|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
18.7.2008 11:11:09   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

še en mesec ... mešani občutki

tej obcutki so se najlepsi... ko so mesani... user posted image user posted image user posted image

uzivaj natasi... user posted image

hvala user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.7.2008 11:18:40   
NATAŠI
hvala za mnenja user posted image  .. saj sem bila skos na tem da ga mečem zdaj me pa kar mal meče user posted image . Odločitev je padla: ga bom kar vrgla user posted image  

da vam povem da sem šla v btc user posted image  in itak da nisem mogla mimo oshkosha (sem redna tam user posted image  user posted image ) in ker je vse lepo 50 % znižano jaz ne morem da nebi kaj nakupila za timoteja in sem tako lepo zapravila 100 eur user posted image  ... no sem mu pa kupila pižamico, pa dva full luštna pulovrčka (dol rokav) in jopčko s kapuco in jesensko jaknco ... ker na kratek rokav ima vsega zadosti dolg je pa tko tko user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
18.7.2008 11:34:56   
baguSka
tako lepo zapravila 100 eur ... no sem mu pa kupila pižamico, pa dva full luštna pulovrčka (dol rokav) in jopčko s kapuco in jesensko jaknco ... ker na kratek rokav ima vsega zadosti dolg je pa tko tko

sam to je pa kr velik za tole kar si kupila, a ni? glede na to, da so razprodaje...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
18.7.2008 11:36:28   
baguSka
Odločitev je padla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej mas se en mesec casa da se odlocis...

konc koncev res lahko meces rezervnega...!?

al ga pa 'oddas' v krogu, ko se plese... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
18.7.2008 12:13:52   
NATAŠI

tako lepo zapravila 100 eur ... no sem mu pa kupila pižamico, pa dva full luštna pulovrčka (dol rokav) in jopčko s kapuco in jesensko jaknco ... ker na kratek rokav ima vsega zadosti dolg je pa tko tko

sam to je pa kr velik za tole kar si kupila, a ni? glede na to, da so razprodaje...user posted image

ja no user posted image , sem mu kupila še eno mašinco za vrtat (13 eur) in enega viteza (za sosedovega fanta 10 eur) ... se pravi da za cujne nekje 75 eur ... ampak so pa full šponske user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
18.7.2008 12:15:18   
NATAŠI

Odločitev je padla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa sej mas se en mesec casa da se odlocis...

konc koncev res lahko meces rezervnega...!?

al ga pa 'oddas' v krogu, ko se plese... user posted image

ti se kar smej user posted image  user posted image  ... pa saj veš da se jaz že z vsem živim ubadam pa čeprav je še mesec dni ... to mora biti popredalčkano user posted image . No ja tisto v krogu se pa meni ne dopade tako ker mi me metanje full boljše ... je po običaju in tko bolj zabavno user posted image  (pa brez zamere tistim ki ste imele krog)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
18.7.2008 12:48:50   
moci
khm.a sem zrakuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
18.7.2008 13:00:35   
maya2
moci: sej bi ti že povedala pa sem ga pozabila, me avtomatsko vpiše....user posted image grem gledat če imam še kje med zs

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
18.7.2008 13:09:48   
moci
dobila, hvala. takoj ko bom lahko dodam fotke.

kako ste ve rešile s čevlji?
kakšne, kje?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
18.7.2008 13:23:14   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kakšne, kje?

jaz sem imela enkratne čevlje, kupila sem jih v Modartu, so bile drage (100€) ampak vredne vsakega centauser posted image čisto usnjene, me ni nič ožulilo niti noge me niso pekleuser posted image user posted image reeees kvalitetne.... so pa take, da jih še lahko nosimuser posted image a ja pa bile so s paskom, rabiš veliko hodit pa plesat, in ne bi rada da se mi sezuvajo ali zatikajo

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
18.7.2008 13:24:25   
maya2
evo teleuser posted image

http://www.mod-art.si/tekstsi/porocni-cevlji-bin.htm

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
18.7.2008 13:29:42   
NATAŠI
moci jaz sem si jih v poročnem kotičku kupila...  take z nižjo petko, s paskom, mislim da bodo full udobne.. bile so pa 120 eur

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
18.7.2008 13:30:16   
NATAŠI
maya moji so skoraj identični le da je še malo nižja petka user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
18.7.2008 13:40:35   
baguSka
to mora biti popredalčkano

na koncu bo itak vse tok spontano in sprosceno....

da si lohk se zadnji trenutek premislis... user posted image

verjemi da na koncu vedno nekaj drugac izpade...

pa se boljse je... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
18.7.2008 13:41:44   
baguSka
kakšne, kje?

