|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
24.5.2008 10:41:55   
maya2
joj punce jest sem pa kar mal živčna.... grem danes na poroko, pa me je včeraj kolegica klicala če bi bla rezervna nevestauser posted image ... zdej moram pa naštudirat mal kako in kaj... pa zaigrat moram staro tetko....user posted image pa mal šova itak mora bit..... sam nisem pa ne vem kako dobra igralkauser posted image ... držite pesti pliiiiiiiiiiiiis

Vsaj vreme je zaenkrat krasnouser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
24.5.2008 11:34:28   
bt08
Ojla!

Bejbike upam da ste se načvekale!user posted image user posted image user posted image

No mi pa gremo zdaj našo poroko zapit,s sodelovci od Tomaža.Včerej sem do 23 naštimovala pecivo,sladice,piškotke,kok sem bla vesela,k mi je bl ores dober to delat.Sem poslikala pa vam nalimam v moj album,da boste vidle.

Držte pesti da bo vreme zdržal,da bo saj brez dežja,če sončka ne bo.Zaenkrat je.

Papa

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
24.5.2008 12:58:35   
FLASK_A
A gre katera v Ikeo od vasuser posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
24.5.2008 13:27:03   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A gre katera v Ikeo od vasuser posted image  

me pelješ??? user posted image user posted image user posted image

zmaj tolovaj; dobre torte....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.5.2008 7:42:08   
NATAŠI
dobro jutro

pa je ponedeljek user posted image  user posted image  .... v petek sem se imela super na kavici (škoda za ostale da niste mogle priti) in vam povem da ima bubica krasen poročni album s čudovitimi slikcami ... res sta bila lepa user posted image

baguska kako je bilo na dekliščini? Vreme je bilo ok user posted image  user posted image  user posted image

barbara tvoj piknik je tudi verjetno uspel, a ne user posted image  user posted image  

zmaj telovaj, nore torte user posted image  user posted image  še nisem videla takih tort

maya kako je bilo na poroki, si se odrezala kot rezervna nevesta user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.5.2008 8:07:08   
NATAŠI
user posted image

user posted image

moj kavbojček v vrtcu user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
26.5.2008 8:50:13   
fragola
Dobro jutro punce!!!!!!!!!
Sem vesela, ker moje prijateljice so mi pripravile presenečenje!!!!
V soboto ob 20:30 so pršle nenapovedane k meni in so mi rekle, da mam 30 minut časa, da se preoblečem, ker gremo ven!! Jaz sem gledala, kot en štor, vendar sem bla fullll vesela, čeprav sem pravla da si ne želim dekliščine, nato sem se pripravila in so me peljale na kmečki turizem, tam spo papale pa pile vince in se smejale kot nore, potem je tam ena ukradla nož, ki sem ga jaz morala potem prodat za vstopnino v disco! Nož sem itak takoj prodala, pa kondome sem morala dat! ma v glavnem se je full dogajalo, pole smo šle v ta disco , kot v starih časih in sem preplesala kot nora, sem pršla domou ob petih zjutro, tok sem bla včeri zmatrana cel, dan, ker nisem prav nič navajena žurat, potem včeraj smo meli še krst od punčke od bratranca in je blo fajn samo pole popoudne sem bla tok trudna, da sem sitnarla domou, da sem pole lahko šla spatuser posted image !

v glavnem sem imela fantastično dekliščino!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO PRJATLCE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.5.2008 9:02:42   
NATAŠI
fragola user posted image  user posted image  user posted image  za prijateljice.... zelo lepo od njih da so ti naredile presenečenje in ste se imele tako super user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.5.2008 9:05:00   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola user posted image  user posted image  user posted image  za prijateljice.... zelo lepo od njih da so ti naredile presenečenje in ste se imele tako super user posted image

so me tako presenetile, da ni res!!!

NATAŠI tvoj mali ja pravi cukrček! user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.5.2008 9:14:21   
maya2
Dobro jutro punce!

fragola: bravouser posted image user posted image za prijateljice

V soboto sem se imela res lepo... je tako hitro minilo, kaj šele za nevestouser posted image ... vse je bilo krasno, čeprav je potem kolegica rekla, da je bilo nekaj 'kiksov'... jaz nisem nobenega opazila, razen tega da smo hudo zamujal v gostišče.... baje je tko na večini porok, zdaj bom še malo razmislila o tem kdaj se bomo najavil na večerjo.... Domov sva prišla ob pol šestihuser posted image spala sva tri urce, sem bila celo nedeljo ko mesečnikuser posted image ... zdaj sem malo bolje imam danes izjemoma popoldan službo in sem lahko do sedmih spala skupaj s Karinuser posted image

Ja imeli so animatorja tko da je on vodil vse,... tudi izhod rezervnih nevest tko da mi kej dost ni blo treba... peoblekla sem se v staro tetko: haljo, debele pletene nogavice, visoke copate, očala, ruto, pa še en zob smo počrnileuser posted image ... imela sem pušeljc in pa molitvenik in rožni venec.... predstavili so me kot staro tetko k je že dolgo pri hiši, pa se je nikkor ne morejo znebiti... v glavnem nisem bla prava, z konec sem imela še en prepričljiv argument: doma sem vzela eno staro varčevalno knjižico, vpisala noter everčke: 2000000€ pri pooblaščeni osebi pa smo hotel potem ženina vpisat, user posted image user posted image spet ni šlo.... potem pa so me eni svati kar k sebi vzeli, tko da nisem šla nazaj not in sem nevesto pričakali kar kot mamca......

