|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
2.6.2008 14:11:37   
NATAŠI
baguska imeli ste res neponovljivo ohcet in mislim da je takih kar bolj malo ... mislim res noro user posted image  user posted image  , bravo za vse organizatorje in konec koncev tudi za vse svate da ste bili iz pravega testa za žur user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
2.6.2008 14:12:15   
NATAŠI
fragola super  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
2.6.2008 14:18:32   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

baguska imeli ste res neponovljivo ohcet in mislim da je takih kar bolj malo ... mislim res noro user posted image  user posted image  , bravo za vse organizatorje in konec koncev tudi za vse svate da ste bili iz pravega testa za žur user posted image   user posted image   user posted image

sej se ni konc... user posted image user posted image

torej: zadnji smo vztrajali do 5ih zjutri... tud zenin in nevesta... user posted image user posted image  jaz sem sla potem spat in sem spala do 8ih - sem se zbudila in sem zraven sebe zagledala prazno pojstlo... user posted image  in me je mal zaskrbel kje se skriva moj dragi...  in sem vstala in ga najdla v stali pri konjih in kozicah!!user posted image  ciiiist neprespan itak! on pa se dva frajerja sploh spat niso sli!!user posted image

po tusiranju, pa smo si privoscli se zajtrk na terasi in kopanje v bazenu...user posted image user posted image user posted image

jaz sem potem peljala mojga bodocga moza domov spat, nekateri pa so ostali tam se tam...user posted image

skratka: neponovljivo!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
2.6.2008 14:23:47   
NATAŠI
prav zares neponovljivo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
2.6.2008 14:48:39   
fragola
baguska, po opisi sodeč je bilo fantastično!!!!

lan in serendepity, pokažite slikce, ker mi smo babe firbčneuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
2.6.2008 15:28:11   
baguSka
Res je blo super!!user posted image  Dons al pa jutr dobim se link (bo moj 'moz' dal slike na net), pa vam ga posredujem, da si boste mal pogledale kok je blo fino.. user posted image

Zdej se pa sibam crkljat k mojima sonckoma.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
2.6.2008 15:34:05   
pikovit
Baguska jaz čakam na konec.Tolk si lepo napisala,da maš ziher še kaj v rokavu?Pa bravo za morje in babji žur.Ti so res dobriuser posted image user posted image user posted image

Fragolca še malo,še malouser posted image

Bubica men noče in noče odpretuser posted image user posted image user posted image

Šepetalka kaj naj rečem,THE BEST,da imaš take starše.Malo družin je takih.Jaz imam tudi to srečo,da se z starši in sesto res razumemo.Žal je tisto kar nas je povezalo toliko bolj zdravje.Ampak sem srečna in nikoli ne bi zamenjala za nič na svetu.
Pa vse najboljše tvojemu OČETUuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
2.6.2008 16:03:20   
sepetalka
hvala pikovituser posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
2.6.2008 19:33:14   
pikovit
Ja kje pa ste vse danesuser posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
2.6.2008 20:01:11   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja sem pozabila povedat se to, da je bil okrog 23ih tudi ognjemet - tud presenecenje price!!!user posted image  In je bil fuuuuuull lepo in kr precej dolg - jaz sem bla zlo presenecena, ostali pa tud!!! Vkljucno z nevesto in zeninom.. user posted image

midva bova tudi imela ognjemet, in bo presenečenje za svate!

midva tudi samo ni mišljeno kot presenečenje, čeprav nisva ravno razlagala o tem, tko da najbrž kdo bo že presenečenuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
2.6.2008 20:04:40   
maya2
me je ven vrglouser posted image
ja v glavnem prišla sva do pekarne v zadnjih minutah..... figurice, ki bi jo jaz rada niso imel, oz. je bila B varianta grdauser posted image , zato je figuro izbrala Karinuser posted image sva ji figure pomešala pa je 3x isto izbralauser posted image user posted image tko da.... zdaj imava figurouser posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
2.6.2008 20:35:46   
lan
Zdaj pa lahko "počekirate" fotke,.....so že gor!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
2.6.2008 20:53:02   
pikovit

user posted image

7.6.2008 
fragola
civilna poroka: Štanjel
slavje: kmečki turizem Tabor
poročno potovanje: Mehika
user posted image  

14.6.2008
FLASK_A
civilna poroka: grad Otočec, na prostem, ob 16.00
cerkvena poroka: Kapitelj NM, ob 18.00
slavje: Mirna peč, kmečki turizem, od 19.30
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
civilna poroka: grad Tuštanj, ob 14.00
cerkvena poroka: cerkev Domžale ob 16.00
slavje: gostilna Pri Kovač
poročno potovanje:
user posted image  

18.6.2008
baguSka
civilna poroka: Carpe Diem na Krki
slavje: Carpe Diem na Krki
poročno potovanje: Toplice, Emirati
user posted image

21.6.2008
barbara.a.
civilna poroka: Vila Bistrica pri Tržiču ob 16.00
cerkvena poroka: Predoslje ob 12.00
slavje: hiša kulinarike Jezeršek, Sora od 18.30
poročno potovanje:

21.6.2008
anamarija
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

28.6.2008
trinity22
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka: Laško
slavje:

28.6.2008
sonček33
civilna poroka:
cerkvena poroka: Jamnik
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
klavdyk
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
anja24
civilna poroka: Zdravilišče Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
summer
civilna poroka: Bogensperk
slavje: gostilna Stran, Škofljica
poročno potovanje:

user posted image

Evo punce maj se je zaključil in v nizkem štartu so JUNIJKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
2.6.2008 21:00:36   
bt08
Ojla!

