Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:14:32
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...kofe... takoj,ko bo prilika ja sam ne čez 1 leto.a v pondelek mata dr v ravnah. a veš,da te moj pogreša,me je prej vprašu,a h M.... pa navš nč šla,,sem se sam smejala...imava v pondeljek ob pol 4,sam ob 5 pa že govorilne in mi ne bo zneslo...boma se pa za ka kdrug dan do četrtka zmenli,ker ma baje dopust-še stari
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:15:14
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Živjo, se moram pohvalt, da sva se danes z Makalo srečali seveda pri otročkih oblačilcih v 2 trgovinah in sva kar tam še malo klepetali... Da smo vse fejst punce, se pa itak ve...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:17:41
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...kofe... takoj,ko bo prilika ja sam ne čez 1 leto.a v pondelek mata dr v ravnah. a veš,da te moj pogreša,me je prej vprašu,a h M.... pa navš nč šla,,sem se sam smejala...imava v pondeljek ob pol 4,sam ob 5 pa že govorilne in mi ne bo zneslo...boma se pa za ka kdrug dan do četrtka zmenli,ker ma baje dopust-še stari pa saj se lahk jutr oglasite popoldne,če mate cajt,bomo pri vrtu na sonču kofetkali
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:20:02
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci pa saj se lahk jutr oglasite popoldne,če mate cajt,bomo pri vrtu na sonču kofetkali ..dopoldne pelje moj fante v Jarenino,majo tekmo,pol pa morm še mami pelat kar mi naroči,pa malo ji počistit,pa malo jo skregat,da naj se ne žene tako-me itak ne posluša,pa ,...pol je pa tako že večer
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 9.5.2008 23:21:10 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:20:38
|
|
|
|
hanna1
|
...grem še mojga malo sekirat na sedežno
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:23:47
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...grem še mojga malo sekirat na sedežno taj ga pa pametno posekiraj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:24:51
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci pa saj se lahk jutr oglasite popoldne,če mate cajt,bomo pri vrtu na sonču kofetkali ..dopoldne pelje moj fante v Jarenino,majo tekmo,pol pa morm še mami pelat kar mi naroči,pa malo ji počistit,pa malo jo skregat,da naj se ne žene tako-me itak ne posluša,pa ,...pol je pa tako že večer če ne pa v sredo popoldne če mate cajt,da kero rečemo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:40:06
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci če ne pa v sredo popoldne če mate cajt,da kero rečemo vela
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 23:42:46
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 6:53:30
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-zgublena HANA se je vrnilaaaaaaaaaa Berem da imate pestro doma Moj malček pa uživa v skokecu Drugač pa zgleda da so prošli tisti dani -ko se bomo še kaj lahko skup zmenle smo me v zooju zadnji cajt ujele
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 7:52:11
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: viator Dobro jutro, na hitro en pozdravček - potem pa v mesto šibamo - punce gledat. IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mateyka-Viator-no pol pa hitro na spoznavno kavico Ja to pa res. ja, v Bobi bar kak popoldan na kofi Super - to bi pa šlo. Jaz sem takoj za...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 7:55:23
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Ej, sej sva skoraj sosedi, , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno. A vzameta sabo v ZOO še eno iz sicer drugega konca Ljubljane (Trnovo) a tudi še kar blizu ZOO Veš, da...se moramo res zmenit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 11:37:11
