hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Julči ti pa dobro nabiraš kilometrino - kaj nisi ravnokar diplomirala?morem nadoknadit,ker jutranja čvekarija odpade od jutr naprej,razen če bom 15 minut prej vstala kdaj dobiš pa 6 Kje so Hana, pa Štefka, pa Dodi, pa Lonib, pa Neli, pa Majrim,....Laubica si vrjetno meri vročino... Boga Laubica,kje se pa Hana potepa pa nimam pojma bolje pozno,ko prepozno...sam zgleda sem prepozna ...Sem bila pri mami doma,pa sva čistili,pa šporhet,ko je na drva...pol pa saje ,sem bla ko rafnkirar in smo pozno popoldne prišli domov...sem prej pa vse prebrala in že mela malo komentarja napisanga,pa grem stran,pa moj se v nočno spravlja,pa pogleda gor in ker nisem skrila komentarja,bere in čisto tako brezbrižno reče,kake pa kvasiš...jes pa vso svojo dušo prilepim gor ..in ko še sama pogledam,si mislim...pa res ...nakladam...in...nisem poslala posta,pa sem šla kar stran....gledat Čedno dekle ..no zdaj pa sem se malo še prišunjala gor,da vas pozdravim,ker mi je dolgčas,pa moram z nekom komunicirat ...morm pa rečt,da sem tolk lepih slikc dons pregledala,kake frikice ste viator,makala,...res ..pa kakšni lepi novi avatarji duskamb in makala-pravi mali manekeni so Lana,Lara,Matija,....in vsi,ki jih nisem omenila,viator.. dobra.......julci,verjamem,da se ti bo vse dobro izteklo,ker zdaj se ti je pa res vse nakopičilo in želim ti veliko zadovoljstva z novo službo,pa fajn,da si še en dan profitirala,zdaj prav pride....Laubica,dej no ti še pošljem en koš lapuha namesto pikapik,da se ti bo grlo prej pozdravilo --hecam se,saj vem,da ni lušno bit bolan ob malčku,ker se bojiš zanj,da dobi kaj ...natasaom.....kratko in jedrnato..no sej jes tud ne uspem vsega komentirat ....dodi,jes pa jutr kličem mojo zobarko za en urgenten poseg,ker se mi je pri tistem zobu,ko sem rekla enkrat,da se mi ga je malo odkrhnlo,zdaj pa cela zadnja stran zoba,ker sem neprijetno ugriznila,neko koščico v salami,zdej mi je pa še cela plomba padla ven,pravzaprav mi visi na nekakšni nitki,ker imam zdravljen zob in si je ne upam potegnit stran,ampak jezik mi skoz drajsa in vrti tisto plombo...nimam drugega dela... ...mislim,da mi bo tokrat delal krono,ker nimam skor nč zoba...grozno mam slabe zobe...skoz hodim k zobarju...no zdaj sem malo pavzirala po porodu in skoz ma z mojim gipisom kaj za delat