa nazaj, dok si rekel keksuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
17.6.2008 11:14:52   
angel_rebelde
Dan... Nimam volje komentirat user posted image Nočka itak spet obupna, zaradi mojega zdravja, ampak bom že... Sem zdaj vse pospravila, zdaj pa čakam, da bo mali zaspan, da grem še jaz spat... user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
17.6.2008 11:36:39   
Češnca
Hejla!

Preberem vas zvečer, ablubm, zdejle nimam časa. Šibam v službo na aktiv, potem pa še na kosilo (sodelavka časti, ker je napredovala). Anžejček je pa že v varstvu pri babici in dedku.

Tko, sam mal sm vas pozdravt hotla na ta turoben dan... user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
17.6.2008 11:48:06   
bačko
No midve sva iz trgovine in Žana spi.Jaz tudi rada gledam nogomet.Raje ima rokomet ampak tudi nogomet ni slab.Moji favoriti no Nizozemci.user posted image
Hvala Sanek za pohvalo kuhinje!user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
17.6.2008 12:06:32   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

A v istem vrtcu bosta vidva z Jašo?

Ja v istem...user posted image ...sam mali bo v drugi skupini. user posted image

A_R  user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdraviš!

Češnca a vi maste tud aktive...pa kr zgodaj, pri nas v vrtcu so vedno po 17 uri...user posted image

Bačko sem pogledala kuhinjo...ful je huda...user posted image user posted image ...a barva je pa vanilija-češnja?? Ker mamo mi vse pohištvo v teh dveh barvah in mi je zakon. Sam laminat v dnevni in predsobi mormo še zamenjat (zdej je v eni čudni svetlo rjavi barvi), pol bo pa češnja...user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
17.6.2008 12:28:04   
bačko
Bojana kuhinja je res v vaniliji-češnji!Saj komaj čakam da se čisto preselimo tja.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
17.6.2008 13:19:17   
anja7
bačko; ful lepa kuhinja res. Nasploh mi je všeč češnja. Tud sama imam češnjo - ampak kombinacijo z modro. Posebi všeč mi je pa to, da je pečica v višini. Jaz jo mam pod steklokeramično in je zlo nepraktično. Super je res.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
17.6.2008 14:44:01   
bačko
Žana je danes takooooooooooo sitna!Nič ji ni prav!Groza!Ampak kaj čmo tako je!No bodite pridne!
A_R čim prej se pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
17.6.2008 15:33:25   
SANEK1
Dober dan...
ARuser posted image user posted image user posted image , hitro se pozdravi

Bojana2, u boš mogla daleč hodit po Jašouser posted image ...le glej da ne boš večkrat zamudlauser posted image

Bačko, kaj češ pride tak dan...mi tudi nismo vsak dan dobre volje. Jutri bo boljšeuser posted image

Rumba, že to da se nekaj dogaje je dober znak, tak da ne zgubit upanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
17.6.2008 16:04:26   
angel_rebelde
Polna luna se bliža, da boste vedele user posted image Moj je že tak danes zelooo tečeeen, nič mu ne paše, le nošenje.. Pa dobro, je fajn po eni strani, ker se ne mara nositi, in komaj ga poljubim ali pa kaj, zdaj pa imam celodnevno cartanje user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
17.6.2008 16:05:26   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Žana je danes takooooooooooo sitna!Nič ji ni prav!Groza!Ampak kaj čmo tako je!No bodite pridne!
A_R čim prej se pozdravi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubica moja, jutri je polna luna, če se ne motim.. Ampak saj bo bolje, ko odrastejo, bomo pa jamrale, da jih je sram z nami na sprehod user posted image user posted image user posted image

Aja, kuhinja je pa lepa user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak, zdaj pa po pošto, pa kosilo pripravit za starša user posted image

Upsss... Ne bom mogla na pošto.. Lije kot iz škafa user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 17.6.2008 16:06:50 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
17.6.2008 17:37:41   
SANEK1
Lep pozdrav...
Joj to vreme, čist je v kuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ma kako poletje je touser posted image
Kaj bomo spet cel teden v totem Evro parkuuser posted image user posted image user posted image  

Kaj pa vi delatem v tem vremenu, mislim kam se date z malčki?

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
17.6.2008 17:47:09   
zvesta
Ja, vreme je čisto novembrsko.... No, dopoldne nimam izbire in Izak z babico lovi suhe trenuthe po dvorišču. Popoldne se pa izdatno cartamo in igramo po postelji.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
17.6.2008 19:10:12   
tejči77
Brrrrrrrrrrr, kakšen mraz, in kako lije!

No, jaz sem se ta dva dni imela čist fajn v službi. Bolj bo problem jutri, ko grem v novo. Ful me je strah. Kaj če ne bom zmogla? Sama bedasta vprašanja se mi motajo po glavi. V zdajšnji firmi so pa tudi nekaj zvedli in zdaj bedaste govorice krožijo okoli. Povedala sem namreč samo najbližjim, da grem.
Huje jo je odnesla Larisa, kar kričala je, ko sem jo odložila pri varuški. Včeraj in danes enako.user posted image In spat pri varuški tudi noče. Sicer varuška tako najbolj trpi, ker jo mora celih devet ur mirit in tolažit. Pa še sranje je ker še ni dobro zdrava, še vedno ne more dihat, cela je smrkava, kašlja....in še novi zobki ven lezejo. Pojma nimam kateri po vrsti, mislim da dvanajsti - v glavnem včeraj zvečer sem opazila petkico. Vsaj mislim, da je, ker je čisto zadaj. Ponoči veliko joka, tako da bolj malo spimo. Stanovanje imam spet v razsulu.
No, če to vse odštejem sem pa super, moja bolezen se poslavlja. Pa še lepše vreme napovedujejo. Kaj še čem lepšega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca je pa tak srček. Pa čestitke Patriku za hojo.
Kapica, mi smo bili prvega maja kar z vozičkom, pride prav tudi za hranjenje. Če pa ni hotela bit noter sem jo kar na rokah nahranla. Mislim, na kolenih.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.