|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
17.6.2008 21:02:04   
FLASK_A
Punca, jaz grem k možeku... Drži se, boš videla da vaju jutri čaka en lep, kaj lep.. prečudovit danuser posted image user posted image user posted image user posted image Mislim na vaju... 

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
17.6.2008 21:12:04   
baguSka
zdej boste vsaj za jest imeli

ja sej to je tud res... sem mu rekla, ce mu kej ni vsec, da bi jo poklicu.. pa je reku, da bo tej uri pa res ne.. pa sem mu rekla, ce mu kej ni ql, nej jo pa jutr prej poklice - predno pridemo.. pa je reku da bo.. user posted image user posted image user posted image  men je kr nerodn res.. zdej bo on njo klicu predno pridemo tja!! jao...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
17.6.2008 21:12:20   
baguSka
Hvala flaska!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
17.6.2008 21:12:35   
bt08
baguska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne bit žalostna.sej se bo vse dober steklo.Zato sva pa midva vse take stvari prej delala,ker če mi ne bi blo cool,da bi se lahko dalo popravt.Ja za dece je pa res hiter vse ok in cool.Bejba jutri je tvoj dan,ne se sekirat,sej bo.

No sej jaz nisem nič bolj,ker se mi cufa,nimam nič časa,skoz letam sem in tja,kr dovolj mam že vsega.A veste kdaj mam v soboto frizerja ob 5.30.Hudo a ne?ne vem kako bom cel dan zdržala,sem rekla da si bom kr red bulle nabavla da me bodo mal pokonc držal.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
17.6.2008 21:15:17   
baguSka
frizerja ob 5.30

Omg!?user posted image user posted image user posted image

Jst jo mam jutr sele ob 11ih.. no, strihala me je pa ze dons.. pa tuhtam ce bi jutr sploh sla, ker mi je tok dol padlo vse..

Je reku moj dragi, da bo kar smergl papir vzel v roko in si sam zbrusu prstan... user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
17.6.2008 21:18:44   
bt08
Ja boga sta res,in kaj sta rekla zlatarju,da je ok al kako?

Ja tak ozgodej morem vstat,ker mava s pričo obe spenjanje,pa make up.No saj čas bom mela okrasit še mal doma,preden pride fotografinja.Me je kr mal strah kako se bo mdržala kej čez dan.V nedeljo pa noge  v luft pa vse 4 od sebe.Jaz sem bla dans na barvanju.

Ti kr pejd tja,boš vidla da se bo vse spedenalo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
17.6.2008 21:18:52   
baguSka
Zato sva pa midva vse take stvari prej delala,ker če mi ne bi blo cool,da bi se lahko dalo popravt.

Ja fora je v tem, da jst mojga nikakor ne spravim v stacuno... bognedej da bi su on sam!! In je odlasu cist do konca... jst sm hotla it potem sama prejsnji teden, pa mi je potem se avto crknu pa menjala sem. Tko da pred petkom sploh nisem mogla. Pa se to sem slucajno pol najdla eno, k mi je sla tok na roko, da mi ga je do dons nardila. Ampak zal ni ok.. :(( Sej ni druge, kot da ga jutr zjutri nesem nazaj naj mi ga vsaj mal bl na fino zbrusjo.. ker takle je res podn od podna. Ne vem kaj je mislu... zgleda tko, kot da bi blescice mel po celi rinki user posted image user posted image user posted image  In to nej bi bil moski prstan.. jao.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
17.6.2008 21:20:07   
baguSka
Ne itak da sem takoj skurcala prstan.. ampak zal je tko, da ga jutr ze rabva. Bom pac ob 7ih vstala, da ga grem popravit, ce se bo sploh dalo.. user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
17.6.2008 21:21:40   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja fora je v tem, da jst mojga nikakor ne spravim v stacuno... bognedej da bi su on sam!! In je odlasu cist do konca... jst sm hotla it potem sama prejsnji teden, pa mi je potem se avto crknu pa menjala sem. Tko da pred petkom sploh nisem mogla. Pa se to sem slucajno pol najdla eno, k mi je sla tok na roko, da mi ga je do dons nardila. Ampak zal ni ok.. :(( Sej ni druge, kot da ga jutr zjutri nesem nazaj naj mi ga vsaj mal bl na fino zbrusjo.. ker takle je res podn od podna. Ne vem kaj je mislu... zgleda tko, kot da bi blescice mel po celi rinki user posted image user posted image user posted image  In to nej bi bil moski prstan.. jao.

