Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Da javim! Nori so! Recept sem pobrala na kuhajmo skupaj, kjer je ena dobra duša prilepila link iz kulinarike. No z njimi skorajda ni bilo dela, so pa naravnost čudoviti. Edina recimo da slaba stran je ta, da jih nisem polnila z marelično marmelado, ker je nisem imela doma,ampak saj je vseeno, dobri so in to šteje
_____________________________
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami
O, madona, so bili dobri. Edino morda malenkost premalo sladki, ker se mi ni dalo vage še enkrat ven vlečt, ampak v globalu pa odlični. Štiri sem pojedla
Ste me nakurle in sem jih včeraj spekla. Prvič. Po receptu za kruhomat.
Filala sem jih z brusnično marmelado, ker sem jo pač imel doma. Bili so zelo zelo dobri, le puhasti niso bili tako kot sem pričakovala. So bili bolj zbiti, a so se v ustih fino topili, okus pa fenomenalen. Bom ji še kdaj spekla.