Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 22:17:18
|
|
|
|
hanna1
|
...kaj je julci,a še ne moreš spati
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.4.2008 22:43:06
|
|
|
|
hanna1
|
....aaaa,že spiš,grem jes tuuud... pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 7:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Nam so pa prišli danes streho menjavat-danes so žlebe menjali in podrli dimnik,jutri bom pa kabrijo hiša in bodo menjavali -DRŽITE PESTI DA NEBO DEŽJA Dobro jutro! Kako kaj kabrio hiša. Vreme vam ravno ne gre na roko.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:16:39
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro Je nekam žaltavo vse skup,Laubica upam,da imate vsaj za silo pokrito zadevo,če ne .... julci,stephany,natasaom.....upam,da vam služba čim prej mine......pa trixi tud,ki se nam že dooooolgo ni javila kaj se da počet ....lušnega ..na tak turoben dan
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pospravljat in čvekat na RR.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:23:13
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro... pri nas je tdu bolj tuga - ah, kaj čmo. Laubica - upam, da ne dežuje...kabrio hiša jA, tud jaz tako kot Hanna želim Julci in Stephany, pa seveda tudo Nataši - da služba čim hitreje mine..pa da bosta Zala in Klemen čim boljše preživela ločitev. Sicer pa jutri je že petek, pol pa vikeeeend!!!! Naša Lea je še kar zatečena, danes greva k zobarju, da vidi to oteklino.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:23:59
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ja pospravljat in čvekat na RR. s tem, da se pri pospravljanju absolutno ne sme pretiravat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:26:57
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi No punce lepo se imejte v nedeljo v ZOOju....in uživajte še za nas. Torej se bomo mi odpravili kako drugo nedeljo na izlet v ZOO. škoda, pa za Hano, Julci, Makalo, Duško....in vse ostale. Sej bi se res težko vse dobile - vedno kaj vmes pride Neli bom sms napisala, da ji povem, kdaj smo zmenjene....mogoče pa pride.
< Sporočilo je popravil viator -- 17.4.2008 8:27:26 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:28:10
|
|
|
|
majrim
|
jutroooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pri nas pa je ,pa še malo burje...v glavnem je
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:29:25
|
|
|
|
viator
|
Vauuu, Primorska!!!! Sem kar malo zavistna. Nov avatar - majrim
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:29:58
|
|
|
|
majrim
|
o boge naše delavke ...ampak se jim bomo kmalu pridružile tudi mi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:30:42
|
|
|
|
majrim
|
ma mi ni všeč...sem hotla eno lepšo,a jo zmanjša na tako malo,da se je skoraj ne vidi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:31:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ja pospravljat in čvekat na RR. s tem, da se pri pospravljanju absolutno ne sme pretiravat. Jaz že nekja dni uspešno ignoriram kup perila, ampak danes ga napadem. Sicer počasi, ampak moram začet. Mi imamo vikende običajno zasedene z nogometnimi tekmami in teniškimi turnirji. Pa naš ati si je zaželel, da bi šel še enkrat z otroci smučat na Roglo, pa se bojim, da nam ne bo uspelo. Za prvi maj pa gremo k sorodnikom na morje.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:32:49
|
|
|
|
majrim
|
aja viator...hvala ...nič,se grem uštimat,da gremo malo ven
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
majrim - za avatar
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:33:33
|
|
|
|
majrim
|
kje pa maš sorodnike??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim kje pa maš sorodnike?? Poreč in Rijeka
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
majrim ti si tudi
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:37:49
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Nam so pa prišli danes streho menjavat-danes so žlebe menjali in podrli dimnik,jutri bom pa kabrijo hiša in bodo menjavali -DRŽITE PESTI DA NEBO DEŽJA Dobro jutro! Kako kaj kabrio hiša. Vreme vam ravno ne gre na roko. DELAJO,DELAJO-upam da bodo končali-zdaj odkrivajo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:40:05
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ja pospravljat in čvekat na RR. s tem, da se pri pospravljanju absolutno ne sme pretiravat. Jaz že nekja dni uspešno ignoriram kup perila, ampak danes ga napadem. Sicer počasi, ampak moram začet. Mi imamo vikende običajno zasedene z nogometnimi tekmami in teniškimi turnirji. Pa naš ati si je zaželel, da bi šel še enkrat z otroci smučat na Roglo, pa se bojim, da nam ne bo uspelo. Za prvi maj pa gremo k sorodnikom na morje. Haha, jaz sem tudi uspešna v ignoriranju domačih opravil, čeprav pa.....enkrat je treba narest, takle deževen dan je pa kar primeren za to.v Ma sej vem, vikendi so pri nas tudi bolj kot ne zasedeni - kakšna tekma ali pa se že kaj najde... Ja nič, vidim, da bom mogla enkrat v MB, da vas bom spoznala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:40:16
|
|
|
|
Laubica
|
MAJRIM-pridem k tebi na sonek
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:41:00
|
|
|
|
Laubica
|
Ja nič, vidim, da bom mogla enkrat v MB, da vas bom spoznala TO SO BESEDE-ti samo pridi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:41:11
|
|
|
|
viator
|
Uhh Laubica - naj vreme zdrži!!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:42:14
|
|
|
|
Laubica
|
Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:43:08
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ma mi ni všeč...sem hotla eno lepšo,a jo zmanjša na tako malo,da se je skoraj ne vidi Ja vem, jaz sem že parkrat poskušala slikico zamenjat, pa je to cela disertacija...al je prevelika, pa mi je noče gor nalimat, al se nič ne vidi, grrrr
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......