|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
1.7.2008 8:35:27   
NATAŠI
dobro jutro

eva material za vabila sem kupila v city parku v trgovini art (papir in kuverte) ostale stvari (trak, perlice in sončnice) pa v pro maku

bubica hvala za ponudbo od Justa, sem se ravno prejšji teden založila s stvarmi ki so mi manjkale (ima teta te stvari) in sem full zadovoljna user posted image user posted image

baguska to da sta pa stvojim možekom na prvem skupnem dopustu na full uživala je pa res zakon user posted image  user posted image  user posted image  zelo lepo user posted image

maya uživaj na probi in naj ti bo oblekica kot ulita user posted image  user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
1.7.2008 8:42:28   
baguSka
Maya uzivaj ob probavanju obleke!user posted image

Natasi super za material za vabila!user posted image

Vsem ostalim pa en lep dobro jutro!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
1.7.2008 8:44:52   
baguSka
baguska to da sta pa stvojim možekom na prvem skupnem dopustu na full uživala je pa res zakon zelo lepo

ja tok sva se mela fajn, da si bom zdej skoz zelela z njim na dopust hodt.. user posted image

no, septembra gre on za en teden v Grcijo s kolegi.. jst pa se tuhtam kam bom sla.. user posted image  sem cez en teden povabljena v Grcijo, ampak mi je absolutno prekmal.. sm cist broke zdele, pa se dopusta nebi tko hitr spet dobila..

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
1.7.2008 8:52:51   
sepetalka
Dobro jutro drage moje,

kako ste, kaj se vam dogaja!
Jaz počasi postajam mačja mamauser posted image user posted image user posted image ! Imam že leto dni starega mucka,sedaj pa sem dobila v varstvo še nekajmesečno muco user posted image user posted image ! Moj stari muc je sedaj ljubosumen 300 na uro, pa čeprav se lihtako ukvarjam z njim kot sem se prej.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da bi mogla pa dva mucka met pa je ufff, kriza
Drugače pa pri meni nič niovega. Dragi ima končno izpit in nisem več usebna šoferka, kdaj bova še vabila znosila do kraja ne vem, ker je folk na dopustih pa pojma nimam kdaj pridejo ( sem jim pa fovš, ker jaz bi tut šla na morjeuser posted image ) ker full uživam. Ker moj dragi ne plava gre zelo narad. Vendar narediva kompromis,greva za en teden na morje in potem ko prideva z morja pa ostaneva še en teden pri mojih strarših, ki sta frika na gore in hodi z njima po planinah!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
1.7.2008 8:58:42   
NATAŠI
baguska no zdaj si vidla čar skupnih dopustov tko da ne bosta hotla skor več posebej hodit user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image  .. a te je bilo kaj strah kako se bosta imela ko bosta sama in prvič sta se znašla v tej situaciji

šepetalka na uživaj v vlogi mačje mame user posted image  user posted image , to imaš pa smolo da tvoj ne mara morje... uf moj bi bil pa full na morju, ampak tole poletje bo bolj user posted image  .. zdaj morava vsa vabila znosit potem je pa kar avgust tukaj user posted image , mogoče res kakšen podaljšan vikend user posted image  user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
1.7.2008 9:00:39   
baguSka
Sepetalka cestitke tvojemu za izpit!!user posted image

Moj dragi se vozi ze od 16.ga brez... user posted image

Pa veliko uzitkov v druzbi muc ti zelim.. user posted image

Jaz sem sla pa vceri po 14ih dnevih koncno po mojga mulcka pasjega.. ga pripeljem domov, ga dam kopat v banjo, ker je spet alergijo fasu (kao).. in kar naenkrat zacnejo bolhe z njega skakat k usekane.. polna banja jih je bla.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In je fora v tem, da je on cist crn, pa ga je mami cel dan cesala pa krtacla, pa cohala, pa na vsake dva dni mu je povstre prala, pa njega, pa jih ni opazla.. samo vedla je skoz da ga neki matra, bolhe pa ni nobene vidla. Sej jih tud jst nisem, dokler niso zacele vceri z njega skakat.. boooogiiiii!!!! In sem ga pol mela 30 minut v Plivaseptu, pol sva ga pa z mojim se celga z 100% alkoholom polila.. sem pocakala kaksno urco, da jih je alko mal zjebu, pol sem ga pa se enkrat za pol ure v banjo dala pod vodo.. pa jih je spet slo fuuull dol.. ampak zihr jih ma se kej na seb.. user posted image user posted image  Tko da moram it dons v akcijo in kupit vse mozno kar se da dobit proti bolham..

A ma kera kaksno ucinkovito idejo??

