Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:35:05
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hojla Julci hojla a me že kaj pogrešate v totem Mariboru Pa veš da sem te ravno hotla vprašat -če prideš kaj k nam ko bo možek zaklučo z bolniško Fino -da se po dolgem času vidimo sam bova hodla samo popoldne,če si boš lahko kaj zamenjala al pa fraj vzela.Zdaj bojo itak dolgi dnevi.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:35:51
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Hojla Julci hojla a me že kaj pogrešate v totem Mariboru Pa veš da sem te ravno hotla vprašat -če prideš kaj k nam ko bo možek zaklučo z bolniško Fino -da se po dolgem času vidimo sam bova hodla samo popoldne,če si boš lahko kaj zamenjala al pa fraj vzela.Zdaj bojo itak dolgi dnevi. JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJ -NIČ NE BOM OBLJUBILA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:36:28
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator je nekam šla o sem pozabla. ja emšo me daje v kristusovih letih Kaj si prej jamrala -da je tvoj tečen-mu je tudi sigurno tečno ko je skozi doma saj pomoje tud koma čaka da gre delat.Sam ko bojo pa od konca maja 2 meseca doma.Ga bo treba zaposlit-nev druge
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:37:57
|
|
|
|
julci
|
JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJ -NIČ NE BOM OBLJUBILA ker na žalost že delam,pa ne morem vsak teden met dopust,ker je to zelo mali kolektiv in če res ni kaj nujnega težko dobiš dopust.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:38:13
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator je nekam šla o sem pozabla. ja emšo me daje v kristusovih letih Kaj si prej jamrala -da je tvoj tečen-mu je tudi sigurno tečno ko je skozi doma saj pomoje tud koma čaka da gre delat.Sam ko bojo pa od konca maja 2 meseca doma.Ga bo treba zaposlit-nev druge Ga lahko daš meni v najem-ker rad čisti in bo pri meni čistil
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:39:36
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJ -NIČ NE BOM OBLJUBILA ker na žalost že delam,pa ne morem vsak teden met dopust,ker je to zelo mali kolektiv in če res ni kaj nujnega težko dobiš dopust. Pa veš da sem pozabla da že delaš-ja sej razumen da drugače ne gre,jaz bom pa z 1. avgustom redno začela
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:43:35
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJ -NIČ NE BOM OBLJUBILA ker na žalost že delam,pa ne morem vsak teden met dopust,ker je to zelo mali kolektiv in če res ni kaj nujnega težko dobiš dopust. Pa veš da sem pozabla da že delaš-ja sej razumen da drugače ne gre,jaz bom pa z 1. avgustom redno začela Kak boš mela pa pol delovni čas.če ni skrivnost
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:49:03
|
|
|
|
julci
|
Ja nč grem v pančevo,če bote kaj čvekale pa se zjutraj pri kaviciberemo,da nev navada dol prišla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:49:52
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci JOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ ZAKAJJJJJJJJJJJJJJJJ -NIČ NE BOM OBLJUBILA ker na žalost že delam,pa ne morem vsak teden met dopust,ker je to zelo mali kolektiv in če res ni kaj nujnega težko dobiš dopust. Pa veš da sem pozabla da že delaš-ja sej razumen da drugače ne gre,jaz bom pa z 1. avgustom redno začela Kak boš mela pa pol delovni čas.če ni skrivnost En dan zjutraj en dan popldan-lahko noč jat tudi grem spat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 21:59:09
|
|
|
|
mateyka
|
o bela cesta, a Neža že hod al kaj? matr je moja en lenušček. se po riti drajsa in niti na kolena noče, kaj šele hodit.. kva ste hitri, mi smo pa še vedno tkole na riti pa sva oba z možem hit shodila kot dojenčka - kva se neki pol obira?..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.5.2008 22:10:21
|
|
|
|
Duškica
|
Ojla! Jaz sem tudi tukaj. Vas pa nisem še nič brala za nazaj. sem ostala nekje pri 50. strani, ko smo šli,.... Si bom jutri vzela čas. Prazniki so minili prehitro, razen enega dneva, pa smo imeli samo sonce in toplo. Sem se pa na meji spomnila na Viator, ker je bil na kontejneru napis Viator - Vektor.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 6:02:03
|
|
|
|
julci
|
