Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:23:37
|
|
|
|
Duškica
|
Hana - si me premamila. Sem se danes ošišala na kratko in počutim se kot nova.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:29:12
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Hana - si me premamila. Sem se danes ošišala na kratko in počutim se kot nova. a reeeeees ,jes bi te pa rada videlaaaaaa -pa kolker sem vidla na drugem forumu,imaš že fajn poletno barvo-jes sto let ne spravim take skup
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:31:40
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Pa zakaj se mi to vedno sam takrat nardi,ko po dolgem času pozabim.......buuuuuu,sem jezna,pa vse sem zdiktirala,kaj sem počela..na kratko...lovimo sonček,vrt vabi,Hana mi jih špila,kakor se okrog obrnem,je ziher kaj narobe,....v glavnem..pomlad je tuuuuuu Hana a tebe tud pomlad razganja jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihaš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:33:08
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Hana - si me premamila. Sem se danes ošišala na kratko in počutim se kot nova. a reeeeees ,jes bi te pa rada videlaaaaaa -pa kolker sem vidla na drugem forumu,imaš že fajn poletno barvo-jes sto let ne spravim take skup Kjeeeeeeeeeee.Ja bi tud rada vidla.Duškica a nam pa nevš pokazala nove frizure
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:43:20
|
|
|
|
julci
|
Bom kr namesto Duške jo sama pokazala pa s tem komentarjem se strinjam DUŠKA PA TI SI RES FLETNA DEKLINA...ma, če bi bila dec bi zdaj za tabo letela [/img] Kakšna bejba bi reku moj nečak za spremenjen stil.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:44:36
|
|
|
|
julci
|
No kaj takega da sem še svoj podpis v okvirček spravla pa jaz sem mojster.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:45:17
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana a tebe tud pomlad razganja jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihaš ...me bolj prihanja kot razganja...včeraj sem dobila rablen vozek -marelo in sem ga dons čist razstavila--kako ga bom nazaj spet zrihtala,raj sploh ne študiram--ga oprala,zdrgnila,stuširala,vse na roke,sem skor izdihnila,pol sem pa še po tleh morala obrisat in ker mi ga hana aktivno tapka vmes,pa vedro mi je skor obrnila,sem jo vtaknila v stolček za hranjenje,zdaj pa glej in se uči,kako se rabota...je kr brez besed opazovala..pa itak mi je včeraj med drugim mela že polna usta plastelina v Blaževi sobi in moram pazit na vsak gib,ker ji ne zmanjka..pa jo previjam na postelji,se obrnem po plenico,pa nje ni več na postelji...je lepo rikverc po trebuhu zdrsnila na tla...to sicer trenirama,ampak to bi naj zaenkrat počela pod mojim nadzorom ..ker zadnjič se je kar na glavo pognala s postelje,sem jo komaj še ujela...in pol se reži,jes pa čist brez sape,tolk se ustrašim...moram vsak njen premik pazit,ker če je 2 sekundi predolgo tišina,je ziher kaj narobe še kopiram...še dobro,ker mi je spet zbrisalo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:46:36
|
|
|
|
julci
|
Vidim da se mente o pikniku.evo ga lahko mamo na Koroškem na Ivarčkem jezeru.majo fajn piknik plac,pa za šport je poskrbljeno,pa v naravi.Kaj pravite.Hana bi ga organizirale. Hana a to si pa spregledala povej mnenje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:47:15
|
|
|
|
hanna1
|
...sem šla jes tud na sosednji forum gledam...se strinjam z julci --res dobra sprememba
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:49:36
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Vidim da se mente o pikniku.evo ga lahko mamo na Koroškem na Ivarčkem jezeru.majo fajn piknik plac,pa za šport je poskrbljeno,pa v naravi.Kaj pravite.Hana bi ga organizirale. Hana a to si pa spregledala povej mnenje Lahk,sam ne vem,kdaj bom zdaj kaj fraj,ker šef mi je zadnjič rekel,da me bo poklical,da se ta teden kaj dobima,pol pa nč...se morm še mal informirat,če rabim prit na šiht v pondeljek --moji vikendi bodo po novem precej okrnjeni
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:51:34
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana a tebe tud pomlad razganja jaz sem te že mislava klicat da vidim če še dihaš ...me bolj prihanja kot razganja...včeraj sem dobila rablen vozek -marelo in sem ga dons čist razstavila--kako ga bom nazaj spet zrihtala,raj sploh ne študiram--ga oprala,zdrgnila,stuširala,vse na roke,sem skor izdihnila,pol sem pa še po tleh morala obrisat in ker mi ga hana aktivno tapka vmes,pa vedro mi je skor obrnila,sem jo vtaknila v stolček za hranjenje,zdaj pa glej in se uči,kako se rabota...je kr brez besed opazovala..pa itak mi je včeraj med drugim mela že polna usta plastelina v Blaževi sobi in moram pazit na vsak gib,ker ji ne zmanjka..pa jo previjam na postelji,se obrnem po plenico,pa nje ni več na postelji...je lepo rikverc po trebuhu zdrsnila na tla...to sicer trenirama,ampak to bi naj zaenkrat počela pod mojim nadzorom ..ker zadnjič se je kar na glavo pognala s postelje,sem jo komaj še ujela...in pol se reži,jes pa čist brez sape,tolk se ustrašim...moram vsak njen premik pazit,ker če je 2 sekundi predolgo tišina,je ziher kaj narobe še kopiram...še dobro,ker mi je spet zbrisalo ti kr kopiri Kaj pa pri nas,ko je zadnjič skliznila v kopalnico k pralnem stroji in odprla vrata od njega,pa glavo nt tišala,da o programatorju ,za nastavitev obratov in temperature ne govoorimo.Morš predenj daš prat vse pregledat,da slučajno pisanih ne daš kuhat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:52:43
