|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
2.6.2008 12:40:11   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja jst sm pa glihkar zvedla, da sem v petek frej in gremo punce na morje v petek ze ob 8ih zjutri.user posted image  Koooomi cakam ze!!!user posted image

bravoooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.6.2008 12:51:25   
baguSka
baguska kakšna poroka je pa to bila?????? ker zdej sm pa firbčna, ko je tebe tolk iz tira vrgla... je je pa bila???

user posted image user posted image user posted image  hehe... ja res me je cist prevzela... in od vseh porok, na katerih sem bla do zdej (jih je blo res precej) je bila to edina k sm res uzivala od zacetka do konca... user posted image

najprej smo se VSI razen neveste in njenega oceta dobili v cerkvi v Kosezah... ko smo ze vsi sedeli v cerkvi in je zenin ze caku pred oltarjem, je oce koncno pripeljal svojo hci... bilo je fuuuuull lepo ko smo jo zagledali!!! takrat smo jo vsi sele prvic videli... po obredu je bilo pred cerkvijo postrezeno s sampanjcem in kanapejcki... pa vsak svat je dobil vrecko z rizem, ki je bila spet z masnjico - full lepo narjeno... tko da smo ju ornk zasuli, ko sta se prikazala... :)) ko smo na hitro mal prigriznili in popoli, smo se podali proti Piranu... tam smo za vstop dobili bele pentlje za na avto... sledila je poroka pri maticarju, na Tartinijevem trgu... ze sam prihod je bil neki posebnega... takoj po obredu sta imela en komad v zivo, in sicer je pela ena punca, ki je tkooo lepo pela, da so nam sle kocine pokonc, spremljal pa jo je fant na kitari... nato smo ju spet vsi pricakali na trgu, kjer smo ju spet zasuli z rizem in na njuno presenecenje, so ju tam cakali baloni, katere smo vsi skupaj spustili v zrak, potem pa sta pevka in kitarist zapela in zaigrala se en njun najljubsi komad... fuuuull je blo lepo spet... nato smo spet pili sampanjec in jedli cesnje...

se nadaljuje... user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.6.2008 12:52:46   
NATAŠI
baguska prav dobr je to da imate tako dobre odnose s kolegicami, to mora biti user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj ko pa berem (prvo nadaljevanje user posted image ) mi grejo pa kar kocine po konci - super ...

bubica samo da ti je uspelo user posted image  ... in ob priliki ko boš imela čas pa pošlji,ni panike

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 2.6.2008 12:54:56 >

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.6.2008 13:02:35   
baguSka
baguska prav dobr je to da imate tako dobre odnose s kolegicami, to mora biti . Zdaj ko pa berem (prvo nadaljevanje ) mi grejo pa kar kocine po konci - super ...

ja, sej bi jih lahko se bl mele, pa vcasih mal zaskripa... enkrat ni ene, enkrat druge... je tezko tkole, da se vse dobimo na kupu... ampak tiste ki so VEDNO, grejo pa ta vikend z mano na morje... user posted image

no, potem pa nadaljujem...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
2.6.2008 13:05:26   
maya2
punce... kako najhitreje pridem na Brnčičevo 13 do pekarne Vrhnika s strani Domžal?? danes greva po figuro samo imajo samo do 16. odprto, pa ne bi rada zamudila zato ker bom preveč iskalauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.6.2008 13:10:48   
baguSka
nadaljevanje...

ko smo popili sampanjec, pojedli cesnje in naredili skupno fotko, smo se brez zenina in neveste odpravili proti Ankaranu.. zenin in nevesta sta imela se fotkanje na plazi... user posted image

ko smo prisli na cilj, smo bli toooooooooooooook navduseni, da smo imeli kar usta do tal!!! ze na sprejemu so nas cakali s prigrizek, aperitiv in baloni... medtem ko smo grickali smo si ze firbcno ogledovali okolico in ambient, ki je bil naravnost bombasticen!!! hisica na hribu v gozdu, nikjer naokoli zive duse... full je blo lepo in soncek nas je prav prijetno grel... poiskali smo si vsak svojo sobico, da smo se razkomotli in malo preoblekli preobuli, da smo bli bolj komot... nismo se mogli nacudit, kok je blo vse lepo okraseno... baloni, prti, prticki, mize stoli so bili full lepo nastimani v belo in s pentljami - ampak full licno je zgledalo vse skupi... kmalu prideta zenin in nevesta in vsi jima ploskamo... se posedemo in jim zacnemo delit darila, nato sledi juhica... hrana je bila samopostrezna, kar pomeni, da si je vsak vzel tisto kar si je zelel in kolikor si je zelel!!! hrane je bilo na pretek in izbira je bila res pestra... da o kvaliteti sploh ne govorim!!!user posted image

se nadaljuje...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
2.6.2008 13:19:55   
NATAŠI
maya zdaj ne vem točno kje ta pekarna je ... oz. brnčičeva (to je lj-črnuče) in pojdi kar po trzinski obvoznici ... iz domžal proti lj (ne po avtocesti)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.6.2008 13:22:42   
Lepotica
Ej eno vprašanje- kako se nardi seznam nevestic tko k ga mate ve???

