|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
12.4.2008 21:14:02   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Pri nas pa imamo jutri familjarno praznovanje, saj smo ženski del v enem tednu napolnile 55 let user posted image (35+11+9).. zdaj pečem torto otrok pa noče spat, grrrr.....Uh, je že Maša tu, hvala ti sonce moje..

leeeepo praznovanje in okusno torto user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.4.2008 21:15:43   
hanna1
user posted image user posted image user posted image bolančki....veliko zdravja in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam pošiljam,da ne bi več kašljali in smrkali--ni fajn user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.4.2008 21:19:33   
stephany
 Julči - user posted image user posted image user posted image za tvojega moža. Da bi se hitro "pocajtal"!

Zate pa en veeelik objem! Drži se!user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 128
12.4.2008 21:21:21   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175620
Tile vozički so zdaj bolj v ožjem izboru moram jih videt v živo ker me zanima kateri ima najboljša kolesauser posted image ali kera te vozičke pozna -zadnjega vem da ima Duška

Laubica!

Jest preko E-BAYA zadnjič kupila podobnega Haucka s tem, da je trikolesnik (gume za napumpat) in sem s poštnino vred dala 113,85 EUR.

Lonib preko kerega Nemškega ali Avstriskega -mi še nikoli nismo tak kupovali

jest sem preko avstrijskega in to prvič. sem se malo namučila, ker nisem vedela kako to gre, pa še nemščino bolj malo zastopim ampak uspela sem. sem plačala tako, da so mi dali podatke kam moram nakazat. ko so čez dva dni dobili nakazilo so me itak prek pošte obvestili. sem pa od dneva, ko so oni prejeli plačilo (bil je petek) čez 10 dni (vmes je bila sobota in nedelja) prejela voziček.

tukaj je slikca
user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 129
12.4.2008 21:27:39   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Sva z Zalo same doma pa nama je malo dolg cajtuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,da le ni bilo hujšega...a zdaj je še v bolnci user posted image

ja, je ostal na opazovanju,sva prej govorila,pa se mu zdi da mu gre oteklina nazaj.tk da upam da jutr ne bo več tolko otečeno.Sicer pravi da ga ne boli,sam ma neverjetno visok prag bolečine.

punce hvalavam za tolažbo,kaj bi brez vas.Me pa glava tk boli,malo od vremena,malo od šoka,...ma bo že boljš

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 130
12.4.2008 21:27:52   
hanna1
tukaj je slikca
user posted image

user posted image user posted image user posted image vse na sliki je ful fletno-Zala razlaga mami delovanje vozeka...najbrž...user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 131
12.4.2008 21:28:04   
stephany
Laubica - želim ti mirno noč, pa da te vročina ne bi preveč izmučila. Pa da čimprej ozdraviš, ...

user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 132
12.4.2008 21:30:29   
hanna1
Sva z Zalo same doma pa nama je malo dolg cajtuser posted image

user posted image user posted image user posted image ,da le ni bilo hujšega...a zdaj je še v bolnci user posted image
ja, je ostal na opazovanju,sva prej govorila,pa se mu zdi da mu gre oteklina nazaj.tk da upam da jutr ne bo več tolko otečeno.Sicer pravi da ga ne boli,sam ma neverjetno visok prag bolečine.

ko nikol ni jamral,je pač tak človk--pozdravi ga...tud v imenu nas vseh 4ih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 133
12.4.2008 21:34:07   
julci

tukaj je slikca
user posted image

user posted image user posted image user posted image vse na sliki je ful fletno-Zala razlaga mami delovanje vozeka...najbrž...user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 134
12.4.2008 21:35:42   
stephany

stephany,a veš,da sem ravno zarad tebe in Klemna še enkrat šla na RR,čeprav sem Blažu rekla,da grem tud jes spat,ker je ob pol 10 hotel še igrat igrice in sem ga poslala prez pardona pod kovter!!!---in sem tako

Hana - hvala, da misliš na naju! Sem vesela, da sem odkrila ta forum oz. to temo, saj sem tu odkrila čudovite ljudi, med katerimi si tudi ti, ki za vsakogar vedno najdeš prave besede. Res si prava dušica!

