Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.5.2008 22:13:16
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj vse spite -jaz grem tudi- noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.5.2008 22:30:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Kaj vse spite -jaz grem tudi- noč jaz pa čakam da se bo kera prikazala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 5:56:05
|
|
|
|
julci
|
Lepo jutro in še lepši dan želim vsem skupaj,pa dobro kavico-mjam jaz jo že pijem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 8:29:30
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro! Vse ste presahnile kot Cerkniško jezero. Se vidi, da je lepo vreme in smo vsi zunaj. Kaj bo šele ko bodo počitnice. Takrat smo mi od jutra do večera pri moji mami, ker ima bazen. Bom morala laptop poknit v torbo in nest zraven...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:08:16
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro-Julci zgleda da Hana nima časa in nebo nič z piknikom Lepo je zunaj zato nimamo več časa tukaj bit
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:11:05
|
|
|
|
dašabina
|
hojla, makala, zdaj sva pa isti čas gor včeraj sem bila potem cel dan zdoma in se mi sploh ni dalo pisat. Sem pa zelo vesela, da sem spoznala takšno simpatično konzervico, kot si ti . Verjamem, da bova še vozičkale, morava izkoristiti čas, zdaj, dokler si še doma. Lana pa je taka lepotička, tiste modre okice, jih kar ne morem pozabit. Hej, pa še slikat sva se pozabile, mi je potem kapnilo... Pa drugič...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:13:49
|
|
|
|
dašabina
|
Miha pošilja poljubček svoji novi prijateljici Lani
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:14:33
|
|
|
|
dašabina
|
čestitke novi mamici
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:14:49
|
|
|
|
makala
|
Hojla Dašabina. A veš da sem mela fotoaparat v avtu, pa sem ga šele doma zagledala. Če je blu pa tku lušnu, da sem na slikanje kar pozabila. Ja, pa drugič.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:17:22
|
|
|
|
makala
|
Tud Lana pošilja Mihatu veliiiikega slinastega lupčka.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 9:29:09
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, zgleda da je lepo vreme res strup za forum. Danes sem vstala šele ob 8.30 - me je Lara" častila" . Zdjele sva pojedli, pa se ven spravljava. Julci - ideja za piknik je super - jaz sem za. Lepo bi bilo ta konec Slovenije spoznat.. . Vikend bo pri nas športen - jutri tečeta starejši tek trojk - v sklopu prireditve Pohod ob žici - so ju v šoli prijavili - na 3 km. Po teku ima starejša karate tekmo v Postojni...hmm, bo akcija.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 11:49:38
|
|
|
|
mateyka
|
Vikend bo pri nas športen - jutri tečeta starejši tek trojk - v sklopu prireditve Pohod ob žici - so ju v šoli prijavili - na 3 km. kul mi bomo pa probal mal na pohod z vozičkom - da dobi inara svoj prvi štempelj začnemo na bajerju mal pred deveto, ki nam je najbližji. samo bomo vidli kako nam bo šlo, ker inara neki štrajka bit v vozičku predolg časa.. drugač pa juhu za PST pohod
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 12:58:25
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Vikend bo pri nas športen - jutri tečeta starejši tek trojk - v sklopu prireditve Pohod ob žici - so ju v šoli prijavili - na 3 km. kul mi bomo pa probal mal na pohod z vozičkom - da dobi inara svoj prvi štempelj začnemo na bajerju mal pred deveto, ki nam je najbližji. samo bomo vidli kako nam bo šlo, ker inara neki štrajka bit v vozičku predolg časa.. drugač pa juhu za PST pohod Ej, Mateyka, pol pa sva midve blizu doma - jaz se velikokrat po PST sprehajam, začnem tudi pri bajerju, pa do Viča, do Biotehniške, potem pa po klolesarski nazaj - mimo Zoo-ja. Sem bila danes v Kosezah, je že ful pohodnikov - v glavnem šolski otroci. Upam, da bo Inari luštno jutri...in da bo zdržala v vozičku.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 17:35:02
|
|
|
|
mateyka
|
Ej, Mateyka, pol pa sva midve blizu doma - jaz se velikokrat po PST sprehajam, začnem tudi pri bajerju, pa do Viča, do Biotehniške, potem pa po klolesarski nazaj - mimo Zoo-ja. oho mi smo zaenkrat doma pri kino šiška, kje pa vi? hmm, zoo - to bi blo pa fino enkrat kmal obiskat; po moje je tamalim to uuuaaauuu
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 17:54:05
|
|
|
|
viator
|
Ej, sej sva skoraj sosedi, , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 18:01:59
|
|
|
|
Laubica
|
Mateyka-Viator-no pol pa hitro na spoznavno kavico
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 19:03:31
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mateyka-Viator-no pol pa hitro na spoznavno kavico Ja to pa res. Natasaom - poslalasem pomanjšane slike - končno
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 20:30:19
|
|
|
|
Laubica
|
Ja kaj HANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SI SE NAM ODPOVEDALA KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 21:04:56
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Mateyka-Viator-no pol pa hitro na spoznavno kavico Ja to pa res. ja, v Bobi bar kak popoldan na kofi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 21:23:34
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Ej, sej sva skoraj sosedi, , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno. A vzameta sabo v ZOO še eno iz sicer drugega konca Ljubljane (Trnovo) a tudi še kar blizu ZOO
< Sporočilo je popravil KT -- 9.5.2008 21:24:09 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 21:41:37
|
|
|
|
natasaom
|
Natasaom - poslalasem pomanjšane slike - končno hvala ti! jest sem tolk zmatrana,da grem sam spat..jutr gremo na razgledni stolp in nas ne bo cel dan doma. mal sva urejala okolico..sosedje se nama pa v glavo režijo..pa pankrt ovitke od bonbonov po tleh meče..aj,jajaj sem tečna no,punce dobr čvekejte,jest grem res kar spat.nočko
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:14:09
|
|
|
|
hanna1
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:15:13
|
|
|
|
hanna1
|
aha,to pa je prjelo,baraba zagamana od računalnika-sem pozabla kopirat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:17:32
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Štrajkaš, ali se jeziš??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.5.2008 22:17:37
|
|
|
|
hanna1
|
Pa zakaj se mi to vedno sam takrat nardi,ko po dolgem času pozabim.......buuuuuu,sem jezna,pa vse sem zdiktirala,kaj sem počela..na kratko...lovimo sonček,vrt vabi,Hana mi jih špila,kakor se okrog obrnem,je ziher kaj narobe,....v glavnem..pomlad je tuuuuuu
|
poletne počitniceLelly28 RRKje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice? v tujini (
28%)
v Sloveniji (
28%)
doma (
44%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!