|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
1.7.2008 15:25:08   
viator
Dašabina..luštne fotke...in kakšne lepe punce in mali junak. Super ste. user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
1.7.2008 15:28:40   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

... drgač se pa moram pohvalit: jst HUJŠAM user posted image user posted image user posted image  sta že 2 kile manj. tok sem vesela, in spet mam voljo da rečem NE vsej uni packariji in svinariji k redi. sine mi vztrajno nosi svoje ostanke da jih pojem, jst mu pa razlagam, da mami hujša user posted image user posted image  

kej preveč se pa ne bom hvalila, da mi ne bo pol vse spodletelo. za začetek bi bla rada lažja od moje boljše polovice user posted image  ... mi je zmer smešno ko hanna napiše: moja težja polovica user posted image  ... pri naši hiši sem to jaz user posted image

bi pa rada prišla v službo vsaj približno taka kot so me ohranili v spominu user posted image  ... drgač bojo mel pa tok za povedat, smo babji kolektiv user posted image

Neli user posted image user posted image user posted image user posted image , kar tako naprej...pa predvsem počasi spravi te kile dol..ful stroge diete so običajno neučinkovite na daljši rok.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
1.7.2008 17:33:11   
julci
Viator sam da si preživela prvi dan,ki je najhujši.Kako je pa  malika preživela.Saj otroci se itak prilagodijo kr hitro.

Dašabina lepe slikce,kakšni cukri so vsi po vrsti.A Miha je dal pa tako dobrodošlico Makaliuser posted image se zgodi.

Neli user posted image user posted image user posted image user posted image za -2 kg,kr tk naprej.Tk ko ti je viator že rekla,počasih se daleč pride.user posted image user posted image

Duška včeraj je blo pa super,sam naša je pravi živc,Mihanu se pa itak vedno domo mudiuser posted image sam škoda da ni blo več časa za čvek.Bo v pondeljek boljš.

Laubica sma te pogrešale
.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
1.7.2008 17:38:21   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Na punce, pa je za mano prvi dan...hvala za podporo....res, to pa človek rabi v takih trenutkih.

Ko te dolgo ni, je treba spet cel kup stvari urihtat -1001 geslo za računalnik, mal po papirjih pobrskat, pa kaj stran zabrisat...itak se mi pa zdi, da sem čisto vse pozabila, kar sem znala. Se je pa v tem času spremenila tudi zakonodaja..tako da nič hudega - itak se bom mogla na novo učituser posted image user posted image user posted image .

Po eni strani je kar fino, da sem uletela v času dopustov, ker bodo (vsaj upam tako) stari bolj na easy in bom imela več časa se spet spravit na stare tire.

No samo da je 1. dan mimouser posted image user posted image
dašabina-super lepe slikce z otrociuser posted image
JULCI-kako lepo je prebrat da te nekdo pogrešauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
1.7.2008 19:04:37   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Viator sam da si preživela prvi dan,ki je najhujši.Kako je pa  malika preživela.Saj otroci se itak prilagodijo kr hitro.

Lara je OK, pazi jo moja mama pri nas - tako da je kar dobro prestala prvi dan, malo je jokala zjutraj, potem pa je bilo OK. Upam, da bo tako tudi naprej...

uhh moram dol...večerja..mogoče mi uspe še kasneje kaj gor uletet

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
1.7.2008 21:46:49   
majrim
user posted image user posted image user posted image viator....user posted image user posted image user posted image kaj tudi ti že delaš???...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....gremo vse počasi v vrstouser posted image ...tebi je verjetno lažje,ker imaš samo jutranji urnik..to je ogromno...jaz ko jo bom dala septembra v vrtec, je po en teden ne bom nič videla,razen tiste ure zjutrajuser posted image
laubica...user posted image
hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
1.7.2008 21:53:03   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image viator....user posted image user posted image user posted image kaj tudi ti že delaš???...ajojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....gremo vse počasi v vrstouser posted image ...tebi je verjetno lažje,ker imaš samo jutranji urnik..to je ogromno...jaz ko jo bom dala septembra v vrtec, je po en teden ne bom nič videla,razen tiste ure zjutrajuser posted image
hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
BOGA MAMICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
1.7.2008 21:57:06   
majrim
bo že laubica...kaj čem...sem si sama krivauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
1.7.2008 21:57:39   
neli99
viator tko pozitivno zveniš, da sem še jst čist pomirjena user posted image user posted image user posted image  ... torej ni tko grozno. je pa res veliko to, da si za pol, pa lara se pazi doma, mislim da je to res pol manj stresno.

