|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
9.5.2008 22:23:37   
Duškica
Hana - si me premamila. Sem se danes ošišala na kratko in počutim se kot nova.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
9.5.2008 22:29:12   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

a reeeeees ,jes bi te pa rada videlaaaaaa user posted image user posted image user posted image -pa kolker sem vidla na drugem forumu,imaš že fajn poletno barvo-jes sto let ne spravim take skup user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
9.5.2008 22:31:40   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Pa zakaj se mi to vedno sam takrat nardi,ko po dolgem času pozabim.......buuuuuu,sem jezna,pa vse sem zdiktirala,kaj sem počela..na kratko...lovimo sonček,vrt vabi,Hana mi jih špila,kakor se okrog obrnem,je ziher kaj narobe,....v glavnem..pomlad je tuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Hana a tebe tud pomlad razganjauser posted image jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihašuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
9.5.2008 22:33:08   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

a reeeeees ,jes bi te pa rada videlaaaaaa user posted image user posted image user posted image -pa kolker sem vidla na drugem forumu,imaš že fajn poletno barvo-jes sto let ne spravim take skup user posted image user posted image user posted image

Kjeeeeeeeeeee.Ja bi tud rada vidla.Duškica a nam pa nevš pokazala nove frizureuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
9.5.2008 22:43:20   
julci
Bom kr namesto Duške jo sama pokazala
user posted image

pa s tem komentarjem se strinjam
DUŠKA PA TI SI RES FLETNA DEKLINA...ma, če bi bila dec bi zdaj za tabo letela user posted image user posted image user posted image [/img]

Kakšna bejba bi reku moj nečakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spremenjen stil.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
9.5.2008 22:44:36   
julci
No kaj takega da sem še svoj podpis v okvirček spravla pa jaz sem mojster.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
9.5.2008 22:45:17   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana a tebe tud pomlad razganja jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihaš

...me bolj prihanja kot razganja...včeraj sem dobila rablen vozek -marelo in sem ga dons čist razstavila--kako ga bom nazaj spet zrihtala,raj sploh ne študiram--ga oprala,zdrgnila,stuširala,vse na roke,sem skor izdihnila,pol sem pa še po tleh morala obrisat in ker mi ga hana aktivno tapka vmes,pa vedro mi je skor obrnila,sem jo vtaknila v stolček za hranjenje,zdaj pa glej in se uči,kako se rabota...je kr brez besed opazovala..pa itak mi je včeraj med drugim mela že polna usta plastelina v Blaževi sobi in moram pazit na vsak gib,ker ji ne zmanjka..pa jo previjam na postelji,se obrnem po plenico,pa nje ni več na postelji...je lepo rikverc po trebuhu zdrsnila na tla...to sicer trenirama,ampak to bi naj zaenkrat počela pod mojim nadzorom ..ker zadnjič se je kar na glavo pognala s postelje,sem jo komaj še ujela...in pol se reži,jes pa čist brez sape,tolk se ustrašim...moram vsak njen premik pazit,ker če je 2 sekundi predolgo tišina,je ziher kaj narobe

še kopiram...še dobro,ker mi je spet zbrisalo user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
9.5.2008 22:46:36   
julci
Vidim da se mente o pikniku.evo ga lahko mamo na Koroškem na Ivarčkem jezeru.majo fajn piknik plac,pa za šport je poskrbljeno,pa v naravi.Kaj pravite.Hana bi ga organizirale.

Hana a to si pa spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image povej mnenje

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
9.5.2008 22:47:15   
hanna1
...sem šla jes tud na sosednji forum gledam...se strinjam z julci user posted image user posted image user posted image --res dobra sprememba

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
9.5.2008 22:49:36   
hanna1
Vidim da se mente o pikniku.evo ga lahko mamo na Koroškem na Ivarčkem jezeru.majo fajn piknik plac,pa za šport je poskrbljeno,pa v naravi.Kaj pravite.Hana bi ga organizirale.

Hana a to si pa spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image povej mnenje

Lahk,sam ne vem,kdaj bom zdaj kaj fraj,ker šef mi je zadnjič rekel,da me bo poklical,da se ta teden kaj dobima,pol pa nč...se morm še mal informirat,če rabim prit na šiht v pondeljek user posted image user posted image --moji vikendi bodo po novem precej okrnjeni user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
9.5.2008 22:51:34   
julci

Hana a tebe tud pomlad razganja jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihaš

...me bolj prihanja kot razganja...včeraj sem dobila rablen vozek -marelo in sem ga dons čist razstavila--kako ga bom nazaj spet zrihtala,raj sploh ne študiram--ga oprala,zdrgnila,stuširala,vse na roke,sem skor izdihnila,pol sem pa še po tleh morala obrisat in ker mi ga hana aktivno tapka vmes,pa vedro mi je skor obrnila,sem jo vtaknila v stolček za hranjenje,zdaj pa glej in se uči,kako se rabota...je kr brez besed opazovala..pa itak mi je včeraj med drugim mela že polna usta plastelina v Blaževi sobi in moram pazit na vsak gib,ker ji ne zmanjka..pa jo previjam na postelji,se obrnem po plenico,pa nje ni več na postelji...je lepo rikverc po trebuhu zdrsnila na tla...to sicer trenirama,ampak to bi naj zaenkrat počela pod mojim nadzorom ..ker zadnjič se je kar na glavo pognala s postelje,sem jo komaj še ujela...in pol se reži,jes pa čist brez sape,tolk se ustrašim...moram vsak njen premik pazit,ker če je 2 sekundi predolgo tišina,je ziher kaj narobe

