|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
31.5.2008 9:27:26   
Bubamaraa
Lan in Serendipy naj vajin dan poteka tako kot ste si ga zamislile....user posted image user posted image user posted image

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
31.5.2008 10:08:05   
FLASK_A
Lan in Serendipity, naj bo vajin dan PREČUDOVITuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
31.5.2008 12:17:04   
bt08
Evo majčke sem dobla game over pa slikica nevesta pa ženin,mal drugač kot sem si zamislila,je pa.

Zdaj pa pripravim potem gremo pa počas na kraj dogajanja,ker bomo pekli pujska.Mi je pa tok vroče,sem iz solarija,mi kr v potokih teče.

Lep vikend vam želim!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
31.5.2008 12:53:00   
anabanana
Punce a se lahko nekaj pohvalim? Jaz sem vas pa viiiiiidela trilililili user posted image user posted image user posted image

Včeraj me je gospa FLASK_A posvetila v vaš album in sem na brzino pregledala, ful ste lušne resuser posted image user posted image

Pa je tam zdaj tudi moj albumček v katerem je zaenkrat samo moja poročna obleka, tako, da lahko skočite pogledat pa jo malo skritizirateuser posted image

Vidim, da sta dve nevestici v akciji danes, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
31.5.2008 14:17:03   
FLASK_A
Jaz sem pa mal živčna ratalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi kr zdi, da nimam še nič pripravljenouser posted image Porpčim se pa že čez 14 dniuser posted image

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
31.5.2008 14:28:45   
anabanana
He he flaška živčki ... da nisi kot jaz in baguska, ki zelo pogosto hodimo na wc ko nas daje nervoza user posted image

Ma vse bo ok dej... Kaj pa konkretno še nimaš pripravljeno? Da ti malo svetujemo ...

Po mojem je to samo malo predporočne mrzliceuser posted image

Joj joj kakšna bom jaz 14 dni pred poroko .... user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
1.6.2008 3:48:01   
bt08
Punce morem povedat da sem domov prišla iz fantovščine in dekliščine.Blo je zelo ampak res zelo dober.Punce in fantje so se potrudl.Res sva vesela da imava tako dobre prijatle,Tomaž je bogi pa sem ga spravla ajat,jaz bom pa tud šla počas.
Naloge so ble dobre,po nohtih sem črna vsa,le zakaj?user posted image Pjače poln sod.

No jutr kej več povem pa slikice sledijo!!!!!

NOčko!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1607
1.6.2008 13:18:17   
pikovit
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Barbara,ti ponočnakinja ti.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
1.6.2008 14:31:21   
lan
Lep pozdrav!

No pa smo preživeli!! Bilo je lepo in predvsem nepozabno. Imeli smo čudovito vreme, tako da je obred zunaj potekal brez problemov. Fotke še pridejo, tako da, ko jih bom imela, prilimam kakšno.
Baje sva bila zelo lepa!user posted image user posted image ,hihi.
Po poroki smo pa dobili še dojenčka! Je bila med svati nosečnica, ki je iz poroke šla rodit ( smo jo preveč vrteli na plesišču ), tako da imamo zdravega fantka!

Več napišem jutri!

papapapapapapa

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
1.6.2008 14:53:45   
maya2
lan: Č E S T I T A M novopečena gospa!!user posted image user posted image user posted image   Verjamem da sta bila lepauser posted image Najprej sem na hitro prebrala in sem mislila da si ti dobila dojenčkauser posted image user posted image user posted image Čestitke tudi mamiciuser posted image

Midva imava pa danes hudo naporen dan zjutraj sva oddala še dva vabila, popoldan še enega potem pa sva s tem končala..... popoldan greva še k župniku, sestavila sem jedilnik, nimam še  potrjenih vseh ki naj bi prišli, mami je včeraj naročila pecivo, samo še vedno ne vem koliko peciva naj bi imelauser posted image user posted image user posted image če bo zadosti ali neuser posted image Danes ali jutri pa moram sestavit še vabilo za fantovščino in dekliščino, da vidim kolk jih pride.... upam da vsiuser posted image ... Jutri greva pa po figuro za torto v LJ.... v glavnem res ni dolgčas...user posted image user posted image

