|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
1.5.2008 21:53:31   
hanna1
jaz sem pa  user posted image ,zdaj sem pa čist user posted image ,morda tud zato ker sem eno  user posted image spilauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.5.2008 21:55:31   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

julci
user posted image
user posted image user posted image

vaaaaaauuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.5.2008 21:57:50   
stephany
Klemen še vedno malo smrka in kašlja, drugače pa je zeeelo živahen. Včeraj je že začel malo jesti, ampak res malo. No ja, bo že. Še vedno ima malo zaloge...

Mi smo bili danes kar doma. Sem se pa spomnila na lanski prvi maj, ko sem morala na CTG v Celjsko porodnišnico.
Mateyka - kres, katerega sliko si prilepila, sva šla pa z mojim lani gledat. Komaj sem lezla v hrib z mojim velikim trebuhom... user posted image user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
1.5.2008 22:05:47   
dodi
Jaz sem tud čist avt-pa ne od pijače...ampak od vode,ker sem imela vodni dan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
1.5.2008 22:23:56   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

julci
user posted image
user posted image user posted image

Mateyka tale je pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam balonček mu je na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 1.5.2008 22:26:30 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.5.2008 22:25:46   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

jaz sem pa  user posted image ,zdaj sem pa čist user posted image ,morda tud zato ker sem eno  user posted image spilauser posted image
Ne vem user posted image a si plesala al te je nosilo od pivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.5.2008 7:03:20   
hanna1
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ne vem user posted image a si plesala al te je nosilo od pivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj,kako sem jes čist brez kondicije,me čist vse boliuser posted image user posted image user posted image ,so pa špilali Mambo kingsi in je bila kr dobra gavda.
stephany,sam da Klemen malo bolje,ste se pa bolj cartali,če ste bili doma,no sej mi smo tud biliuser posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 2.5.2008 7:05:12 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.5.2008 7:04:25   
Laubica
Dobro jutro

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.5.2008 7:11:46   
Laubica
DRAGA JULCI-VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TI ŽELIM
user posted image čeprav z zamudo je pa iz srca

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.5.2008 7:22:29   
Laubica
Mi smo včeraj bili v Čatežu-3X-To pomeni-1. ZADNJIČ IN NIKOLI VEČuser posted image gužva taka kot v mravljišču,dreke ven z mrežico pobirajo,kopajo se taki ki imajo vneto kožo po celem telesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,prostora ni da bi se vsedo ,kaj šele vlegel,pa še dalečččččččččč nam je user posted image
JULCI UPAM DA SI LEPOOOOOOOOOOO PRAZNOVALA
HANA berem da je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No lepo da ste uživale-pa Mateyka kakšno lepo slikco ti je poslala-mislim da če bi kaj takega živega pod okno prišlo namesto godbe -bi Julci bolj pasalo(meni tudi)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.5.2008 8:05:10   
mateyka
uhh, danes pa nimamo vročine user posted image sam nima pa dans nobenih pik po telesu.. vse zgleda bp. kva je pa to pol blo? zobki? sam nč ne vidm kej novga..
in ne moremo jest tega sirupa - tok jo je napenjal in črvičil k v lajfu ne. ful je prdela in joookala tok jo je bolel. to pa nimam smisla. bomo kr svečke moral furat, ni druge. a kdo hoče sirup k nam je ostal? user posted image še vedno pa je bil žur ponoč in nismo lepo spali kot znamo. no, čez par dni bo verjetno že boljš in mama ne bo več zombi user posted image
dobro juto pikapolonice - kava je spita in mama more na tlako user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
2.5.2008 8:08:35   
Laubica
Super samo da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image dfc g f bh jkk k        jmm m mk
evo to je pa sin pisaluser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.5.2008 8:10:57   
natasaom
dobro jutro!!!!  mi smo rud že dolgo pokonc..mateyka  user posted image   ker ste brez vročine...zdej bodo sončni dnevi user posted image  

