|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
1.7.2008 14:47:45   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

sploh ne govor..ker se bom zjokala....user posted image user posted image user posted image user posted image

dej povej no.... a v službi???

ja..user posted image

ena blesava stranka mi je vse zajebu...morm take popravke za mazaj narest, da se mi mešaaa..user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa je zuser posted image tko hudga?

a kar takoj moraš popravljat?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.7.2008 14:50:51   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ena blesava stranka mi je vse zajebu...morm take popravke za mazaj narest, da se mi mešaaa..

ah, sam da ni kej hujsga user posted image  sej si placana za to user posted image

user posted image ti baguska si pa hard, boga buba vsa živčna ti pole pa je še tko zezeš, ti ti lumpačkauser posted image

buba pomirse in vem,je pa šit da zdej moraš vse popravljat!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.7.2008 14:53:00   
baguSka
ena blesava stranka mi je vse zajebu...morm take popravke za mazaj narest, da se mi mešaaa..

sam ve racunovodje ste men tok smesne... cist vse od prve do zadnje k jih poznam se neki bunite skoz... user posted image user posted image user posted image  pa sej ste si sami tak poklic izbral!!??user posted image user posted image user posted image  jaz ze od nekdaj VEM, da ne bom nikol v racunovodstvu delala... ker so mi sle vedno vse nase racunovdkinje full na zivce, ker tezijo in jamrajo... od prve do zadnje... user posted image user posted image user posted image  kar se sploh ne cudim ob vseh teh cifrah... men se je mesal ze po eni uri ko sem neki pomagala enkrat...

Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.7.2008 14:53:41   
Bubamaraa

ah, sam da ni kej hujsga user posted image  sej si placana za to user posted image

a bi ti rada da te v petek na Kalu ven vržem...user posted image

res mam celo sranje....prov sranje.... user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.7.2008 14:54:55   
baguSka
ti baguska si pa hard, boga buba vsa živčna ti pole pa je še tko zezeš, ti ti lumpačka

iiitak.. treba na realna tla postavt... sej je ta poklic itak sama zivcna vojna.. ni druge!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.7.2008 14:55:19   
Bubamaraa

sam ve racunovodje ste men tok smesne... cist vse od prve do zadnje k jih poznam se neki bunite skoz... user posted image user posted image user posted image  pa sej ste si sami tak poklic izbral!!??user posted image user posted image user posted image  jaz ze od nekdaj VEM, da ne bom nikol v racunovodstvu delala... ker so mi sle vedno vse nase racunovdkinje full na zivce, ker tezijo in jamrajo... od prve do zadnje... user posted image user posted image user posted image  kar se sploh ne cudim ob vseh teh cifrah... men se je mesal ze po eni uri ko sem neki pomagala enkrat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.7.2008 14:56:08   
baguSka
a bi ti rada da te v petek na Kalu ven vržem...

user posted image user posted image user posted image ... lalala.. laaa..laaaaaalallaaa..

Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.7.2008 14:57:06   
Bubamaraa

a bi ti rada da te v petek na Kalu ven vržem...

user posted image user posted image user posted image ... lalala.. laaa..laaaaaalallaaa..

bolš de...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.7.2008 14:58:16   
baguSka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a vids!?

Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.7.2008 15:06:22   
Anja24
En lep pozdrav od novopečene gospeuser posted image user posted image user posted image

poroka uspela, tolk je blo lepouser posted image user posted image user posted image

včeraj sva z možem rezervirala počitniceuser posted image user posted image user posted image  greva v ponedeljek za en teden na Djerbo...pravijo, da lahk grem, čeprav sem user posted image ...komaj čakammmmmuser posted image user posted image

prosila bi še, če mi katera da kakšno idejo za zahvale...plisssss

Buba, se lahk dobimo ko pridem z dopusta???

Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.7.2008 15:09:43   
fragola
anja pa kake slikice, čakamouser posted image , samo, da je blo vse ok in da sta se imela super!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.7.2008 15:13:04   
Anja24
slikce:  mi bo moj to zrihtal, meni ne greuser posted image user posted image

fragola, a midve se bova morale prestavit na drug forum???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.7.2008 15:13:47   
baguSka
včeraj sva z možem rezervirala počitnice greva v ponedeljek za en teden na Djerbo...pravijo, da lahk grem, čeprav sem ...komaj čakammmmm

ja samo tok glej, da ma hotel najmanj 4 zvezdice..

pa cestitke!!user posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.7.2008 15:24:27   
FLASK_A
bubica...user posted image a se bomo pol kej vidle al boš kampirala na šihtu do petkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nataši in maya, presenečenje stoprocent uspelo, saj je slika največ povedalauser posted image Sam sm se zaj***... zdej sam razmišlja kako bi do avta prišel, ker se je pač imel možnost peljat z njim, pa ga je mal zasrbelo. Zdej grunta kako bi do njega prišel, tako zaenkrat še opazu ni da je poročen pa da ima ženo, sam avto mu gre po glavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
1.7.2008 16:48:01   
Anja24
ja samo tok glej, da ma hotel najmanj 4 zvezdice..

pa cestitke!!user posted image

hotel ima 5*, tko da mislim, da bo ok...pa še ona na agenciji je spraševala, če imajo kak popust za

mladoporočence, in ker niso imel, je petkrat rekla, naj nama zrihtajo vsaj lepšo sobo...pa provizije tudi ni računalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
1.7.2008 16:51:55   
Anja24
user posted image

TO JE TA HOTEL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
1.7.2008 21:15:26   
Anja24
no, zdej sem pa dala par slikic v albumuser posted image user posted image mi je porataluser posted image

tko da si lahk pogledate kolk sem bla lepa, ha ha...pa mal pokomentirate

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
1.7.2008 21:34:00   
eva1
Anja-zelo lepa sta bilauser posted image user posted image user posted image , pa torta mi je zelo lepa, kje pa si ji naročila?

