Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.5.2008 21:53:31
|
|
|
|
hanna1
|
jaz sem pa ,zdaj sem pa čist ,morda tud zato ker sem eno spila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.5.2008 21:55:31
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka julci vaaaaaauuuuuu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.5.2008 21:57:50
|
|
|
|
stephany
|
Klemen še vedno malo smrka in kašlja, drugače pa je zeeelo živahen. Včeraj je že začel malo jesti, ampak res malo. No ja, bo že. Še vedno ima malo zaloge... Mi smo bili danes kar doma. Sem se pa spomnila na lanski prvi maj, ko sem morala na CTG v Celjsko porodnišnico. Mateyka - kres, katerega sliko si prilepila, sva šla pa z mojim lani gledat. Komaj sem lezla v hrib z mojim velikim trebuhom...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.5.2008 22:05:47
|
|
|
|
dodi
|
Jaz sem tud čist avt-pa ne od pijače...ampak od vode,ker sem imela vodni dan....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.5.2008 22:23:56
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka julci Mateyka tale je pa sam balonček mu je na poti
< Sporočilo je popravil julci -- 1.5.2008 22:26:30 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 1.5.2008 22:25:46
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 jaz sem pa ,zdaj sem pa čist ,morda tud zato ker sem eno spila Ne vem a si plesala al te je nosilo od piva
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 7:03:20
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 jaz sem pa ,zdaj sem pa čist ,morda tud zato ker sem eno spila Ne vem a si plesala al te je nosilo od piva joj,kako sem jes čist brez kondicije,me čist vse boli ,so pa špilali Mambo kingsi in je bila kr dobra gavda. stephany,sam da Klemen malo bolje,ste se pa bolj cartali,če ste bili doma,no sej mi smo tud bili
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 2.5.2008 7:05:12 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 7:04:25
|
|
|
|
Laubica
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 7:11:46
|
|
|
|
Laubica
|
DRAGA JULCI-VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TI ŽELIM čeprav z zamudo je pa iz srca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 7:22:29
|
|
|
|
Laubica
|
Mi smo včeraj bili v Čatežu-3X-To pomeni-1. ZADNJIČ IN NIKOLI VEČ gužva taka kot v mravljišču,dreke ven z mrežico pobirajo,kopajo se taki ki imajo vneto kožo po celem telesu ,prostora ni da bi se vsedo ,kaj šele vlegel,pa še dalečččččččččč nam je JULCI UPAM DA SI LEPOOOOOOOOOOO PRAZNOVALA HANA berem da je No lepo da ste uživale-pa Mateyka kakšno lepo slikco ti je poslala-mislim da če bi kaj takega živega pod okno prišlo namesto godbe -bi Julci bolj pasalo(meni tudi)
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 8:05:10
|
|
|
|
mateyka
|
uhh, danes pa nimamo vročine sam nima pa dans nobenih pik po telesu.. vse zgleda bp. kva je pa to pol blo? zobki? sam nč ne vidm kej novga.. in ne moremo jest tega sirupa - tok jo je napenjal in črvičil k v lajfu ne. ful je prdela in joookala tok jo je bolel. to pa nimam smisla. bomo kr svečke moral furat, ni druge. a kdo hoče sirup k nam je ostal? še vedno pa je bil žur ponoč in nismo lepo spali kot znamo. no, čez par dni bo verjetno že boljš in mama ne bo več zombi dobro juto pikapolonice - kava je spita in mama more na tlako
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 8:08:35
|
|
|
|
Laubica
|
Super samo da ste boljše dfc g f bh jkk k jmm m mk evo to je pa sin pisal
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 8:10:57
|
|
|
|
natasaom
|
dobro jutro!!!! mi smo rud že dolgo pokonc..mateyka ker ste brez vročine...zdej bodo sončni dnevi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 9:55:17
|
|
|
|
mateyka
|