No mal sem prišla prečekirat če je kej novega.Sem kr zasedena skoz.

Baguska super opis,res je mogl bit fantastično,vrjamem da je bila nepozabna poroka!user posted image user posted image user posted image

Nataši pa v Kranj prid če ti ni predaleč za šopek?Je ena ful dobra cvetličarna in je tud dober cvetličar!

Lan lepa sta bla,res lepa,kot princ in princeska.Všeč si mi ker si tok naravna,ne preveč namazan,posava itak da je lepa.Same lepe neveste so ble do zdaj.Lan pa se vidi da je užival in da je navihan fantič!user posted image user posted image user posted image user posted image

Šepetalka vse najboljše tvojemu očetu user posted image user posted image user posted image user posted image Dober je da pri teh letij še tko fajn v hribe!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
2.6.2008 21:59:08   
Serendipity
Ojla nevestice!

Poroka je za nami, minila je v hipu in bila je ... sanjska.... dobesedno user posted image user posted image user posted image Pravkar vam dajem nekaj slikic na net. Uživajte v pripravah in moj predlog: manj komplicirate, čimbolj se sprostite in uživajte v vsaki sekundi. Poročni dan je lep, če vam privabi namseh vsaka ''neumnost'', ''neroda'' in vsaka stvar, ki ne gre po po planu.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.6.2008 6:38:42   
ellie
Gospa Serendipity čestitkeuser posted image user posted image  zdaj pa uživajta kot mož in ženauser posted image
kje pa je možno kakšne slikice pogledat?user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.6.2008 7:16:18   
NATAŠI
dobro jutro

serendipity čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in vse dobro v zakonu user posted image .. slikic pa ne morem pogledat user posted image

lan bili ste zeloooo lepi user posted image user posted image , hvala da si nam pokazala slikice user posted image

baguska tvojih slikic se pa tud full veselimo user posted image

maya user posted image  user posted image  za figuro

barbara hvala glede cvetličarne, imam zdaj še dve variante iz mojega domačega kraja .. bomo videl kaj se bom kaj zmenila

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.6.2008 7:24:33   
fragola
lan full sta bila lepa!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.6.2008 7:33:21   
fragola
buba meni mi ne odpre tablic, lahko pošlješ še enkrat

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.6.2008 7:36:21   
fragola
no v glavnem je še par dni do poroke in zdej pa so občutki že malo močnejši, nisem živčna ampak polna pričakovanj in predvsem upam , da bo lepo vreme!!!!
Še danes dela, sem pršla ob sedmih delat, tako, da bom lahko šla ob treh domou, ker grem po kup stvari pooudne! Tako, da od danes naprej se bo kar dogajalo, plus moram očistit v nulo hišouser posted image , mahhh vse bo, ker mam pouhno voje!!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.6.2008 7:49:09   
NATAŠI
fragolca super da si na full naspidirana user posted image  user posted image  user posted image , zdaj je pa res že tik tik pred zdajci da dobiš prstanček user posted image  ... in kako imaš dnevno splanirano in se nam boš kaj javila še med tednom? Kakšen šopek boš imela

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.6.2008 7:49:18   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

buba meni mi ne odpre tablic, lahko pošlješ še enkrat

a maš Corela naloženega? ker če ga nimaš res ne bo šlo...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.6.2008 7:50:21   
Bubamaraa
lan kako ste bili res lepiiii....user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da boš sedaj najdla čas in kdaj se pridružila kavi in čveku....user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tako lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.6.2008 8:16:46   
bt08
Čao!

Buba jaz pa ne lačnaaaaa zaspanaaaaaaa sem tok,da mam komej odprte oči.Pa šenekej se mi dela na očesu,me srbi kot user posted image ,prej pa nikol nič.

S* čestitke ob poroki!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataši no lepo da maš še variante za cvetličarja,upam da bosta pravi varianti!

Fragola še mal pa boš gospa Fragola.Živčki sej morjo mal delat,da sploh veš da se poročiš.user posted image user posted image user posted image

Midva sva se pa včerej zmenla za kozarce za na pogostitev,jih dobiva 150 kosov,nama jih bojo kr pri Jezeršku posodl.Pa za civilno sem klicala kako in kaj,če velja,me je Baguska kr mal ustrašla,da na koncu brez ostanem.Tko da greva drug teden tja plačat pa dokončno se zment.Skoz se nekej dogaja okol poroke.
Dans gremo pa v vrtec na sestanek,še mal pa bo šel moj sonček v vrtec.Mi je že kr zdaj tko tesno pri srcu,da je že tako velik,da gre kr v vrtec.

Nič šibam mal delat,češprav komej gledam,zaspim v stoje to ksem zaspana!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.6.2008 8:17:27   
Tinky
Ej fragolca......
Še par dni pa boš gospa (uhhh...kako te postara ta gospa user posted image ), pol letiš v Mehiko in glej, da iz Mehike pridete nazaj v treh al pa v štirih!!!
Kako sem ti fouš.....jaz bi se kar še enkrat poročila user posted image (ma samo zato, da bi šla ponovno na potovanje user posted image )

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.