|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
2.5.2008 23:09:18   
julci
Vidim da vas je vreme utrudlo,Hano pa vrevarjiuser posted image da že vse spite.jaz pa samevamuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.5.2008 7:47:02   
dodi
user posted image

Dobro jutro-kako ste kaj?
Mi smo dobro in komaj čakam na popoldanski obisk,ker pride ena,s katero sva skupaj čakali v lJ. PORODNIŠNICI NA ODDELKU e-SAMO DA JE ONA POTEM RODILA PRED MENOJ,nedonošenko v 27 tednu in mala je prava borka...midve sva pa ostali na vezi in komaj,komaj čakam,da jih vidim...

No pa še to si preberite-sem pa jezna ko user posted image -ma ko bi vsaj bilo res-saj potem ne bi zatajila,ker še nikoli nisem...jao a imajo eni časa....
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4720914

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.5.2008 9:10:13   
natasaom
dodi-ne se sekirat-eni pač živijo od tega,da lahko druge obirajo.sej veš-če se ukvarjaš z drugimi problemi,se ti s svojimi ni treba..jest si nebi preveč k srcu gnala

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.5.2008 10:16:50   
Laubica
Dodi-napiši-JA samo ne vem še kdajuser posted image kaj jih user posted image briga

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.5.2008 10:22:31   
Laubica
JULCI-HANA-kaj so to vrevarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NELI-naš je tudi pikast od vode -vse ga takoooooo srbi-NIKOLI VEČ V BAZENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogec mali si je celo glavico pokrampal do krvi taka sila mu je včeraj bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ga pol zvečer namakala v kopeli da se je malo umirlo,danes še ma pikice samo krampa se ne več takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.5.2008 10:25:46   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

dodi-ne se sekirat-eni pač živijo od tega,da lahko druge obirajo.sej veš-če se ukvarjaš z drugimi problemi,se ti s svojimi ni treba..jest si nebi preveč k srcu gnala
Dodi tk ko ti je Nataša napisala,se čist strinjam.Saj veš kaj pravijo če bi favšija gorela,bi pol Slovenije blo v pepelu.Na žalost je tk,da eni nimajo kaj bolj pametnega za počet.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.5.2008 10:29:37   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

JULCI-HANA-kaj so to vrevarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Po slovensko se mu reče tudi bramor,ti pa naredi ogromno škode na vrtu.Letos je mel milo zimo,zdaj pa že kaže zobe.
NELI-naš je tudi pikast od vode -vse ga takoooooo srbi-NIKOLI VEČ V BAZENuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogec mali si je celo glavico pokrampal do krvi taka sila mu je včeraj bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem ga pol zvečer namakala v kopeli da se je malo umirlo,danes še ma pikice samo krampa se ne več takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Laubica pol je pa zgleda alergičen na klor.Ti sromak.Upam da je žekaj boljš,če ne ga pelji k dežurnemu.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.5.2008 10:34:06   
Laubica
Bramor-je to kot voluhar,krtuser posted image user posted image user posted image
Je danes boljše -HVALA BOGU user posted image revček se mi je včeraj takoooooooooooooooooooooooo zasmilil da sem se zaklela NIKOLI VEČ V BAZENuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.5.2008 10:40:08   
julci
evo malo naravoslovja

So velike in čokate žuželke z močnim zunanjim skeletom, ki jih najlaže prepoznamo po sprednjih nogah, katerih tibije so zelo razširjene in spominjajo na lopate, katerih površino dodatno povečujejo hitinasti zobci. Zadnje noge niso prilagojene za skakanje. Njihovo telo je povsem prilagojeno življenju pod zemljo. Za razliko od ostalih dolgotipalčnic imajo slabo razvite sestavljene oči in majhna krila, s katerimi lahko letijo le redke vrste (največkrat le samice). Njihovo telo je v celoti poraščeno z drobnimi dlačicami, ki odbijajo vodo. Močan oklep glave uporabljajo za utrjevanje sten rova med kopanjem. Oglašajo se samo samci; njihov napev je podoben napevom drugih kobilic, z nekoliko nižjim tonom zaradi večjega telesa. Proizvajajo ga s stridulacijo - drgnjenjem zobcev na zadnjih nogah ob rob sprednjih kril. Njihovi slušni organi se nahajajo na tibijah sprednjih nog in so natančno uglašeni s frekvenco samčevega napeva. v območjih z zmernim podnebjem se parijo pozno spomladi do začetka junija. V tem času zlezejo na površje, nato pa samice poletijo proti samcem, ki jih kličejo s »svatbenim« napevom. Parijo se pod zemljo, samica po tistem izleže med 100 in 1000 rumenkastih jajčec v podzemno kamrico, ki jo je izkopal samec. Samice nekaterih vrst branijo zarod. Na koncu zadka je par dolgih cerkov, občutljivih na dotik in gibanje zraka. Kadar jih kaj vzdraži, spustijo bramorji iz žlez na zadku lepljiv obrambni izloček. Ličinke se izležejo po približno tednu dni; so belkaste barve, sicer pa podobne odraslim živalim. Odvisno od vrste se levijo šest- do desetkrat preden odrastejo, z vsako levitvijo so večje in bolj podobne odraslim. Prezimijo še kot ličinke, dokončno se preobrazijo poleti naslednje leto. Pred tem zapustijo bivališče in si poiščejo novega; premikajo se hitreje kot odrasle živali, saj ohranijo sposobnost skakanja. Spolno dozorijo šele dve leti po izvalitvi, nakar živijo še okoli enega leta.user posted image zgleda pa tk podobno čričku

