|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
18.7.2008 9:57:20   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

zbiram mnenja no user posted image

povejte mi kaj si mislite o tem da šopek dam določeni osebi in ne vržem

meni osebno in bolj zanimivo je metanje šopka!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
18.7.2008 9:57:50   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kaj neki to pomeni???

to, da tvoji mozgancki funkcionirajo... user posted image

neeeeeee trenutno so na off - sem na dopustuuser posted image user posted image user posted image
al me Luna nosiuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
18.7.2008 10:03:10   
Bubamaraa
juhuuuuuuuu...... buba mammi tuki.......user posted image   mala slavljenkauser posted image pa igrice igra....

sploh ne morem verjet, da je že 4 leta stara... oziroma bo danes ob 17.37user posted image

sem presrečna, da so ji pred 4 leti rešili življenje in da je danes ob meniuser posted image .......ker bi kmalu bilo drugače....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
18.7.2008 10:05:09   
maya2
Buba: user posted image za Danajo od Karinuser posted image
A si na dopustu??
Daj ne misli na to kaj bi lahko bilo..... danes praznujte!!!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
18.7.2008 10:05:55   
baguSka
neeeeeee trenutno so na off -

noup... mozgancki SKOZ delajo!! user posted image  je pa fino da zavestno tega ne ves... in da uzivas na dopustu... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
18.7.2008 10:07:47   
baguSka
mala slavljenka pa igrice igra....

a ze ta nove??? user posted image user posted image user posted image

se enkrat VSE NAJBOLJSE!!!!

In jaz sem prou srecna, da je Danaja na tem svetu in dela druzbo tako cudoviti mamici!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3931
18.7.2008 10:08:48   
baguSka
danes praznujte!!!!

se strinjam... pa jutri tud... pa vsak dan!!user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
18.7.2008 10:09:54   
Bubamaraa

mala slavljenka pa igrice igra....

a ze ta nove??? user posted image user posted image user posted image

se enkrat VSE NAJBOLJSE!!!!

In jaz sem prou srecna, da je Danaja na tem svetu in dela druzbo tako cudoviti mamici!!! user posted image

ja nove igrice....user posted image   jo je že skor ubrla...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
18.7.2008 10:20:10   
baguSka
ja nove igrice.... jo je že skor ubrla...

Bravo Danaja!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3934
18.7.2008 10:30:05   
bt08
Dan!

Dans sem pa mal pozna,sem šla menjat zdravstveno in so me prijetno presenetl,zastonj jo zamenjajo.user posted image  za zdravstvo,ker koker vem vse povsod plačuješ!

Maya,a pol si bla pa kr pri men,ja fajn,solate smo mel,to pomeni da morem it na dieto vrjetno,da je že skrajni čas!user posted image user posted image user posted image user posted image Drug mož je bil,a jeb il saj fest?user posted image user posted image user posted image So se mi oči kr prilimale ko sem brala tvoje sanje!

Danaja vse najboljše,pa pridna bodi,zdrava ampak mamici pa očku moreš pa še vseeno mal ponagajat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami Buba tebi pa čestitam za tako lepo hčerkico!

Nataši jaz bi tud metala šopek,ker je vsaka samska deklca ki je na poroki v pričakovanju šopka da ga ujame.Jaz ga tud nisem metala,sem ga dala v vrtenju z zavezanimi očmi,in ne bi mogla boljši prijateljici dat,ker sva se en dan prej hecale da ga dobi,pa je rekla dej pa ne ,pa ne,sem rekla lej boš vidla,čutim.In evo ga na,ga je dobla,sva kr jokat obe začeli.

Bankc tale vreme je res ubitačen,dans sem rekla da bom popoldan šla k šivilji da mi nekej zašije za poroko ko greva 2.8. popoldan bom pap ospravljala,da sem vikend frej!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
18.7.2008 10:37:30   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Maya,a pol si bla pa kr pri men,ja fajn,solate smo mel,to pomeni da morem it na dieto vrjetno,da je že skrajni čas!user posted image user posted image user posted image user posted image Drug mož je bil,a jeb il saj fest?user posted image user posted image user posted image So se mi oči kr prilimale ko sem brala tvoje sanje!

ja valda visok, postaven, zagorel od sonca .... zate le najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image , ma ne vem od kod mi ker mi je čist neznanuser posted image user posted image user posted image , sam tebe sem pa razločno vidla

Punce dejte povedat.... a moram it na primer na socialno tudi javit spremembo priimka, zaradi otroškega dodatkauser posted image (to mi je tud ponoči kapnlo - to je tko če se mala zbuja kar naprejuser posted image )
pa kam še moram it, da ne bom česa pozabila?????

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
18.7.2008 10:39:27   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a

solate smo mel,to pomeni da morem it na dieto vrjetno,da je že skrajni čas!

a pol ti znaš sanje razlagatuser posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
18.7.2008 10:46:32   
baguSka
Dans sem pa mal pozna,sem šla menjat zdravstveno in so me prijetno presenetl,zastonj jo zamenjajo. za zdravstvo,ker koker vem vse povsod plačuješ!

A ti jo takoj zamenjajo??? Kaj pa rabis s sabo?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
18.7.2008 10:48:49   
baguSka
Jaz ga tud nisem metala,sem ga dala v vrtenju z zavezanimi očmi,in ne bi mogla boljši prijateljici dat,ker sva se en dan prej hecale da ga dobi,pa je rekla dej pa ne ,pa ne,sem rekla lej boš vidla,čutim.In evo ga na,ga je dobla,sva kr jokat obe začeli.

