|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
20.7.2008 8:37:47   
FLASK_A
Barabra user posted image

Sam meni je pa ful žal, da se takole vsk mesec obremenjuješ  s tem... Daj malo bolj zadihaj, ne čakaj vsak dan a bo al ne... Saj sploh ne moreš bit sproščena na tak način... Zajemi sapo, imej rada svojega moža, iz ljubezni se bo že nekaj izcimilo. Če ne prej, pa slej. Ne uničuj si razpoloženja s tako močno željo... Bodi srečna in sproščena, sem sigurna, da bo potem rezultat TAKOJ tu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Itak vama želim pa, da čimprej ugledatauser posted image user posted image ...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
20.7.2008 12:44:35   
Bubamaraa
punce vsem hvala za čestitke....moja lepotička je že stara 1460 dni....user posted image

evo cukr moj;

user posted image

user posted image

user posted image

in s prijatelji

user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
20.7.2008 14:10:26   
bt08
Flaška , Eva ja tko je.Najbolj me mori to,ker v familij je ful problemov glede otrok,iz moje strani,so vse žlahtnice zelo zel otežko zanosile,al pa je blo kej narobe,pol me pa vrjetno podzavestno kr potegne k razmišljanju o tem.user posted image Sem ful tak človek k se zasekira u nulo.Sam sej bom zdaj kr bo pa bo,ko bo pa bo.user posted image
Sej zdaj ko se bo kuhnja začela delat ko majster pride iz dopusta,sploh ne bo časa razmišljat o user posted image ,bom mal izklopla,pol bom pa itak kuhnjo rihtala,da bo lepa pa itak ne bo časa.

Buba lepo hčerkico maš,pravo princesko!!!!Sem Super mami kupla,da sem vaju vidla,sta prav lepi!

Mi smo bli pa včerej cel popoldan pa večer v Mengšu pri enih ki smo se spoznal na Djerbi,je mela tamala 5 let in se je naš frajer zaljubu vanjo ampak totalno.Še ponoč govori o njej,prva beseda ko se zbudi je Monika.In sta se včerej ful lepo igrala,brez krega.Pridna sta bla,mi smo pa tud mal papcali,čvekali poa mal pili.So se mel prav luštno.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
20.7.2008 18:47:57   
baguSka
Bubica, mala je tak cukrcek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cist po mamici in atiju... user posted image

Barbara, raje misli pozitivno... vem da je tezko, ampak ti vsaj enega ze imas. Nekatere ne vemo, ce bomo lahko sploh kdaj imele svoje... ce bomo sploh lahko kdaj mamice. Vem da je tudi tebi trenutko tezko in ti ni vseeno, pa vsaj probi pozabit na vse ob svojem soncku in ga mocno stisni in ga objemi.

Enkrat bo tud on dobil bratca al pa sestrico... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
20.7.2008 21:36:46   
Anja24
čao punce....

evo mene, (ogromno) user posted image , konec je user posted image ...user posted image user posted image user posted image   no, že en teden

fajn je blo...

zdej bo pa treba razvit slike, nardit zahvale...in jih odnest svatom...in tle nastane problem...besedilo imam, eno luštno slikico tudi...ne najdem pa nikjer nobenih obrob, da bi lahko nalepla na zahvalo--> če ima katera kak link...PROSIMMMMM

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
21.7.2008 7:16:27   
NATAŠI
dobro jutro user posted image

no kako ste kaj ... jaz bi še malo user posted image  

naj vam povem, da sva v soboto kupila za mojega ženina obleko, telovnik, srajčko in kravato user posted image  user posted image  user posted image . Je tok user posted image  ... vzela sva črno, srajčka je v barvi moje obleke kravata je pa tud svetla .... vzela sva vse v emporiumu v hugo boss-u. Sedaj rabi še čevlje in pas user posted image

barbara user posted image user posted image user posted image  saj bo prišel pravi čas za vaju user posted image user posted image user posted image

bubica zelo lepo punčko imata user posted image  user posted image  user posted image  ... pa kako je fotogenična user posted image  user posted image , čist po mamici user posted image

anja dobrodošla nazaj user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
21.7.2008 7:17:25   
NATAŠI
še to.. .rezerviran imam datum za dekliščino- 09.08. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v eni pizzeriji ki ima čisto ločeno sobico in tam bomo me user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
21.7.2008 8:27:47   
maya2
Dobro jutro