še kopiram...še dobro,ker mi je spet zbrisalo user posted image

ti kr kopiriuser posted image user posted image user posted image

Kaj pa pri nas,ko je zadnjič skliznila v kopalnico k pralnem stroji in odprla vrata od njega,pa glavo nt tišala,da o programatorju ,za nastavitev obratov in temperature ne govoorimo.Morš predenj daš prat vse pregledat,da slučajno pisanih ne daš kuhat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
9.5.2008 22:52:43   
julci

Lahk,sam ne vem,kdaj bom zdaj kaj fraj,ker šef mi je zadnjič rekel,da me bo poklical,da se ta teden kaj dobima,pol pa nč...se morm še mal informirat,če rabim prit na šiht v pondeljek user posted image user posted image --moji vikendi bodo po novem precej okrnjeni user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ti že poteče.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
9.5.2008 22:53:30   
julci
Duškica je pa ušla zdaj ko midve regama pa kvakamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
9.5.2008 22:56:29   
julci
Hana kdaj se dobimo na kavi,zdaj bi bil pa že zadnji čas.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
9.5.2008 22:56:42   
hanna1
Kaj pa pri nas,ko je zadnjič skliznila v kopalnico k pralnem stroji in odprla vrata od njega,pa glavo nt tišala,da o programatorju ,za nastavitev obratov in temperature ne govoorimo.Morš predenj daš prat vse pregledat,da slučajno pisanih ne daš kuhat.user posted image user posted image user posted image

..men kr med pranjem gumb za temperaturo prestavi...še dobro,da sem opazlauser posted image ..pa na umivalnik se obeša,pol pa ji tal zmanjka in je štrbunknila v košaro,ki jo mam spodaj postavljeno..je mela sreča,ker bi lahk z glavo po tlehuser posted image user posted image ...pol moram pa kr naprej buške pihat...ma čist pisano čelo,kolena in rituser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
9.5.2008 22:57:43   
hanna1
Duškica je pa ušla zdaj ko midve regama pa kvakamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ,mislim,da opazuje in se pripravlja na....user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
9.5.2008 23:00:50   
hanna1
...aja,sem zasledila,da sta se dobili makala in dašabina user posted image user posted image je fajn malo poklepetat,a ne,pa pol vidiš,kake fajn punce smo se spoznale tu gor na RR user posted image ...nažalost smo tolk raztrsene

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
9.5.2008 23:00:54   
julci

..men kr med pranjem gumb za temperaturo prestavi...še dobro,da sem opazlauser posted image ..pa na umivalnik se obeša,pol pa ji tal zmanjka in je štrbunknila v košaro,ki jo mam spodaj postavljeno..je mela sreča,ker bi lahk z glavo po tlehuser posted image user posted image ...pol moram pa kr naprej buške pihat...ma čist pisano čelo,kolena in rituser posted image user posted image

Ja pa more raziskovat svet višji od 70 cm.Za buške pa pomaga,če hitro namažeš z ramo,da ne postane plavo.preverjeno.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
9.5.2008 23:02:51   
hanna1
...kofe...user posted image takoj,ko bo prilikauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
9.5.2008 23:03:06   
julci

...aja,sem zasledila,da sta se dobili makala in dašabina user posted image user posted image je fajn malo poklepetat,a ne,pa pol vidiš,kake fajn punce smo se spoznale tu gor na RR user posted image ...nažalost smo tolk raztrsene
pa to jaz že dolgo vemuser posted image user posted image user posted image user posted image smo pa ja same fajn konzerviceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
9.5.2008 23:04:10   
hanna1
...rama..nisem vedla...julci hvala,je bom kr dve škatli nabavla...a je lahk tud kera druga user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
9.5.2008 23:04:14   
julci

...kofe...user posted image takoj,ko bo prilikauser posted image
ja sam ne čez 1 leto.a v pondelek mata dr v ravnah.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
9.5.2008 23:04:20   
dašabina
Živjo, se moram pohvalt, da sva se danes z Makalo  srečali seveda pri otročkih oblačilcih v 2 trgovinah in sva kar tam še malo klepetali...user posted image user posted image user posted image
Da smo vse fejst punce, se pa itak ve...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
9.5.2008 23:06:35   
julci

...rama..nisem vedla...julci hvala,je bom kr dve škatli nabavla...a je lahk tud kera druga user posted image
pa ni važno rama ,puter sam da je iz tega šmorna.Sam moreš pa res kr hitro namazat.Saj je rdečo,sam plavopa ne rata.Nam je prav prišla pri Mhanu,pa ni bil kaj plav.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
9.5.2008 23:07:32   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Živjo, se moram pohvalt, da sva se danes z Makalo  srečali seveda pri otročkih oblačilcih v 2 trgovinah in sva kar tam še malo klepetali...user posted image user posted image user posted image
Da smo vse fejst punce, se pa itak ve...
a ni to fajn.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

si predstavljate čez 10 let...?
muška

Si predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?

da (86%)

ne (6%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 542

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!