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
1.7.2008 9:02:32   
baguSka
.. a te je bilo kaj strah kako se bosta imela

no tega da bova sama me ni blo niti najmanj strah.. user posted image  me je pa mal 'skrbelo' ja, kako bova skupi folgala na dopustu.. ker pac nikol se nisva bla skupi tko za dlje casa.. in sva se res fenomenalno ujela!!user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
1.7.2008 9:11:58   
NATAŠI
baguska upam da boste tole z bolhami čimprej odpravili user posted image , bogi kako so ga žrle

no saj sem imela v mislih skrb ne strah user posted image  ker vseeno je bila to neka nova preizkušnja za vaju in te malo žre kako se bo razvilo in sem res vesela za vaju da sta uživala v svoji družbi user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
1.7.2008 9:15:48   
Anonimen
Da bi mogla pa dva mucka met pa je ufff, kriza

Ni tko hudouser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
1.7.2008 9:15:51   
Bubamaraa
maya ne pozab na fotoaparat...user posted image

eva1 ja material se tudi dobi pri nas v Piramidi...  (kartoni, pavz papir...itd....)

sepetalka pol bi ti mogla biti z mojo mami v partiji...ona je čist nora na mačke....ji govorijo, da je Milena Močivnik...user posted image

jst morm pa pohvalt mojo punco: se je včeri vpisala na klasični balet...pravi, da bo balerina...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
1.7.2008 9:19:13   
NATAŠI
o bravo Danaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
1.7.2008 9:26:06   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

baguska to da sta pa stvojim možekom na prvem skupnem dopustu na full uživala je pa res zakon zelo lepo

ja tok sva se mela fajn, da si bom zdej skoz zelela z njim na dopust hodt.. user posted image

no, septembra gre on za en teden v Grcijo s kolegi.. jst pa se tuhtam kam bom sla.. user posted image  sem cez en teden povabljena v Grcijo, ampak mi je absolutno prekmal.. sm cist broke zdele, pa se dopusta nebi tko hitr spet dobila..

tebe pa non stop  neki vabijo na dopusteuser posted image

Danaja bravouser posted image user posted image user posted image

baguska upam, da boš rešila zadevo z bolhami!

< Sporočilo je popravil fragola -- 1.7.2008 9:30:55 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
1.7.2008 10:04:00   
NATAŠI
rabim pomoč, prosim:
- kaj ste napisale na zahvale user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
1.7.2008 10:07:48   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

rabim pomoč, prosim:
- kaj ste napisale na zahvale user posted image

ti javim ko pridem domov...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
1.7.2008 10:08:52   
NATAŠI
hvala bubica user posted image  , sem že na albumih škilila user posted image  pa nima nobena nič, razen ellie- z njo sva pa že vabila skombinirali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
1.7.2008 10:09:14   
NATAŠI
aja bubica dobr podpis si dodala user posted image  user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
1.7.2008 10:21:06   
Bubamaraa

men je tud ful hud...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
1.7.2008 11:11:49   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

men je tud ful hud...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

mene me spominja na Mehikouser posted image , joj kako jo pogrešam!!!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 3118
1.7.2008 13:44:37   
maya2
Punce hit eno oko vržte v album in mi povejte; kupim ali menjamuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
1.7.2008 13:47:10   
FLASK_A
kaj bi ti kupla al pa menjalauser posted image

Obleka pa je ČUDOVITA!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
1.7.2008 13:49:02   
FLASK_A
bubica, kdaj boš jutri v CITYparku? Bi šle na kavouser posted image Pa kremico mi boš prinesla, jaz pa tebi blazincouser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
1.7.2008 13:49:56   
maya2
flaska: obleko seveda... user posted image user posted image a pol jo kr obdržim??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
1.7.2008 13:50:46   
maya2
btw: blazinice so pa fuuul podražil 31€user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
1.7.2008 13:50:46   
pikovit
Čao babnice,kako ste kaj?Danes pa ne seka tolk vročina.Samo 31 jih kaže pri nas.

Fragolca ti čisto verjamem,da pogrešaš Mehiko.sem jaz tudi Dominikano,še pol letauser posted image
Šepetalka mačja mama pa ni tako lahko bitiuser posted image user posted image
Baguska bolh se pa hitro znebi,ker povzročajo trakuljo,tako da je najboljše,da greš kar na kliniko in vprašaš,kaj imajo.
Nataši jaz bomimala na zahvalah napisano,Hvala,ker ste bili z nama.Lahko pa še kaj poiščem,če želiš

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
1.7.2008 13:50:49   
FLASK_A
za katero bi pa menjala? Ni nobene slikce druge zraven...

Men je ta ful lepa, zelo lepo ti pašeuser posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.