Uživajta na Djerbi-hortel izgleda ful hudouser posted image ..midva bova tut potem nekaj zbrala, ne bom nič vnaprej rezervirala...

maya2-ful ti paše oblekica,boš res lepa nevesticauser posted image

Buba-upam,da si rešila v službi..men je danes tok živc potegnilo v službi...se zgovarjam z mojim ker je bil s tamalo pri zdravniku na sistemackem..pa pride nadrejena mimo stoji zraven mene in ko neham reče, prosim da se na delovnem mestu ne zgovarjate po telefonu..a čez 5 minut vidim njo, kok telefonira in hodi po hodniku(pa to vedno dela..še med sestankomuser posted image )..mislim, pol naj bo pa zgled, če že misli težit za vsako stvaruser posted image Spet rabim mal dopustauser posted image

jaz sem tudi nabavila danes material za vabila(hvala buba za infouser posted image )...pa bom počasi začela z izdelavo...kje ste kupile tiare-a tam kjer ste si obleko spodsodile? Hudiča so drage(vse so bile okoli 50€ in več)..ampak so pa ful lepe..

Sem zdej mail dobila, so mogli del šentviškega predora že zapreti, ker odpada omet...user posted image mislim, banda kaj pa se gredo, še dobro da ni kaj hujšegauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.7.2008 7:30:00   
NATAŠI
dobro jutro

maya to s kamelo sem že slišala (je pri nas tud en tak običaj le da ga jaz še nisem bila deležna) .. vem da je to potem delo prič (če se ne motim) ... nekaj se pije pa tko nekak

bubica a ti pridem pomagat user posted image

anja lepa sta bila user posted image  user posted image  user posted image  in čestitke za dopust, super se bosta imela user posted image

no a besedilo za zahvalo ima še katera

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.7.2008 7:44:30   
FLASK_A
Nataši, midva sva v zahvalo dala svečke, pa sem na trakec napisala: V zahvalo in spomin na najin dan.
Je blo ful lepo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.7.2008 7:46:33   
NATAŠI
hvala flaška, kaj pa slike svoje ... ker midva bova dala pa sliko spodaj bo pa nekaj pripisano (kar še iščem) in lepo v kuverti. dobijo ob odhodu domov skupaj s piškotki

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.7.2008 7:54:07   
sepetalka
Dobro jutro drage dame,
jaz sem spet tolk vesela, da bi kar mal user posted image user posted image user posted image ! Sva dobila fotografa oz fotografinjo, sicer ni profesionalka in nima fotosalona ampak je ljubiteljska in je slikala že na poroki od mojega sestre in so slike odlične. Za vse skupaj bo računala 250€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! sem tolk vesela!
Anja zelo sta bila lepa in full lepa tortica, upam da je bila tudi tolk okusna kot je zgledala!
Buba upam da si uredila vse v službi in da te danes čaka lepši dan!user posted image
Eva, pišlji ti to tvojo nadrejeno nelam, zgled pa tak, banda nevzgojena!user posted image
Tole s tunelom pa štala no. Pa kaj se gre ta zidar, že vejo zakaj ga vlačjo sem in tja Zapret vso to bando fašistično,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ok sem že v redu!user posted image

< Sporočilo je popravil sepetalka -- 2.7.2008 7:55:32 >

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.7.2008 7:55:27   
FLASK_A
Pri naju so svatje dobili konfet in to darilo, ki je po mojem mnenju veliko bolj uporabno. Slike ostanejo v predalih al pa ležijo kje drugje, sveče pa vsak uporablja in se tako na naju tudi spomneuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
2.7.2008 7:56:42   
FLASK_A
sepetalka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že navsezgodaj zelo razpoložena vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
2.7.2008 7:59:03   
maya2
Dobro jutro

Midva imava tudi namen dat sliko, na sliki bo pisalo nekaj v stilu: hvala ker ste bili z nama, pa datum in imeni. Potem pa v eno lepo kuverto in to je to. Jaz sem šla včeraj še jagode naročit, upam da bodo res lepe, glede na to, da se že iztekajo. ..  pa zmenila sva se za 'pogostitev' po cerkveni, je gor ena koča, pa poznava najemnico in sva se zmenila, da bo pripravila kavice, midva bova pa piškote prinesla... Pa za pevce bo nekaj pripravila za pojest....
Moj ati je tkooooooo hecen že ves teden hodi okoli hiše in 'popravlja' zadeve... pa 'senco dela', , pa kupit sta šla 80 kozarcev za vinouser posted image , da bodo enakiuser posted image
Včeraj sem vprašala Karin če nama bo prinesla prstana,pa sem ji pokazala blazinico, in jo je tko lepo v roke vzela naredila en krog po sobi, mi jo prinesla rekla: 'izvoli mami' in dala lupčkauser posted image ne vem kako je vedela kaj mora nardituser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj je pa čist navdušena in komaj čakauser posted image user posted image user posted image
Sem ji včeraj dala mal za nosit balerinke, pa nikakor ni zadovoljna, jo izgleda tiščijo, zdaj moram pa najti nekaj drugegauser posted image

Anja:user posted image user posted image user posted image lepa sta bila

Moj mora pa na žalost cele dneve delat, danes in jutriuser posted image , v petek še ne ve, je reku šefu, da boljš da ima dopust ker drugače bo statistiko pokvaru....... se bom prej ločila kot poročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?