|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
18.5.2008 22:49:34   
julci
A gresta popoldne z Blažem v Ravne.Men se že našga kafeja lušta.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
18.5.2008 22:57:16   
julci
Kdaj pa je bla ta prometna,pa menda ja ne včeraj,ker je rešilc tulo in pelav ko zmešan v obe smeri.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
18.5.2008 22:57:59   
julci
Vidim da počasi berešuser posted image user posted image grem pančat,ker je treba hitro vstat

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
18.5.2008 23:14:55   
hanna1
..................................

dodi,tole pa res ni dobro,men se je enkrat od tura začela ta zastrupitev in roke skor nisem mogla premaknit,tako je bolelo in sem mela tud tako rdečo progo po roki-s tem se ni za igrat,se pa strinjam z mateyko-arnika je najboljša arcnija za vse vrste tegob-mi smo jo rdno doma uporabljali-tud pri udarninah,ne samo ranah-kot obkladek in je vedno pomagalo-upam,da se ti čimprej porihtauser posted image user posted image user posted image

mateyka...lepo je da si med nami v Sloveniji-kolkokrat pomislim nate,kako močno voljo in karakter moraš imeti,ko živiš tako daleč od domačega kraja-kaj vse ljubezen ne premostiuser posted image user posted image -sem pogledala zadnji link..zelo lepe slike..pa tega od vozička tud..mi ga tud mamo zdaj in ni ravno lahek,se pa krasno zloži in močen je..za naš kanjon in ne cesto,ki je sedaj do našega bloka user posted image -kdaj bodo le potegnili asfalt user posted image user posted image user posted image ....sej ti najbolj veš,kakšen vozek hočeš,važno je,da bosta vidve uživali z njim...sem kaj pozabila user posted image ..

viator,dobre slice sta zrihtali z mateyko in ti čist verjamem,da paše malo poklepetat,posebej tvoja Lara je pravi cukrček-a da je brdavs user posted image user posted image ..je najbrž pogruntala,da se je treba včasih stvarem postaviti po robu,da bolje sodelujejo..men je tolk posrečeno,ko opazujem Hanine pogruntavščine..zdaj vidim,kako so otroci dojemljivi in kako vse opazijo..kako pa stvari pol po svoje pokažejo,včasih se režim ko...ti kr na polno še zdaj uživaj z puncami...sej bo pol tud lepo,sam čas bo malo drugače organiziran...pilates..pridna..predvsem pa dosledna..jes se sam hvalim,da bom kaj naredla zase in ostanem lepo pri besedah...user posted image user posted image user posted image

natasaom,,ne moreš brez dela,kaj...sem zadnjič brala,glede službe,ti iskreno privoščim,da dobiš delo,ki ti bo ustrezalo,če pa bo kakšen fičnik več,pa tud ne škodiuser posted image user posted image ..drgač pa...spet sekiraš možeka...bogi...hecam se ...praviš,de te komandira...mislim,da sta obadva malo trmasta,ampak še hujša je starokopitnost..trma mine,tega pa težko premakneš v razmišljanju..nekateri moški še razmišljajo,da so ženska dela kot včasih na plečih ženske,ampak danes pa mora hodit tud v službo in če jo pol doma še vse čaka,je kruto in enostavno izgoriš--upam,da se malo unese in ne bo tako rinil  po svoji glavi naprej..ko ima pa dve tako fajn punci-še sanja se mu ne kako dolgčasno je bilo življenje,dokler vaju ni imel---resno user posted image user posted image

Laubica--možeku najbrž gre vse na živce,ker se mora pazit,pa pri miru mora bit..pa verjetno je podzavestno tud jezen nase,ker se mu je to tako po "neumnem"zgodilo,sam kaj češ,glavno je,da bo z učko v redu...malo pa moraš vedeti,da je doma...rabi malo pozornosti--moški--so malo večji otroci in se še vedno radi pocrkljajo--pa bravo za rukzok-zdaj bosta pa z Duškico športali okrog MB.

