|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
18.6.2008 8:08:05   
NATAŠI
o barbara upam da bo oblekca ok in potem jo daj lepo na časno mestno in skrito pred očmi tvojega bodočega možeka ... pa vzemi si čas za sebe (saj verjetno je to lahko pravit ko bom pa sama na tem pa ne bom nič drugačna user posted image )

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.6.2008 8:16:42   
bt08
Ja Nataši sej boš vidla kaj in kako bo,jaz sem rekla,kje pa jaz nam mela tok dela.Mal še prnese kuhnja,ker sva letala za ploščicam,sva jih dobla včerej.user posted image user posted image user posted image user posted image
Obleko pa ne bo mogel vidit ker bo pri mojih starših.Ko bo prišel po mene bo samo gledal,pa mogoče kako solzico spustil.

Dejte mi nekej pomagat,jaz sem na netu kr nekej prtisnla,pa ne znam spedenat prav.Imam ful majhne črke in vse jeb olj na majhen,kako psravim nazaj.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.6.2008 8:37:25   
sepetalka
hallo punce,

baguška user posted image drži se mislimo nate!Vse se bo uredilo, ko bo prišel pote in te zagledal kako si lepa, bo pozabil na vse in uživala bosta dan, tudi ti se boš umirila in bo vse ok boš vidla!user posted image user posted image user posted image
Barbara,jaz imam tut take dneve da bi kar ležala pred tv, se mi nič ne da. Sem dragiju rekla , da bi kupla šampanjec za takoj po civilni poroki pa je čist ven padu, da bo dovolj domačega vina . Sem rekla da to pol samo za nas i9n priči, je pa reku če smatram svate kot za drugorazreden državljane da bova midva ob šampanjcu oni pa na vinuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja no, jaz  sem pol tiho in mu počasi parkrat omenim še pred komu drugim in mi pol drugi potrdi ja da to je pa res tako in popustiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pregnana malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.6.2008 8:50:33   
bt08
Sem že uredila z računalnikom.

Ja sepetalka,tok mam tega da bi se res sam ulegla dol,pa nič delala.Ja midva mava po cerkveni šampanjc pa sok in vodo.Vodo bova mela v plastenkah,ostalo bo pa v kozarcih.Pri meni ko seb odo začel zbirat pa mam sok in vino mal,pa mal žgane pijače!Pol pa žgane pijače ni več,da ne bo preveč neumnosti.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.6.2008 9:02:49   
NATAŠI
šepetalka ja včasih je treba naše srčke mal poznat in vedet kako jih prepričat... je pa sigurno tako da se toči šampanjec po civilni in po cerkveni in seveda sok.. vino pride potem na ohceti

barbara ti ni nobena nič odgovorila si se morala kar sama znajti user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.6.2008 9:14:34   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI
barbara ti ni nobena nič odgovorila si se morala kar sama znajti user posted image  user posted image

Ja itak sej se včasih tukej počutim kot šesto kolo user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.6.2008 9:19:23   
pikovit
BAGUSKA,BAGUSKA,BAGUSKA GO GIRL,GO GIRL,GO GIRL
user posted image user posted image user posted image

Ti čisto verjamem,da bi svojegauser posted image  ga najrajeuser posted image .Raj 3x globoko vdihni in naredi,kar imaš za narest.Ko bosta tam,bo že na vse pozabu.Živčki so pač živčki nimaš kaj.Jam mojmu samo omenim poroko pa je že v luftu po drugi strani pa mi govori,da že komaj čakauser posted image

Baguska lep dan ti želim in vm,da bo vse OKuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.6.2008 9:23:00   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Ja itak sej se včasih tukej počutim kot šesto kolo user posted image user posted image

to pa ni res user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.6.2008 9:24:04   
pikovit
Punce matr ste spet naklofaleuser posted image .

Barbara še malo,pa bo tvoj dan.Uf gre hitro.Maš že vse poštimano?
Sepetalka user posted image user posted image user posted image  za pregnanostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.6.2008 9:25:26   
pikovit

to pa ni res user posted image

Baaaaaaaaarbi kaj klatiš neumnosti?????Veš,da ni res!!!!!!!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
18.6.2008 9:27:55   
pikovit
Midva bova tudi po uradnem delu imela sok,vodo,šampanjec.Potem v gostilni pa bo samo aperitiv žganje 3vrste potem pa konec.Ker tole pol dece čist namede in so pi_zdarijeuser posted image Tega si pa ne želimuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.6.2008 10:04:13   
bt08
Pikovit sej ne vem a mam uštiman a nimam.