Mi pa ni bila všeč ena zadeva, in sem vesela da se nisem odločila za Bogenšperk: groza, groza in groza.... to je huje kot po tekočem traku... pri enih vratih noter, pri drugih ven, ker zadaj že nova skupina čaka, matičarka vsega naveličana, ni počakala niti da svatje odidejo je že snela tisto verižico..... naenkrat so bile gor ene 4 skupine...... NE HVALA!!!!

Ostalo je ogromno hrane!

Lep sončen dan!!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.5.2008 9:27:47   
NATAŠI
fragola hvala user posted image

maya super da ste se imeli lepo .... joj tako kot pravi naša bubica da čist prehitr mine user posted image  ... me bi pa rade videle da kar traja in traja user posted image  ... In pohvale da si se kot stara tetca lepo odrezala user posted image . To o Bogenšperku pa ... ja kriza, jaz sem bila gor na 2 porokah in res je da ko smo mi končali so bili drugi že pripravljen ampak so bili še spodaj na parkirišču tako da se je dalo kar lepo zaključit

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.5.2008 10:01:58   
fragola
punce a mi daste oz. prilimate vreme za naslednji teden, ker vem, da ena ma nek link!!!
Prosim, ker full upam, da bo ta teden lepo vreme in naprej!

maya lepo, da ste uživali na poroki!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.5.2008 10:06:13   
Lepotica
Jst bi tudi rada vidla vaše slikce, sm ne vem po katerem albumu iskat???

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.5.2008 10:06:51   
NATAŠI
user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
26.5.2008 10:07:59   
NATAŠI
Lepotica slikice imamo pa le za nevestice

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.5.2008 10:16:58   
fragola
jojojo ma kaže da drug teden, proti koncu tedna bo grdo, ma punce, vi boste držale pesti, da bo lepo a ne!!! jaz upa, da v petek in soboto bo lepo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.5.2008 10:17:31   
Lepotica
A nism napisala,da se vam pridružujem? Al bom veljala, ko bom imela točni datum?

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.5.2008 10:28:20   
Anonimen
Čau punceuser posted image

Men pa trenutno sam eno vprašanje po glavi roji......kolk let mislte da bi dobila če fentam taščouser posted image user posted image

Jaz ne štekam, ampak eno čist normalno bitje je obsedu hudičuser posted image . V glavnem včeri smo se pet ur pregovarjale, pol sm pa popustila. K nimam več živcev.
Tko da po tanovem se ženiva sama s pričami, v sredo. V soboto je kosilo v gostilni za žlahtouser posted image , naslednjo soboto pa piknik za prijatelje. Kar neki v glavnem. Ker žlahte se pa ja na piknik ne vabiuser posted image
Sam men že vse dol visi. Sam nej bo že enkrat konc, k se mi bo zblelo.

Iz enga čist simpl dogodka k sva ga hotla na hitro speljat in brez pompa je ratala totalna zmešnjava.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.5.2008 10:33:56   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Men pa trenutno sam eno vprašanje po glavi roji......kolk let mislte da bi dobila če fentam taščouser posted image user posted image

Jaz ne štekam, ampak eno čist normalno bitje je obsedu hudičuser posted image . V glavnem včeri smo se pet ur pregovarjale, pol sm pa popustila. K nimam več živcev.
Tko da po tanovem se ženiva sama s pričami, v sredo. V soboto je kosilo v gostilni za žlahtouser posted image , naslednjo soboto pa piknik za prijatelje. Kar neki v glavnem. Ker žlahte se pa ja na piknik ne vabiuser posted image

Iz enga čist simpl dogodka k sva ga hotla na hitro speljat in brez pompa je ratala totalna zmešnjava.

karin se zdej bi blo že boljše, da kar normalno poroko nardita!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.5.2008 10:39:24   
NATAŠI
fragola seveda bomo držale pesti user posted image user posted image user posted image

karin ... to kolk let bi dobila raje nebi no user posted image , ampak te pa razumem. ... joj pa daj naredita čist po svoje... zdaj ji kao potrujej in kimaj, naredita pa tako kot vama paše - je vajina poroka in ne njena .... pol naj se pa kuja .. jo bo že minil

lepotica oprosti, sem pozabila da si nevestica user posted image  ... punce kaj pravite- ji damo geslo četudi nima datuma?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.5.2008 10:41:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Pa če jo nočemuser posted image

Nočem ljudi na magistratu zraven. Res jih nočemuser posted image .

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.5.2008 10:46:08   
NATAŠI
karin pa dajta narest tko da greste sami ... pol pa piknik in konec debate... pa briga te mnenje drugih no. Najprej bo užaljenost potem se bo pa poleglo ... glejta na svoje želje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.5.2008 10:47:22   
fragola

Pa če jo nočemuser posted image

Nočem ljudi na magistratu zraven. Res jih nočemuser posted image .

dobro to je potem druga stvar, ma veš kaj če si želiš tako in tako poroko vztrejej pri tvoji odločitvi, ker če ne ti bo lahko še žal!!! Gre za tvojo poroko oz.vajino, ne za taščino!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.5.2008 10:49:10   
fragola
karin24 če ne pa neredta takole, pejte sa prej poročit mogoče že v juniju in potem ko sta poročena samo povesta vsem in tašči in rečta da piknik bo tega in tega in to je to!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.5.2008 10:50:05   
NATAŠI

karin24 če ne pa neredta takole, pejte sa prej poročit mogoče že v juniju in potem ko sta poročena samo povesta vsem in tašči in rečta da piknik bo tega in tega in to je to!

se podpišem ... jaz bi kar tako naredila user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.