|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
21.5.2008 6:21:45   
Laubica
DRAGI MATIJA želim ti vse najboljše za tvojo obmesečnico in da boš čimprej zdrav
user posted image od prijatelja Timona

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.5.2008 7:06:38   
mateyka
matija user posted image
user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.5.2008 8:44:20   
Duškica
Dobro jutro!

user posted image

Kje ste vse.....

< Sporočilo je popravil Duškica -- 21.5.2008 8:45:05 >

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.5.2008 9:03:05   
viator
Dobro jutro,
Duška hvala za dobro in lep kavo...sem prebrala, kaj se vam je dogajalo...user posted image user posted image user posted image kaj ste prestjali...samo da je zdaj vse v redu. Matija je pa res sonček, celo v "zaporu" se smeje.
Z zamudo...vse najlepše za 8. mesecev Matija in Duška...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako tudi Miha in Dašabinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - vse naj, naj.

Mene je tole vreme čisto dotolklo, sem kot v počasnem posnetku, nič pametnega ni od mene. Včeraj sem se s težko muko spravila na roditeljski (Lea - grejo v šolo v naravi - Čatež) in na telovadbo...pilates imam še 3x pol pa konec...jeeee.

Mateyka...kakšno vreme mamo..upam, da se kaj zboljša, da greva k Bobijuuser posted image

lara je neki sitna...nič pridem nazaj...

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.5.2008 9:04:40   
viator
Aja, šaša je tudi cuker, Neli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.5.2008 9:40:25   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Dobro jutro!

user posted image

Kje ste vse.....

Duškica mogoče mal preveč pene za moj okus, ampak vseeno HVALA! user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.5.2008 9:53:03   
KT
Jutro,
čvekice - pridne ste ni kaj; vam tako težko sledim, ampak trudim pa se trudim user posted image . Po tednu dni službovanja najprej v Luxemburgu in potem še par dni v domačih krajih sem se sedaj par dni intenzivno crkljala z Alino - uf, kako sem jo pogrešala. No, a ker vem, da mi sedaj ne bo treba dva meseca nikamor mi je takoj lažje(čeprav se nekaj šušlja, da bom morala konec meseca v London, ker je ena od kolegic zbolela, potem bom pač morala vskočit user posted image ).  

Samo tole vreme me v slabo voljo spravlja - kot en zombi se vlečem po stanovanju user posted image . Pa dobro kakšna je pa napoved? Še par dni dežuje pa se bom kar zlila dol iz 7. štuka user posted image  Mah, boljš da neham, da vas ne bom v slabo voljo spravljala.

Vse, ki praznujejo user posted image user posted image user posted image  in vsem, ki jim zdravje ne služi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.5.2008 10:11:42   
Duškica
KT - ti pa imaš naporen urnik!!!

Vreme res ni tapravo, je pa dobro za crkljanje. Izkoristi ga!!!

Kje Hanna?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.5.2008 10:12:49   
neli99
dan user posted image

jst pa čakam patronažno, da mi pride razložit kako uvajati GH user posted image  ... pa si mislim, kako pol to zgleda ko pride k dodi  pa vsem k mate več kt enega ... pride patronažna na izobraževanje user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.5.2008 10:17:55   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

dan user posted image

jst pa čakam patronažno, da mi pride razložit kako uvajati GH user posted image  ... pa si mislim, kako pol to zgleda ko pride k dodi  pa vsem k mate več kt enega ... pride patronažna na izobraževanje user posted image

Pri meni ni prišla...... saj je niti ne potrebujem. Pravzaprav me je mogoče iskala, ampak mene dopoldan navadno ni doma.....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.5.2008 10:27:54   
makala
Sicer z zamudo, Mihec vse naj naj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mamici Dašabini tudi.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.5.2008 10:32:29   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Sicer z zamudo, Mihec vse naj naj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa mamici Dašabini tudi.

Tudi od naju z zamudo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.5.2008 10:43:27   
viator
Uhhh KT, tole pa je tempo...dobro, da si potem kar konkreten čas fraj. A boš skoz na tak način delala, ali se bo postalo delo in potovanja bolj intenzivna?