Evo, tocno tko sem jaz dobila od svoje prjatlce sopek avgusta lani, letos junija sem se pa porocila!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
18.7.2008 10:50:37   
baguSka
a pol ti znaš sanje razlagat

maya.. ce te ze zanima.. poroka pomeni neka vzpodbuda... razen ce nakj prepreci poroko, potem je ravno nasprotno..

solata pa v sanjski knjigi nima razlage... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
18.7.2008 10:52:09   
maya2

a pol ti znaš sanje razlagat

maya.. ce te ze zanima.. poroka pomeni neka vzpodbuda... razen ce nakj prepreci poroko, potem je ravno nasprotno..

solata pa v sanjski knjigi nima razlage... user posted image

vzpodbuda?? hmmmmmmmm ... dons gremo s puncam na bowling... to zna bit vzpodbudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
18.7.2008 10:53:16   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

a pol ti znaš sanje razlagatuser posted image user posted image

Dober bi bilo!Mislim se,to bi bil odober narest!user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
18.7.2008 10:55:50   
bt08

Dans sem pa mal pozna,sem šla menjat zdravstveno in so me prijetno presenetl,zastonj jo zamenjajo. za zdravstvo,ker koker vem vse povsod plačuješ!

A ti jo takoj zamenjajo??? Kaj pa rabis s sabo?

Oseben dokument rabiš al pa poročen list.Ne ne zamenjajo takoj,dobiš en pildek pa ga maš s seboj,če rabiš it k zdravniku.Drugače mi je pa rekla tm kakšne 10 dni pa jo dobiš.SAm pol jaz sem mogla še na Adriatic,da sem še tam dodatno zrihtala,da se ne križa.
Mi je pa dol na ZZZS rekla da more iz kadrovske poslat k njim obrazec M-3,da ti morjo v službi zrihtat najprej to,pol pa naj bi šel zdravstveno dat delat!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
18.7.2008 10:57:57   
bt08

Jaz ga tud nisem metala,sem ga dala v vrtenju z zavezanimi očmi,in ne bi mogla boljši prijateljici dat,ker sva se en dan prej hecale da ga dobi,pa je rekla dej pa ne ,pa ne,sem rekla lej boš vidla,čutim.In evo ga na,ga je dobla,sva kr jokat obe začeli.

Evo, tocno tko sem jaz dobila od svoje prjatlce sopek avgusta lani, letos junija sem se pa porocila!user posted image

Jaz sem šopek dobila 12.6.2004,čez 4 leta pa 9 dni sem se pa poročila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
18.7.2008 11:00:06   
baguSka
vzpodbuda?? hmmmmmmmm ... dons gremo s puncam na bowling... to zna bit vzpodbuda

user posted image user posted image user posted image

a pa ve res verjamete da sanje pomenjo neki tacga?

ker jaz namrec ne.. mozno je, da je vcasih z necim povezano, to je pa tud vse..

sanje so namrec predelovanje podatkov, ki jih mozgani vsrkajo in predelajo.. take, o katerih mi zavestno sploh ni nujno da vemo oz o njih premisljujemo... cist podzavestno... lahko so to podatki, ki so jih mozgani dojeli pred leti in za katere mi sploh ne vemo... ker nasi mozgani zavestno dojamejo itak le malo procentov... vse ostalo pa mozgani sprjemeajo brez nase vednosti in jih potem ponoci predelajo... :))

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
18.7.2008 11:01:58   
moci
čao, bejbike
malo se javljam, čeprav ste me verjetno že pozabile.

pri nama so priprave šele zares stekle.
rezervirala sem obleko in termin za torto v sladkaču (je imela samo še za eno prosto)
zdaj pa misija nemogoče: iskanje čevljev in spodnjega perila.

sem planirala, da bom to kupila na razprodajah, da prihranim vsaj kakšen evro.
pa mi ne gre preveč. sploh ni tako lahko najti čevljev za k obleki. v mod artu stanejo 80 eur in so takšni, da jih ne bom mogla nikoli več uporabit, pa še vsi imajo precej visoke in nestabilne pete, jaz pa sem vajena balerink in supergov.

prstane sva se odločila, da bova imela jeklene, da bo malo drugače. user posted image

včeraj sem kupila tudi nakit.

buba, iskrene čestitke tvoji mali princeskiuser posted image

nataši, meni je tudi lepše, da šopek dobi naključno dekle, ne pa v  naprej izbrana. potem gre ves čar ... saj ga ni treba metat, lahko te vrtijo v krogu, kot je že ena pisala. jaz ga tudi ne bom metala, ker bo razpadel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
18.7.2008 11:02:01   
baguSka
Mi je pa dol na ZZZS rekla da more iz kadrovske poslat k njim obrazec M-3,da ti morjo v službi zrihtat najprej to,pol pa naj bi šel zdravstveno dat delat!

Aja tko?? Hm.. pol moram pa itak se pocakat.

Sem jih zdele klicala.. a mislte da sem jih dobila??

Pa uradne ure majo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
18.7.2008 11:02:51   
moci
nobena mi ni odgovorila glede albuma - je geslo novo? lahko dodam in gledam fotke?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.7.2008 11:04:59   
bt08
Ja Baguska itak da jih ne dobiš,koga od državnih služb še dobiš?user posted image

Pozanimaj se,ker men so tud rekl da če menjaš priimek in ne vem kaj še da moreš plačat zdravstveno!Ne vem!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.7.2008 11:07:17   
maya2

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ja Baguska itak da jih ne dobiš,koga od državnih služb še dobiš?user posted image

Pozanimaj se,ker men so tud rekl da če menjaš priimek in ne vem kaj še da moreš plačat zdravstveno!Ne vem!

meni ni bilo treba nič plačat, osnovno sem uredila na zzzs, potem sem šla še na Triglav za dodatno in v službo da pošljejo tist obrazec in to je bilo to, je rekla da bo trajalo 14 dni da dobim izkaznico, do takrat sem dobila pa en list

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.