Ja sej eni majo res deci babje prsrtane,sam če pa ma močne prste bi pa ful smešno zgledal če bi se mu ne vem kako svetl ovse na prstu.
Res ne vem kako bi ti pomagala,poznam nobenga da bi tko hiter naredu.A pa sta rekla da vama ni všeč?
Jaz se z mojim kr skregam,pa na šibam, že tk onaju sedaj cajt baše da ne veva sama kaj in kako.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
17.6.2008 21:35:50   
bt08
Baguska bom držala pesti in mislia na vaju da se bo vse spedenalo,jutri pa uživej in pozabi na vse tegobe ki te pestij odanes.Jutri boš postala gospa,žena!Tako da bodi vesela,nasmejana!user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pak ak kapljica dežja,da bosta mela velik eurčkov v žepu!user posted image

Jaz pa šibam v mižule!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
17.6.2008 23:25:18   
baguSka
Jutri boš postala gospa,žena!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdele ga itak ne maram... vpras me jutr..

nocko!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
17.6.2008 23:25:39   
baguSka
Aja pa hvala.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
17.6.2008 23:41:29   
baguSka
Punce. Evo, jaz sem vse spakirala. Vse mam v kufrih za naslednjih 10 dni. Jaz mislim. Sem hotla mojmu tud istocasno spokat, pa me je nadrl da bo sam.. user posted image  Kot hoce.. dons ocitno nisva na isti valovni. Upam da bova vsaj jutr hehe..

Jaz se bom kej spomnla na vas, pridne bodte, pa fajn se nacvekejte.. user posted image

Pa pa, do 30.6.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
18.6.2008 7:23:01   
Bubamaraa
baguska jst te že pogrešammmmm user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sekiraj se zaradi včerajšnjega dne, ker so bili predporočni živčki.....user posted image

danes mislim nate cel dan....in resnično ti želim, da se imaš prečudovito....user posted image

glede prstana; po poroki ga naj zamenja...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.6.2008 7:24:17   
baguSka
ne sekiraj se zaradi včerajšnjega dne, ker so bili predporočni živčki.....

ja sej ni dons se nc drgac.. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.6.2008 7:25:43   
baguSka
glede prstana; po poroki ga naj zamenja...

ma ja.. sej ga bo.. itak! sam vseen - dons bo mogu tega gor dat..

sej grem zdele tja, da ga vseen mal popravjo.. ker takle res ni za nikamor..

Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.6.2008 7:26:23   
baguSka
danes mislim nate cel dan....in resnično ti želim, da se imaš prečudovito....

a pa mislis da je to se mozno!!??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.6.2008 7:29:32   
NATAŠI
jutro

danes je pa baguskin dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image - uživajta user posted image  in upam da boš tole s prstanom uredila user posted image user posted image user posted image  saj zlatar bo le malo bolj lepo natančno pobrusil in bo to to, boš vidla

barbara upam da se ti je tempo umiril in boš začela uživat v zadnjih dneh user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.6.2008 7:30:34   
NATAŠI

a pa mislis da je to se mozno!!??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baguska no user posted image user posted image user posted image user posted image živci vaju dajejo... bo vse ok

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.6.2008 7:30:50   
baguSka
uživajta

a ves da nimam glih tega obcutka da bom uzivala..

najraj bi zaspala zdele.. pa se jutr zjutri zbudila..

a nebi blo to fino!?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.6.2008 7:31:46   
Bubamaraa

jaaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image

kakor si ga bosta naredila takšen dan bosta imela.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.6.2008 7:32:59   
Bubamaraa

uživajta

a ves da nimam glih tega obcutka da bom uzivala..

najraj bi zaspala zdele.. pa se jutr zjutri zbudila..

a nebi blo to fino!?

neeeeeeeeeeeeee........user posted image

v rit se brcni pa si eno zapoj pa začni živeti svoj poročni dan...user posted image

če se ne boš sama brcnila te bom jaz prišla...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.6.2008 7:33:01   
baguSka
živci vaju dajejo...

ja mene je moj zivcno naredu.. no, najprej prstan, ampak ok.. bl me jezi on.. ze tko ni naredu NIC, razen to, da mi je pred 4imi mesci prstan kupu, pol me pa vceri ma se jajca qurcat, da se nisem dobr zmenila... user posted image  da bi sam kej naredu - to pa neeeee....

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.6.2008 7:33:44   
Bubamaraa

živci vaju dajejo...

ja mene je moj zivcno naredu.. no, najprej prstan, ampak ok.. bl me jezi on.. ze tko ni naredu NIC, razen to, da mi je pred 4imi mesci prstan kupu, pol me pa vceri ma se jajca qurcat, da se nisem dobr zmenila... user posted image  da bi sam kej naredu - to pa neeeee....

sej so vsi isti....to so moški.....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.6.2008 7:34:02   
baguSka
začni živeti svoj poročni dan...

o kriza... a mi je blo treba tega...

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.