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Hana - si me premamila. Sem se danes ošišala na kratko in počutim se kot nova. a reeeeees ,jes bi te pa rada videlaaaaaa -pa kolker sem vidla na drugem forumu,imaš že fajn poletno barvo-jes sto let ne spravim take skup Sem po naravi bolj temna in takoj dobim barvo. Poleti sem pa črna. V srednji šoli smo imeli v razredu Roma (eden izmed dobrih in imeli smo ga radi) in na slikah iz maturantskega izleta sem jaz bolj črna kot on... ) Sem šla včeraj malo prej v posteljo, ker sem bila zdelana od dveh malo bolj pestrih noči. Mislim, da je že skrajni čas, da malček dobi kak zobek. če bo šlo tako naprej b prej hodil kot grizel.... Hanna - vaši pa v Jarenini igrajo proti mojemu nečaku. On igra tam pri U-12. pravzaprav nevem, če že igra, ker po tisti operaciji na očesu (za veliko noč) je imel kar nekaj tednov prepoved treninga (zdravnik mu je prepovedal)
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 11:37:51
|
|
|
|
Duškica
|
Viator, KT in Mateyka, če se dobite na kavi, prosim fotoaparat v torbo...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 11:45:37
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Ej, sej sva skoraj sosedi, , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno. A vzameta sabo v ZOO še eno iz sicer drugega konca Ljubljane (Trnovo) a tudi še kar blizu ZOO Veš, da...se moramo res zmenit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 11:56:04
|
|
|
|
Duškica
|
Hanna - vidim te..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 12:20:45
|
|
|
|
lumpa6
|
živjo samo kot informacijo vam sporočam da če obiščete spletno stran h&m www.hm.com izbereš državo in tam rešite anketo vam podarijo bon v vrednosti 5€ res da ni ne vem kaj je pa to recimo ena cunca za veše nagajivčke pa če kakšni rata naj še meni pove kako izbereš državo da prideš do bona
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 17:36:58
|
|
|
|
mateyka
|
ja, mi smo pa pohajal po PST dans in je blo smo šli pol na kavo in eno makovo potico v mostec (tam pa res dobre potice in flancate delajo) evo fotk: prvo na PST in še v mostecu na kosilu/malici aja, na pohod smo šli s frendom in njegovim vnukom Jakobom. tamala ga je skoz hotla šlata, on ji je pa dudo hotu zviznit drugač pa sva se pogovarjala o zoo-ju in pravi da je res dobra ideja, ki smo se jo spomnile drugač pa - ja, ena kava v bobiju bi bla grem zdele mal počivat, sm tok zmatrana - ta voziček je en jajc in ga je ful težko manevrirat po rožniku. sm probala voziček od Jakoba in ni primerjave.. ehh..
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.5.2008 19:49:25 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 17:44:25
|
|
|
|
mateyka
|
pa če kakšni rata naj še meni pove kako izbereš državo da prideš do bona lumpa, ko klikneš - počakaj, da se ti država obarva rdeče in povečajo črke. šele potem klikni na izbrano državo. hmm, jaz pa ne najdem ankete
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 18:02:52
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem našla anketo in vse samo pol si moraš sam bon natisnit in ko sem zdaj drugič želela do bona da mi ga sprint -ne greeeeeeeeeeeeeeeee se sploh ne pokaže
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 18:04:08
|
|
|
|
Laubica
|
Joj našla sem ga Mateyka -anketa je takoj na 1. strani desno spodaj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 19:57:37
|
|
|
|
majrim
|
samo na hitro se vam javim,ker ne morem več.. ...Neža že tri dni nič ne je,samo pije...povrhu vsega ima zdaj spet vročino, teče iz nosa in ust...ravnokar je vse zbruhala in sem jo dala spat ...nimam pojma,kaj bi lahko blo ...v dežurni pravijo,da dokler pije ni nič narobe...ampak zdaj je vse vrgla ven..bomo vidli,kaj bo jutri ...ajde,mejte se še zame in slike,če pride do kakega srečanja
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 20:19:37
|
|
|
|
hanna1
|
Bogica Neža,pa kaj jo je zdaj zgrabilo-prej pa skoz zdrava-upam,da se čimprej pocajta mateyka,krasen sprehod je bil to,so res luštne slike--kako pa se kaj počutiš doma,a je še kaj tistega filinga-uvauu,doma sem,al si se že popolnoma navadila na Sever BOB se rešla anketo in sprintala bon brez problema,sam nevem,kako ga bom vnovčila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.5.2008 20:31:07
|
|
|
|
Duškica
|
Majrim - to je že druga Neža, ki ima težave. Vem za še eno, ki je mlajša od tvoje in ima že nekaj dni drisko. Čim prej se pozdravita.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
plavanjetjaShiikaali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke... da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!