Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 9:08:38
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-samo na hitro-moža imam doma ima pa strogo mirovanje in sitn ko gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak da nima časa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 9:10:29
|
|
|
|
mateyka
|
Laubica, dodi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 10:30:01
|
|
|
|
stephany
|
Pozdravček vsem! Sem hotela sinoči poročat, kako smo, pa sine ni hotel spat in sem na koncu obupala in šla ležat še jaz. Smo pa preživeli prvo noč brez bruhanja in driskanja tako da močno upam, da je tega "sranja" zaenkrat konec. Je pa dober znak tudi to, ker se je že včeraj popoldan spet hotel kar velikokrat dojiti, od hrane pa mu še nič ne spravimo dol. Danes smo imeli namen malo praznovati bolj v ožjem krogu, pa ne bo nič . Je Adrian, to je nečak od mojega tudi zbolel. Ima otekel vrat in vročino - babica ni vedela točno kaj mu je, a po moje bi lahko bil mumps?! Upam, da bomo prihodnji vikend vsi zdravi, da izpeljemo piknik in končno upihnemo prvo svečko na tortici. Še eno vprašanje: če je Klemen preboleval virozo, kdaj ga lahko sedaj dam v varstvo, da ne bo več kužen? Ker izgleda, da je naš "fasal" bolezen ravno v varstvu, ker je en dan prej en fantk tudi zbolel z bruhanjem in drisko.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 10:38:13
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica ŠTEFKA-si si prebrala navodila za nahrbtnik?Se da njegov sedež regolirat-mu nižje spusti in bo tudi tako spal.Moj bi moral po navodilih višje sedet -samo za spanje je tako idealno Ubogi KLEMEN-upam da bo hitro bolje Laubica - branje navodil je imel ati čez. Bom še jaz malo prebrala, pa bomo res malo regulirali sedež. Duškica - z malčkom sta pa prva liga!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 10:46:24
|
|
|
|
julci
|
Stephany za lep avatar.Sam da je Boljš.Z varstvom je boljš da še kak dan počakata,ker če je slučajno še kdo kužen,bo kr hitro dobil nazaj.Mumps je pa nevarna zadeva,,vsaj včasih je bla,je pri fantkih povzročala neplodnost.poznam 3 primere. Mateyka za na avtobus je res boljša izbira Aria.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 10:47:15
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dobro jutro-samo na hitro-moža imam doma ima pa strogo mirovanje in sitn ko gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak da nima časa Laubica poznam to,sem na istem,sam da moj lahko gre vsaj na sprehod
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 11:19:28
|
|
|
|
mateyka
|
kolikor je meni znano so sedaj vsi otroci cepljeni proti mumpsu. ga dobijo v kombiniranem cepivu v prvem letu in se ponavlja do tretjega leta, kolikor jaz vidim - gledam pa po inarini knjižici. baje je tok izi cepivo in podobno/sorodno enemu drugemu, da ga kar zraven dodajo (iz iste družine kot ena težja otroška bolezen). ne vem pa a lahko zboliš tudi če si bil cepljen?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 18.5.2008 11:20:12 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 17:45:44
|
|
|
|
natasaom
|
dan
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 18:24:29
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dobro jutro-samo na hitro-moža imam doma ima pa strogo mirovanje in sitn ko gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak da nima časa Laubica poznam to,sem na istem,sam da moj lahko gre vsaj na sprehod JULCI-veš koliko krat sem se nate spomnila -ko si ti tudi pisala da je siten
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 18:25:01
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom dan kak si
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 20:13:01
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dobro jutro-samo na hitro-moža imam doma ima pa strogo mirovanje in sitn ko gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak da nima časa Laubica poznam to,sem na istem,sam da moj lahko gre vsaj na sprehod JULCI-veš koliko krat sem se nate spomnila -ko si ti tudi pisala da je siten Laubica mam rajši 10 otrok skupaj,ko pa enga bolanga dedca.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 20:14:03
|
|
|
|
julci
|
HAANA KJE SI,DA SE NIČ NE +OGLASIŠ
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 20:14:40
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci HAANA KJE SI,DA SE NIČ NE +OGLASIŠ UPS S +M MELA POMOČNICO pa zdaj tud
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 20:15:22
|
|
|
|
julci
|
Mi smo pa dobili danes še drugo dvojkico zgoraj.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:20:22
|
|
|
|
julci
|
Kaj je pa danes,dA NI NIKJER NOBENE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:28:25
|
|
|
|
Laubica
|
Evo meeeeeeeeeeeeeee-BRAVO za zobke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:28:57
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dobro jutro-samo na hitro-moža imam doma ima pa strogo mirovanje in sitn ko gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tak da nima časa Laubica poznam to,sem na istem,sam da moj lahko gre vsaj na sprehod JULCI-veš koliko krat sem se nate spomnila -ko si ti tudi pisala da je siten Laubica mam rajši 10 otrok skupaj,ko pa enga bolanga dedca. Ja jaz tudi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:29:40
|
|
|
|
Laubica
|
Julci -kak si -te pogrešam kdaj prideš kaj v MB
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:36:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Julci -kak si -te pogrešam kdaj prideš kaj v MB Ups to me je že zadnjič Duškica vprašala,pa sem ji pozabla odgovort-,mene roza daje da je joj. Pojma nimam kdajšprideva,ker more moj najprej zaključit zdravljenje.po vsej verjetnosti nekje junija
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:43:32
|
|
|
|
Laubica
|
No upam da se takrat snidemo -zdaj me pa že mož gnjavi-moram it-noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 21:45:40
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica No upam da se takrat snidemo -zdaj me pa že mož gnjavi-moram it-noč nočko
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 22:13:50
|
|
|
|
hanna1
|
Dober večer Samo toliko za začetek-sem se prišlepala ...mam tolk za prebrat in komentirat,da ne vem kje bi začela -sem pa včeraj tud delala popoldne in so me zvečer zasuli-naročeni in nenaročeni,sem končala malo pred polnočjo -se mi je smilila moja kelnarca,ker je pol morala še peš domov par kilometrov-mlada punca,zakločuje srednjo šolo,pa res pridna in delovna,na drugi strani pa vidim mamilopapeke,ki ne vejo kaj bi s sabo in to gre tako daleč,da se eden usede v avto,nafilan s travo,alkoholom in se z slabim avtom zabije v dve čist nedolžni punci-sta imeli srečo,ker sta imeli C-maxa in je bil dovolj trden,da njima ni bilo praktično nič,njega pa so oživljali-me je kr stisnilo,ko sem prišla naslednji dan v službo in izvedela za to,ker so prej še pri meni jedli-no to so taki utrinki iz moje službe-zdaj grem pa brat-aja pa jutr sem fraj,za torek sem pa tud prosila šefa,ker je umrla ena mamina teta in grem ...z malijema..ne bo ravno najbolj prijetno..bom pa si izkoristila vsak trenutek s tamalima dvema..paše-zdaj še bolj...drgač pa ati vzorno varva..včasih ga kaj kiksne,ampak se vse preživi...grem brat..pa še kaj napisat,da si malo noter pridem ....kopirat ne pozabit....
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 18.5.2008 22:21:30 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 22:46:02
|
|
|
|
julci
|
Ojla moja zgublena dušica,mi je blo že dolgcajt za tabo,kako sploh delaš,da bom malo vedla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.5.2008 22:48:25
|
|
|
|
julci
|
Hana si mela pa pestro.Tk dolgo moreš delat v noč.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?