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.5.2008 9:55:17   
mateyka
ja, prav oddahnila sem si, ker se mi res ne bi dal klicat metelkovo in it tja s taxijem itd. user posted image + še sekiraš se a bo vse ok.. raj ne bi, hvala user posted image
ma pa ene mini pikce okol čela, sm jih šele zdej opazla - sam po moje to niso une pikce od KT in majrim, ker drugje jih nima (zaenkrat). bomo vidli kaj bo s tem.
drugače pa vsem en user posted image k ste ble tok fajn in mi mal pomagale pri "virtualnem zdravljenju" user posted image
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.5.2008 10:42:13   
natasaom
lahko,da ima samo suho kožo..pa sprememba za maliko je tud ogromna..namaži jo z bepantenom.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.5.2008 10:59:22   
julci
Jutro

user posted image user posted image user posted image za Inaro da je odgnala vročino.

Laubica Mi smo bli samo 1x v Čatežu,pa nismo bli preveč zadovoljni z notranjimi bazeni.Je premalo vse skupaj.Mi smo potem hodili v predsezoni-konec maja -začetek junija-v Olimje in smo se meli super.Toplice med prazniki pa so zgrešen dopust,ker je taj preveč folka  pa nimaš nič od njih.

Hana kje pa ste meli Mambi kingseuser posted image če bi to vedla bi se ti pridružla

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.5.2008 13:43:08   
hanna1
Hana kje pa ste meli Mambi kingseuser posted image če bi to vedla bi se ti pridružla

user posted image user posted image user posted image kar pod oknom-na stadionu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.5.2008 14:22:35   
julci

user posted image user posted image user posted image kar pod oknom-na stadionu user posted image user posted image user posted image

pa nis mogla povedatuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.5.2008 14:23:17   
julci
Grem na vrt malo migat,ker samo se ne bo kaj v zemlo dalouser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
2.5.2008 14:34:05   
natasaom

Grem na vrt malo migat,ker samo se ne bo kaj v zemlo dalouser posted image

no,midve sva se spočile,zdej pa naprej na vrt-če me bo hana pustila,ker hoče ne kolo..nelli a nisi ti na morju?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
2.5.2008 14:48:37   
neli99
natasaom jst sem kar doma. sem ugotovila da sama z obema ne grem, bo prehuda.

joj laubica ... jst sm pa še mal mislila da bi mi tut kej šli pred poletjem v čatežke. pa smo mel že lani slabo izkušnjo,  peter je bil čist pikast od tiste vode, čet par dni je pa pridelal norice. ... zdej pa ko še tiste drekce omenjaš ...user posted image  ... me je pa vse minilo.

mi smo kar doma. smo otvoril sezono: pred hišo smo postavili klop in imeli zunaj kosilo user posted image user posted image user posted image  ... pa celo dopoldne smo bli zunaj, pa mala je spala v vozu ... to sem čakala že par mesecev tko da sem tok veselauser posted image user posted image

zdej grem pa počivat ... user posted image  mata oba hkrati popoldansko spanje, to je za izkoristit.

... sem pa lih zdej razmišljala, da se bo zdaj začelo: zdaj bo mel pa skoraj vsak teden en malček 1. RD  ... Klemen, Vida, Vilma, pol pa že Hana pa Zala ...

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
2.5.2008 15:01:16   
neli99
še ta čvek vam moram povedat ....

dva dni nazaj je rodila ena moja prijateljica. so se ji začeli popadki in ko je prišla v lj porodnišnico v sprejemno je bila že tako odprta da je rekla una babica v sprejemni: gospa mi bomo pa kar rodili. in je v 10 min rodila user posted image  ... in to sredi noči, ob pol 1h zjutraj. mata doma še malčico staro 20mes, pa sta jo kar zbudila in napokala v avto in šla rodit. on ni mislil bit zraven, je samo pred sprejemno čakal obleko ... je mislil da to kar sliši je samo mal trening za veliki finale ... pol pa pripeljejo ven njo in dojenčka ... kot v kakem filmu.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
2.5.2008 20:51:45   
julci
zatišje

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
2.5.2008 21:23:58   
hanna1
...sovražim vrevarje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
2.5.2008 21:39:24   
julci

...sovražim vrevarje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz tuduser posted image kaj so ti uštimali

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?