jaz sem bla cel dan v belih balerinkah... brez pete ofkors... user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.7.2008 14:04:48   
NATAŠI
ja saj menda so spontane stvari najboljše user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
18.7.2008 14:06:13   
bankc
No da še jaz povem mojo štorijo s čevlji. Jaz sem jih najprej kupila v Elegance vendar sem po nekaj dneh ugotovila, da je to zame prevelika peta ( ker nisem navajena čevljev s peto ) in sem šla ponovno v šoping in sem jih kupila kar v eni levi štacuni in so bili iz istega materiala kakor pročna obleka pa še barva ista. Bili so totalno poceni in me na poroki niso popolnoma nič žulili in sem zdržala v njih cel dan in noč. Imeli so pa 3 cm pete.  Potlej sem jih pa po poroki nesla v čistilnico in sedaj so skoraj ko novi.

Ko sem jih najprej prinesla v čistilnico se je mudel sam križal, ker so bili čevlji namesto beli totalno črni ( na poroki je ves čas scalo ko iz škafa, pa na ohceti so me ugrabil ter me pustavili v blato user posted image ). Čevlje sem pa dobila v LaScarpi za 20€ in sem full zadovolna in jih sedaj veselo nosim še za v službo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
18.7.2008 14:08:33   
NATAŠI
bankc elegance so full izgubili na imenu ... ne vem ampak meni je bila to včasih full super trgovina, sedaj pa no comment

no takole je, jaz  vam želim en lep prijeten vikend. Uživajte, spočijte se, crkljajte se, naberite si energijo in se v ponedeljek tipkamo naprej...

nas itak čaka spet vikend poln obiskov user posted image

pa-pa

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
18.7.2008 14:11:32   
moci
jaz sem bila tudi včeraj v elegance. so imeli ene lepe srebrne sandalčke. samo ne vem, če ne bo premrazuser posted image
eh, kompliciram,...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.7.2008 14:15:04   
bankc
Jaz sem včasih kupovala čevlje samo v elegance, ker sem samo tam dobila čevlje za mojo nogico. Imam namreč 35/36 številko in ozko in sem zatrej zelo omejena z izbiro čevljev. Edino kar je dobro, da lahko izbiram še na otroškem oddelkuuser posted image user posted image  
Čeprav je pa res, da ko sem bila sedaj tam niso imeli poplnoma nič zame tako da sedaj sploh ne vem kam še jet. V domžalah sem že vse preletala.

No neki bomo že najdl.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
18.7.2008 15:28:34   
FLASK_A
A katera kej hodi v Ikeo? Neki bi rablauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
18.7.2008 22:11:58   
moci
uf, to je pa res micena nogicauser posted image

jaz čakam ikeo v celovcu, ne vem, če bom mojega še spravila v gradec, razen če ne dobi obleke pri nasuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
19.7.2008 23:49:02   
eva1
Hej punce!

Se že nekaj časa nisem javila...nimam časa sploh za računalnik zadnjih nekaj dni...al sem v službi, al pa z otroci zunaj..pol zvečer pa sam dol padem..v petek sva pa šla rihtat na matični urad, pa v zdravilišče laško sva se šla menit za pogostitev po civilni poroki..pa moj si je srajco kupil,pa čevlje...skoz eno tekanje okoli..res se ne neha..že misliš, da si nekaj naredil, pa se vedno kej novega najde!

Kar se tiče čevljev jaz sem si sedaj ful lepe kupila na razprodaji (so v albumu) za 20€! Zaenkrat se lepo nosijo, itak pa bom s sabo na poroki imela za vska slučaj še kakšne bele balerinke, če bi me noge bolele(nisem lih navajena visokih pet)!

se mi zdi, da pa je še zelo malo nevestic tukaj, da ste bolj kot ne že same gospeuser posted image ...se mi zdi, pa da čas kr drvi..se spomnik k sem rekla, še 4 mesece imam sej je še čas...ekola pa sta samo še 2...pa še toliko stvrai za opravituser posted image ..ampak so pa tele priprave men ful lepe...si nikoli nisem mislila, da je tok finouser posted image

Nič grem delat naprej(sem v službi)...uživajte!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
19.7.2008 23:50:52   
bt08
Čao,sam tok da vam javim,da smo nazaj prišli trije in ne štirje,sem kr mal žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še ta user posted image je prehtel za 3 dni.Kr nekej.

Grem kr spat!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
20.7.2008 0:17:15   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Čao,sam tok da vam javim,da smo nazaj prišli trije in ne štirje,sem kr mal žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še ta user posted image je prehtel za 3 dni.Kr nekej.

O škoda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?