Tudi današnji dan je minil kar v redu. Klemna sva šla pa oba z atijem iskat, je prišel danes zgodaj domov, ko je bil dež. Je seveda hotel on it prvi, da bi videl reakcijo. Bilo je tako kot ponavadi pri meni, ko je takoj, ko me je zagledal začel jokati. Nato ga je ati vzel v naročje. V tistem je mali opazil, da sem jaz tudi tam in je takoj začel stegovati rokice k meni. Ko me ne bo zraven, npr. ko bom delala popoldan, bo pa že moral biti ati dober... Je pa Klemen zjutraj jokal čisto malo, potem je jedel zajtrk (danes pa doma res ni hotel jesti), pa potem je ob desetih že zaspal (po čisto kratkem joku) in spal uro in pol - se je pa že ob šestih zbudil, pa potem jedel kosilo. Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen.

< Sporočilo je popravil stephany -- 12.4.2008 21:47:52 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 135
12.4.2008 21:49:10   
viator
Julci...evo sem mogla gor pogledat, da vidim, kako ste....
Boljše da so ga not obdržali, da bo 100% sigurno, da je vse v redu. Me je pa kar mrazlo, ko sem brala. Res je imel angela varuha.

Tole o sodelavcih, da te niso obvestili...sej ne vem, kaj naj rečem. Sem kar žalostna, no. user posted image

Glavno je, da mu gre na boljše, da bo jutri verjetno že doma. Držim pesti za vas. user posted image user posted image

Laubica, Pozdravite se.user posted image user posted image

Stephany - sem ful vesela, ko sem prebrala, da se je Klemen že lepo navadil...Za vama je velika prelomnica, ampak sta dobro uštimala. user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zdej pa šibam, lepo se imejte...se beremo jutri. Vsem lahko in mirno noč.

Aja, Dušabina - lepo praznujte!!user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 136
12.4.2008 21:50:04   
stephany
Sem pozabila napisat - mi smo šli pa danes k Boštjanu v Šmartno pri Litiji iskat nahrbtnik Deuter KC II! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo mali rad nosil v njem. Komaj čakam, da ga preizkusimo!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 137
12.4.2008 21:51:09   
majrim
jojjjjjj,cel dan ne pridem sem,pa evo,kaj berem....user posted image ....julci....en velik objemček tudi z naše strani...user posted image user posted image user posted image ...samo,da je vse ok...nekdo ga res čuva...pa ve zakaj!!
laubica...pa kje si zdaj to staknila???...hitro žlico meda in pod kouter...(mi ga nimamo več,ker je že 20 stopinj)user posted image user posted image user posted image
stephany...itak smo vse zlate tleuser posted image user posted image user posted image ...ampak čisto resno mislim..hanna1 je pa itak svet zaseuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 138
12.4.2008 21:52:53   
majrim
pa slikce pol enkrat stephanyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 139
12.4.2008 21:53:17   
majrim
lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 140
12.4.2008 21:54:59   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Stephany - sem ful vesela, ko sem prebrala, da se je Klemen že lepo navadil...Za vama je velika prelomnica, ampak sta dobro uštimala. user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image  Hvala, Viator! user posted image  Ne veš, kako sem šele jaz vesela. Sem imela prave nočne more glede tega uvajanja. Sem se bala, da bo veliko hujše, res. Saj bo verjetno še prišla kakšna kriza, a iz ta hujšega smo menda že ven. Sicer varuška pravi, da se Klemen še malo boji otrok in se raje igra sam zase, otroke pa opazuje bolj od daleč. Verjetno je to zato, ker še ne hodi in jih ne more dohajat...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 141
12.4.2008 21:57:59   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen.

Meni se je obnesla Sudo krema - vzorček smo dobili v porodnišnici. - upam, da sem prav napisala - bom jutri preverila - ne morem si zapomnit imena, vedno mi gre po glavi sudokuuser posted image user posted image user posted image . Res pa je , da imela še kakih hujših težav na to temo.

Evo je pa tuki ena tema na RR glih o tem
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=277225&mpage=1&key=krema%2Critka&#277382

Zdej pa res letim....lahko noč.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 142
12.4.2008 22:08:03   
stephany
Dans pa jaz bolj solo tolčem... Pa nič hudega. Spravljam not za dni, ko se bolj malo oglašam user posted image .
Še tole vam moram povedat.
Kot sem že napisala, sva že kar pred časom postavila posteljico poleg najine in odstranila stranico. Je bilo bolj "kamot" za ponoči, sva se lahko kar mimogrede podojila, še napol v spanju. Je bilo treba prevečkrat vstajat in sem bila že res utrujena. Noči pa itak že nisem prespala od nekje polovice nosečnosti. user posted image
V glavnem - po prvem zbujanju sva oba z malčkom zaspala (atija niti ne omenjam, on spi kot ubit). Izgleda, da tudi jaz zelo trdno. Naenkrat pa sem zaslišala rahel bum - in nato jok! Skočim v luft, potipam po posteljici, prazna! user posted image  In ugotovim, da je ta moj ljubi otrok padel na tla!!! Se je lepo odpuzal mimo in zdrsnil na tla. Ker je v vreči, se ni zelo udaril, saj je utihnil takoj, ko sem ga dvignila (pred meseci, ko je res telebnil dol, se je zelo drl in to kar precej časa). Mislim, kako sem se jaz ustrašila! Pa da ga nisem slišala. Ponavadi vem za vsako obračanje, ipd.
Danes je posteljica poizkusno na starem mestu, stranica dvignjena, pa bomo videli. Zaspati v njej ni hotel tako, da sva se uspavala na ta veliki postelji, ko je zaspal, pa sem ga prestavila. Sedaj spi že dve uri. Super!