Danes ja pa za naju s Hano in najini deklici ZALO in HANO poseben dan.Pred 11 meseci sta prijokali na svet. Za najina ušesa bilnajlepši je zvok, ko prvič po rojstvu je nama zajokal otrok. Srce materinsko je sreča objela ko prvič sva hčerkici svoji objele. Teh čustev opisati nihče ne zna, ker le v dnu srca se čutiti jih da.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 6:04:37
|
|
|
|
julci
|
o bela cesta, a Neža že hod al kaj? matr je moja en lenušček. se po riti drajsa in niti na kolena noče, kaj šele hodit.. kva ste hitri, mi smo pa še vedno tkole na riti pa sva oba z možem hit shodila kot dojenčka - kva se neki pol obira?.. Mateyka Inara ve da bo noge še celo življenje nucala,zato jihpa zdaj špara. Duškica dobrodošla nazaj,super da ste meli lepo vreme. Tk zdaj jo pa šibam proti Mislinji
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 7:50:01
|
|
|
|
KT
|
ZALA & HANA vse najlepše - še malo pa bosta upihnili svojo prvo svečko!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 7:50:13
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka o bela cesta, a Neža že hod al kaj? matr je moja en lenušček. se po riti drajsa in niti na kolena noče, kaj šele hodit.. kva ste hitri, mi smo pa še vedno tkole na riti ... pa sva oba z možem hit shodila kot dojenčka - kva se neki pol obira?.. mateyka se ni prav dosti za sekirat, naša "Nadia Comaneci" se tudi ne premakne s svoje riti Zadnjič so v RA prijavili, da je ogromno odvisno tudi od karakterja dojenčka in kot že rečeno naš mali Buda samo sedi in se vsem po vrsti smeji.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 8:25:17
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro DUŠKICA TUDI TUKAJ DOBRODOŠLA NAZAJJJJJJJ MATEYKA-nič se ne sekiraj ko bo zalaufala boš pa jamrala kako jo moraš lovit-ona te še zdaj špara malo ZALA IN HANA-ČESTITKE ZA 11.M MAMICAM PA SEVEDA TUDI VSE LEPO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 8:44:57
|
|
|
|
Duškica
|
HANA & ZALA - ČESTITKE še od nas!! Mateyka - moja dva večja sta shodila šele s 14. meseci. Za tega pa še ne vemo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 9:20:07
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Danes ja pa za naju s Hano in najini deklici ZALO in HANO poseben dan.Pred 11 meseci sta prijokali na svet. Za najina ušesa bilnajlepši je zvok, ko prvič po rojstvu je nama zajokal otrok. Srce materinsko je sreča objela ko prvič sva hčerkici svoji objele. Teh čustev opisati nihče ne zna, ker le v dnu srca se čutiti jih da. julci,to si pa tako lepo napisala,da mam kr cmok,čeprav nisem čist prepričana,da ni mogoče od tega,ker me Hana že celo jutro gnjavi in kriči in čist nč ji ne paše ,pa kljub temu pošiljava Zali in mamici julci en velik
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 9:25:45
|
|
|
|
hanna1
|
mateyka,bravo,ti pa najdeš malo popestritve za ta deževen dan ,pa kolk je tvoja Inara luštna Duškica,dobrodošla nazaj v totem Maribori Hvala vsem za čestitke z Hano misliva na vas in odštevava dneve Vam grem skuhat eno dobro ,ker sem je tud sama potrebna
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 5.5.2008 9:27:05 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 9:46:42
|
|
|
|
Duškica
|
Ta kava pa je res dobra..... Kaj delate v tem vremenu (tiste, ki ste doma)??
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 10:23:19
|
|
|
|
Duškica
|
Kje ste vse??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 10:34:39
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Kje ste vse?? jaz sem tu-zdaj sem Hani pripravila sadno malco,ko se zbudi,pa h kosilu se morm spravit,sam še ne vem kaj ,ob enih mam pa zobarja-dobim krono in se znebim dnarja ---pa gledam v tih deževen dan
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 10:39:47
|
|
|
|
viator
|
Živjo punce, pa smo nazaj....prišli smo včeraj pozno, malo čez 23.00. Bilo je luštno...vroče...super. Mala se je kar obnesla, čeprav me je bilo malo strah, kako bo prenesla tole vse skupaj... Rukzak smo precej uporabljali...se res obnese. Evo toliko, zdej moramo pa jest...pa mal razpakirat...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.5.2008 10:43:22
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica HANA & ZALA - ČESTITKE še od nas!! Od nas tudi!!!!
|
|
|
ime za punčko s1o2kako naj dam ime hčerkitia (
35%)
lara (
65%)
Število vseh glasov: 513Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!