Jaz sem pa včeraj dobila albuuuuuuuuuuum user posted image joooooooooooooj k sva lepauser posted image user posted image user posted image
Nisem mogla zdržat sem hotla že sinoči vse slike pogledat na cd-jih, sem gledala do enih pa mi jih je še več kot 500 ostalouser posted image
V glavnem sta res lepoo zrihtala, slikice na cd.je, zahvalne slike, prevsem pa albumuser posted image user posted image user posted image vsaka častuser posted image

Zdaj moram še zadvale naredit, bom šele zdaj papir iskala k sliki, pa kuverte.

Buba: Danaja je rees princeskauser posted image in se tega zaveda, tko da .... a je tvoj že včlanjen pri lovcihuser posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
21.7.2008 8:28:39   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

še to.. .rezerviran imam datum za dekliščino- 09.08. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  v eni pizzeriji ki ima čisto ločeno sobico in tam bomo me user posted image

Bom mislila nate takrat ..... je najboljš tko da ste ločene, da te ne bodo preveč v sramoto spravleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
21.7.2008 8:41:20   
NATAŠI
ja maya prav res user posted image  user posted image  ... in seveda user posted image  user posted image user posted image  user posted image  za album pa le pokaži nam kaj user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
21.7.2008 8:50:26   
moci
punce, kje ste dobile papir za vabila?

jaz sem jih šla kopirat h karunu v kranju, pa sem bila zelo razočarana nad izborom papirjauser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
21.7.2008 10:59:59   
NATAŠI
moci karun nima tok te vrste papirja... jaz sem ga kupila v ART-u v city-parku, pa leonardo ga ima tudi ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
21.7.2008 11:00:26   
NATAŠI
eno vprašanje: kako naj povabim punce na dekliščino, z vabilom ali kar po telefonu

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
21.7.2008 11:21:02   
Anja24
jutro...no, skor je že dober dan user posted image

nataši, najboljš da eno tako odštekano vabilo nardiš...da bojo imele punce za spomin...pa ti tudiuser posted image user posted image user posted image

no, ima katera link od teh k**** obrob????????

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
21.7.2008 11:58:12   
NATAŠI
anja jaz ti ne znam pomagat user posted image

ja saj sem razmišljala o vabilih pa nimam ideje ... tisto od bubice je bilo full dobr, le jaz bi malo drugačen ...- ideje dobrodošle

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
21.7.2008 12:14:12   
sepetalka
Hellowwww

evo midva uspela razvozit skoraj vsa vabila. Tistim ki pa nisva, to so trije, bova pa poslal po pošti, ker so daleč in so se strinjal da lahko po pošti pošljeva! user posted image user posted image
Buba full lepo punčko imaš prava princesa, ta bo še trla srcauser posted image user posted image !
Jaz za dekliščino nisem delal nič vabil. Vsako sem poklicala in ji povedala.Je pa tako, da meni dekliščino organizira moja najboljša frendica tako da bo ona vse šeenkrat poklicala ali pa jim poslala maile! To je to!
Drugače pa imam ta teden kar naporen. Spet delam nekaj za brata, ki se mu mudi, pa konec tedna imava vselitveni piknik, tako da bo okoli 20 ljudi in pol od tega še ni videlo stanovanja. Zato se mora še stanovanje bleščat, pa peglat moram.....
Sedaj pa zopet letim k kozmetičarki in še plačat par položnic!user posted image
Jaz sem papir za vabila dobila v hobi mojstru, sem vzela kar paus papir, je full lepo izpadlo!
Kar se obrob za vabila tiče, pa lahko v Wordu kaj najdeš v clipartu, če imaš slovenskega napiši obroba, če pa engleškega pauser posted image user posted image user posted image , pozabla! Saj je na netu slo ang slovar!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 21.7.2008 12:15:24 >