A veste kaj se mi je naredl?Zadnjič ko sem naročala rožice,nisem naročila za ženina naprsnega šopka,za vse ostalo ja samo za njega ne.user posted image user posted image user posted image user posted image Ko sem klicala v cvetličarno smo se smejal ko ne vem kaj.

Ma je pa ni spedenano še.Dans grem po obleko,pol greva v tuhinjsko k eni priči.Morem še zlikat srajce za moje dva moška,jutri imam nohtke,na brezje morem k spoved,pol morem še par stvari za mojga kupit za sprais,jutri morem domov it,ker me sosedje pričakujejo,petek je pa petek.Se mi bo pa zrolal.Morem pa do Jezerška,do domžal po rožce suhe cvetke,v cvetličarno,po piškote,po kanapeje,vso robo pelat k mojmu na šiht.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo tako mi delajo oči,v soboto pa ob 5 vstat!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.6.2008 10:37:31   
pikovit
Barbara o šit,kolk enga laufanja maš šeuser posted image Dobra si ni kaj.Zato pa upam,da bom jaz čimprej vse zrihtala in da samo pridem iskat.Ja valdauser posted image veš,da mora it kaj narobeuser posted image user posted image user posted image A na svojga si pozabilauser posted image user posted image user posted image .Ti,ti sej ko boš poročena bo bolš user posted image user posted image user posted image

Bubica kako za danes?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
18.6.2008 10:51:24   
NATAŠI
barbara pa saj boš vse zmogla ... mal pa še tvojga vpreži in priče. Kam pa greš v Domžale po rože ... to da si na svojga pozabila sem se pa jaz tud nasmejala user posted image  user posted image  . a v soboto greš pa od doma tukaj kjer živite vsi ali od tvojega prejšnjega doma?

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 18.6.2008 10:52:36 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.6.2008 11:50:32   
bt08
Pikovit pa so mi ostale same take stvari ko jih moreš zadnj iteden.Največ časa nama vzame kuhinja,ploščice,aparati...

Nataši grem k eni forumašici,ko je njena tašča sušila cvetke zame.Grem pa od dekliškega doma.Tomaž pripelje Ožbeja,pol opa pride po naju oz mene.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
18.6.2008 11:53:48   
NATAŠI
a prespala boš pri tomažu potem greš pa v soboto od frizerja na svoj prejšnji dom in te pride iskat

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.6.2008 11:59:56   
pikovit
Midva pa verjetno ne bova tako imela.To mi je tako zoprno.Pa jaz sem še med bloki doma.Pol bi pa vsi bulili.Me je pa user posted image .Če bi bila pri nas doma bajta,pol bi se pa šla te stvariuser posted image Mi je pa drugače lepo to.Da te pride domov iskatuser posted image

Barbara ti verjamem,da te vedno počakjo stvariuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.6.2008 12:15:06   
Bubamaraa

ne pa nisi user posted image ...sam jaz nisem od zjutri bila nič na netu, ker sem dobuila eno tečno stranko in sem nujno mu mogla vse popedenat...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.6.2008 12:16:10   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Bubica kako za danes?

po službi letim v Mulerja??? ti bo zneslo???user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.6.2008 12:22:06   
Bubamaraa
dobila od Baguske sms:

Ej veš kolk lep šopek mi je naredila! Pa prstan so mi tud popravl in je zdej lep. Ob enih pa pride ženin pome in pičiva. Pozdrav punce!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.6.2008 12:42:45   
NATAŠI
super baguska user posted image  user posted image  user posted image   pozdravi jo nazaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.6.2008 12:43:33   
NATAŠI
pikovit jaz imam pa namen it v petek zvečer domov (tja kje sem bila prej) in se bodo postavljali mlaji ... spim v svoji pojstli (prejšnji) in v soboto zjutraj me prideta iskat moja dva fanta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
18.6.2008 13:43:27   
NATAŠI
bubica lahko nam bi pokazala kakšno sliko od včeraj ko je imela danaja zakljček cicibančkov user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.6.2008 13:49:01   
NATAŠI
barbara

Saturday, Jun 21More Details

user posted image Mostly cloudyLow: 8 °C

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
18.6.2008 13:49:22   
Bubamaraa

bubica lahko nam bi pokazala kakšno sliko od včeraj ko je imela danaja zakljček cicibančkov user posted image

fotkiča sm doma pozabla....user posted image user posted image user posted image

ker sm priletela dmov..in bila sama za vse..in v naglici pozabila na fotkič...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?