|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
21.4.2008 19:32:33   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

No, slikice so v albumu... nisem glih taka kot manekenka zgoraj... pa vseeno poglejte.user posted image

Wau!

Sem ostala brez besed! Kak ti paše! Fantastična izbira! user posted image  user posted image  user posted image  Tile krogci fejst dobro izpadejo!

Am... si svojemu pokazala? user posted image

Ej.. jst pa sploh nisem tok zihr vec... user posted image  V stacuni se mi je full lepsa zdela!?user posted image

Ja, svojmu sem pokazala in je full navdusen... samo pravi da se mi vid bradavice skoz... user posted image  To sm itak nameravala se mal zakrit... ampak ne gre brez komentarja.. user posted image  No, takoj ko me je zagledu je bil pa kr paf! Ampak se vedno ne vem... nisem cist ziher...

Jst bom sla skor sigurno se kej okol pogledat, ce bom se kej lepsga nasla user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 226
21.4.2008 20:09:11   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

No, slikice so v albumu... nisem glih taka kot manekenka zgoraj... pa vseeno poglejte.user posted image

Wau!

Sem ostala brez besed! Kak ti paše! Fantastična izbira! user posted image  user posted image  user posted image  Tile krogci fejst dobro izpadejo!

Am... si svojemu pokazala? user posted image

Ej.. jst pa sploh nisem tok zihr vec... user posted image  V stacuni se mi je full lepsa zdela!?user posted image

Ja, svojmu sem pokazala in je full navdusen... samo pravi da se mi vid bradavice skoz... user posted image  To sm itak nameravala se mal zakrit... ampak ne gre brez komentarja.. user posted image  No, takoj ko me je zagledu je bil pa kr paf! Ampak se vedno ne vem... nisem cist ziher... user posted image user posted image  

Jst bom sla skor sigurno se kej okol pogledat, ce bom se kej lepsga nasla user posted image

Meni je res izredno lepa. Ampak je pa stvar taka, da tudi ti moraš biti ziher od ziher, da je to TO. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
21.4.2008 20:51:41   
bankc
Ojla. Sem ravnokar malo album ščekirala.

Baguska obleka je fenomenalna in ti full paše user posted image user posted image user posted image . Res je seksi.
Fragola full maš dobra vabila. Full zabavna user posted image . Barbara Ožbeju se pa prav vidi, da je ves navdušen, da je pojstlo zamenjal. user posted image

Drugače sem pa prilimala še nekaj slik. Sem dones čist mim grede našla čevlje zase ter samostoječe nogavice. Sem slikala ter prilimala, prav tako od mojega obleko. Sem čist navdušena.

Sedaj pa rabim zase še spodnje perilo, za mojega pa srajco in kravato, ter čevlje.

Neposredna povezava do sporočila: 228
21.4.2008 22:30:16   
FLASK_A
Baguska, čudovita oblekicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 229
21.4.2008 23:04:00   
maya2
Baguska: meni se tudi dopade user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva šla pa v petek po prstana, pa jih nisva dobila, niso bli ok, nama je reku, da je pri brušenju na koncu prišlo do napake.... nama je pokazal, jaz najbrž ne bi opazla, ampak fer od njega da je povedu, tko da mora zdaj na novo naredit, še dobro da sem jest taka ziherašica in sva šla tok prej jih dat delat....

Vabila so končana, sva jih že nesla k nam in k njemu domov, zdaj pa naprej.... delam konfetke, gre kar hitro, naprsniki pa znajo bit problemuser posted image .... ful traja da enga naredim.... upam da ko bom dobila grif da bo šlo lažje.....

Naslednji teden se morava pa zdaj še za rože zmenit.... da ne bova pozna user posted image , pa za pogostitev po civilnem delu se morava it še zmenit, to bom kar mojmu prepustila, on se zna 'pogajat' za take zadeve, jaz neuser posted image

Lahko noč...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.4.2008 7:29:29   
NATAŠI
dobro jutro

baguska oblekca ki si jo prilepla je full full lepa user posted image  user posted image  user posted image  ... oo zdaj sem pa še tebe vidla v tvoji- zakon si... zelo lepo ti paše- dobra izbira user posted image , pa še čeveljčki v kateri si niso slabi user posted image ... v glavnem tvoj bo zelo ponosen na tebe user posted image  user posted image

maya pridna sta in kakšne konfetke bosta imela

midva bova imela pa za naprsne šopke le metuljčka (oranžnega) ker bova imela itak vse v rumeno-oranžni barvi user posted image

bubicaaaaaaaaa kjeeee si user posted image  ... no daj se nam malo "pokaži". Povej kako si, a si na fertik živčna, se ti mozoljčki spuščajo ... pa herpes?