ja, prav oddahnila sem si, ker se mi res ne bi dal klicat metelkovo in it tja s taxijem itd. + še sekiraš se a bo vse ok.. raj ne bi, hvala ma pa ene mini pikce okol čela, sm jih šele zdej opazla - sam po moje to niso une pikce od KT in majrim, ker drugje jih nima (zaenkrat). bomo vidli kaj bo s tem. drugače pa vsem en k ste ble tok fajn in mi mal pomagale pri "virtualnem zdravljenju"
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 10:42:13
|
|
|
|
natasaom
|
lahko,da ima samo suho kožo..pa sprememba za maliko je tud ogromna..namaži jo z bepantenom.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 10:59:22
|
|
|
|
julci
|
Jutro za Inaro da je odgnala vročino. Laubica Mi smo bli samo 1x v Čatežu,pa nismo bli preveč zadovoljni z notranjimi bazeni.Je premalo vse skupaj.Mi smo potem hodili v predsezoni-konec maja -začetek junija-v Olimje in smo se meli super.Toplice med prazniki pa so zgrešen dopust,ker je taj preveč folka pa nimaš nič od njih. Hana kje pa ste meli Mambi kingse če bi to vedla bi se ti pridružla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 13:43:08
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana kje pa ste meli Mambi kingse če bi to vedla bi se ti pridružla kar pod oknom-na stadionu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 14:22:35
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Hana kje pa ste meli Mambi kingse če bi to vedla bi se ti pridružla kar pod oknom-na stadionu pa nis mogla povedat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 14:23:17
|
|
|
|
julci
|
Grem na vrt malo migat,ker samo se ne bo kaj v zemlo dalo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 14:34:05
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Grem na vrt malo migat,ker samo se ne bo kaj v zemlo dalo no,midve sva se spočile,zdej pa naprej na vrt-če me bo hana pustila,ker hoče ne kolo..nelli a nisi ti na morju?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 14:48:37
|
|
|
|
neli99
|
natasaom jst sem kar doma. sem ugotovila da sama z obema ne grem, bo prehuda. joj laubica ... jst sm pa še mal mislila da bi mi tut kej šli pred poletjem v čatežke. pa smo mel že lani slabo izkušnjo, peter je bil čist pikast od tiste vode, čet par dni je pa pridelal norice. ... zdej pa ko še tiste drekce omenjaš ... ... me je pa vse minilo. mi smo kar doma. smo otvoril sezono: pred hišo smo postavili klop in imeli zunaj kosilo ... pa celo dopoldne smo bli zunaj, pa mala je spala v vozu ... to sem čakala že par mesecev tko da sem tok vesela zdej grem pa počivat ... mata oba hkrati popoldansko spanje, to je za izkoristit. ... sem pa lih zdej razmišljala, da se bo zdaj začelo: zdaj bo mel pa skoraj vsak teden en malček 1. RD ... Klemen, Vida, Vilma, pol pa že Hana pa Zala ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 15:01:16
|
|
|
|
neli99
|
še ta čvek vam moram povedat .... dva dni nazaj je rodila ena moja prijateljica. so se ji začeli popadki in ko je prišla v lj porodnišnico v sprejemno je bila že tako odprta da je rekla una babica v sprejemni: gospa mi bomo pa kar rodili. in je v 10 min rodila ... in to sredi noči, ob pol 1h zjutraj. mata doma še malčico staro 20mes, pa sta jo kar zbudila in napokala v avto in šla rodit. on ni mislil bit zraven, je samo pred sprejemno čakal obleko ... je mislil da to kar sliši je samo mal trening za veliki finale ... pol pa pripeljejo ven njo in dojenčka ... kot v kakem filmu.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 20:51:45
|
|
|
|
julci
|
zatišje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 21:23:58
|
|
|
|
hanna1
|
...sovražim vrevarje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 2.5.2008 21:39:24
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...sovražim vrevarje jaz tud kaj so ti uštimali
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?