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
21.7.2008 12:19:46   
NATAŠI
šepetalka kok sta pridna z vabili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , midva jih morava še 7 raznosit user posted image  user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
21.7.2008 12:29:22   
baguSka

eno vprašanje: kako naj povabim punce na dekliščino, z vabilom ali kar po telefonu

drugo vprasanje: a to bos ti pocela???user posted image

ker obicaj je tak, da ti eno punco dolocis, da to naredi namesto tebe... sej ne organiziras ti sama sebi dekliscino, ampak jo druge naredijo tebi!!!??? ti das pac tej punci, ki si jo dolocla vse podatke in to je to...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
21.7.2008 12:37:42   
baguSka
...ne najdem pa nikjer nobenih obrob, da bi lahko nalepla na zahvalo--> če ima katera kak link...PROSIMMMMM

Anja... jaz ti ne znam pomagat... midva sva v soboto tud nesla neko vrsto 'zahval' moji druzini... u bistvu bolj kot spomincek na najino poroko, ker oni pac niso bli prisotni... in sem jaz ze kupila tako zlozenko, kamor se da notri tri slikice... na prvi - zunanji strani pa je prav tako zlat okvircek oz obroba... in v ta okvir sem kar sama z zlatimi crkami napisala... lahko bi pa tud tiskarju dala delat, ampak men je to pac brezveze... je pa fuuull lustna zadeva.. sem pa slucajno dobila pri enem fotografu... mogoce imajo to se kje drugje!?

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
21.7.2008 12:39:29   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

drugo vprasanje: a to bos ti pocela???user posted image

ker obicaj je tak, da ti eno punco dolocis, da to naredi namesto tebe... sej ne organiziras ti sama sebi dekliscino, ampak jo druge naredijo tebi!!!??? ti das pac tej punci, ki si jo dolocla vse podatke in to je to...

aja? Ja kaj pa vem no, jaz bom kar sama povabila punce da se dobimo in to je to ... samo ne vem ali bi poklicala ali pisno

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
21.7.2008 12:45:11   
baguSka
aja? Ja kaj pa vem no, jaz bom kar sama povabila punce da se dobimo in to je to ... samo ne vem ali bi poklicala ali pisno

ja sej ql... ampak obicaj ni tak, da bi ti sama seb delala dekliscino... user posted image user posted image user posted image

glih v tem je POINT dekliscine, da ti to nardijo druge... ker point dekliscine nej bi bil ta, da ti one PRIZNAJO odhod iz samskega zivljenja in dovolijo odhod v zakonski stan... user posted image

lahko jih pa samo ti peljes na pico in to je to...

razen ce bos ti sama seb naloge dajala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
21.7.2008 12:46:06   
baguSka
samo ne vem ali bi poklicala ali pisno

ja me smo nevesti poslale vabilo po posti... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
21.7.2008 12:51:11   
NATAŠI
to imate full dobr običaj, jaz na tistih parih deliščinah ki sem bila so povsod neveste povabile ...

itak da si ne bom nalog dajala user posted image  user posted image  user posted image , jaz jih povabim itak v pizzerijo na pizzo tako da je tak moj namen le da sem si to poimenovala "dekliščina"

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 21.7.2008 12:52:35 >

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
21.7.2008 12:57:01   
baguSka
jaz jih povabim itak v pizzerijo na pizzo tako da je tak moj namen le da sem si to poimenovala "dekliščina"

aja, to je pa drugo ja... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
21.7.2008 12:58:46   
baguSka
to imate full dobr običaj, jaz na tistih parih deliščinah ki sem bila so povsod neveste povabile ...

no... bubica je tud mogla npr delat razne naloge... pa me zdele prou zanima, kdo je pri njej vabil!? ona ostale punce, al ostale punce njo!?

pa maya??

zdej pa ze mene firbec matra... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?