Neposredna povezava do sporočila: 231
22.4.2008 8:23:57   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

tam imajo pa dobre pizze.... si imela smolo in si dobila nekaj takega gor kar nebi smeli dat. no upam, da se boš kmalu spet počutila ok ... in da se ti pizze niso preveč zagabile user posted image

mah tudi če majo dobre pizze so me tako naj....., ker danes sem pršla delat ma še zmeraj nisem ok! user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 232
22.4.2008 8:25:12   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

pizo smo jedli v citiju na vrhu, če se ne motim je alcapone picerija!

Ta picerija je čista štala.Neprijazni,mrzla hrana,čakaš v nedogled,pa še zamešajo vse.Fragola si že 10 najmanj ki si imela pripombo.
Res groza od picerije.Da ne govorim,ko sva bila midva tam,se je en kup ljudi pritoževalo.

samo, tako mi je žal, da sem jedla tam, ker še danes nisem ok!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 233
22.4.2008 8:28:18   
NATAŠI
fragola upam da boš kmalu ok, drugač pa enga jegra spij user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 234
22.4.2008 8:29:35   
fragola
Baguska sem zdej pogledala tvojo oblekico, meni mi je zelo lepa, vendar jaz bi raje nekaj bolj finega mela za tisti dan, ta mi je taka vsakdanja! Pač samo moje mnenje!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 235
22.4.2008 8:31:51   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola upam da boš kmalu ok, drugač pa enga jegra spij user posted image

user posted image ma veš da se ne morem, k me tako boli želodec, da je joj! Mah sej bo, samo sem tako jezna, edini dan k je blo lepo vreme sem bla jaz cel dan slaba!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 236
22.4.2008 8:32:41   
Bubamaraa
živčna, živčna, živčna, živčna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 237
22.4.2008 8:38:04   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti verjamemo!!! ma sej bo!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 238
22.4.2008 8:40:16   
bt08
Ojla!

Bejbe jaz sem tok zaspana,da sploh ne vem kako bom zdržala do 14.user posted image user posted image user posted image

Baguska lepa oblekca,sam men tud deluje tko vsakdanje,drugače ti pa sede u piko!user posted image user posted image user posted image

Bankc lep bo tale tvoj možiček,ti pa tud!user posted image user posted image

Buba user posted image user posted image user posted image user posted image  bo to kboljš v nedeljo ko se zbudiš ob svojem možičku!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 239
22.4.2008 8:42:03   
Bubamaraa
punce vsm morm povedat, da mi je šefica rekla, da bo prišla na obred riž metat za najino srečo..in mi je to res zelo lepo....user posted image

baguska zelo lepa obleka....user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 240
22.4.2008 8:53:15   
baguSka
Hi, punce... evo, jaz mam se vedno guzvo... ampak samo na hitro spet...user posted image  (moram, pa ceprav me 'sef' zaloti)

Baguska sem zdej pogledala tvojo oblekico, meni mi je zelo lepa, vendar jaz bi raje nekaj bolj finega mela za tisti dan, ta mi je taka vsakdanja! Pač samo moje mnenje!

Tocno tole je moja dilema ze skoz... jaz bi tud neki bl lepga, po drugi strani pa nebi tok fensi, ker vem da neki tacga nebi nikol vec oblekla in mi je skoda denarja!! Da bom pa oblekco samo enkrat oblekla mi je pa totalno brez smisla...

In btw: ze tale oblekce - ZAME NI VSAKDANJA!user posted image user posted image user posted image

Buba - bliizaaa seee!!user posted image  jst bi tud riza prsla metat...user posted image

Fragole - upam da se cimprej pocajtas!!!user posted image

Vsem ostalim pa zaenkrat - BIIG KISSS!!!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.4.2008 8:53:53   
Bubamaraa
kr pridte riža metat......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 242
22.4.2008 9:00:28   
fragola

Hi, punce... evo, jaz mam se vedno guzvo... ampak samo na hitro spet...user posted image  (moram, pa ceprav me 'sef' zaloti)

Tocno tole je moja dilema ze skoz... jaz bi tud neki bl lepga, po drugi strani pa nebi tok fensi, ker vem da neki tacga nebi nikol vec oblekla in mi je skoda denarja!! Da bom pa oblekco samo enkrat oblekla mi je pa totalno brez smisla...

