|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
22.5.2008 13:22:05   
NATAŠI
barbara kako je s tabo, daj se nam malo javi user posted image

bubica no le delaj da ne bo šefica huda user posted image  drugač boš mogal ladjico veslat user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
22.5.2008 14:01:25   
FLASK_A
jaz tut u klubu lenihuser posted image user posted image Sej ne vem, sam spala bi... Upam, da bom na poroki kej boljšauser posted image user posted image user posted image

Bubica, lepo se imej danes! Jutri pa ne pozabi, sej ti še SMS pošljen za vsak slučaj...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 1152
22.5.2008 14:19:02   
NATAŠI
ja bubica da ne prideš brez albuma, ker boš kregana user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
22.5.2008 14:49:35   
pikovit
Živjo punce,

vidim,da smo vse bolj lene in user posted image .
Barbara lepi prstaniuser posted image Pridem 21.6 k tebi na poroko pogledat,kako bo spedenu Jezeršek prostoruser posted image
Buba jaz sem pa ravno prejšnji vikend gledala kako so se vozili po Ljublanici in je naju tudi zamikalo.Zakaj pa ne?Jaz bi tudi prišla na ogled albumauser posted image
Joj Buba kolk maš lepe slikeuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
22.5.2008 14:52:59   
pikovit
Flaska ti bomo me naredile dekliščinouser posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
22.5.2008 15:44:45   
FLASK_A
ve ste pa res skos za žuruser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
22.5.2008 15:46:34   
baguSka
joj.. jst bi tud bla za to, da se flaski nardi dekliscina, ampak kaj ko mam zdej vse vikende zasedene ze... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
22.5.2008 15:53:39   
pikovit
Baguska a čisto vseuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
22.5.2008 15:54:47   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ve ste pa res skos za žuruser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak vednouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.5.2008 17:25:18   
sepetalka
Hallo drage moje,
kako ste kaj?
Jaz imam spet tisoč problemov. Spet zdravje zdravje zdravje. Včeraj sem imela lasersko operacijo očesa, drug teden punkcija kostnega mozga...user posted image user posted image DR. imam že čez glavo. Tolažim se s tem, da bolj sedaj ko pa septebra, ko bom že tako ali tako vsa živčna.

Sem pa že dobila majčko, tisto da grem v zakon user posted image user posted image user posted image user posted image !
Sem jo pokazala user posted image , se je nasmejal do solz.

Kdaj se vam zopet kaj javim ne vem, držite pesti v torek, da bo vse ok!
Vas bom pogrešala!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.5.2008 21:11:55   
Bubamaraa
sepetalka sej se bo vse urediloooo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   boš videla....

pikovit dej prid jutr v Citiya...lepo prosim...bom zelo vesela, če te bom spoznala....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.5.2008 21:28:40   
bt08
Evo me,mal sem se skujala,pa potolažila sam še vedno nisem ok,sem jezna kot sto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam ne na nobenga tko na mojo službo itak!!!!

Pikovit ti kr ulet ni panike,bova mal nazdravle skupej.Bomo slikal pa ti v najkrajšem možnem času pošljem,recmo na ponedeljek.Ko bom še frej.

Nataši,mal sem žalostna,razočarana nad svetom,ne vem,sej veš ko te kej mori,ti gre vse naživce,no ve mi ne greste,sam tko tečna sem.Mogoče PMS!

Sem pa mal boljš sem delala 3 vrste peciva za soboto.Jaz sem nardila rafael okroglice,kokosove kroglice,pa salamo sladko,mami moja kuštrovce,taščica bodoča pa korenčkovo potico,pa jabolčno potico,pa še rolado bo jutr nardila.Ker sodelovci so res sladkosnedi,bodo ful vesel.