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
2.6.2008 13:24:00   
fragola
kopiraj, kar našega, potem popravi samo imena!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.6.2008 13:26:24   
NATAŠI
lepotica to flaška ureja .... tako da se kar z njo poveži user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
2.6.2008 13:27:03   
NATAŠI
mene je pa še ena cvetličarna skenslala ker so na dopustu ... user posted image  user posted image  user posted image  ... pa ta je bila 1. rezerva... naprej pa nimam nobene več user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.6.2008 13:29:24   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

punce... kako najhitreje pridem na Brnčičevo 13 do pekarne Vrhnika s strani Domžal?? danes greva po figuro samo imajo samo do 16. odprto, pa ne bi rada zamudila zato ker bom preveč iskalauser posted image

Maya pičiš iz Domžal proti Črnučam.Se pravi mimo Trzina in naravnost proti industijski coni Črnuče.Na semaforju zaviješ L-na tej strani iz obvoznice vidiš Moj Fit-rdečkasta stavba.Potem se pelješ malce naravnost in druga levo in spet levo.Tam boš videla lokal Siesta.Greš v to stavbo mal naprej od Sieste je pekarna Vrhnika.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.6.2008 13:31:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

mene je pa še ena cvetličarna skenslala ker so na dopustu ... user posted image  user posted image  user posted image  ... pa ta je bila 1. rezerva... naprej pa nimam nobene več user posted image

A si probala cvtličarno Vacik v Črnučah?Je zelo dobra.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.6.2008 13:31:42   
NATAŠI
user posted image  pikovit full si dobr opisala... jaz nisem točno vedla kje je ...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.6.2008 13:32:24   
NATAŠI
pikovit ravno njih sem klicala in je rekla da so na dopustu ... tja velikokrat hodim po rožice, zdaj sem pa brez user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.6.2008 13:41:41   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

pikovit ravno njih sem klicala in je rekla da so na dopustu ... tja velikokrat hodim po rožice, zdaj sem pa brez user posted image

Pol prit pa na naš konc.So tud ful Ok

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.6.2008 13:42:51   
NATAŠI
pikovit kateri konec si

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.6.2008 13:49:35   
fragola
Nataši držim pesti, da čimprej dobiš cvetličarko!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.6.2008 13:49:40   
maya2
Hvala Pikovit.... če se pa zdej izgubim....user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.6.2008 13:51:55   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

hvala user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.6.2008 13:57:36   
baguSka
nadaljujem..

ob tem ko smo pili in jedli, smo tudi plesali - pod milim nebom... jaz vam tega ne znam opisat cist tocno, ampak res je blo fuuull fino...

okrog 23ih zvecer se 'nasa' ekipa spomni, da bi nevesti ukradli sopek... user posted image  in nam uspe in ga skrijemo... nato se najde nek mali, ki je sopek nasu in prsu povedat, da ve kje se skriva... pa smo mu zabicali, da ne sme povedat in je cca pol urice uspel zadrzat zase, potem pa so ga podkupili z 20€ in so ga nasli... user posted image  

nato sopek polozijo spet v vazo na mizo... in nastopi trenutek za porocno torto... trenutek njihove nepazljivosti, je bil ponolno usoden za sopek... user posted image

takoj po razrezu torte in ko sta jo mladoporocenca zmazala oz ko sta napitala drug drugega, naznanijo, da bo nevesta vrgla sopek... user posted image  a glej ga zlomka, sopka ni!!user posted image

ker so price zadolzene za sopek, smo se odlocli, da morata placat 100€, v nasprotnem primeru se morata slect in zaplavat krog po bazenu... user posted image  ker je njegova prica zal ze odsla (mi tega nismo vedli) je kazen torej sledila njeni prici... katera pa je rekla, da v bazen nikakor ne gre... mi smo seveda vztrajali pri kazni, da ce zelijo, pa ga lahko tudi iscejo, ampak to lahko traja do jutra... user posted image  nakar prideta gor zenin in njegov oce in najavijo, da bo oce placal namesto price (ker te ni vec) 100€, pa se zenin se bo vrgu v bazen!!!user posted image user posted image user posted image  in tik predno skoci, se slece tudi njena prica in se v bazen vrze se ona!!user posted image user posted image user posted image  ko dobimo se 100€, nevesti vrnemo sopek in povemo, da gre teh 100€ zeninu in nevesti... user posted image

nato sledi metanje sopka... tista ki ga je ujela, je tok skocila v zrak, da je kar po tleh padla - je skocila v loku in se potem s sopkom v rokah ni mogla vec ujet... user posted image user posted image  ampak k sreci je blo vse ok...

nato sledi se podvezica in metanje le te... in zurka se nadaljuje... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.6.2008 14:00:34   
baguSka

Jaz tud!!! Sej teh cvetlicarjev je res ogromno... in upam da cimprej najdes pravega zase!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
2.6.2008 14:06:46   
baguSka
Aja sem pozabila povedat se to, da je bil okrog 23ih tudi ognjemet - tud presenecenje price!!!user posted image  In je bil fuuuuuull lepo in kr precej dolg - jaz sem bla zlo presenecena, ostali pa tud!!! Vkljucno z nevesto in zeninom.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
2.6.2008 14:10:42   
NATAŠI

Jaz tud!!! Sej teh cvetlicarjev je res ogromno... in upam da cimprej najdes pravega zase!user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.6.2008 14:10:47   
fragola

Aja sem pozabila povedat se to, da je bil okrog 23ih tudi ognjemet - tud presenecenje price!!!user posted image  In je bil fuuuuuull lepo in kr precej dolg - jaz sem bla zlo presenecena, ostali pa tud!!! Vkljucno z nevesto in zeninom.. user posted image

midva bova tudi imela ognjemet, in bo presenečenje za svate!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.