|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
23.5.2008 11:15:22   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

gostilna: ???????? kak predlog (pa naj bo Citiyu)

POD VODO v zgornjem nadstropju.

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

a prideš pikovit??????

in resnično sem iz srca vesela, da so izvidi superrr....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.5.2008 11:15:52   
pikovit
Jaz bi tudi prišlauser posted image .Upam,da utegnem.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.5.2008 11:17:15   
pikovit
Bubica z največjim veseljem.Kdaj točno?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
23.5.2008 11:18:29   
baguSka
in resnično sem iz srca vesela, da so izvidi superrr....

jaz tud - fuuuuuuuull iz srca!!!! in mocno stiskam pesti tud za sepetalko!!!user posted image

pikovit - sej jutr ni moja dekliscina.. je od prijateljice, ki se poroci naslednjo soboto..

bo pa kar pester program in upam da nam uspe, ker tale vreme nam ga ornk serje..

pridem pod vodo, ce mi le rata.. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
23.5.2008 11:18:44   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

am.... prišla bi naju 700 eur user posted image  user posted image    .... no saj se še nisva odločila.. verjetno jo bova pa vseeno pri Sladkaču vzela ker ima full full dobre... Navadna poročna torta je pa kos 3,00 eur in bi naju prišla 300 eur

nikol ne bi dala 700€ za torto...user posted image

ja saj sem jaz tud takega mnenja, tako da.... bomo videl .... ampak mi je tkooo neki posebenga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1205
23.5.2008 11:30:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

in resnično sem iz srca vesela, da so izvidi superrr....

jaz tud - fuuuuuuuull iz srca!!!! in mocno stiskam pesti tud za sepetalko!!!user posted image

Hvala vama.Res sem bila na trnih te 3 tedne.

pikovit - sej jutr ni moja dekliscina.. je od prijateljice, ki se poroci naslednjo soboto..
Ups sorčiuser posted image ,pa kljub temu,pojej Lekadol.

bo pa kar pester program in upam da nam uspe, ker tale vreme nam ga ornk serje..

Evo pa šeuser posted image od mene

pridem pod vodo, ce mi le rata.. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
23.5.2008 11:30:36   
Bubamaraa

Bubica z največjim veseljem.Kdaj točno?

14:15 danes v City parku v gostilni "Pod vodo"...user posted image user posted image user posted image

jaz mam oblečene ****čke štunfe....(da me prepoznate....) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
23.5.2008 11:36:49   
pikovit
Bubica a so ti naredili cenzuro?user posted image user posted image user posted image Kakšni so pol štumfi praviš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1208
23.5.2008 11:42:01   
Bubamaraa

Bubica a so ti naredili cenzuro?user posted image user posted image user posted image Kakšni so pol štumfi praviš?user posted image

F u K a č k i štunfi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
23.5.2008 11:48:37   
baguSka
Joj bubica tale avatar se pa ne vid tok dobr kot je slika v resnici...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1210
23.5.2008 11:48:41   
pikovit
Bravo ratalo ti jeuser posted image user posted image user posted image O a si si avatar zamenjala.Lepo.Imaš tunizijskegauser posted image Bubica bom mogoče malce zamudila.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
23.5.2008 11:51:30   
Bubamaraa

Joj bubica tale avatar se pa ne vid tok dobr kot je slika v resnici...user posted image

sej če bi rada ti lahk še 1x slikico prilimam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
23.5.2008 11:52:18   
Bubamaraa

Bravo ratalo ti jeuser posted image user posted image user posted image O a si si avatar zamenjala.Lepo.Imaš tunizijskegauser posted image Bubica bom mogoče malce zamudila.

Egiptovskega mam...... kje si dobila Tunizijskega.....user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
23.5.2008 11:54:09   
baguSka
sej če bi rada ti lahk še 1x slikico prilimam....

ja fuuuuull bi... po eni strani... po drugi pa raj ne, ker mi bo pol se bl hudo, da si zdej porocena!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1214
23.5.2008 11:54:50   
baguSka
Egiptovskega mam...... kje si dobila Tunizijskega.....

verjetno zato, ker je blo enkrat neki govora o neki đerbi tuki gor, ce se ne motim..!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.5.2008 11:54:58   
Bubamaraa

sej če bi rada ti lahk še 1x slikico prilimam....

ja fuuuuull bi... po eni strani... po drugi pa raj ne, ker mi bo pol se bl hudo, da si zdej porocena!!user posted image

sej zdej je bolj zanimivo vse..tko, da se lahk zmenva....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.5.2008 11:55:43   
NATAŠI
baguska no .... saj vem da je draga torta user posted image , se itak še nisva nič odločila tako da. ... user posted image  ... in bravo za tvojo mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a ne kako ena malenkostna pozornost veliko pomeni user posted image

pikivit user posted image  user posted image  user posted image  za rezultat, smo vesele s tabo user posted image

hm... bubica... pa daj no kulturno govor user posted image  user posted image  user posted image  .. jaz sem pa kar v kavbojkah user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.5.2008 11:57:06   
baguSka
jooooooooj pa se v  **** a r c a h  te bom dons vidla!!!?? user posted image user posted image user posted image  se mi bi kr zmesal!

Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.5.2008 12:03:16   
Bubamaraa

jooooooooj pa se v  **** a r c a h  te bom dons vidla!!!?? user posted image user posted image user posted image  se mi bi kr zmesal!

to mi deliiiiii...... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.5.2008 12:05:31   
NATAŠI
pikovit a vidva bosta naročila torto pri sladkaču

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.5.2008 12:06:08   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

baguska no .... saj vem da je draga torta user posted image , se itak še nisva nič odločila tako da. ... user posted image  ... in bravo za tvojo mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  a ne kako ena malenkostna pozornost veliko pomeni user posted image

pikivit user posted image  user posted image  user posted image  za rezultat, smo vesele s tabo user posted image

hm... bubica... pa daj no kulturno govor user posted image  user posted image  user posted image  .. jaz sem pa kar v kavbojkah user posted image

no, sej nic ne recem... ce je vama ql in vama ni prevec dat tok za torto, pol kar! sploh ce mata tok denarja, da si to lohk privoscta!user posted image

ja fuuull mi velik pomeni... res me je full fajn presenetla.. nisem niti najmanj pricakovala tega! mi je pa pomoje full hvalezna, ker se jaz njej prejsnji vikend kupila par majck, ker si jih sama trenutno ne more privoscit... in da se mi vsaj mejckn odkupla, mi je pomoje rozice nabrala... user posted image

tud pr so kavbojke obvezna oprema... user posted image  zlo redko sploh kej drucga oblecem kot jeans.. dons sm pa sploh bl kavbojska, k mam se skornje kavbojske... user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.5.2008 12:06:29   
NATAŠI
baguska in bubica... a se vama dogaja user posted image  user posted image  user posted image , bom kar timoteja pripeljala da vaju mal zlaufa (imata odvečno energijo) user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.5.2008 12:06:37   
pikovit

Egiptovskega mam...... kje si dobila Tunizijskega.....

verjetno zato, ker je blo enkrat neki govora o neki đerbi tuki gor, ce se ne motim..!?user posted image

Pa veš da maš prav Baguska.Sorči Bubica EGIPTOVSKIuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.5.2008 12:06:58   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

to mi deliiiiii...... user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

a zdej se bos pa se norcevala iz mene!?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.5.2008 12:08:09   
baguSka
bom kar timoteja pripeljala da vaju mal zlaufa (imata odvečno energijo)

pozabljas, da sem jaz bolana in cist fuc... ampak si z bubico mal moralo dvigujem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.