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 143
12.4.2008 22:26:30   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen.

Meni se je obnesla Sudo krema - vzorček smo dobili v porodnišnici. - upam, da sem prav napisala - bom jutri preverila - ne morem si zapomnit imena, vedno mi gre po glavi sudokuuser posted image user posted image user posted image . Res pa je , da imela še kakih hujših težav na to temo.

Evo je pa tuki ena tema na RR glih o tem
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=277225&mpage=1&key=krema%2Critka&#277382

Zdej pa res letim....lahko noč.

Stephany midve z Zalo imava SUDO kremo je ful fajna.Če daješ  Klemenu za pit pomarančo dajta malo pavze naredit,ker vitamin C povzroča vneto ritko.Zalajo je mela nekaj časa nazaj,sam jaz sem ji devala spasiran regrad.Mi ga je ata nabiral na gozdni jasi v planini.Ker vsebuje veliko železa,ampak ga očitno preveč,ker je dobla vneto rito.Pa sem jo mazala s to kremo pa je blo kr boljš.Jih pa nimajo v vsaki lekarni,tk da prej pokliči če jo majo.Imajo jo v 2 pakngah.Manjša pride okol 4 eu,večja pa neki čez 7 eu.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 144
12.4.2008 22:27:34   
julci
Danes je posteljica poizkusno na starem mestu, stranica dvignjena, pa bomo videli. Zaspati v njej ni hotel tako, da sva se uspavala na ta veliki postelji, ko je zaspal, pa sem ga prestavila. Sedaj spi že dve uri. Super!
naj bo cela noč mirnauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 145
12.4.2008 22:52:48   
Anonimen
Sem vas prišla pogledat, da vidim, če je kaj novega.

Julči - user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuham kosilo za jutri, ker ima Jure dopoldan dve tekmi in bi ga rada šla gledat, pa še Žana mora ob polnoči vzet Flixotide - ima Laringitis. Sem pa že tako zaspana, da komaj gledam. Danes je bil neki čuden dan.

Laubica - hitro se pozdravi. Saj veš, v torek KAVA!!!

Dašabina - dobro praznujte.

Štefka - kakšen nahrbtnik je to, sem kaj spregledala??

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 146
12.4.2008 23:20:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

...ampak čisto resno mislim..hanna1 je pa itak svet zaseuser posted image

..ja,tud drugi pravijo,da živim čist na koncu sveta..naprej nič pametnega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 147
12.4.2008 23:25:06   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

...ampak čisto resno mislim..hanna1 je pa itak svet zaseuser posted image

..ja,tud drugi pravijo,da živim čist na koncu sveta..naprej nič pametnega user posted image user posted image user posted image

pa tk hudo na koncu sveta pa kr nisi,taj sem pa jaz sam 2 ridi zadaj.user posted image jaz sem prav vesela da sma se spoznale

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 148
12.4.2008 23:26:26   
hanna1
stephany,....bo...da vam že po enem tednu tako lavfa user posted image user posted image user posted image ....mene tud zanima,kako se bosta obnesli moji domači varuški...user posted image ...sem šla prej,tako kot vsako soboto zdaj,k mami počistit in sem moje pustila kar doma s kratkimi navodili...pa me ob pol5 kliče sine (ravno pila kavico)..mama,kdaj prideš....zakaj,a je kaj narobe...pa mi da Hano na telefon,ki kriči in se dere,ko da jo devajo iz kože...vprašam,kaj pa delata z njo...pa reče mali,ati jo previja user posted image ...svašta..bo še pestro user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 149
12.4.2008 23:27:00   
julci
Danes je bil neki čuden dan.
se strinjam-jaz nisem pa nič zaspana.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom-še posebej pa Žani da se čimprej pocajta

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?