Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.4.2008 23:00:43
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.4.2008 23:07:39
|
|
|
|
julci
|
No dokler jaz vse preberem je pa že pa-pa Neli lepo da ste boljš,sam tidohtarjiga pa včasih pluneje s teminavodili.Boga Nataša je mogla pa lakat. Pri Zali sicer ni blo problema če je kdaj flašo dobla,vempa da nekateri dojeni otroci zavračajo vse. Stephany pa saj sem vedla da jetvojKlemenfant od fare,je prenesel čisto po moško za Klemena.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 11.4.2008 23:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 10:07:05
|
|
|
|
hanna1
|
Dober dan Kavico spili,eni so že malicali,zdej pa višek odlagajo v plenico-zgleda -sva že probali tud kakija lovit v kahlo,pa sva sam enkrat uspeli,drgač pa kr zadrži pol in pol se tako trdo pokaka,bova še malo počakali-lulanje pa že uspeva tu in tam . Je dans ponoč kar naprej vreščala in iskala dudo in ko sem nazadnje ji vtaknila jo-preden sem jo sploh našla v postelji-sem začela mislit ( ),kaj pa če ji je vroče,ker je v spalni vreči in tako čist tanko dekico čez,sem jo odgrnila,pol je blo pa v redu,ker se zgleda ni premetovala...mati,mati,kak sem tupa,da rabim z lajtnge najprej stopit...to so ti izkušnje .... ......lep dan želim,no.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 10:37:36
|
|
|
|
hanna1
|
...kaj imate vse lepo vreme.. ...no sej pri nas pogrmenju in nalivu že bolje kaže,sem optimist,da bo še mogoče malo sončka ...naš bogi stroj pa pereeee.....in pereeeee.... -gora perila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 12:36:10
|
|
|
|
julci
|
Dan Zame tako klavern,za mojga pa še bolj.Je ponoči bil v službi in je mel delovno nesrečo,tako da je v bolnici na opazovanju.Ga je ketna udarla po čeljusti in licu,tk da je cel zatečen.Ne vejo a mu bojo delali drenažo,zjutr so ga pa non stop slikali,ker so se bali notranje krvavitve.sem mislila da se mi bo zmešalo,ko me je klical.Hvala bogu je mel angela varuha ob strani,ker bi se lahko končalo tud tragično.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 12:49:30
|
|
|
|
hanna1
|
julci ljubi bog,da ima tako smolo,sam,da bi se vse v redu končalo !!!Pa v železarni je že prišlo tud do kar tragičnih nesreč,ko vidijo,kaj se lahko zgodi,pa ne poskrbijo za malo boljšo varnost Sam,da bi bilo vse v redu in da ne bi bilo krvavitve-držim fige za vas in ,da bo čim prej okreval
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 12:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj Julči!!! Kaj pa njegovi zobje?? Javi nam, ko bo kaj novega.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 17:29:38
|
|
|
|
viator
|
živjo punce, pri nas lije...tako da smo not. Joj Julci... upam, da je mož že doma...in da ni nič hujšega. Kak strah si mogla prestat - pesti držim, da bo vse OK. Pa mal ga pocartaj reveža.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 17:39:01
|
|
|
|
viator
|
Laubica glede vozičkov - jaz poznam samo Pega - ga imam - pa sem zelo zadovoljna. Ima pa prav Duska - e-bay je res za pogledat, ker se dobi kaj ugodnega. Tudi moja prijateljica je prava ekspertka za kupovanje tam gor...kupila je že vse živo, med drugim tudi voziček zelo ugodno - mislim da je bil traxx. tuki tudi prodajajo pega, mogoče je tvoj model še mal cenejši.. KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 20:59:46 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:07:38
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ojoj Julči!!! Kaj pa njegovi zobje?? Javi nam, ko bo kaj novega. Duška kot so povedali so mu prav oni preprečli hudo poškodbo čeljustnega dna,so pa storili žalosten konc.Tkda morem poklicat v MB,da vidim kaj bo zobozdravnica rekla.Sam to je še najmanj.Je pa ostal na opazovanju,ker ma levi strani obraza veliko oteklino,ker če se ne bo manjšala bojo nardili drenažo,zaradi podkožne krvavitve.Tk da upamo da ne bo treba rezat.je pa veriga zgrešla za 3 centimetre oko.e je pa prej klical in vprašal,če so me iz službe klicali,da se je poškodoval.Nihče ni bil niti tolko,da bi me poklical.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:19:35
|
|
|
|
natasaom
|
julči sam da ni kej hujšga..v službi jih je pa treba mal okurcat .