Lepo nedeljo vsem

Barbara in lan: čakamo slikice!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
1.6.2008 16:47:45   
pikovit
Lan jupiuser posted image user posted image user posted image ,čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
1.6.2008 17:33:14   
ellie
lan čestitkeuser posted image user posted image  no pa poročaj še podrobnosti, ko boš imela časuser posted image

Jaz sem pa skoraj že obupala nad čevlji, ker jih nisem nikjer našla. Ker sem iskala pravo barvo, odprte sandale, št. 35user posted image   In sem se že sprijaznila, da bom dala tud 150eur, če bo treba...ampak niti za tak denar nisem nič našla. Včeraj pa slučajno moja mama odkrije v eni trgovini ene sandale in me kliče, da naj grem pogledat. In so točno takšni kot sem jih iskala...in to za 27,90 euruser posted image  včasih moreš res samo počakat pa pride samo od sebe.

Me je pa zdaj ful panika zgrabilauser posted image , ker sem odkrila na hrbtu eno čudno znamenje. Se mi je okrog pike naredil bel obroč. In sem šla malo brat na netu in sem našla same zastrašujoče zgodbe o tem...kožni rak. Sem pa zdaj še našla cel kup člankov, kjer piše, da ne gre za nič nevarnega. Jutri grem vseeno takoj zjutraj k zdravniku. Naj bi pa šlo za halo nevus. Upam, da res ni nič...mi je pa pokvarilo to zdaj cel danuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
1.6.2008 20:56:48   
bt08
Čer!

slikice so v albumu,sej so zraven komentarji,tko da ne bom tukej na dolgo pisala,poglejte pa kakšen komentar.Samo sem res zmatrana na enih slikicah.

Bila sem pa res zelo veselai n presenečena nad vsem.S Tomažem se imava pa še rajši.

Še poroko damo čez,še 20 dni!

No lepo se imejte!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
1.6.2008 21:55:04   
FLASK_A
Lan, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Verjamem, da sta bila ful lepauser posted image Komaj čakam slikiceuser posted image

Ja, pa mamici tudi seveda... kakšna zgodba, sem kar debelo pogledalauser posted image

Ellie, user posted image user posted image user posted image Sigurno ni nič resnega, ti pojdi lepo zdravniku pokazat pa naj te dajo mal pregledat, pa boš vidla, da bodi izvidi dobriuser posted image user posted image Nasmeh na lička pa gremo naprejuser posted image

Barbara, kako fajn, da ste se imeli tako superuser posted image Jutri bom slikce pogledala, zdej grem kar v vodoravno...

Lepo se imejte punce pa se tipkamo!

Joj, kako se pa meni hitro bližaaaaaaaaa! Še mal... Ampak prvo zdaj je pa naša fragolca aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
2.6.2008 7:26:33   
NATAŠI
dobro jutro

lan in serendipity user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  čestitam in želim vama čudovito skupno pot

in lan super si da si se nam javila user posted image  ...sem full mislila na vaju in res je bil sonček naklonjen da ste imele čudovit dan in vemo da sta bila zares lepa user posted image  ... in čestitke novi mamici user posted image  mislim kakšen dogodek user posted image  user posted image

bubica jaz mail sem dobila odpret ga pa ne morem... moram doma odpret ker sem le na službenem poskusla

barbara user posted image  .. ja čustva so močna in tako je pred poroko vse toliko bolj močno.. ampak user posted image  user posted image  za tomaža user posted image ... glede fantovščine in dekliščine pa user posted image  user posted image  user posted image  mislim res so se potrudili in to je zelo zelo lepo user posted image

ellie upam da je vse ok glede znamenja, javi kako je šlo pri zdravniku user posted image user posted image

jap zdaj pa naša fragola user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
2.6.2008 7:32:19   
NATAŠI
anabanana lepo obleko imaš user posted image  user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
2.6.2008 8:12:34   
fragola
Lan in Serendepity, verjetno sta se imele fantastično!!!! Zdaj pa uživajte!!!!

Punce ja zdaj pa je pršu moj teden, samooooo šeeeee 4dni!!!!
In jaz mislim, da mi manjka še kar neki stvari, ma bom danes in jutri vse uredila!
Živčki? Hmmm ma danes pa me nekaj črviči v trbuhu, ma kar gre, bomo vidli kako bo proti koncu tedna!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
2.6.2008 8:12:55   
bt08
Dobro jutro!