Duškica,tud tebi čestitam za rukzak in upam,da bo dolgo prenašal Matijo..pa še enkrat...dobra frizura user posted image user posted image

neli kako je tebe fajn brat..ker tako nadzorno vse opišešuser posted image ..praviš,da si dobla nov internet in da je manj dela..po lte bomo lahk bolj pogosto braleuser posted image .Nataša pa že je-pridna...sej verjetno bo kaj tud popljuvala,bo pa vsak dan vse bolj dobro..kako pa je kaj zdravje,upam da se je uneslo,ko si pisala,koliko težav imata,si se mi kar smilila,ona pa še bolj..sem se pa morala prej nasmejati,ko sem brala,kako je Nataša jedla in kako je on opazoval in logično ugotovil,da ni lačnauser posted image user posted image

majrim-počitnice in dopust...uživajte,crkljajte se,igrajte,...vse kar se spomnete...še posebej zato,ker je prvi dopust v troje user posted image user posted image --pa ulovite sončka in upam,da je Neža bolje--bogica malauser posted image user posted image user posted image

stephany pa je prvi RD mimo in Klemen ni več dojenček,ampak je že že fantič-če mene baraš,je pravi šarmerček,presdvsem pa po slikah sodeč,vedno nasmejan otrok...da greste še po enega zamrznjenčka--kolk vam privoščim še eno srečo...in pa čim več zdravja Klemnu in da se čimbolje počuti v varstvu-koliko jih pa je skupaj tam ?....user posted image user posted image

makala--kako kaj dolenjski konc,pa dašabina user posted image user posted image --vidim,da se ti vedno znova kaj takega zgodi,da maš kar dobre živce-upam Da dobite za Lano varstvo,mogoče pa celo vrtec.V vaših koncih je gotovo vse že v polnem razcvetu-kako pa je bil Matevž zadovoljen z maturantskim izletomuser posted image

smotka lonib-kako kaj Zala,verjetno maš dost dela okrog hišeuser posted image

julci--ti pa kr v rožicah,zdej te bomo pa zasule s prošnjami za nasvete--men sam povej,kako naj se vrevarjev znebim user posted image user posted image ...Pa zobke ste pridelali user posted image user posted image user posted image medtem ko sem vas samo brala--tebi se še malo posvetim kasneje user posted image user posted image user posted image -da mi ne pobegneš spat

...........................................

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
18.5.2008 23:17:32   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Kdaj pa je bla ta prometna,pa menda ja ne včeraj,ker je rešilc tulo in pelav ko zmešan v obe smeri.

včeraj ob 2 ponoči,drgač je bla pa še ena nesreča v tovarni akumulatorjev-je enemu baje prst odtrgalo,rešilci pa vsi na terenu user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
18.5.2008 23:20:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
A gresta popoldne z Blažem v Ravne.Men se že našga kafeja lušta.

če mi slučajno pod pod razno..najbrž nemogoče uspe ujagat avta,pa pridem dol-sam ponavadi še kerega pelje v službo poleg in pol mu ne smem težit za avto-glede službe-drug teden delam dopoldne...+ nedelja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
18.5.2008 23:22:16   
hanna1
...joj kako jes pišem,ko mam že vse črke zbrisane na tipkovnici in včasih šele pol vidim,da sem malo pomešala..user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
18.5.2008 23:24:52   
hanna1
...pa-pa user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
19.5.2008 6:05:18   
julci
men sam povej,kako naj se vrevarjev znebim

Jaz sem vrevarjadobla prvična pir.Ne se smejat.zakopala sem lončke od velikega jogurta na vsakem koncu in vanj nalila ful poceni pir,ker me diši,je zlezel vlonček in se utopil.Drugač pa se v zadrugi dobiji briketi za vrevarje pa tud pomaga sam da je to strupeno.Se jih je pa težko znebit,sploh če jih majo še sosedi.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
19.5.2008 6:44:08   
dodi
user posted image

Dobro jutro ...drage moje...user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje...ja saj se že izboljšuje...prst me sicer še malo boli a bo...glavno je da je AB prijel in da se je ta limfna črta umirila in da počasi bledi...user posted image user posted image je pa res ironija to,da taka mala nedolžna stvar,lahko pripelje do popolne katastrofe...a si vi predstavljate,da ležim na infekcijski,po možnosti še v kaki komi...doma pa 10 otrok...in to zaradi ene usrane zagnide....user posted image user posted image

Vidite,pred letom sem bila v porodnišnici in čakala,kdaj se bosta moji pikici le odločili,da zapustita udobno gostoljubje moje maternice....in v soboto bo leto dni od mojega nepozabnega poroda...user posted image

Jao-kako bežijo meseci....še malo ihn konec bo šole...no prej bomo imeli še obhajilo,pa en kup Žrojstnih dni...

