NevenkaP -> RE: prosimo za kakršnokoli pomoč (25.4.2008 9:04:12)
|
No, sem še ena, ki se počuti rahlo nateg... Gospe sicer nisem imela čast spoznati, se je pa k meni pripeljal gospod z golfom. Dama mi je na moje maile odgovarjala praktično takoj, ko je gospod stvari odpeljal se ji ni zdelo vredno reči hvala, pa dobro ve, da bi imela za kaj. In to pišem izključno zato, ker vem, da bere. Zadeva mi je bila čudna že tisti hip, ko je začela sama na veliko pisat te zbirateljske oglase, žal ne morem reči drugače. Ampak takrat sem ji pač že napisala, da ji stvari dam, zato besede nisem hotela požreti. Na maile mi je odgovarjala skoraj isti hip, ko sem jih ji pošiljala, da bi se pa potem oglasila in rekla hvala se ji pač ni več zdelo vredno. Najbolj bedno se mi pa zdi, ker je z akcijo pomoči začela oseba, ki je v mojih očeh vredna zaupanja (čeprav je osebno ne poznam) in ji je kot kaže B.Č. alias ona25 alias obupana mami, pa najbrž še kaj s to potezo fino nabila rogove. Zase lahko rečem, da sem očitno osel, ki gre večkrat na led, ker sem enkrat podobno sceno že doživela. In na tej točki se moja pomoč komurkoli, ki ga ne poznam osebno zaključuje.
|
|
|
|