Kako smo?Jaz sem kot bi bial med oblaki,res mi niha razpoloženje,enkat sem čist na psu,enkat vsa med oblaki.Res je vrjetno napetost pred dnevom d.Si nisme mislila da bo tako,ko že skupej živiva,imava družino...

Lan in S* čestitkeo b poroki,vrjamem da sta ble obe lepi nevesti in ženina tud.Zdaj pa čakamo zgodbo in slikice.

Jaz sem pa dans kr mal zaspana,oči mi kr skupej vleče,bomo popoldan mal počival pa cartal se.

Zdaj grem pa mal delat!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
2.6.2008 8:23:29   
NATAŠI
fragola jap zdaj pa živčki delajo user posted image  user posted image  user posted image  uživaj v tem tednu in izkoristi vsak dan ... vzemi si pa čas za sebe user posted image

barbara ja tebi paverjamem da manjka spanca user posted image  user posted image  .. pa saj je prav tako user posted image . Razpoloženje pa ... ja verjetno je res tako ko se bližajo zadnji tnevi pred poroko ... kaj pa vem jaz imam še bolj daleč in me še nič ne zvija le vabila bi mi kdo lahko dokončal user posted image  user posted image  ker jih bo treba ta mesec okrog nosit user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
2.6.2008 8:49:09   
anabanana
NATAŠI hvalauser posted image

Meni pa že zdaj pride kak dan ko me črviči, še posebej danes ko sem prišla v službo in ugotovila, da je že junijuser posted image user posted image user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
2.6.2008 8:58:17   
fragola
Samo nevestice, ne morem verjet, da je šel čas tako hitro mimo, sej ni za verjet!
aja teta iz krvavca je pršla, že prejšnji teden, nevem če sem va povedla in z sabo je prinesla en velik mozolj na bradi, ki me tako dela živčno, da ni res, ma do sobote bo lih zginu!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1621
2.6.2008 8:59:57   
baguSka
ne gre za nič nevarnega

to se pr men kr velikokrat zgodi... pa do zdej se ni blo panike... kot pride, tud mine... ne takoj, ampak s casoma... ponavad mam to zadevo sezonsko, torej dokler sem mal rjava, ker je ta brezpigmentni krogec pac bl opazen... enkrat mi je eno znamenje celo ciiist zginlo in ga sploh ni vec!? pa je blo to ze pred leti...

drugac pa:

CESTITKE LAN!!!!!user posted image

Jaz sem tud bla v soboto na poroki od prijateljice in moram povedat, da je bla to 'moja' do zdej NAJLEPSA POROKA!!!!! Tooooooooooooooooooook dobr se nisem mela se nikol!!!! Vse je blo tok lepo in tok noro, da bi kr vsak dan ponovila kej tacga!!!user posted image  Res, sem moji prijateljici vceri ko smo prisli domov poslala sms, da nej se se kdaj tkole poroci... oz kr vsak vikend ce lahko!!!user posted image user posted image user posted image  Vse je blo tko prfekt in na nivoju res... pa nevesta je bla tok lepa. :)))) Zenina nisem niti gledala tok hehe...

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
2.6.2008 9:07:23   
baguSka
Zdej grem pa album poskilt, da vidm kaj dogaja.. user posted image

Joooj... jst sm se vedno pod takim lepim porocnim vtisom od sobote.. kr mesa se mi. Cist sm blesava. Pa zaspaaaanaaaaaa.. sem sla ob 5ih zjutri spat in sem vstala ob 8ih. Vceri sem pa tud sele ob mal pred polnocjo zaspala in sem dons ze ob 7ih vstala. Tko da mi mal fali...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
2.6.2008 9:17:13   
NATAŠI
Fragola ja čas tako hitro mine ko pričakujemo eno tako veliko in lepo stvar user posted image  ... mozoljček bo pa šel do sobote in je to super pa še teta se bo do takrat končala... bomo pa držale pesti da je kmalu več ne bo za nekaj časa user posted image  user posted image  

baguska super za tako noro poroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... pokaži nam kakšno slikico user posted image  .. še vreme je bilo super user posted image  ...

Jaz grem pa to soboto na dekliščino v Celje naslednjo pa na poroko user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
2.6.2008 9:17:49   
NATAŠI
baguska a te je kaj prijel da bi imela tudi ti tako poroko user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.