Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:18:05
|
|
|
|
julci
|
Neli uspelo je
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:32:08
|
|
|
|
neli99
|
julči jst sem obupala ... zdej pa al maš 10 mejlov al pa nobenega ... men noče pošiljat mejle na tvoj naslov ... bom jutri spet probala ... zdej sem pa čist slabe volje ... sem vse poslikala, pa miljonkrat že spisala mejl ... pa nič ... grem jst raj dol s tuki ... da se ne bo kaj užgal pa pa punce ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:33:59
|
|
|
|
neli99
|
kaj je uspelo ... men ves čas javlja da sori no go ... samo enega je mislim da poslalo ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:40:58
|
|
|
|
julci
|
KLIK Neli tukaj je nekaj idej
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 20.5.2008 20:04:07 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:41:43
|
|
|
|
julci
|
grem preverit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:44:18
|
|
|
|
julci
|
Neli,če ne gre pa si tukaj odpri album s slikicam,pa jih bom videla.Sam je pa čudno da ne gre.Ti stisni odgovori,pol pa pripni datoteko.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 22:47:09
|
|
|
|
julci
|
Ja nč grem pančat,je treba hitro vstat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.5.2008 23:01:56
|
|
|
|
neli99
|
tale mašina testira moje živce ... julči če takoj odgovorim na tvoj mejl gre ... vse ostalo štrajka: če vpišem tvoj naslov, če hočem še enkrat odgovoriti ...sej zdej sem ti poslala slikce ... sam je pa 10 min pošiljalo, ker jih ne znam zmanjšat jao jao ... boljš da grem spat ... slikce sem pa le poslala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 9:02:55
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro. Da se vam malo javim... Nisem vas brala za nazaj, si bom kasneje vzela čas. Midva z malčkom sva bila od sobote v bolnišnici. Kaj se je pravzaprav zgodilo.... Malček je dobil laringitis. In to naenkrat. O Laringitisu pravzaprav ne vem ravno veliko, je pa lahko virusni ali pa ga dobiš zaradi alergije. Glede na to, da smo mi alergiki je čisto možno, da ima kakšno alergijo na cvetni prah, ker mu je že prej teklo iz nosu... V glavnem v soboto je bil še vredu, razen, da je bil malo hripav, potem pa je šel popoldan spat in je spal 2,5 uri. Ko pa se je zbudil pa je samo jokal in skoraj ni mogel dihat. Oči je imel široko odprte in je jokal in jokal in spuščal čudne zvoke pri vsakem vdihu...Tako hitro še nisem nikdar bila pri dežurnem (dobro, da me ni ustavila policija) in to z vsemi tremi, ker smo bili sami doma. Ko smo prileteli tja nas sploh niso veliko vpraševali, ker se je slišalo, da joče in hlasta za zrakom. Izmerili so mu seturacijo (nevem, če sem pravilno napisala) in takoj so mu dali kisik, injekcijo, pa še inhalacije. Šele, ko se je umiril smo se spomnili, da moramo poklicat atija. Ko je prišel k nam, se je uboga Žana kar razjokala. Kako je le moralo bit njima, ko sta vse gledala, ker je bila kar panika. In tako sva potem pristala v bolnišnici.... Dobila sva Berodual in Flixotide kot ga ima Žana. Zdaj je malček bolje, je sicer še brez glasu (odpira usta kot riba), iz nosa mu vlečem zeleno in ga zalivam s fiziološko. Je pa začel izkašljevat. Tako se sedaj zelo žuliva, ker se me drži kot cek. Je pa danes star 8. mesecev. V bolnišnici so mi ga pa izmerili. Ima 9.600g in 71 cm.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 9:32:26
|
|
|
|
makala
|
Dragi Matija. Vse najboljše za obmesečnico in veliko da bi se čimprej pozdravil. Od Lane pa en velik slinast poljubček. Duškica te čist razumem, da si bila v skrbeh za malčka. Še dobro, da si hitro odreagirala, da se stanje ni še bolj poslabšalo. Želimo vam, da se čimprej pozdravite. Povejte mi, a imate ve svoje malčke v hojici. Ta večja dva sem imela in bom mela tud Lano, čeprav berem deljena mnenja o hojici.Mi jo zdej kupujemo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 9:34:16
|
|
|
|
Duškica
|
Jaz sem imela v hojici samo Žano in še to ne dolgo, ker je imela dirke po stanovnju. Jureta in tega malčka pa imam kar na tleh. In tako on raziskuje po celem stanovnju.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 11:42:43
