Principeska_ -> RE: prosimo za kakršnokoli pomoč (4.5.2008 21:51:26)
|
Jaz delam preko študenta, povprečno zaslužim 300 evrov ampak ne vsak mesec, ostale mesece imam 40 evrov otroških dodatkov, štarši mi vsega ne morejo kupit kar potrebujem za fax, oblačila, osebna higiena... ampak z tem denarjem si kupujem sama od šanponov, do oblačil, do kopij in še kaj mi ostane, če si česa ne morem privoščit si enostano ne, bom že potrepela... Včasih si tudi želim, da bi imela kakšne nove oblačila, avto, ... ampak žal ne gre...ko vidim, da marsikdo vrže vstran veliko lepih oblek, čevljej, si jih poželim, ampak me bi bilo sram vzet ali pa prosit, ker se zavedam, da nekaterim gre še težje. Socialana pomoč je danes kar lep denar in če znaš ravnat z denarjem si lahko marsikaj kupiš in prišparaš. In ni bog da lahko dobro živiš... Moji starši imajo 600 evrov mesečno dohodka in z njim je potrebno plačat dvoje položnic in skrbet zame kot za prizadeto teto in ne jamrajo, da ne gre, ker enostavno si znajo razdelit denar na mesec. Nikdar nismo dobili nobene pomoči, ne dobim ne štipendije in mama tudi nič, dela pa samo oče pa vseeno živimo, sicer ne kot lordi, ampak shajamo in to zelo dobro, vsega ne kupimo v tregovini, ampak sami pridelamo ker je dosti ceneje... VSE SE DA ČE SE LE HOČE!!! Z fantom načrtujema stanovanje in otroka in verjamema, da z pridnimi rokami in pametnim ravanjem bo se vse izšlo dobro.
|
|
|
|