Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 6:21:45
|
|
|
|
Laubica
|
DRAGI MATIJA želim ti vse najboljše za tvojo obmesečnico in da boš čimprej zdrav od prijatelja Timona
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 7:06:38
|
|
|
|
mateyka
|
matija
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 8:44:20
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro! Kje ste vse.....
< Sporočilo je popravil Duškica -- 21.5.2008 8:45:05 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 9:03:05
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, Duška hvala za dobro in lep kavo...sem prebrala, kaj se vam je dogajalo... kaj ste prestjali...samo da je zdaj vse v redu. Matija je pa res sonček, celo v "zaporu" se smeje. Z zamudo...vse najlepše za 8. mesecev Matija in Duška... Enako tudi Miha in Dašabina - vse naj, naj. Mene je tole vreme čisto dotolklo, sem kot v počasnem posnetku, nič pametnega ni od mene. Včeraj sem se s težko muko spravila na roditeljski (Lea - grejo v šolo v naravi - Čatež) in na telovadbo...pilates imam še 3x pol pa konec...jeeee. Mateyka...kakšno vreme mamo..upam, da se kaj zboljša, da greva k Bobiju lara je neki sitna...nič pridem nazaj...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 9:04:40
|
|
|
|
viator
|
Aja, šaša je tudi cuker, Neli...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 9:40:25
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Dobro jutro! Kje ste vse..... Duškica mogoče mal preveč pene za moj okus, ampak vseeno HVALA!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 9:53:03
|
|
|
|
KT
|
Jutro, čvekice - pridne ste ni kaj; vam tako težko sledim, ampak trudim pa se trudim . Po tednu dni službovanja najprej v Luxemburgu in potem še par dni v domačih krajih sem se sedaj par dni intenzivno crkljala z Alino - uf, kako sem jo pogrešala. No, a ker vem, da mi sedaj ne bo treba dva meseca nikamor mi je takoj lažje(čeprav se nekaj šušlja, da bom morala konec meseca v London, ker je ena od kolegic zbolela, potem bom pač morala vskočit ). Samo tole vreme me v slabo voljo spravlja - kot en zombi se vlečem po stanovanju . Pa dobro kakšna je pa napoved? Še par dni dežuje pa se bom kar zlila dol iz 7. štuka Mah, boljš da neham, da vas ne bom v slabo voljo spravljala. Vse, ki praznujejo in vsem, ki jim zdravje ne služi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:11:42
|
|
|
|
Duškica
|
KT - ti pa imaš naporen urnik!!! Vreme res ni tapravo, je pa dobro za crkljanje. Izkoristi ga!!! Kje Hanna?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:12:49
|
|
|
|
neli99
|
dan jst pa čakam patronažno, da mi pride razložit kako uvajati GH ... pa si mislim, kako pol to zgleda ko pride k dodi pa vsem k mate več kt enega ... pride patronažna na izobraževanje
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:17:55
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 dan jst pa čakam patronažno, da mi pride razložit kako uvajati GH ... pa si mislim, kako pol to zgleda ko pride k dodi pa vsem k mate več kt enega ... pride patronažna na izobraževanje Pri meni ni prišla...... saj je niti ne potrebujem. Pravzaprav me je mogoče iskala, ampak mene dopoldan navadno ni doma.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:27:54
|
|
|
|
makala
|
Sicer z zamudo, Mihec vse naj naj, ,pa mamici Dašabini tudi.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:32:29
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Sicer z zamudo, Mihec vse naj naj, ,pa mamici Dašabini tudi. Tudi od naju z zamudo!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:43:27
|
|
|
|
viator
|
Uhhh KT, tole pa je tempo...dobro, da si potem kar konkreten čas fraj. A boš skoz na tak način delala, ali se bo postalo delo in potovanja bolj intenzivna? Ej, jaz sem tudi kot megla...katastrofa . Menda da bo cel teden bolj slabo ...uhh sej sam da ne bi glih lilo, ker pol greš lahko vseeno mal ven. Jaz tudi Hano pogrešam... .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:43:34
|
|
|
|
makala
|
Evo našo pupo v hojici. Je že našla vtičnice.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:43:35
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ja se dogaja ... še dobro da je mala tako zlata potrpežljiva in nezahtevna ... sem pa opazila, da ko peter postane siten (zmatran, lačen) ne prenese če jo moram dojit, se začne spravlat nanjo (tepst, vlečt ...) ... to so mi najtežji trenutki, če sem takrat sama ... sam tale naša princeska ... zdej je pogruntala da je zabavno da pluva ko je ... in tako gre žlica not, pa mal njama njama... pol pa tuuuš (nimam črk na tipkovnici da bi opisala ta zvok )... je stuširan stol, pa ona pa jst z njo ... peter se pa smeje pa sploh ne mara kupljenih kašic ... Tole so pa težki trenutki, verjamem... Tuširanje , kaj ti malčki vse naumijo..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:45:21
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 hanna ... tale šopek je sicer mejhen, je pa res od srca. tko lepo ko pa ti vse opaziš in pokomentiraš, pa nobena ne zna. če ti bo kdaj začelo presedat gostinstvo, pa le presedljaj v kake dušebrižniške vode, mislim da znaš narediti veliko dobrega z besedami. ... Pod tole se podpišem...evo kot da sem jaz napisala...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:48:03
|
|
|
|
viator
|
