hanna1
|
.................................. dodi,tole pa res ni dobro,men se je enkrat od tura začela ta zastrupitev in roke skor nisem mogla premaknit,tako je bolelo in sem mela tud tako rdečo progo po roki-s tem se ni za igrat,se pa strinjam z mateyko-arnika je najboljša arcnija za vse vrste tegob-mi smo jo rdno doma uporabljali-tud pri udarninah,ne samo ranah-kot obkladek in je vedno pomagalo-upam,da se ti čimprej porihta mateyka...lepo je da si med nami v Sloveniji-kolkokrat pomislim nate,kako močno voljo in karakter moraš imeti,ko živiš tako daleč od domačega kraja-kaj vse ljubezen ne premosti -sem pogledala zadnji link..zelo lepe slike..pa tega od vozička tud..mi ga tud mamo zdaj in ni ravno lahek,se pa krasno zloži in močen je..za naš kanjon in ne cesto,ki je sedaj do našega bloka -kdaj bodo le potegnili asfalt ....sej ti najbolj veš,kakšen vozek hočeš,važno je,da bosta vidve uživali z njim...sem kaj pozabila .. viator,dobre slice sta zrihtali z mateyko in ti čist verjamem,da paše malo poklepetat,posebej tvoja Lara je pravi cukrček-a da je brdavs ..je najbrž pogruntala,da se je treba včasih stvarem postaviti po robu,da bolje sodelujejo..men je tolk posrečeno,ko opazujem Hanine pogruntavščine..zdaj vidim,kako so otroci dojemljivi in kako vse opazijo..kako pa stvari pol po svoje pokažejo,včasih se režim ko...ti kr na polno še zdaj uživaj z puncami...sej bo pol tud lepo,sam čas bo malo drugače organiziran...pilates..pridna..predvsem pa dosledna..jes se sam hvalim,da bom kaj naredla zase in ostanem lepo pri besedah... natasaom,,ne moreš brez dela,kaj...sem zadnjič brala,glede službe,ti iskreno privoščim,da dobiš delo,ki ti bo ustrezalo,če pa bo kakšen fičnik več,pa tud ne škodi ..drgač pa...spet sekiraš možeka...bogi...hecam se ...praviš,de te komandira...mislim,da sta obadva malo trmasta,ampak še hujša je starokopitnost..trma mine,tega pa težko premakneš v razmišljanju..nekateri moški še razmišljajo,da so ženska dela kot včasih na plečih ženske,ampak danes pa mora hodit tud v službo in če jo pol doma še vse čaka,je kruto in enostavno izgoriš--upam,da se malo unese in ne bo tako rinil po svoji glavi naprej..ko ima pa dve tako fajn punci-še sanja se mu ne kako dolgčasno je bilo življenje,dokler vaju ni imel---resno Laubica--možeku najbrž gre vse na živce,ker se mora pazit,pa pri miru mora bit..pa verjetno je podzavestno tud jezen nase,ker se mu je to tako po "neumnem"zgodilo,sam kaj češ,glavno je,da bo z učko v redu...malo pa moraš vedeti,da je doma...rabi malo pozornosti--moški--so malo večji otroci in se še vedno radi pocrkljajo--pa bravo za rukzok-zdaj bosta pa z Duškico športali okrog MB. Duškica,tud tebi čestitam za rukzak in upam,da bo dolgo prenašal Matijo..pa še enkrat...dobra frizura neli kako je tebe fajn brat..ker tako nadzorno vse opišeš ..praviš,da si dobla nov internet in da je manj dela..po lte bomo lahk bolj pogosto brale .Nataša pa že je-pridna...sej verjetno bo kaj tud popljuvala,bo pa vsak dan vse bolj dobro..kako pa je kaj zdravje,upam da se je uneslo,ko si pisala,koliko težav imata,si se mi kar smilila,ona pa še bolj..sem se pa morala prej nasmejati,ko sem brala,kako je Nataša jedla in kako je on opazoval in logično ugotovil,da ni lačna majrim-počitnice in dopust...uživajte,crkljajte se,igrajte,...vse kar se spomnete...še posebej zato,ker je prvi dopust v troje --pa ulovite sončka in upam,da je Neža bolje--bogica mala stephany pa je prvi RD mimo in Klemen ni več dojenček,ampak je že že fantič-če mene baraš,je pravi šarmerček,presdvsem pa po slikah sodeč,vedno nasmejan otrok...da greste še po enega zamrznjenčka--kolk vam privoščim še eno srečo...in pa čim več zdravja Klemnu in da se čimbolje počuti v varstvu-koliko jih pa je skupaj tam ?.... makala--kako kaj dolenjski konc,pa dašabina --vidim,da se ti vedno znova kaj takega zgodi,da maš kar dobre živce-upam Da dobite za Lano varstvo,mogoče pa celo vrtec.V vaših koncih je gotovo vse že v polnem razcvetu-kako pa je bil Matevž zadovoljen z maturantskim izletom smotka lonib-kako kaj Zala,verjetno maš dost dela okrog hiše julci--ti pa kr v rožicah,zdej te bomo pa zasule s prošnjami za nasvete--men sam povej,kako naj se vrevarjev znebim ...Pa zobke ste pridelali medtem ko sem vas samo brala--tebi se še malo posvetim kasneje -da mi ne pobegneš spat ...........................................