Če maš vrt tibo prav prišlouser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
3.5.2008 11:01:38   
Laubica
Aha-hvala,nimam pa vrtauser posted image moram it kuhat baj

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
3.5.2008 15:10:00   
Laubica
KT-NAJLEPŠA HVALA ZADNJIČ ZA INFORMACIJO  ZA RUTARJA -SMO DOBILI ZELO DOBER SENČNIK ZA SAMO 12€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
3.5.2008 15:11:30   
Laubica
Kje ste vsi-jaz sem delala zdaj pa samevam tukaj in doma-je mali šel na jugijo turnir -kot vsako soboto ,mož pa na piknikuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
3.5.2008 17:46:43   
mateyka
joj laubica user posted image po moje je res klor tisti user posted image mogoče je bolj da se kopa v morju. bazeni so itak bolj tko, vse živo se not kopa in nikol ne veš kva folk ma k not skače. pa lulajo itak not user posted image boste več na morje hodil in se vsaj fino mel user posted image
našo smo pa pelal na metelkovo pokazat, če je vse ok (ker je brez glasa - namesto cviljenja hrešči iz nje user posted image ) in ma virozo. je šla v glro in glasilke in zato je taka k je. sam je pa huda cmerica in skoz mora bit pr men - in to jo moram nosit (če sedim je jok) user posted image me tok roke in hrbet bolita, pa še nič ne morem narest k jo skoz sam crkljam. se mi zdi, da jo je ta viroza, pa še to da je tuki in so ji vsi novi, pa očija ni - da jo je to mal namešal in mogoče se boji da bom še jest "šla". kva pa vem.. bogi pišek mali, je čist zaskrbljena v uni svoji mali glavci.. user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
3.5.2008 20:03:05   
Laubica
tuki in so ji vsi novi, pa očija ni - da jo je to mal namešal in mogoče se boji da bom še jest "šla". kva pa vem.. bogi pišek mali, je čist zaskrbljena v uni svoji mali glavci..
Točno to je -veš vse ji je tuje, novo -pa atija pogreša,bogica mala vidve se kar cartajta in cartajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja- sem zaključla z bazeni,na morje pa itak radi gremo in če je možnost 2 ali 3 x letno

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
3.5.2008 20:45:49   
natasaom
jugijo turnir
  kaj je to??user posted image

mateyka res sta bogice.pa sej je bila že brez vročine--bogi otrok,sej ne vemo kaj se plete v njihovih glavicah...no,ja hana že pove user posted image
danes je rekla atiju,če bo kavo..ne,ljubica..je reku.
hana pa njemu -jest sem gospa- user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
3.5.2008 20:47:16   
natasaom
aja zaradi bazenov sem jaz imela polno roko turov.pa po nogah ene par.zato mene bazeni ne vidijo več

aja2  danes sem si po vampu zlila vrelo župo.kura trapastauser posted image

< Sporočilo je popravil natasaom -- 3.5.2008 20:48:19 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
3.5.2008 20:59:18   
mateyka
mal za nasmejat user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=CG2T7upUVAk&NR=1
drugač pa si morte pogledat monsters inc (če še niste seveda) user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
3.5.2008 21:24:17   
majrim
da vas pozdravim po vsem tem pohajanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak kar paše,sploh če pomislim, da so to zadnji vzdihljajiuser posted image
mateyka..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
laubica...kaj na bazenu ste staknili izpuščaje al kaj??...sem bolj na hitro prebralauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
4.5.2008 9:49:36   
julci
jutro,pa ne da sem prvauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
4.5.2008 12:59:10   
julci
Kje pa ste danes vse čvekice.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
4.5.2008 13:31:43   
natasaom
user posted image  tukejuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
4.5.2008 16:14:20   
julci

user posted image  tukejuser posted image
Hvalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
4.5.2008 16:15:13   
natasaom
midva vrt rihtava..a se vidmo 10.??

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
4.5.2008 16:15:47   
julci
Čakam obisk,pride Zalina botrca s familijouser posted image da bomo kero rekli.Do zdaj sem mela pa delodiš-beri čiščenjeuser posted image user posted image pa mi ga je glih zdaj zmanjkalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
4.5.2008 16:17:27   
julci

midva vrt rihtava..a se vidmo 10.??
če bo lepo vreme je skor zagotovo,razen če ne bomo delaliuser posted image .mogoče si še premislijo.Mjo pri bratu v vojašnici dan odprtih vrat,pase zna zgodit,da bomo prišli v vaše konce.

Jaz sem pa včeraj v glavnem skor vse grede nafilala.pa rožice okoli vrtička.user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 4.5.2008 16:18:20 >

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

carski rez
v3sn4

Za kateri carski rez bi se ve odlocile, oz. ali ste se ze odlocile!?

spinalni blok (36%)

splosna anestezija (64%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!