Tomaž dela,jaz pa mal gledam cvilene,eurovizijo,pa tukej plešem po RR,pol pa v mižule,mogoče bo jutri lepši dan.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 1162
23.5.2008 7:24:51   
NATAŠI
dobro jutro

no danes bomo pa gledale in občudovale bubico user posted image  user posted image  user posted image

barbara kako si?  .. full ste pridni s peko user posted image  user posted image , daj v soboto kakšno slikico naredi iz piknika user posted image , škoda ker te danes ne bo user posted image

pikovit grem jaz že en teden pred barbaro k jezeršku, vama bom poročilo naredila user posted image  ... in daj pridi na kavo danes user posted image

jaz sem tud za flaškin žur, ampak imam tud vse zasedeno (ta vikend en koncert pa žurko, naslednji dekliščino, še naslednji piknik potem pa grem na poroko) user posted image

šepetalka user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image  za zdravje in naj se čimprej vse to konča in boš zdrava kot user posted image ...bomo držale pesti user posted image user posted image user posted image user posted image  in čimpreje se nam javi user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
23.5.2008 7:27:39   
NATAŠI
eno vprašanje: ali pozna katera slaščičarno sladkač? Sem slišala (le od ene) da imajo full dobre torte in take ko je ena velika torta v njej pa take male tortice za vsakega svata posebej user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
23.5.2008 7:47:03   
FLASK_A
Čau bejbikeuser posted image

Se vam kasneje posvetim, zdaj peljem malčka cepit, potem v vrtec, potem grem pa na proooobooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tko lepa, v lepem perilu in lepe žabice imam, komaj čakam, da se vidimuser posted image

Se vidimo popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
23.5.2008 7:49:03   
Bubamaraa
morningggggggg....

danes pa kavicaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbara ti se kar k svojmu stisni in odženi slabe misli stran...user posted image

Nataši ja danes boš ma moj albumčk videlaaaa..

Flaška ne pozab fotoaparataaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
23.5.2008 8:11:25   
NATAŠI
flaška želim ti prijetno probavanje in naj bo vse lepo na svoje mestu user posted image  user posted image  user posted image

ja bubica, komaj čakam user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.5.2008 8:12:32   
fragola
Dobro jutru tudi z moje strani, včeraj je moja prova potekala super, sem bla full zadovoljna!!!!
tako, da 05.06, jo pa grem iskatuser posted image user posted image user posted image

buba full lepa slikca!!!

vse pravte od teh šrank, prnas se pa reče porton ali pa klona! Vam bom pokazala, kako lepo naredijo! Full lepo pride, pa še zastojn je ker ti delajo letniki in pole pa obratno, fantje delajo dekleta krademo rože za na prtonuser posted image , taka je tradicija!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.5.2008 8:33:35   
NATAŠI
fragola full zanimiv običaj ... bomo pogledale slikce user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.5.2008 8:33:58   
NATAŠI
aja pa user posted image  user posted image  user posted image  za probo... si se še kaj slikala

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.5.2008 8:43:38   
bt08
Jutro!

Nataši bom slikala,bomo vidl kako bo,drug vikend bo bolj zanimiv piknik,ko bojo prijatli pa kolegi,zdaj so sam sodelovci.

Jaz bi tud prišla dans,pa ne morem,so me dal kr popoldan delat.user posted image user posted image user posted image

Flaška slikej se,da te vidmo nevestico,kako bo lepa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Še mal Fragola pa bo oblekica pri tebi in na tebi!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mam zdaj do 12 ure kr pestro,zdaj ožbej zajtrkuje,jaz si grem lase umit,pol pa šibava po zelenjavo za jutri,pa še ene par malenkosti mi manjka,ob 11 sem zmenjena da mi vino pripelejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo a ne.Ka šele bo.Sploh ne vem kok pjače,kok hrane za cca.50 ljudi,ker nikol nismo delal na tak način piknika.Samo upamo da ne bo dežja,če ne bomo mogl nek drugje bit!

Šibam,pa se javim kasnej.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.5.2008 8:47:59   
NATAŠI
barbara ti kar  globok udihni in se umiri... vse se ti bo lepo izšlo, saj se to zmoreš .. .imela boš vsega dovolj zato so skrbi odveč ..za vreme pa- saj veš, držimo pesti user posted image  ... imej se lepo user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.5.2008 9:06:40   
Bubamaraa
da še povem, da sem se včeri na ladjici imela super..... user posted image user posted image user posted image

družba, hrana, pijača.... vse je bilo super..še mojmu možu se je dopadilo...je reku, da mormo ponoviti....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobite kakšno fotko...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.5.2008 9:16:42   
NATAŠI
joj točn bubica, te sploh nisem nič v prašala user posted image  ... še vreme se je držalo, a ne .. lepo da ste se imeli tako dobr.. slikce pa pričakujemo, saj veš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.5.2008 9:30:06   
NATAŠI
user posted image

a ni nora torta user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.