|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
17.6.2008 12:06:26   
pikovit
Kaj pa danes?Si že porabila bonus za kavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.6.2008 12:33:13   
Bubamaraa
danes sem že malčvala....sej sm rekla.....user posted image

jutr, če hočeš..sam prej mi povej....pa tle pr men nekje...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.6.2008 12:43:17   
pikovit
Važi,pa malco si sabo prnes,ker ne vem točno kadaj.Ti pa prej napišemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.6.2008 12:44:13   
Bubamaraa
pizzerija de Matia user posted image

tle se lahk dobiva user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.6.2008 12:45:50   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No dobr kup.Jaz grem pa tud mal delatuser posted image

ma ja sem šla zastojn ker nisem šla v pravo trgovino .. pa ti baubavi so vsi enaki user posted image  user posted image

pikovit tukaj na poroki so imeli 8 miz (se mi zdi) in ansambel ni bil za temi mizami ampak posebej v tisti sobi kjer je šank

bubica de matia .... mmmm tam imajo full dobr za jest user posted image  user posted image  user posted image

a kolk sva narazen s pikovit- mislim da 14 dni

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.6.2008 12:48:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Flaška super slike. Lepa sta bila. A si ti Dolenjka??

ne, iz LJ sva, samo njegovi prihajajo s tistega konca. Pa ful nama je všeč Otočec, zato sva šla tja doluser posted image

Hvala vsem za pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.6.2008 12:50:26   
Bubamaraa
sej malico mi po pikovit prnesla....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.6.2008 12:53:12   
NATAŠI
flaška ali imaš še kakšne slike potem iz zabave user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.6.2008 12:53:46   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

sej malico mi po pikovit prnesla....user posted image

pa saj sem tko mislila da je tam dobr ne da boš ti tam jedla... pa kar sadje jej če praviš da si se zredila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.6.2008 13:12:29   
Bubamaraa
še 1 uro..user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.6.2008 13:16:21   
NATAŠI
ja bubica...jaz sem pa že took zaspana .. nimam nič energije

Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.6.2008 13:21:51   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

jst sm tud čist hin...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.6.2008 13:24:47   
NATAŠI

preveč smo se najedle user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.6.2008 13:33:35   
Bubamaraa

preveč smo se najedle user posted image  user posted image  user posted image

ja sam res.....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.6.2008 13:47:15   
NATAŠI
pri meni je vedno tako da prej full funkcioniram, ko se pa najem je pa konec.... sem pa že končala z delom za tisti dan user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.6.2008 14:10:08   
sepetalka
hvala vsem ki mi želite dobro v zdravju, koleno je že boljš izvidi ki jih dobivam so tut cool tako da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Pa še za nekaj sem vesela, v četrtek grem delat birmooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol se pa v nedeljo v cerkvi prijaviva v ponedeljek pa civilno in nato greva nosit vabila, so že narjena samo besedilo še sprintamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.6.2008 14:12:36   
NATAŠI
šepetalka super za koleno in birmo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   vidiš kako se bo vse lepo odvilo.... midva tud začneva vabila nosit, sem jih včeraj še nekaj naredila čist mal jih moram še narest... sem pa vsa opečena po prstih ker delam s tisto pištolo (cvetličarsko) pa perlce gor limam in listke pa male cvetke sončnic pa gre hitro po prstih- auč  in se tud že full vesel ko bova začela okrog hodit user posted image  user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.6.2008 14:30:46   
bt08
Čveke sej vas sploh nimam časa prebrat,ko sam čvekate...user posted image a nič ne delate,jaz pa garam,namesto da bi mal počivala.Skoz sem na terenu v laufu.Jutr dopoldan upam da bo bolj umirjeno,k sem sama,pa da se mal skupej sestavim.

Jaz grem pa dans k frizerju!!!!!Komej čakam,da se mal prepustim.

No sej zdaj paš ibam za ploščice gledat,ker ful komplicirava,nobene nama niso všeč kej preveč.Se zvečer kej gor vsedem sem pa prečekiram,spet ene 5 strani ko boste čvekale!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.6.2008 20:00:21   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jst sm pa fuuuuuuuuuuuuuull zalostna... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm sla dons iskat prstan za mojga k so mi ga nardil po narocilu,
pa je tooooook GRD!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.6.2008 20:01:38   
baguSka
Vreme jutr bo pa itaq v qrcu... pa se sploh ne sekiram. Sam tale prstan me je pa ciiiiiiiiiiiiiiiiiiist zamoril!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.6.2008 20:11:07   
FLASK_A
Baguska, to sem se pa jaz za vse bala, ki so ga dale delat po naročiluuser posted image Ker sem že videla tak prstan, ki ga jaz NIKOLI ne bi hotla nosit, ko je bil tako zelo grdo narejenuser posted image user posted image user posted image

Saj sploh ne vem, kaj naj rečem... Prav boga sta. Pejta po drugega, če želi imet tvoj enostavnega, pejta k zlatarju pa naj si izbere kar mu bo všeč. Ker to je pa res beda, kar si doživela, mi je žal zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.6.2008 20:17:59   
baguSka
Mah.. tok sem obupana. Zdej je itak ze prepozn. Ker je fora tud v tem, da nimajo nobenga prstana tok velicga in ga je itak treba po narocilu nardit.. Ne morem se skulirat sploh.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej mi pa se moj neki komplicira zarad hrane jutr. Ker sem se jaz zmenila, da si bomo tam pac sami zbrali kaj bomo. On pa hoce, da se VSE ve ze vnaprej... ne pa da si mi sami pol zbiramo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.6.2008 20:53:12   
FLASK_A
Oh, punca moja user posted image user posted image user posted image

Kaj ima pa zdej tvoj za mutit tuki.. En dan pred porokouser posted image Jaz bi ga sunla da bi vse zvezde viduuser posted image Mislim, ne morem verjet... Sam jaz bi ga res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.6.2008 20:56:56   
baguSka
Fora je bla v tem, da sva ble z lastnico zmenjene, da se dons slisva. In je reku ze vceri, da jo bo on poklicu pa se zmenu z njo. Potem pa sem mu rekla prejle, naj jo poklice, je pa reku, zdej je pa res ne bo klicu... In sem jo poklicala sama in se zmenila. Zdej je pa narobe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.6.2008 20:59:20   
FLASK_A
Ja sej se dedci nikol nč prav ne zmenijouser posted image Če bi hotu bi jo že poklicu, zdej boste vsaj za jest imeli, če ne bog vediuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.