Ej, jaz sem tudi kot megla...katastrofauser posted image . Menda da bo cel teden bolj slabouser posted image ...uhh sej sam da ne bi glih lilo, ker pol greš lahko vseeno mal ven. 

Jaz tudi Hano pogrešam...user posted image .

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.5.2008 10:43:34   
makala
Evo našo pupo v hojici. Je že našla vtičnice.
user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.5.2008 10:43:35   
viator

ja se dogaja ... še dobro da je mala tako zlata potrpežljiva in nezahtevna ... sem pa opazila, da ko peter postane siten (zmatran, lačen) ne prenese če jo moram dojit, se začne spravlat nanjo (tepst, vlečt ...) ... to so mi najtežji trenutki, če sem takrat sama ...

sam tale naša princeska user posted image  ... zdej je pogruntala da je zabavno da pluva ko je ... in tako gre žlica not, pa mal njama njama... pol pa tuuuš (nimam črk na tipkovnici da bi opisala ta zvokuser posted image )... je stuširan stol, pa ona pa jst z njo ... peter se pa smeje user posted image

pa sploh ne mara kupljenih kašic ...

Tole so pa težki trenutki, verjamem...user posted image user posted image

Tuširanjeuser posted image user posted image user posted image , kaj ti malčki vse naumijo..

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.5.2008 10:45:21   
viator

hanna user posted image user posted image user posted image  ... tale šopek je sicer mejhen, je pa res od srca. tko lepo ko pa ti vse opaziš in pokomentiraš, pa nobena ne zna. če ti bo kdaj začelo presedat gostinstvo, pa le presedljaj v kake dušebrižniške vode, mislim da znaš narediti veliko dobrega z besedami. user posted image

...

Pod tole se podpišem...evo kot da sem jaz napisala...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.5.2008 10:48:03   
viator
Makala..kaj je fletna vaša pupa.user posted image user posted image user posted image Pa nasmešek...kako luštno zna pozirat. A si zadovoljna s hojco?
Jaz je nisem uporabljala....ko sta bili tavečji primerni za hojco, smo imeli ful malo stanovanjeuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.5.2008 10:50:22   
viator

dan user posted image

user posted image user posted image user posted image , k meni je tudi prišla, ampak z zamudo, Lara je bila že 8 mesecev stara...ampak nič hudega, ker je fletna ženska..sva vseeno mal počvekaliuser posted image .

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.5.2008 13:25:33   
makala
Danes je Lana prvič v hojici in je kar zadovoljna, nekaj novega.
Bomo videli za koliko časa bo zanimiva.
Viator danes teden pripeljem Matevža v LJ za sprejem za op. Če boš imela čas, se lahko dobiva za kavo in klepet.
Hanna tud jst te pogrešamuser posted image user posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.5.2008 13:28:59   
makala
Joj, sej sem čist smotana že od teh dohtarjev.
Ne, danes teden ima kontrolo, sprejem pa ima 11.6. Takrat bi se lahko dobili, če boš utegnila.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.5.2008 13:32:54   
neli99
iii ... makala tvoje pupe pa še ne poznam tok od blizu. lušna user posted image  

... no je bla patronažna ... naša dirkalna patronažna: se ji vedno mudi, pa mičken je za cajtom z informacijami ... ne ve, da v železnikih nimamo več ariel ampak BC ... da o ostalih srokovnih stvareh ne govorimo. ne bomo šimfal. v glavnem se pride pofočkat ... zato se pol jst tut mal delam norca ....

