Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 17:34:50
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Jao ženske, sej to celo gostijo štimate...zdej ste me pa v paniko spravile. Jaz sem pa to hotla bolj na easy... Saj jaz tudi-ne delaj panike-vsaka bo za svoje poskrbela točn tko..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 18:45:25
|
|
|
|
hanna1
|
....ojej ,julci,me je kr zmrazilo,tolk je otečen..ker vem kako zgleda brez otekline ..mislim da bo res v vseh mavričnih barvah-bogi sromak... majrim ,ravno gledam v koledar tu poleg in vidim..nedelja in...polna luna in..a ma tvoja Neža slučajno god ,... ...spet bom jutr tečna,ko ne morem dol ..no lahk bi šle sami z Hano eventuelno,se pa ne upam sama z njo,čeprav je še kr potrpežljiva...kolk sem jes napihnjena ,mi visi lamp čez pas
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 18:47:23
|
|
|
|
Laubica
|
Daj HANA pridi in še BLAŽA pripelji
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 18:47:57
|
|
|
|
Laubica
|
kolk sem jes napihnjena ,mi visi lamp čez pas to si samo elegantno izpoplnjena
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:06:48
|
|
|
|
majrim
|
samo da vas pozdravim...grem malo spedenat ...komaj čakam jutri ...jaz sem kar sendviče naredila,ker nisem imela časa pohat ...ampak bo kar v redu... natasaom ...ti pa si pridna...pa ne pretiravaj...bomo enkrat raje naredile piknik,pa bomo kej nardile ..glavno,da imamo lepo vreme jullci..mi tudi imamao prenosno za pri mami,not pa sem dala kar spužvo isto kot jogi in to je to...nič ne kompliciraj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:17:55
|
|
|
|
viator
|
Punce, govorila sem z Neli, po vsej verjetnosti pride . Tako da se nas je kar nekaj nabralo. Hana - fino bi bilo, če bi lahko prišla. Jaz vam bom poslala telefonsko na ZS, da se jutri lažje najdemo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:21:39
|
|
|
|
viator
|
Evo sem že.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:23:55
|
|
|
|
Laubica
|
SUPER ŠE NELI HANA,HANA,HANA(navijam da prideš)HANA HANA,HANA,HANA,HANA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:25:10
|
|
|
|
Laubica
|
čakam jutri ...jaz sem kar sendviče naredila,ker nisem imela časa pohat ...ampak bo kar v redu... Idi se poprat-ti si začela z pohanjem pol sem pa jaz navalila zdaj pa ne vem če jaz tudi nebi sendviča raje -se mi ne da zdaj pohat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:27:31
|
|
|
|
Laubica
|
Evo sin me je rešil-on nebi zrezka ampak sendvič
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:29:25
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Evo sin me je rešil-on nebi zrezka ampak sendvič bravo sine sendviči so najbolš-en dan se že zdrži
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:31:46
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica SUPER ŠE NELI HANA,HANA,HANA(navijam da prideš)HANA HANA,HANA,HANA,HANA HANA-Asi videla kako navijam zate
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:32:12
|
|
|
|
hanna1
|
..če pa je una trening tekma za izbor v NZS ...čeprav so dons na tekmi se trenerji nekaj pogovarjali,da še ni 100 % in bodo itak zadnji trenutek še sporočli,,če slučajno odpade
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:33:47
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica SUPER ŠE NELI HANA,HANA,HANA(navijam da prideš)HANA HANA,HANA,HANA,HANA HANA-Asi videla kako navijam zate
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:35:00
|
|
|
|
Laubica
|
Kdaj boš to zvedela Kaj sama pa nočeš prit z Hano
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:42:43
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Kdaj boš to zvedela Kaj sama pa nočeš prit z Hano ...bi morala mojga vprašat,kako je zdaj na tem,ker še do dons je blo čist 100% in se jes nisem nč pripravla ,pa saj itak še vedno lahk zadni trenutek uletimo,če bi bili moji zato (za tako so vedno-od ta velkega,do tamale ),sam...bom še vidla,...sej tvojo telefonsko itak mam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:47:01
|
|
|
|
hanna1
|
...me že terajo dol ...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 19:52:08
|
|
|
|
hanna1
|
...še to,mi mamo še en zobek ...levo zgoraj...podočnik..je bil zgleda že včeraj,sam me je tolk pajsnila,da ji nisem več rovarla po ustih,dons pa se že lepo vidi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:02:13
|
|
|
|
Laubica
|
Super za zobek-PA UPAM DA PRIDETE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:05:14
|
|
|
|
Laubica
|
sej tvojo telefonsko itak mam Ja upam da jo še imaš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:06:18
|
|
|
|
natasaom
|
a zdej boste pa sendviče delale mene je pa majrim s pohanjem premamla..ma nč bom pa še jest kupla 10dag posebne pa žemle,pohala bom pa pol doma-ker meso se je že odtajal babe
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:07:27
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom a zdej boste pa sendviče delale mene je pa majrim s pohanjem premamla..ma nč bom pa še jest kupla 10dag posebne pa žemle,pohala bom pa pol doma-ker meso se je že odtajal babe Ja saj jaz bom tudi v ponedeljek meso porabla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:08:10
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom a zdej boste pa sendviče delale mene je pa majrim s pohanjem premamla..ma nč bom pa še jest kupla 10dag posebne pa žemle,pohala bom pa pol doma-ker meso se je že odtajal babe - joj, kolk mam jaz rada pohanje...ampak zdej ga ne smem, že neki časa.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:09:31
|
|
|
|
Laubica
|
Zakaj ne če smem bit radovedna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 20:09:44
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...še to,mi mamo še en zobek ...levo zgoraj...podočnik..je bil zgleda že včeraj,sam me je tolk pajsnila,da ji nisem več rovarla po ustih,dons pa se že lepo vidi zobki.
|
|
|
babycupacupskateri izdelki so vam najboljsi za otrokahipp (
26%)
mustela (
18%)
jonsons (
11%)
nivea (
35%)
d&m (
11%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!