|
|
|
|
makala
|
Kje ste čvekice drage ??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 11:58:04
|
|
|
|
Duškica
|
Danes je zatišje... Meni je malček zaspal, zdaj pa grem kuhat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 13:46:57
|
|
|
|
Duškica
|
No, tako bo izgledal forum, ko bomo vse v službi. Smo danes demonstrirale...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 16:16:01
|
|
|
|
neli99
|
... zatišje ... kaj več pa kasneje, mam cenzuro ... (sine v bližini)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 17:19:39
|
|
|
|
julci
|
Ma Duškica sem čist solzna postala.Bogi sroti kako mu je moglo bit hudo,ko ni mogel dihat.Me je kr streslo.Z Zalo mu pošiljama koš poljubčkov. za Matijo. Makala jaz sem mela oba v hojici,sam ne dolgo,Ko je Zala začela sedet sem jo dajala na tla,tako se je potem začela tudi plazit.Je pa res tako kot pravi Duška mela dirke postanovanju,tako da smo mogli pazit,da nas ni zrušla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 18:30:16
|
|
|
|
Duškica
|
Sem se jaz tudi ustrašila. Šele včeraj, ko sva prišla domov in je napetost popustila, sem se razjokala. Kar zadelo me je. Sploh nisem mogla nehat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 19:59:01
|
|
|
|
neli99
|
duška tut mene je kar mal stisnilo ... to se pa človek res fejst ustraši. upam da ste zdaj bolje in da se kaj takega ne ponovi. mi mamo pa fazo: bog-ne-daj-zaspati ... sploh ne vem več kaj naj naredim. sam skoz mam pred očmi eno familijo, ko so meli dva taka mulčka približno en tok narazen kot mojadva. vsak večer ko se je bližalo za it spat, sta začela dirkat po stanovanju, razmetavat ... in vedno se je končalo tako, da sta jih dobila po riti in sta v joku zaspala ... samo to pa ne si pravim ... čeprav mi pa pošteno dviguje pritisk ... sploh ker sem že sama zmatrana, pa še miljon stvari je za narest ... mali pa hoče pravljico, pa sok, pa to pa ono ...pa ne pa ne spat .... grem k njemu ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:17:37
|
|
|
|
neli99
|
ratal ... sva obnovila kje vse smo bli danes (smo šli v nabavo za soboto, ko mamo eno poroko ... jst sem rabila vse od hlač, čevljev do majce, pa darilo ...) ... pol sem mu pa še povedala, kaj bo jutri ... pa se je pomiril, umiril in zdaj je tiho ... pa vedno ga polubčkam ... prej je hotel lubico na usta, pa lička ... pa povem mu da ga mam rada ... zdej pa je tiho ... upam da zaspi ... zdej pa pospravit ... pa likat ... same cvetke kje ste, da mam izgovor, da se ne lotim ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:38:05
|
|
|
|
julci
|
kje ste, da mam izgovor, da se ne lotim ... tukaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:39:56
|
|
|
|
neli99
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 kje ste, da mam izgovor, da se ne lotim ... mene pa luna trka ... kje ste ... ne morem likat, ne gre ... ... mam vseh 10 prstov zasedenih
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:41:26
|
|
|
|
neli99
|
julči ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:42:42
|
|
|
|
julci
|
Neli Mi smo pri Mihanu meli zvečer vedno tak ritual,da sem mu najprej pravljico prebrala,pol smo mu pa mogli na podplatih črtice štet,da je zaspal.Tk da tud ni prej zaspal kot tako.Zali mormo pa muziko naštimat,pa da ji pojem zraven in lepo mirno zaspi. Meni veliko pomeni da ti otrok mirno zaspi,ker ma tud potem lepe sanje in mirno noč.Če ti gre pod prisilo spat je potem še slabše,ker gre z mržnjo spat. Ne vem to je moje mnenje.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:43:09
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 IZVIRNO SPOROČILO: neli99 kje ste, da mam izgovor, da se ne lotim ... mene pa luna trka ... kje ste ... ne morem likat, ne gre ... ... mam vseh 10 prstov zasedenih
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.5.2008 20:43:42
|
|
|
|
julci
|
Neli a si pogledala un link,ki ga maš nalimanga.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?