... sem tut jst danes dorekla z mojo šefico finese ... pa mi je neki jamrala, da bojo toooook težko dobil še enega od 1. septembra do 1, novembra ... je hotla rečt, da bi blo fino, da bi prišla že septembra ... pa sem jo hrabro preslišala.... pa kooook ne bojo dobil človeka za 1/3 (sva se zmenile da bom delala 2/3) ... to je čist njen problem, ona je organizator. jst sem pa MAMA ... pol pa šele njena uslužbenka.

bentiš pa ta naša šefica. ko sem omenila polovico, mi je že težila da mi ne more zagotovit ta dobrega urnika . tko sva se pa zdilale za 2/3 pa nou mela ona problemov z organizacijo pa ne jst s preveč visenja v službi.

spet jamram ...user posted image

julči jst sem pa že cvetoče rožice presadila user posted image user posted image  ... sem mela nekje luknjo, pa sem kar mal enih presadila, zdej pa ne vem če bojo boge reve k sebi prišle user posted image  vsak večer čist ovenejo ... kera prava ljubiteljica rož bi se držala za glavo ... jst pa nimam tgovine pred nosom, sem pa kar mal doma reorganizirala.

a ja pa še to: pri nas mamo v hlevu dvospolno teličko user posted image  ... je bla nekam čudna videt tja v rit, pa itak mislim da ne bo preživela, noče jest, pa čudno leži ... je danes prišel veterinar in ugotovil da ma obe napeljavi, da je dvospolna user posted image  

punce vam povem, da se ta svet včasih čudno vrti user posted image

zdej grem pa spat. user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
1.7.2008 22:06:14   
neli99
joj majrim, tega sem se jst bala ... en teden sam popoldne. pa sej jo lahko kasneje pelješ v vrtec, al pa sploh ne. itak ti plačaš. sicer pa sama najbolje veš.

drgač pa kadar govoriš o tej svoji službi pa svoji mali, vedno vidim tisti prizor iz zoo pred sabo: ti na klopci pa pihaš balončke tvoja mala pa uživa 100 na uro ... user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
1.7.2008 22:32:51   
julci
julči jst sem pa že cvetoče rožice presadila ... sem mela nekje luknjo, pa sem kar mal enih presadila, zdej pa ne vem če bojo boge reve k sebi prišle vsak večer čist ovenejo ... kera prava ljubiteljica rož bi se držala za glavo ... jst pa nimam tgovine pred nosom, sem pa kar mal doma reorganizirala.

nELI ČE SO SADIKE ŽE VEČJE JIh jaz fajn zalijem,pol pa čez poveznem tist e kozarce od pol literskih jogurtov.Da se sadike prej primejo,pa še ovenejo ne,ker majo dost vlagwe okol sebe,jih pa poveznem postrani,da malo zraka dobijo pod lonček.Tako delam tud pri solati,pa se vse sadike hitro primejo,pa manj se zamotijo pri rasti.

Če maš pa sadike že previsoke,pa veljajo tud odrezane plastenke.upam da ti bo kaj prav prišlo.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
1.7.2008 22:38:23   
julci
Majrim kaj pri vas pa nimate možnosti popoldanskega vrteca.Sama sem pri Mihanu to skusla pa mi je bla kr groza ,ko je bil v vrtecu,jaz pa doma.Tk da ga potem nisem devala tiste dni v vrtec.Da sva se lahk cartala.
Zato pa zdaj sploh nisem mela kaj študirat,ko se mi je ponudla služba sam zjutr.

Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image za the best mamo,ki se ne pusti šefomuser posted image user posted image .ASaj je res,da za delo bi te najrajš kr tam meli nalimanga,ko pa pridetrenutek,ko ostaneš brez dela,pa tega noben ne upošteva.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
1.7.2008 23:02:47   
julci
Ja nač žive duše ni kje,grem pa ajatuser posted image že 14 dni sama ajamuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
2.7.2008 14:35:46   
Laubica
Dan smo na drugi straniuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
2.7.2008 16:31:29   
viator

Ja vidiš, vse se bomo počasi v službi znašle...je pa res, da mi je lažje, ker delam samo zjutraj, 4 ure - mine ful hitro, pa še neki od dneva ostane pol. Sicer ko bo plačilni dan, bo bolj tuga, ampak čas z otroci - neprecenljivo.