... je pa bil čas, ko sem jo res rabila. ko me je v začetki skrbelo glede dojenja, pa je tut ona "strokovno" od blizu pogledala kako sva se s petrom dojila in rekla da neki ni v redu pa nič povedala kaj in kako... jst sem pa takrat samo to rabila da bi me en pomiril in rekel da je to vse normalno ... pa nič ni blo narobe: pač sva malo dlje jedla in iz mojih jošk pač ni teklo v potokih, pa to še ne pomeni da ni blo mleka ... ja takrat sem pogrešala mal bolj strokovno patronažno ... sem skoraj nehala dojiti zaradi takih strokovnjakov.

pa neki mi je začela razlagat naj začneva s sokci da še ne rabi kake bolj kalorične hrane ... bom jst kr po svoje.

a sem to povedala kaj mi je napisala una pulmologinja iz lj na izvid .. krava zmešana ... je napisala (med drugim) da deklica kaže znake prehranjenosti ... kaj jo pa briga ... sva prišle pluča pokazat ne pa svoje obline ... še danes sem huda. user posted image

danes sem odkrila zmagovalno kombinacijo: bučke, korenček in krompir ... njami user posted image  ... šaša ful jedla, še jst sem mal odpirala gobček user posted image

zdej pa oba spita ... jst pa hop na internet ...user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.5.2008 14:13:43   
smotka lonib
Hojla!

Po dolgme času se vam spet oglašam. Naj vam povem, da je bil sobotni večer super.user posted image user posted image user posted image Sva šla z mojim najprej na večerjo v Kitajsko restavracijo, potem sva šla na loški grad na en sprehod, kjer že 15 let nisem bila. Vmes sva šla na sladoled, potem v eno gostilčno na pijačko in na koncu na gasilsko veselico, ki je bila na naši dolini v Selcih (dodi in neli99 že vesta kje). je bilo prov super, da sva se odklopila. Sva rekla, da bova morala to večkrat ponoviti.

Zala, Vanja in Nejc so pa prespali pri mojih. Zala je prvič spala brez mene in je preživela. Zvečer je bil problem, ker ni hotela spati (je mene čakalauser posted image ) ampak je jokala. Po joku je pa zaspala.

Mi smo fasali trebušno gripo. V čertek je vanja zbolela in bila čez dva dni dobra, včeraj ponoči sva pa midva z Nejcem letala na WCuser posted image . Dons je malo boljše.

Vsem , ki ste praznovali želim vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem bolančkom pa želim veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.5.2008 14:34:42   
viator

Danes je Lana prvič v hojici in je kar zadovoljna, nekaj novega.
Bomo videli za koliko časa bo zanimiva.
Viator danes teden pripeljem Matevža v LJ za sprejem za op. Če boš imela čas, se lahko dobiva za kavo in klepet.
Hanna tud jst te pogrešamuser posted image user posted image .

Ja super, zaenkrat nimam nič na urnikuuser posted image user posted image user posted image .  morda se nama pa še katera pridruži - mateyka, kt...in ostale.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.5.2008 14:36:30   
viator

Joj, sej sem čist smotana že od teh dohtarjev.
Ne, danes teden ima kontrolo, sprejem pa ima 11.6. Takrat bi se lahko dobili, če boš utegnila.

user posted image user posted image user posted image user posted image šele zdejle sem vidla....mislim, da bomo takrat še doma, ja. Zadnja dva tedna  junija imamo plamiran dopust - gremo v Bovec.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.5.2008 14:44:21   
viator
Ja tele patronažne - ene so res super, ene pa malo manj. In koliko je vreden nasvet v pravem trenutki zaskrbljeni mamici...neli, si mela mal smoleuser posted image . Zdej si itak stručko, tako da ni več panike.

Čaki, kaj je rekla pulmologinja..da je šaša podhranjenauser posted image - haloo - men se pa zdi ornk punca, no.

Smotka - lep večer sta preživelauser posted image user posted image   - kot  se spodobi za obletnico.   Da bi gripa čimprej minila....

Jaz sem šla Laro vpisat v vrtec (H.C. Andersen)- za september 2009 - hja, je taka gužva, da dol padeš.
Lani so prvič odklonili 40 otrok, letos jih je 250 na čakalni listiuser posted image - je pa res, da so se nekateri vpisali v več vrtcev. 

Na, najprej stokajo, da nataliteta pade, pol se mal popravi in je takoj štala glede vrtcev...user posted image user posted image - nikol ni prav.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?