< Sporočilo je popravil natasaom -- 12.4.2008 19:21:31 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:20:48
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom julči sam da ni kej hujšga Ja Nataša hvala bogu,je mel zgleda angela varuha zravn sebe.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:26:36
|
|
|
|
natasaom
|
a je že doma
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:28:56
|
|
|
|
natasaom
|
sem že prebrala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:31:43
|
|
|
|
julci
|
Sva z Zalo same doma pa nama je malo dolg cajt
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 19:33:42
|
|
|
|
natasaom
|
bogica ..sej ne vem kaj naj ti rečem da te v dobro voljo spravim..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 20:33:58
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: Laubica http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175620 Tile vozički so zdaj bolj v ožjem izboru moram jih videt v živo ker me zanima kateri ima najboljša kolesa ali kera te vozičke pozna -zadnjega vem da ima Duška Laubica! Jest preko E-BAYA zadnjič kupila podobnega Haucka s tem, da je trikolesnik (gume za napumpat) in sem s poštnino vred dala 113,85 EUR. Lonib preko kerega Nemškega ali Avstriskega -mi še nikoli nismo tak kupovali IZVIRNO SPOROČILO: julci Dan Zame tako klavern,za mojga pa še bolj.Je ponoči bil v službi in je mel delovno nesrečo,tako da je v bolnici na opazovanju.Ga je ketna udarla po čeljusti in licu,tk da je cel zatečen.Ne vejo a mu bojo delali drenažo,zjutr so ga pa non stop slikali,ker so se bali notranje krvavitve.sem mislila da se mi bo zmešalo,ko me je klical.Hvala bogu je mel angela varuha ob strani,ker bi se lahko končalo tud tragično. Ojej JULCI-Upam da bo hitro vredu revežKaj pa njegovi zobje?? Javi nam, ko bo kaj novega. Ja to sem tudi jaz prvo pomislila Duška kot so povedali so mu prav oni preprečli hudo poškodbo čeljustnega dna,so pa storili žalosten konc.Tkda morem poklicat v MB,da vidim kaj bo zobozdravnica rekla.Sam to je še najmanj.Je pa ostal na opazovanju,ker ma levi strani obraza veliko oteklino,ker če se ne bo manjšala bojo nardili drenažo,zaradi podkožne krvavitve.Tk da upamo da ne bo treba rezat.je pa veriga zgrešla za 3 centimetre oko.e je pa prej klical in vprašal,če so me iz službe klicali,da se je poškodoval.Nihče ni bil niti tolko,da bi me poklical. Kaj -barabe -jaz bi jih že poklicala in povedala svoje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 20:35:31
|
|
|
|
Laubica
|
Viator -hvala za nasvet Jaz sem pa fejst zbolela mam 38.5 vročine in mali je ful prehlajen tak da se nimamo nič lepo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 20:41:55
|
|
|
|
Laubica
|
JULCI bom mislila nate in moža zdaj pa grem spat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 20:42:24
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Dan Zame tako klavern,za mojga pa še bolj.Je ponoči bil v službi in je mel delovno nesrečo,tako da je v bolnici na opazovanju.Ga je ketna udarla po čeljusti in licu,tk da je cel zatečen.Ne vejo a mu bojo delali drenažo,zjutr so ga pa non stop slikali,ker so se bali notranje krvavitve.sem mislila da se mi bo zmešalo,ko me je klical.Hvala bogu je mel angela varuha ob strani,ker bi se lahko končalo tud tragično.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 20:43:10
|
|
|
|
dašabina
|
Julči pocajtajte se... Pri nas pa imamo jutri familjarno praznovanje, saj smo ženski del v enem tednu napolnile 55 let (35+11+9).. zdaj pečem torto otrok pa noče spat, grrrr.....Uh, je že Maša tu, hvala ti sonce moje.. Lepo nočko...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 20:43:38
|
|
|
|
dašabina
|
Laubica pozdravte se...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:11:40
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Sva z Zalo same doma pa nama je malo dolg cajt ,da le ni bilo hujšega...a zdaj je še v bolnci
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:12:38
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Dan Zame tako klavern,za mojga pa še bolj.Je ponoči bil v službi in je mel delovno nesrečo,tako da je v bolnici na opazovanju.Ga je ketna udarla po čeljusti in licu,tk da je cel zatečen.Ne vejo a mu bojo delali drenažo,zjutr so ga pa non stop slikali,ker so se bali notranje krvavitve.sem mislila da se mi bo zmešalo,ko me je klical.Hvala bogu je mel angela varuha ob strani,ker bi se lahko končalo tud tragično. groza. čimprejšne okrevanje mu želim
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?