In btw: ze tale oblekce - ZAME NI VSAKDANJA!user posted image user posted image user posted image

Fragole - upam da se cimprej pocajtas!!!user posted image

mah nevem no jaz vem, da bi definitivno še kaj pogledala, ker meni mi je res malo preveč "preprosta", verjetno je bombažasta, že če bi našla tak isti kroj k bi bil bol eno barvan in s kakimi perlicami bi blo pomoje boljše k bi zgledala bolj posebna!
Hvala baguska upam, da jutre bo že boljše!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 243
22.4.2008 9:04:27   
bt08
Buba lepo to da gre šefica metat riž,takih je malo šefov.user posted image Moja šefica bo pa kr cel dan zraven,k je moja mami,pa bi bilo včasih boljš da ne bi bila moja mami moja šefica.user posted image user posted image user posted image

Baguska tako ti povem,če je teb oblekca lepa,če se ok počutiš v njej,se ne smeš ozirat na nas,mi ti povemo mnenje,ti pa če jo maš ne vem oblekco iz cajtng papirja.

Fragola ti pa kak čajček popija za tvoj trebušček.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 244
22.4.2008 9:10:03   
NATAŠI

user posted image  user posted image  user posted image  ... saj bo vse popolno in zelo lepa nevestica boš user posted image  user posted image  
Lepo od šefice da vaju pride pogledat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 245
22.4.2008 9:26:12   
Bubamaraa
user posted image user posted image punce, da vam zdej malo povem o dekliščini....skratka bilo je nepozabno....resnično dan, ki ga mora vsaka preživet... punce smo se res tako super imele, da vam ne morem povedat.... čeprav res ne pomnim kdaj sem nazadnje prišla domov ob pol 6-ih, samo je bilo res nepozabljivo....user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam ne povem kolk komaj čakam soboto, da pride moj poročni dan, ki sem ga tako planirala....user posted image

vem, da bo lepo in vem, da si ga bom zapomnila celo življenje....

včeraj sem bila pri frizerju, da mi je naredila pramene... danes še zadnjič v solarij, v petek nohte pedenat, v četrtek po obleko....bo kar pestro vse skup...user posted image user posted image user posted image

drgač pa sploh ne morem verjet, da je tako hitro preteklo...... moja sobota je tu... in vem moje nevestice, da boste mislile name kot bom jaz na vse vas.... in verjemite, da prve dobite poročilo od mene pa kako fotko....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 246
22.4.2008 9:29:58   
NATAŠI
bubica saj me je kar mrazilo ko sem to brala in kar solzne oči so postale... si tako lepo napisala user posted image  .. ni besed. Vesela sem da si imela tako lepo dekliščino (ki si jo ostale le lahko želimo da bi bilo tudi tako) ... .tvoja oz. vajina sobota je pa tu ... kar prišla je tako na hitro in vse kar sta vlagala bosta v soboto pokazala in izpolnila ... veselim se s tabo in naj ti ta teden poteka vse lepo kot je treba brez zapletov user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
22.4.2008 9:47:04   
fragola

user posted image user posted image punce, da vam zdej malo povem o dekliščini....skratka bilo je nepozabno....resnično dan, ki ga mora vsaka preživet... punce smo se res tako super imele, da vam ne morem povedat.... čeprav res ne pomnim kdaj sem nazadnje prišla domov ob pol 6-ih, samo je bilo res nepozabljivo....user posted image user posted image user posted image user posted image

da vam ne povem kolk komaj čakam soboto, da pride moj poročni dan, ki sem ga tako planirala....user posted image

vem, da bo lepo in vem, da si ga bom zapomnila celo življenje....

včeraj sem bila pri frizerju, da mi je naredila pramene... danes še zadnjič v solarij, v petek nohte pedenat, v četrtek po obleko....bo kar pestro vse skup...user posted image user posted image user posted image

drgač pa sploh ne morem verjet, da je tako hitro preteklo...... moja sobota je tu... in vem moje nevestice, da boste mislile name kot bom jaz na vse vas.... in verjemite, da prve dobite poročilo od mene pa kako fotko....user posted image

joj veš da se boš mela lepo in mi bomo mislile nate!!!! Boš vidla, da bo res nepozaben dan!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 248
22.4.2008 10:19:26   
bt08
Buba user posted image user posted image user posted image ,sem se kr raznežla pa stresla ko sem brala,res naš čas tko hiter gre.Me bomo mislile nate,da bo vajin dan nepozaben,poln smeha,veselja,solz sreče,da nikoli ne bosta pozabila.

Se spomnim ko ni dolgo ko smo začele tukej polnit strani!Zdaj bomo pa kmal vse poročene!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 249
22.4.2008 12:17:48   
NATAŠI
sem vam pozabila povedet da včeraj ko sem bila na mizah sem šla še probat za 30 minut linfno in je bilo zakon user posted image  user posted image  user posted image  ... se bom verjetno odločila da bom hodila (potem z majem)

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?