Se še oglaim......šibam ker je vstala druga pošiljka in čak na zajtrk....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
19.5.2008 10:33:02   
mateyka
pa tega od vozička tud..mi ga tud mamo zdaj in ni ravno lahek,se pa krasno zloži in močen je..za naš kanjon in ne cesto,ki je sedaj do našega bloka -kdaj bodo le potegnili asfalt ....sej ti najbolj veš,kakšen vozek hočeš,važno je,da bosta vidve uživali z njim...sem kaj pozabila ..

hja, sej veš, sigurno bi mi blo bolj fajn met večja kolesa, sam kam ga nej pol dam? skoz moraš kake kompromise sklepat. upam, da ga v ZOOju ne bo prevelik problem vozit, pa v mostecu ga moram še mal stestirat..

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
19.5.2008 10:36:26   
mateyka
Se še oglaim......šibam ker je vstala druga pošiljka in čak na zajtrk....

se mi vedno tok fajn sliš, ko dodi kako tako prijavi - "druga pošiljka" user posted image jest bi tud kej podobnega kdaj rada rekla user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
19.5.2008 11:43:27   
Laubica
 Bik in lev sedita za šankom in pijeta. Levu zazvoni mobitel.
Javi se in pravi:

>Ja draga seveda, takoj pridem.<
Hitro spije do konca in vstane.
Bik pravi :

>In ti si mi lev. Če bi mene klicala moja ,
bi jo nekam poslal in dalje pil<.

Lev:
>Ja, ampak med nama je bistvena razlika.
Moja žena je levinja, tvoja pa krava.<

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
19.5.2008 12:15:34   
Laubica
Kaj bi mi kera mogoče lahko posodla prenosno posteljo za 14 dni za na morje od 14.7.daljeuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
19.5.2008 13:37:49   
Laubica
Evo sem že dobila postlico-hvalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
19.5.2008 13:54:41   
hanna1
No fajn,da si jo dobla,je kr fajn zadeva za na pot user posted image .Jes sem pa dons fraj,sem že zjutraj delala kosilo,ker sem mami rekla,da ji ga bom prinesla-jamra,da je utrujena-sem pa naredila lazanjo in sicer z testom ,ki sem ga sama naredla,se mi je krasno ugnetlo in sem ga čist na tanko lahk razvaljala--je bla res dobra,sem pa recept kar z kulinarike,malo sem pa improvizirala...Hana prihaja.....user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
19.5.2008 14:05:27   
neli99
hanna user posted image user posted image user posted image  ... tale šopek je sicer mejhen, je pa res od srca. tko lepo ko pa ti vse opaziš in pokomentiraš, pa nobena ne zna. če ti bo kdaj začelo presedat gostinstvo, pa le presedljaj v kake dušebrižniške vode, mislim da znaš narediti veliko dobrega z besedami. user posted image

... zdej pa grem gledat če oba spita, pol pa zakaj men mejl noče na koroško poslat mojih slikic naši julči ...user posted image

dons sem našopana s hormoni (mam menstrouser posted image ), pazi se me mašina oglata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
19.5.2008 14:22:00   
neli99
user posted image

... sem ga mogla prou slikat user posted image user posted image user posted image  .. naš sine ma fazo: bog-ne-daj-zaspati-da ne-bom-kaj-zamudil ... in pol uporabljamo domišljijo, da ga prepričamo da zaspi. danes je mogu vzet s sabo v postlo cel svoj živalski vrt pa še traktor zraven ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
19.5.2008 14:23:32   
neli99
zdej moram pa še avatar popravt ker je tut že skor predpotopen ... pol pa mejl ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
19.5.2008 14:26:23   
dodi
Nelli-oglasi se mi kaj!user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
19.5.2008 19:45:07   
julci
555555er5

Nataša se slišima.

Tk jaz sem bla pa pridna sem si pelargone nasadla in dala korita na okne,upam da bodo lepo cvetele.

zdaj pa grecsdf  zalo zrihtat, mi pomaga pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image
cvn5h76hjysi7

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
19.5.2008 19:47:01   
julci
Hana kukuuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
19.5.2008 20:58:33   
neli99
user posted image

julči živijo, pa dodi  ... drgač pa punce, to pa je res suša user posted image

naš sine je koooončno zaspal, zdej grem pa spet mal na računalnik user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
19.5.2008 21:39:32   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image

julči živijo, pa dodi  ... drgač pa punce, to pa je res suša user posted image še sreča da je zunaj dež,da malo osvežitve da na RRuser posted image

naš sine je koooončno zaspal, zdej grem pa spet mal na računalnik user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
19.5.2008 21:41:06   
julci
Neli sem ti poslala mail,upam da bo zdaj šlo.

Nataša sem dobila paket,bolj podrobno ga bom pogledala jutr,ker prej nisem mela časa,pol sem pa klepetala po telefonuuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?