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Vidim da se mente o pikniku.evo ga lahko mamo na Koroškem na Ivarčkem jezeru.majo fajn piknik plac,pa za šport je poskrbljeno,pa v naravi.Kaj pravite.Hana bi ga organizirale. Hana a to si pa spregledala povej mnenje Lahk,sam ne vem,kdaj bom zdaj kaj fraj,ker šef mi je zadnjič rekel,da me bo poklical,da se ta teden kaj dobima,pol pa nč...se morm še mal informirat,če rabim prit na šiht v pondeljek --moji vikendi bodo po novem precej okrnjeni a ti že poteče.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:53:30
|
|
|
|
julci
|
Duškica je pa ušla zdaj ko midve regama pa kvakama
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:56:29
|
|
|
|
julci
|
Hana kdaj se dobimo na kavi,zdaj bi bil pa že zadnji čas.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:56:42
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Kaj pa pri nas,ko je zadnjič skliznila v kopalnico k pralnem stroji in odprla vrata od njega,pa glavo nt tišala,da o programatorju ,za nastavitev obratov in temperature ne govoorimo.Morš predenj daš prat vse pregledat,da slučajno pisanih ne daš kuhat. ..men kr med pranjem gumb za temperaturo prestavi...še dobro,da sem opazla ..pa na umivalnik se obeša,pol pa ji tal zmanjka in je štrbunknila v košaro,ki jo mam spodaj postavljeno..je mela sreča,ker bi lahk z glavo po tleh ...pol moram pa kr naprej buške pihat...ma čist pisano čelo,kolena in rit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:57:43
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Duškica je pa ušla zdaj ko midve regama pa kvakama ,mislim,da opazuje in se pripravlja na....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:00:50
|
|
|
|
hanna1
|
...aja,sem zasledila,da sta se dobili makala in dašabina je fajn malo poklepetat,a ne,pa pol vidiš,kake fajn punce smo se spoznale tu gor na RR ...nažalost smo tolk raztrsene
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:00:54
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Kaj pa pri nas,ko je zadnjič skliznila v kopalnico k pralnem stroji in odprla vrata od njega,pa glavo nt tišala,da o programatorju ,za nastavitev obratov in temperature ne govoorimo.Morš predenj daš prat vse pregledat,da slučajno pisanih ne daš kuhat. ..men kr med pranjem gumb za temperaturo prestavi...še dobro,da sem opazla ..pa na umivalnik se obeša,pol pa ji tal zmanjka in je štrbunknila v košaro,ki jo mam spodaj postavljeno..je mela sreča,ker bi lahk z glavo po tleh ...pol moram pa kr naprej buške pihat...ma čist pisano čelo,kolena in rit Ja pa more raziskovat svet višji od 70 cm.Za buške pa pomaga,če hitro namažeš z ramo,da ne postane plavo.preverjeno.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:02:51
|
|
|
|
hanna1
|
...kofe... takoj,ko bo prilika
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:03:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...aja,sem zasledila,da sta se dobili makala in dašabina je fajn malo poklepetat,a ne,pa pol vidiš,kake fajn punce smo se spoznale tu gor na RR ...nažalost smo tolk raztrsene pa to jaz že dolgo vem smo pa ja same fajn konzervice
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:04:10
|
|
|
|
hanna1
|
...rama..nisem vedla...julci hvala,je bom kr dve škatli nabavla...a je lahk tud kera druga
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:04:14
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...kofe... takoj,ko bo prilika ja sam ne čez 1 leto.a v pondelek mata dr v ravnah.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:04:20
|
|
|
|
dašabina
|
Živjo, se moram pohvalt, da sva se danes z Makalo srečali seveda pri otročkih oblačilcih v 2 trgovinah in sva kar tam še malo klepetali... Da smo vse fejst punce, se pa itak ve...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:06:35
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...rama..nisem vedla...julci hvala,je bom kr dve škatli nabavla...a je lahk tud kera druga pa ni važno rama ,puter sam da je iz tega šmorna.Sam moreš pa res kr hitro namazat.Saj je rdečo,sam plavopa ne rata.Nam je prav prišla pri Mhanu,pa ni bil kaj plav.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:07:32
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Živjo, se moram pohvalt, da sva se danes z Makalo srečali seveda pri otročkih oblačilcih v 2 trgovinah in sva kar tam še malo klepetali... Da smo vse fejst punce, se pa itak ve... a ni to fajn.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
si predstavljate čez 10 let...?muškaSi predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?da (
86%)
ne (
6%)
ne vem (
8%)
Število vseh glasov: 542Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!