Makala..kaj je fletna vaša pupa. Pa nasmešek...kako luštno zna pozirat. A si zadovoljna s hojco? Jaz je nisem uporabljala....ko sta bili tavečji primerni za hojco, smo imeli ful malo stanovanje
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 10:50:22
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 dan jst pa čakam patronažno, da mi pride razložit kako uvajati GH ... pa si mislim, kako pol to zgleda ko pride k dodi pa vsem k mate več kt enega ... pride patronažna na izobraževanje , k meni je tudi prišla, ampak z zamudo, Lara je bila že 8 mesecev stara...ampak nič hudega, ker je fletna ženska..sva vseeno mal počvekali .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 13:25:33
|
|
|
|
makala
|
Danes je Lana prvič v hojici in je kar zadovoljna, nekaj novega. Bomo videli za koliko časa bo zanimiva. Viator danes teden pripeljem Matevža v LJ za sprejem za op. Če boš imela čas, se lahko dobiva za kavo in klepet. Hanna tud jst te pogrešam .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 13:28:59
|
|
|
|
makala
|
Joj, sej sem čist smotana že od teh dohtarjev. Ne, danes teden ima kontrolo, sprejem pa ima 11.6. Takrat bi se lahko dobili, če boš utegnila.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 13:32:54
|
|
|
|
neli99
|
iii ... makala tvoje pupe pa še ne poznam tok od blizu. lušna ... no je bla patronažna ... naša dirkalna patronažna: se ji vedno mudi, pa mičken je za cajtom z informacijami ... ne ve, da v železnikih nimamo več ariel ampak BC ... da o ostalih srokovnih stvareh ne govorimo. ne bomo šimfal. v glavnem se pride pofočkat ... zato se pol jst tut mal delam norca .... ... je pa bil čas, ko sem jo res rabila. ko me je v začetki skrbelo glede dojenja, pa je tut ona "strokovno" od blizu pogledala kako sva se s petrom dojila in rekla da neki ni v redu pa nič povedala kaj in kako... jst sem pa takrat samo to rabila da bi me en pomiril in rekel da je to vse normalno ... pa nič ni blo narobe: pač sva malo dlje jedla in iz mojih jošk pač ni teklo v potokih, pa to še ne pomeni da ni blo mleka ... ja takrat sem pogrešala mal bolj strokovno patronažno ... sem skoraj nehala dojiti zaradi takih strokovnjakov. pa neki mi je začela razlagat naj začneva s sokci da še ne rabi kake bolj kalorične hrane ... bom jst kr po svoje. a sem to povedala kaj mi je napisala una pulmologinja iz lj na izvid .. krava zmešana ... je napisala (med drugim) da deklica kaže znake prehranjenosti ... kaj jo pa briga ... sva prišle pluča pokazat ne pa svoje obline ... še danes sem huda. danes sem odkrila zmagovalno kombinacijo: bučke, korenček in krompir ... njami ... šaša ful jedla, še jst sem mal odpirala gobček zdej pa oba spita ... jst pa hop na internet ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 14:13:43
|
|
|
|
smotka lonib
|
Hojla! Po dolgme času se vam spet oglašam. Naj vam povem, da je bil sobotni večer super. Sva šla z mojim najprej na večerjo v Kitajsko restavracijo, potem sva šla na loški grad na en sprehod, kjer že 15 let nisem bila. Vmes sva šla na sladoled, potem v eno gostilčno na pijačko in na koncu na gasilsko veselico, ki je bila na naši dolini v Selcih (dodi in neli99 že vesta kje). je bilo prov super, da sva se odklopila. Sva rekla, da bova morala to večkrat ponoviti. Zala, Vanja in Nejc so pa prespali pri mojih. Zala je prvič spala brez mene in je preživela. Zvečer je bil problem, ker ni hotela spati (je mene čakala ) ampak je jokala. Po joku je pa zaspala. Mi smo fasali trebušno gripo. V čertek je vanja zbolela in bila čez dva dni dobra, včeraj ponoči sva pa midva z Nejcem letala na WC . Dons je malo boljše. Vsem , ki ste praznovali želim vse naj naj . vsem bolančkom pa želim veliko zdravja . Lepo se imejte!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 14:34:42
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Danes je Lana prvič v hojici in je kar zadovoljna, nekaj novega. Bomo videli za koliko časa bo zanimiva. Viator danes teden pripeljem Matevža v LJ za sprejem za op. Če boš imela čas, se lahko dobiva za kavo in klepet. Hanna tud jst te pogrešam . Ja super, zaenkrat nimam nič na urniku . morda se nama pa še katera pridruži - mateyka, kt...in ostale.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 14:36:30
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Joj, sej sem čist smotana že od teh dohtarjev. Ne, danes teden ima kontrolo, sprejem pa ima 11.6. Takrat bi se lahko dobili, če boš utegnila. šele zdejle sem vidla....mislim, da bomo takrat še doma, ja. Zadnja dva tedna junija imamo plamiran dopust - gremo v Bovec.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.5.2008 14:44:21
|
|
|
|
viator
|
Ja tele patronažne - ene so res super, ene pa malo manj. In koliko je vreden nasvet v pravem trenutki zaskrbljeni mamici...neli, si mela mal smole . Zdej si itak stručko, tako da ni več panike. Čaki, kaj je rekla pulmologinja..da je šaša podhranjena - haloo - men se pa zdi ornk punca, no. Smotka - lep večer sta preživela - kot se spodobi za obletnico. Da bi gripa čimprej minila.... Jaz sem šla Laro vpisat v vrtec (H.C. Andersen)- za september 2009 - hja, je taka gužva, da dol padeš. Lani so prvič odklonili 40 otrok, letos jih je 250 na čakalni listi - je pa res, da so se nekateri vpisali v več vrtcev. Na, najprej stokajo, da nataliteta pade, pol se mal popravi in je takoj štala glede vrtcev... - nikol ni prav.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?