Joj, tale popoldanska je pa res zoprna...user posted image . Mogoče pa res, tko kot so rekle punce - se zmeniš, da jo kasneje v vrtec pripelješ.

Neli- prav si povedala šefici. Sej veš kakšni so, proba pa če ji rata OK, če na pa tud. Nič zdej več o službi razmišljat - uživaj v poletju in otrocih.
Lara je bla danes že čist OK, nič jokala...tko da je domača varianta dobra.

Na zdej pa moram v akcijo!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
2.7.2008 19:02:18   
neli99
julči hvala za nasvet ... sej jst jih kar pridno zalivam, pa zgleda da bojo prišle k sebi. jih hodim gledat pa takoj ko hočjo venet jih zaljem, drugač jih bom pa res kar pokrila.

nam je pa ta zadnji konec košnje zmočilo user posted image  ... bentiš. pa fertik bi bli jutri zjutrej, tko bo pa treba še sušit, pa grabt, pa obračat, pa ... eh sej bo, je pa mal njivo zalil, kar je blo tut potrebno user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
2.7.2008 19:36:13   
Laubica
MAJRIM-jaz sem mojega vedno vozla v vrtec tik pred njihovim kosilom ko sem delala popoldan in sva bila celo dopoldan skupajuser posted image ob 11.30 je moral bit na kosilu tak da sva se imela čas nacartat

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
2.7.2008 21:40:39   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

joj majrim, tega sem se jst bala ... en teden sam popoldne. pa sej jo lahko kasneje pelješ v vrtec, al pa sploh ne. itak ti plačaš. sicer pa sama najbolje veš.

drgač pa kadar govoriš o tej svoji službi pa svoji mali, vedno vidim tisti prizor iz zoo pred sabo: ti na klopci pa pihaš balončke tvoja mala pa uživa 100 na uro ... user posted image user posted image

bom še premislila..user posted image
user posted image user posted image user posted image ...da jo vidiš sedaj...ko zraven še klepeta ko prava babncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
2.7.2008 21:42:12   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

MAJRIM-jaz sem mojega vedno vozla v vrtec tik pred njihovim kosilom ko sem delala popoldan in sva bila celo dopoldan skupajuser posted image ob 11.30 je moral bit na kosilu tak da sva se imela čas nacartat

bomo vidli,kako bo to šlo...me že zdaj boli srce,čeprav vem,da njej ne bo hudegauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
2.7.2008 21:59:53   
Laubica

bomo vidli,kako bo to šlo...me že zdaj boli srce,čeprav vem,da njej ne bo hudegauser posted image
zakaj-saj ni nič problemov-samo tam poveš-ta teden pride komaj na kosilo-in je problem rešenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
2.7.2008 22:00:48   
Laubica
Majrim-moj ima v službi možnost najem apartmaja v Izoli tak da se če ne prej vidimo pozimiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
2.7.2008 22:03:46   
majrim

Majrim-moj ima v službi možnost najem apartmaja v Izoli tak da se če ne prej vidimo pozimiuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bom pa še jaz takrat vzela dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak upam,da se kej prej srečamo...sej bi lahko naredili kak sestanek v septembruuser posted image user posted image user posted image ...kaj pravite punce??user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
2.7.2008 22:54:33   
neli99
user posted image user posted image user posted image srečanje, jupi user posted image user posted image user posted image

sam tokrat pa tut korošice, jst bi jih rada spoznala, pa dolenjska pa tale naša selška tut user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
3.7.2008 7:12:01   
lumpa6
ojla

pa da se malo javim, mi smo prispeli domov v torek, sedaj operem perilo in oddam klaudijo na avtobus, gre malo z otroki na dopust, pol jo pa mahnem nazaj na morje

včeraj je bila pa stara že 12 letuser posted image user posted image user posted image user posted image , joj kako leta bežijouser posted image

žiga pa se je pozdraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nima več bronhitisa, mu paše morje

pa dva zobka že ima 1 je dobiu v ponedeljek 23.6. drugega pa v sredo25.6.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
3.7.2008 8:31:22   
KT

...sej bi lahko naredili kak sestanek v septembruuser posted image user posted image user posted image ...kaj pravite punce??user posted image

Odlična ideja user posted image user posted image user posted image  mi2 z Alino sva takoj za user posted image

Majrim drži se v službici - jaz probam kar na nek način preklopit in se skoncentrirat na delo - težko, ko sam user posted image  a pomaga pa pomaga.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?